- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.461
moraller iyi heyecan dorukta;yaaaşaaaaa!!
bugünnn canımmm;gelen giden yok;bakalım bakalım...ooh ohh balım istenilen enerji bu iştene zamandı senin bat canım ??
slm kızlar nslsınız:) bu ara hiç nete gelemiyorummm malesef
hiç akşamları evde olmuyoruzzz bu ara bugunde kaynanama gitcez
özledim hepinizi gelişmeler varmı hamiş haberlri:)
bendedün çalışmalara başldım.. keşke düzenli yapabilsek yaırn eşimi zorluycam yine düzneli olsun diye bakalım uycakmı:)
bugünnn canımmm;gelen giden yok;bakalım bakalım...
aaaa minikgelin gelmiş
malesef balımmmmmmm bu ara bi aksiliktir evde duramadık:) sen sürekli giriyorsan listeyi yap balımmmmm benim bat 27 ocak:) bende sık girmeye başladıgımda listeye yardımcı olurum:)evet yoksun hiç...ben de liste yapalım diyecektim sana? ne diyorsun?
henüz bir hamiş haberimiz yok bildiğim kadarıyla,
sen de aksatma çalışmaları
kırmızıları beklemeyelim gelmesinlrrrrrrrrrrrrr:))ben artık umutlarımı her ay azaltıyorummm ama hayırlısı rabbim nasip eder inşş:)2012 nin ilk ayı hamiş olur seneye 2013 ocakta 4 aylık minik bi bebişmiz olur:)slm cnm;napalım senin açtığın konuda ilerliyoruz işte;kırmızıları ya da bebiş haberlerini bekliyoruz.
slm canım iiyiz çok şükür sende ne var ne yok ?? sizin bu kocişleride anlamıyorum haa hiç neye nazlanıyolar alla alla yaaa
uuu seninki gelmiş çatmış hadi gelmesinler inş bebiş gelsin dolsun göbişama söz ver gelirlersede üzmicen kendini emi bacım
İnşallah canım;ne güzel dua ettin öyle....Annelik,bebiş...İnşallah Rabbi'm...kırmızıları beklemeyelim gelmesinlrrrrrrrrrrrrr:))ben artık umutlarımı her ay azaltıyorummm ama hayırlısı rabbim nasip eder inşş:)2012 nin ilk ayı hamiş olur seneye 2013 ocakta 4 aylık minik bi bebişmiz olur:)
malesef balımmmmmmm bu ara bi aksiliktir evde duramadık:) sen sürekli giriyorsan listeyi yap balımmmmm benim bat 27 ocak:) bende sık girmeye başladıgımda listeye yardımcı olurum:)
kırmızıları beklemeyelim gelmesinlrrrrrrrrrrrrr:))ben artık umutlarımı her ay azaltıyorummm ama hayırlısı rabbim nasip eder inşş:)2012 nin ilk ayı hamiş olur seneye 2013 ocakta 4 aylık minik bi bebişmiz olur:)
bende iyiiym cnm dün başladık çalışmalara adetim bittii.. vallaende kocamı anlamış deilimm 1.5 senedir çözemedim bu gidişle çözememde:)
napıyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
minikgelinimm hoşgeldin tatlımbildiğimiz kadarıyla hamiş heberleri yok
Hayırlı olsun başlamışsın çalışmalara allah kocacığının spermenlerine bol bereket versin senin de yumoşuna mıknatıs gücü versin
hadi yönlendirin de beni tablo yapıyımbelki uğurlu gelir...
excell de yapıp da mı kopyalasam acaba?
ben giriyorum da tablo formatında eklemem için ayrıca dosya olarak mı eklemeliyim? gerçi o kadar kalabalık değilim, normal de yazabilirim
benim eşim de senin eşin gibiydi, haftada bir, ben zorlarsam daha sık olurdu. thlil yaptırmıştı hormon düşüklüğü varmış. ilaç verdi doktor, şimdi iyiyiz maşallaheşin de bir doktora görünebilir aslında.
annaaaaaaaammmm olfu da geldi;kız çok sessizdi buralar fdeda,ruhsar_86 ile paslaşıyorduk;dolduk...
Ne yapak???Ben Bekliyorum akşam olsun da eve gideyim diye...
isim bat durum
fdeda 15 ocak beklemede
minikgelin 27 ocak beklemede
eknhanifsay 4 ocak beklemede
AleyynA
ddeerryya
isim bat durum
fdeda 15 ocak beklemede
minikgelin 27 ocak beklemede
eknhanifsay 4 ocak beklemede
AleyynA
ddeerryya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?