Sabredenler Kulübü 2012 :)

ıyı aksamlar kızlar heran kırmızılar geldı sanarak wc ye kosuyorum ama sarı bır akıntı ve cokgaldı akıntım bat tarıhım 2 ocakdı ve o gun sankı ıcm kurudu vajınada acayıp bır yanma ve hıc akıntı yok ve bugun yıne yogunlastı akıntım kızlar sızce varmıdır bebek sureklıde olacak gıbı kasık agrım var ya bırde sunu soleyım hıc bardak cektırdınız mı hanı o bardak boyle gergınlestırır ya yapıstırdıgınız yerı aynı onun gıbı sankı rahmım cekılıyor yanma var ve ara arada sabkı sıs batırıyorlarmıs gıbı agrı oluyor ınsallah vardır ya

minikgelinimm hoşgeldin tatlım bildiğimiz kadarıyla hamiş heberleri yok
Hayırlı olsun başlamışsın çalışmalara allah kocacığının spermenlerine bol bereket versin senin de yumoşuna mıknatıs gücü versin

aaaa minikgelin gelmiş

evet yoksun hiç...ben de liste yapalım diyecektim sana? ne diyorsun?
henüz bir hamiş haberimiz yok bildiğim kadarıyla,
sen de aksatma çalışmaları
malesef balımmmmmmm bu ara bi aksiliktir evde duramadık:) sen sürekli giriyorsan listeyi yap balımmmmm benim bat 27 ocak:) bende sık girmeye başladıgımda listeye yardımcı olurum:)

slm cnm;napalım senin açtığın konuda ilerliyoruz işte;kırmızıları ya da bebiş haberlerini bekliyoruz.
kırmızıları beklemeyelim gelmesinlrrrrrrrrrrrrr:))ben artık umutlarımı her ay azaltıyorummm ama hayırlısı rabbim nasip eder inşş:)2012 nin ilk ayı hamiş olur seneye 2013 ocakta 4 aylık minik bi bebişmiz olur:)

slm canım iiyiz çok şükür sende ne var ne yok ?? sizin bu kocişleride anlamıyorum haa hiç neye nazlanıyolar alla alla yaaa

bende iyiiym cnm dün başladık çalışmalara adetim bittii.. vallaende kocamı anlamış deilimm 1.5 senedir çözemedim bu gidişle çözememde:)

uuu seninki gelmiş çatmış hadi gelmesinler inş bebiş gelsin dolsun göbiş ama söz ver gelirlersede üzmicen kendini emi bacım

inşallah canım;gelirse ona da hazırım canım;eşim bile adetliyim biliyor,hayal kırıklığı olacak elbette ama toparlanmam kısa sürer.

İnşallah canım;ne güzel dua ettin öyle....Annelik,bebiş...İnşallah Rabbi'm...

ben giriyorum da tablo formatında eklemem için ayrıca dosya olarak mı eklemeliyim? gerçi o kadar kalabalık değilim, normal de yazabilirim

benim eşim de senin eşin gibiydi, haftada bir, ben zorlarsam daha sık olurdu. thlil yaptırmıştı hormon düşüklüğü varmış. ilaç verdi doktor, şimdi iyiyiz maşallah eşin de bir doktora görünebilir aslında.

hoşbulduk tatlım:)
negüzel bi dua ettin sen öyle:))))))
benim yumuşlar mıknatıs gibi çekerde kocamın spermlerinde iş yok

hadi yönlendirin de beni tablo yapıyım belki uğurlu gelir...
excell de yapıp da mı kopyalasam acaba?

cnm nsl istersen farketmiyor istedigin gb yap maksat kimin nezaman adet olcagını bilelim:)
bu ayda olmassa bi ay daha deneyip gitcez doktora öle karar aldık eşimle tabi eşim vazgecmesse:)
bu kocalar neden böle ya ben evlenmeden önce hep adamlar hergün yapar kadın istemez diye bilirdim.. şimdiki devrin kocaları tam tersiii:)

annaaaaaaaammmm olfu da geldi;kız çok sessizdi buralar fdeda,ruhsar_86 ile paslaşıyorduk;dolduk...
Ne yapak???Ben Bekliyorum akşam olsun da eve gideyim diye...

evet geldim canım.. ben geliyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum napayım :)
az kaldı akşama az ne kaldı şurda :)
off ben ne zaman adet olcam kızlar yaa

kızlar eşim geliyormuş ben çıkayım hazırlanayım görüşrüs erken gelirsek eve girerim nete:)By

isim bat durum
fdeda 15 ocak beklemede
minikgelin 27 ocak beklemede
eknhanifsay 4 ocak beklemede
AleyynA
ddeerryya

isim bat durum
fdeda 15 ocak beklemede
minikgelin 27 ocak beklemede
eknhanifsay 4 ocak beklemede
AleyynA
ddeerryya

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…