Sabredenler Kulübü 2012 :)

dönüp dolaşıp bu noktaya geliyoruz ama insan umutlarına ve beklentilerine söz geçiremiyor. Sanırım geçen ay olmayınca bu ay bende de bir rahatlama oldu. Bu arada demişsin ya beklemediğin anda olunca daha heyecanlı oluyor diye. benim eşim tutturmuştu bir ara, bana sürpriz yapıp hamile kal diye hayır yani sanki tek başıma yapabileceğim birşey de! neymiş, hap kullanıyorum diyecekmişim ama kullanmayacakmışım da bilmem de. hop dedim dur orda nerden bileceğim çocuk isteyip istemediğini de kendi başıma bu riski alacağım. Neyse sonra hap rahatsızlık vermeye başladı bana, kullanmayı kestim. eşim korunmaya başladı. bir kaç ay sonra da kendisi, vazgeçtim korumayacağım, bebiş olsun dedi kendince birşeyler yapıyor işte benim sürpriz yapamayacağımı anladı heralde

yok canım;eşime bile adet oldum dedim,hazırlıklıyım kırmızılara.Gelmezse şok olurum...Ama dediğim gibi adet günleri karışması kötü olur.

:) adet günlerinin karışması senin için kötü olur dengen bozulur o yüzden inş gecikme nedenin başka olur :)) ama ben hayatım boyunca düzensiz adet gördüm..ve düzensiz adet görerek 2 kez gebe kaldım..şimdi ilaç kullanıyorum ve ne zaman olacağımı çok iyi biliyorum en fazla bikaç saat gecikme oluyor..şimdi sorsalar düzensiz adet görmek istiyorum derdim..çüngü ne yumurtlama günüm belliydi ne adet günüm..uğraşmıodum bu gün ovilasyon mu var ay günaşırı ilişkiye girmem lazım fln yoktu bunlar..günüm gelmeden test yapmaya kalkmıyodum kendimi sıkıntıya sokmuyodum..ve işin en güzel yanı bebeş istediğim ay hamile kaldım 2sinde de..şimdi 6 aydır tık yok..bu ay ilacın son ayı bu ayda gebelik olmazsa düzensiz ama mutlu günlerime geri dönücem :)))

yok canım;eşime bile adet oldum dedim,hazırlıklıyım kırmızılara.Gelmezse şok olurum...Ama dediğim gibi adet günleri karışması kötü olur.

en kotusu bu oluyor zaten benım hep duzenlıydi ıkı ay once bır 15 gun gecıkmelı oldum. gecen ayda duzenlı oldum sımdıde olmadım ınsallah hamıle oldugumdandır...bakalım yapsam dıyorum pozıtıf cıkarsa mutlulgu ertelemım dıyorum ngatıfse uzulecegım karasız kaldım gerçı negatıfse kırmızıları elbet gorecegım ozamanda uzulucegım bıraz gercekcı olmak lazım galıba

hahahhhahhahahhaha gülme krizine girdim resmen kocan da çok alemmiş heee

sen de regl zamanı geldiğinde hastalandım dersin sonra akşam eve gelirken yemeğe misafirimiz var diye ara onu bir de biberon al koy sofraya öyle süpriz yap ona, ben öyle yapacağım

evde testin varsa gecikmeliyse dene bakalım.dediğin gibi hamile değilsen adet gelir,bir de testte çıkarsa;meraklandığın günler sona erer en azından.benim adet günüm bugün.Dün akşam dayanamdım yaptım,negaitf çıkmıştı.Eğer gelmezse -ki gelecektir- 2 gün sonra denicem inşallah.

sen çok yaşa arkadaşım...Güldürdün yaw...

bir tuttursam yapacağım birşeyler ama... şimdi de benden çok takip ediyor, nasıl yuttururum bilemiyorum ben ondan geç çıkıyorum evden sabahları, işe giderken. ve o daha erken geliyor eve. belki banyodaki aynaya falan not yazabilirim, ya da ayakkabılığa bebiş patiği falan koyabilirim. Hele bir o günler gelsin kısmetse, burada planlarız birlikte

ozaman işten gelirken sana birisini getireceğim çok mutlu olacaksın de patik al hediye paketi yaptır ver ona evet canım ogünler gelsin de sürprizimiz eksik kalsın

ozaman işten gelirken sana birisini getireceğim çok mutlu olacaksın de patik al hediye paketi yaptır ver ona evet canım ogünler gelsin de sürprizimiz eksik kalsın

inşallah çok bekletmeden gelir o günler, bizim batlarımız da yakındı değil mi? 14 ocak benim (15 ya da)

slm kızlar nslsınız:) bu ara hiç nete gelemiyorummm malesef
hiç akşamları evde olmuyoruzzz bu ara bugunde kaynanama gitcez
özledim hepinizi gelişmeler varmı hamiş haberlri:)
bendedün çalışmalara başldım.. keşke düzenli yapabilsek yaırn eşimi zorluycam yine düzneli olsun diye bakalım uycakmı:)

evet yoksun hiç...ben de liste yapalım diyecektim sana? ne diyorsun?
henüz bir hamiş haberimiz yok bildiğim kadarıyla,
sen de aksatma çalışmaları

slm cnm;napalım senin açtığın konuda ilerliyoruz işte;kırmızıları ya da bebiş haberlerini bekliyoruz.

cnmmmmmmmm snei merka ediyrodum adet oldun demek hakkında hayırlısı üzülme sakın belirsizlikten daha iydiir bu..
gecen ay hep 1 saat yattım belimin altına yastık koydum bacagımı kaldırdım falan filan.. ama bu ay öle yapmıdyma 15 dk yatıp kalkcam..1 saat yatmak bana sıkıntı veriyor..bu ay rahat olcam ebe arkadaşım öyle dyor.. hamile kalcaksan rabbi nasip ettiyse hiç yatmadan dursan bile hamile kalırsın dedii..
benim bu aydan umudum yok çünkü 6 . ayım artık umutsuzluk tavan durumda zaten eskisi gibide deli gibi istemiyorummmm garip ruh halindeyim..
bugun acaip bi akıntı geldii benden uzayan bi akıntıı dün ilişki oldu bugun yapmayıp yarın yapcaz riske atmıyayım belki erken yumurtlamışımdır diye:)

slm canım iiyiz çok şükür sende ne var ne yok ?? sizin bu kocişleride anlamıyorum haa hiç neye nazlanıyolar alla alla yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…