Sabredenler Kulübü 2012 :)

Merhaba,

20 Aralık'tan beri uzak kaldım. Sağlık ve huzur dolu bir yıl diliyorum hepimiz için. Allahın izini ile bebişlerinde gelmesini diyorum tabiiki. Neler olmuş diye geçmişe baktım. Kırmızıları gören arkadaşlarımız var. İnşallah umutla çalışmalara devam ederler ve bebişlere kavuşurlar. Hamile haberi veren oldumu hiç? Ben 4 - 5 gün daha beklemedeyim.

bence de, kırmızılar gelse de burda olmak lazım... yeni aya yüksek motivasyonla başlayabilmek lazım.
derya sen nasılsın?

valla nasl olayım canım bbi boşluktayım işte ne yapacağımı blemezhaldeyim..
bi o yana bi bu yana savruluyorum..
aklıma getirmek istemiyorum ama hiç de çıkmıyo aklımdan. öle işte :2:

valla nasl olayım canım bbi boşluktayım işte ne yapacağımı blemezhaldeyim..
bi o yana bi bu yana savruluyorum..
aklıma getirmek istemiyorum ama hiç de çıkmıyo aklımdan. öle işte :2:

öyle olur zaten istemesek de düşünürüz ama sen de biliyorsun ki moral en önemlisi. Hem Rabbim dermansız dert vermesin ya sıkma canını... bir yol varsa hep umut da vardır

benim düşüncem aslında bu ay incir kürünü denemek kafamdaaki bu..
ama eşimde doktor gözetimi olsun dio yani tedaviden yana..
bilmiyorum nasıl olacak..
öte yandan da klomene başlarkende yaptığım arıştırmalara göre klomenle yumurtlayanların baya bi çok olduğunu okuyunca baa bi ümitlenmiiştim..
ama bende etki etmdi yumurta oluyo ama büyümüyo..
yine iğne tedavisine de böle sonuç olur die korkmuyo değilim açıkcasınapiim kızlar bana bişelr söleyin nooollluuuurrrr......

bence modern tıbbın imkanlarını denemelisin önce, eşin haklı, iğne tedavisini dene bence. alternatif tıp için acele etme.
incir kürü yaparsan bu ay tedavi denememen lazım, ama belki incir de etki etmeyecek ya da 2 aydan sonra etki edecek. önce doktorunu dinle bence canım, inşallah minik kanaryanı kucağına alırsın

ay biri güzel diyerek bana seslendi galiba
iyiyiz canım çok şükür, sen nasılsın?

evet şekerim sana seslendim
ben de iyiyim canım benim sağol. Regl belirtilerim başladı göğüslerim çok acıyor ve durmadan acıkıyorum deli gibi yiyesim var. Gerçi hoş eğer yumoşum döllendiyse henüz rahme ulaşmamıştır. Ayın 6sında gözüküyor. Korunmayı bıraktığımızdan beri regl belirtilerim daha erken başlıyor göğüs ve kasık ağrılarım 3-4 gün önce başlardı artık 10 gün önceden başlıyor. Neden acaba :26:

acaba korunmayı bırakmakla bir ilgisi var mı bilemiyorum? sen mi korunuyordun yoksa eşin mi? sen hap kullanıyorduysan böyle olması normal ama eğer eşin korunuyorduysa herhalde bu belirtiler psikolojiktir.

ben de ilk kez geçen ay bırakmıştım korunmayı ama eşim korunuyordu yani benim için pek değişen birşey olmamamıştı. Yine de sanki kasık ağrılarım arttı, çok hevesliydim geçen ay, kendimi çok dinliyordum. Herhalde o yüzden daha fazla hissettim. bu ay ise hiç bir şey hissetmiyorum iyi çalıştık ama yumoşum mu çatlamadı yoksa büyümedi nedir bilemiyorum. beklicez bakalım, benim de 10 gün var bat'a

kızlarrr bugün her ay 28 günde bir gelen adet günüm.Saatlerimiz neredeyse 16.00.Adet hala gelmedi.Sevinmeli miyim?üzülmeli miyim?Gecikme sebebi bebiş ise sevinmem lazım;eğer psikolojikse üzülürüm,günlerim karışacak...Bakalım yarın ya da bu gece mi teşrif edecek??

heyecanını paylaşıyorum inşallah psikolojik değildir...geçen ay günün hangi saatinde gelmişti kırmızılar hatırlıyor musun?

heyecanını paylaşıyorum inşallah psikolojik değildir...geçen ay günün hangi saatinde gelmişti kırmızılar hatırlıyor musun?
geçen ay 7 aralıkta öğleden önce gelmişti.Sonra gün içerisinde mendili silince geldi birkaç defa;o geceden sonra 8'inde asıl gelmeye başladı.7'sinde işaret vermişti.

eşim korunuyordu. Psikolojik olduğunu sanmıyorum, şuan rahatım kendimi dinlemiyorum çünkü. Ama ilk ay çok fenaydım kalbim yerinden fırlayacak gibiydi stresten başım dönüyordu hep geçen ay da son ana kadar çok rahattım üstelik ben 17 si beklerken 16sında reglm oldum kırmızıları görünce ağlamıştım bayağı, ama bu ay daha da rahatım alıştım hemen olmamasına hem beklemediğin anda geldiğinde daha heyecanlı oluyor anne olmak alnımıza ne zaman yazıldıysa ozaman olacağız boşuna kendimizi paralamaya gerek yok. Boşu boşuna yıpratıyoruz.

cnm sen en iyisi düşünmemeye çalış..adet olacakmışsın gibi hazırla kendini...olmazsan güzel bir süpriz olur sana :) umarım olmazsın...inş hiiç teşrif etmezler 9 ay boyunca :))))

cnm sen en iyisi düşünmemeye çalış..adet olacakmışsın gibi hazırla kendini...olmazsan güzel bir süpriz olur sana :) umarım olmazsın...inş hiiç teşrif etmezler 9 ay boyunca :))))

yok canım;eşime bile adet oldum dedim,hazırlıklıyım kırmızılara.Gelmezse şok olurum...Ama dediğim gibi adet günleri karışması kötü olur.

haklısın cnm ne gün yaşamak kısmetse bize o duyguyu o zaman yaşayacağız..üzülüp kendimizi sıkıntıya sokmanın bi anlamı yok,bunu biliyorum ama yine de duygularıma söz geçirmeyi başaramıyorum ben de...üzülüyorum ama sonra durup düşünüyorum evet bu ay olmadı tamam diyorum bundan sonra ne yapabilirim..başka şeyler deniyorum,başka yollar çiziyorum kendime..aslında o kadar iyi biliyorum ki ben kendimi yırtsam da olmayacaksa olmuyor..ama sadece keşke şunu da yapsaydım dememek için deniyorum her yolu..

geçen ay 7 aralıkta öğleden önce gelmişti.Sonra gün içerisinde mendili silince geldi birkaç defa;o geceden sonra 8'inde asıl gelmeye başladı.7'sinde işaret vermişti.

henüz bir işaret olmaması önemli tabi. ama önümüzdeki 48 saat çok kritik çok ciddi oldu henüz işaret vermedikleri gibi hiç de gelmezler inşallah

henüz bir işaret olmaması önemli tabi. ama önümüzdeki 48 saat çok kritik çok ciddi oldu henüz işaret vermedikleri gibi hiç de gelmezler inşallah
canımsın desteğin için çok sağol ya;kırmızılar gelse bile sağlık olsun;Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah bize.
ruhsar_86 sana da çok sağol desteğin için cancağızlarım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…