- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.381
silik de olsa ikinci çizgiyi gördüyseniz hamile olma ihtimaliniz çok yüksek
ne zaman kan tahliline gitmeyi planlıyorsunuz?
benım 2011 yıı içerisinde ikidefa 6.haftada kaybım oldu kimyasal gebelik yani ve onun için doktor kontrolündeyım ve doktorum şimdilik kan tahlili baktırmamamı özellikle söyledi,cuma kontrole gidecem ozaman gerekırse ben ısterım dedı merak etmıyorum aslında kötü birşey olacaksa bunu kimse engelleyemıyor :18::18:
n diyckki klomen bile etki etmdi işte..
yumurtan 15 mm e kadar büyüdü çatlama filan yok edi
sönmeye bşlamış dedi..
önümüzdeki ay deniycek yumurtlatma iğnesi baya da maliyetli bi tedavi napıcm onu düşünüyorum şimdiden...
çok çok geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, kalp atışını duyacağınız minik bebeğiniz inşallah göbeğinizde olur
aaay rezalet:)bu arada iyim bacım sen nasılsın başladınmı acabalara bat nezaman
aay canım hadi bakalım benimde bu ay tedaviye başlamam lazım ama benim şartlarımı biliyorsun malesef beklemedeyim benm işim yanlızca dualara kaldı allah bu ay hayallerimize kavuşmayı nasibetsin hepimize amiin
sorma hem de ne rezalet:))) benim eşim de sperm testi vermişti o anlattı da iğrenç dergiler de varmış odada hatta isteyenlere kısa film hizmeti sunuyorlarmış bilgin olsun yaniiii:))))yok bacım acabalara daha çok var bugün çatlatma iğnemi vuruldum.ekşın günleri başlıyoooooooooooooor:))
hayıt suyunu duydum ama şuan kullanamıyorum aslında burada bulamadım ben türkiyede değilim şuan kazakistandayım türkiyeye gelicem bu ay sonu belki denerim bilmiyorum biraz ara vermeye ihtiyacım var .
sorma hem de ne rezalet:))) benim eşim de sperm testi vermişti o anlattı da iğrenç dergiler de varmış odada hatta isteyenlere kısa film hizmeti sunuyorlarmış bilgin olsun yaniiii:))))yok bacım acabalara daha çok var bugün çatlatma iğnemi vuruldum.ekşın günleri başlıyoooooooooooooor:))
deryaaaaaaa kız vazgeçme duuuuuuuuur!incir kürüne başla hemen,kız bak benim de öyle oldu geçen yıl.yumurtam 15 ya da 16 mm olup sönüyordu ama incir kürünü yapınca 19 oldu 21-22 oldu hemen iğne tedavisine başlama.
evet canım adetimin dördüncü günü başladım beş gün içtim.12. gün yani bugün iğnemi vuruldum dört yumoşum oldu:))en büyüğü 20mm en küçüğü 16mm.di.bugünden itibaren ekşın önerdi doktor.cuma günü de gidip çatlayıp çatlamadığına bakacağız.
günaydın kızlar;bugün bat günüm.Adet belirtim çok belirgin yoktu bu ay.Şimdi patlamaya hazır bir bomba gibiyim.Az akıntım var;bu ay kuruluk da olmadı.Değişik bir adet başlangıcı olacak sanırım.Her an gelecek gibi hissediyorum.Ayaklarımı sıcakta tutuyorum.Bakalım kaç sularında gelecek:..
adetimin 2. günü ağrılarımla uyandım geç geldi ya benimki ağrı yapmak için haklı sebepleri varmajezik sağolsun bağımlısı oldum valla. ateşim 36.0 da kaldı adet ateşimi öğrendim zaten dün sabah da birde 36,5 dan 36 ya düşmüştü. ovulasyon testimin siparişini verdim yetmedi perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü hormonlarıma baktırayım dedim. bende bişey yok eminim çünkü hormonlarım gayet güzeldi en son gittiğimde ama birde adetliyken baksınlar diye düşündüm. neden bebiş olmadığını da çözdüm devlet hastanesindeki birtanecik doktor bana 16. gün yumurtan çatlamış dedi halbuki normal ultrasonla ve sadece 10 saniye bakıp söyledi bunu. o ara içimden güvenmemem gerektiği geçmişti ama güvendim işte hata ettim. o ara çalışmaları yaptık ayaklarım havada 1 saat yattım günah olduğunu bildiğim halde sabaha kadar banyo yapmadım (Allahım affeder inşaallah) sonra yumurtlama bitti diye çalışmayı bıraktık en son 24. gün çalışma oldu onda da ben ne ayaklarımı diktim ne bişey hemen banyo yaptım içimde bişey bırakmadım nasıl olsa çocuk olmaz diye. meğerse o gün yumurtlamışım. doktorun azizliğine uğradım hakkımı helal etmiyorum asla. kontrollü bir ay geçirdim ama olmadı takdir-i ilahi yapacak bişey yok. olsun moral bozmak yok önümüzdeki aylarda olur inş.
evet canım adet gecikince anladım olsun napalım böylesi hayırlıymış. test al bencede eczanelerde pahalı ama nette ucuz satıyor. ahhh çok heyecanlandımadetini gecikmesinde mi anladın tatlım doktorun söylediğinden daha geç yumurtaladığını? bence de bu ay ovulasyon testi almakla iyi yapmışsın, eğer bu ay olmazsa, ki pek tutturmuşum gibi gelmiyor, önümüzdeki ay ben de bir test alayım diyorum. Ama bu ay hayırlı değilmiş demek ki senin için, o doktorum yanlış söylemesi de bir sebep sonuçta, dediğin gibi takdir-i ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?