Sabredenler Kulübü 2012 :)

silik de olsa ikinci çizgiyi gördüyseniz hamile olma ihtimaliniz çok yüksek
ne zaman kan tahliline gitmeyi planlıyorsunuz?

benım 2011 yıı içerisinde ikidefa 6.haftada kaybım oldu kimyasal gebelik yani ve onun için doktor kontrolündeyım ve doktorum şimdilik kan tahlili baktırmamamı özellikle söyledi,cuma kontrole gidecem ozaman gerekırse ben ısterım dedı merak etmıyorum aslında kötü birşey olacaksa bunu kimse engelleyemıyor :18::18:

çok çok geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, kalp atışını duyacağınız minik bebeğiniz inşallah göbeğinizde olur

deryaaaaaaa kız vazgeçme duuuuuuuuur!incir kürüne başla hemen,kız bak benim de öyle oldu geçen yıl.yumurtam 15 ya da 16 mm olup sönüyordu ama incir kürünü yapınca 19 oldu 21-22 oldu hemen iğne tedavisine başlama.

çok çok geçmiş olsun ve Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, kalp atışını duyacağınız minik bebeğiniz inşallah göbeğinizde olur

İnşallah hepimizin göbüşleri yerinde duramayan bebişlerle dolar,hayal gibi gelıyor insan başina gelmeyince gerçekleşeceğini düşünemiyor,

aaay rezalet:)bu arada iyim bacım sen nasılsın başladınmı acabalara bat nezaman

sorma hem de ne rezalet:))) benim eşim de sperm testi vermişti o anlattı da iğrenç dergiler de varmış odada hatta isteyenlere kısa film hizmeti sunuyorlarmış bilgin olsun yaniiii:))))yok bacım acabalara daha çok var bugün çatlatma iğnemi vuruldum.ekşın günleri başlıyoooooooooooooor:))

aay canım hadi bakalım benimde bu ay tedaviye başlamam lazım ama benim şartlarımı biliyorsun malesef beklemedeyim benm işim yanlızca dualara kaldı allah bu ay hayallerimize kavuşmayı nasibetsin hepimize amiin

amin canım amin,işte böyle güzel dualar edelim birbirimize.hiç kaybetme umudunu canım benim eşim azospermdi düşün azosperm demek hiç spermi olmamak demek ama yine de bir oğlum var benim.nasıl oldu?Allah işte her şeye kadir.

anaaaaaaaaaaaa ne pis bişi o öyle yaaaaaa ne zor bu işler yaa böylee
Ablaammmm allah kolaylık vede güç kuvvet versiiiinnnn inşallah bu ay tutar

hayıt suyunu duydum ama şuan kullanamıyorum aslında burada bulamadım ben türkiyede değilim şuan kazakistandayım türkiyeye gelicem bu ay sonu belki denerim bilmiyorum biraz ara vermeye ihtiyacım var .

canım bende bulamayacagımı düşünmütüm ingilteredeyim hayıt ın latince adı agnus castus bu adıyla bulabilirsin ben burdan bu isimde aldım damla şeklinde sabah akşam suya 20damla damlatıp içiyorum. allah hayırlı saglıklı bebiş versin bizede bende 18 aylık evliyim ilk 1 ay dogum kontrol hapı kullandım ama eşimle ayrı yerlerde yaşadıgımız için iş dolayısıyla ilacı bıraktım eşim gelip 10-15gün kalır giderdi o günlerdede kendi çabamla korunmaya çalıştım yataktan hemen kalkıyordum zıplıyordum falan ama tabi olaydı olurdu yine demekki olmamış son 1yıldırda sürekli birlikteyiz ve çogu zamanda ilişkiye nadiren ara veriyoruz yani ovulasyona denk gelmemeihtimali çok zayıf
türkiyedei doktorumu aradım tüm hormon istedi yarın çıkacak tahliller bakalım ne çıkacak polikistiğim var sag yumurtalıkta 4 ay önce prolaktinim yüksekti ilaç kullandım oda 2-3 aydır normal seviyede ama hala bebek yok bende çok yoruldum allahım ne olur duy sesimizi bizide eksik bırakma bu duygudan zamanında ver aratma fazla herşey zamanında güzel

ay cidden çok utanç bu yaa yine bizim durumumuz alışıldıkta erkekte çok utanç duruyor:)

kızlar şimdilik çıkıyorum belki gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar gelirim öpüldünüüzzzz.ha bu arada incir kürü yapmasamda inciri öylece yesem olurmu günde kaç tane yemek lazım bu birinci sorumdu ikinci sorum bal fındık tarçın çörek otu karışımı duydum odamı yumurtayı geliştiriyor erkektede fayda saglıyormu veee günde nekadar yemek lazım bu ay kendimi bunlara adicam artık:)

valla famusay bacım bilmiyorum ne yapıcamı..
ben aslında uzun zamandır inciri direkt tüketiyorum zaten..
her sabah 2 tane yiyordum..
ama doktor yumurtan sönmey başlaış dyince yıkıldımmm..
n yapıcamı a bimiyorum kfam çok karışık.
eşimde doktorda devam edelim dio...:2:

peki bacım bu küre herhangi bir gün başlasam olur mu..
yani özellikle başlamam gerekn bi gün var mı?
bide bu kürü uygularken çalışmalara devam edeyimmi..
ha bide hem kü uygulayıp hemde iğne tedavisi aynı zamanda olsa bi sakıncası olur mu..
sein kardeşin doktordu sanırım bi soruversen bacım..

ay canım hadi hayırlısı olsun. pıtır pıtır çatlasın yumoşlar. sonra da bebiş olsunlar:) kız famusay dördüz olurmuş bir de:))

günaydın kızlar;bugün bat günüm.Adet belirtim çok belirgin yoktu bu ay.Şimdi patlamaya hazır bir bomba gibiyim.Az akıntım var;bu ay kuruluk da olmadı.Değişik bir adet başlangıcı olacak sanırım.Her an gelecek gibi hissediyorum.Ayaklarımı sıcakta tutuyorum.Bakalım kaç sularında gelecek:..

Günaydın canım.Seninkiler bari gelmesin ...
Benimkiler geldi hemde bi grip oldum ki sorma gözlerim şiş sabaha kadar ağlamış gibiyim..
Yarın sabah hormon testlerini yaptırcam Kan vericem sabahtan..Gripli griplide nasıl olucak bilmiyorum..Eşimde sperm testi yaptırcak

adetimin 2. günü ağrılarımla uyandım geç geldi ya benimki ağrı yapmak için haklı sebepleri var majezik sağolsun bağımlısı oldum valla. ateşim 36.0 da kaldı adet ateşimi öğrendim zaten dün sabah da birde 36,5 dan 36 ya düşmüştü. ovulasyon testimin siparişini verdim yetmedi perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü hormonlarıma baktırayım dedim. bende bişey yok eminim çünkü hormonlarım gayet güzeldi en son gittiğimde ama birde adetliyken baksınlar diye düşündüm. neden bebiş olmadığını da çözdüm devlet hastanesindeki birtanecik doktor bana 16. gün yumurtan çatlamış dedi halbuki normal ultrasonla ve sadece 10 saniye bakıp söyledi bunu. o ara içimden güvenmemem gerektiği geçmişti ama güvendim işte hata ettim. o ara çalışmaları yaptık ayaklarım havada 1 saat yattım günah olduğunu bildiğim halde sabaha kadar banyo yapmadım (Allahım affeder inşaallah) sonra yumurtlama bitti diye çalışmayı bıraktık en son 24. gün çalışma oldu onda da ben ne ayaklarımı diktim ne bişey hemen banyo yaptım içimde bişey bırakmadım nasıl olsa çocuk olmaz diye. meğerse o gün yumurtlamışım. doktorun azizliğine uğradım hakkımı helal etmiyorum asla. kontrollü bir ay geçirdim ama olmadı takdir-i ilahi yapacak bişey yok. olsun moral bozmak yok önümüzdeki aylarda olur inş.

Günaydın arkadaşlar
Ya ben geçen ay daha heyecanlıydım sanki, şuanda hiç öyle hissetmiyorum, tutturamamışım gibi gelioyr. 10 gün var bat'a ama geçen ay böyle değildim. Heralde sürece kendimi alıştırdım. burda uzun süredir bekleyen insanları görünce kısa sürede sonuç alamayacağıma mı alıştırdım kendimi nedir, bilemiyorum artık... hayırlısı.
sizler nasılsınız?

adetini gecikmesinde mi anladın tatlım doktorun söylediğinden daha geç yumurtaladığını? bence de bu ay ovulasyon testi almakla iyi yapmışsın, eğer bu ay olmazsa, ki pek tutturmuşum gibi gelmiyor, önümüzdeki ay ben de bir test alayım diyorum. Ama bu ay hayırlı değilmiş demek ki senin için, o doktorum yanlış söylemesi de bir sebep sonuçta, dediğin gibi takdir-i ilahi

evet canım adet gecikince anladım olsun napalım böylesi hayırlıymış. test al bencede eczanelerde pahalı ama nette ucuz satıyor. ahhh çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…