Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay ne güsel darısı senin başına inş...
tatlı olur elbet bacım olmazmı bal olur,şeker olur sana mis gibi kokar annesi

eşine acil şifa versin rabbim canım.. benmkide çiftli varikosal ameliyatı olmuştu bu gün tam 1 yıl oldu iyileşti çok şükür sayısıda hareketliliğide değişti inşallah bu ay yomuşun büyür çatlar kocişininde bişeyi yoktur hemmen bebişin göbüşüne yerleşir.... bide ben iyileşip yumurtlasam sanırım artık bizi tüp bebek paklar kendiliğimden hamiş olmak sanki bana çok uzak bi duygu gibi geliyor artık.....

ay ne güsel darısı senin başına inş...
tatlı olur elbet bacım olmazmı bal olur,şeker olur sana mis gibi kokar annesi

ayyy içim kıpır kıpır olsu sabah sabah kızz eşime diyom herhalde bebişim olsa kafayı sıyırırım ben ki kaybettiğim bebişimde kan testi sonucu öğrenmek için aradım tıp merkezini elim ayağım titremişti konuşamadım ben eşim hamileymişsin diyince bayılmamak için tutmuştum kendimi o derece heyecanlanmıştım

Günaydın canım...her bebiş mis kokar ve tatlı olur, ama kirpi bile yavrusunu pamuğum diye sevdiğine göre, annelere nasıl geliyordur kim bilir o bebekler sen düşün inşallah Rabbim sana da nasip eder... pkolu olup da tüp bebk yapmadan da hamile kalan çok var, klomen büyütmemişti sende yumurta sanırım peki iğneyle de mi gelişmedi senin yumurtan? gerçi doğal yolla da olsa tüp bebk de olsa, senin yavrun, içinde büyüteceksin... hiç canını sıkma bu hususlara, eğer Rabbim nasip ettiyse sana bebek, bir şekilde gelecek. Eğer kısmetinde yoksa, tüp bebek bile denesen tutmaz. O nedenle inşallah Rabbim hiçbirimizi evlat hasretiyle imtihan etmez...

evet konuşurken bile insanın içi kıpır kıpır oluyor rabbim tez zamanda baksın yüzümüze inş göndersin bebişleri benim olsa hıçkıra hıçkıra ağlarım heralde şu anda bile gözlerim doldu...rabbim büyük bizde alcaz inş kuzularımızı kucağımıza mis kokularını çekicez içimize

mrb kızlar ben 3 martta regl oldum şimdiki batım 30 mart. bakalım bu ay unutmaya çalışıyorum hatta yumurtlayacağım tarihi bile saymıyorum.onu düşünmemeye çalışıyorum.çünkü ben çok stres yapıyorum olucakmı olmayacakmı diye böyle böyle 8 ay geçti.bir an önce o çift çizgiyigörmek istiyorum.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda o duyguuyu yaşatsın.sizi seviyorum..

aminnn canım aminn inş....

amin bacım hepimiz çift çift çizgiler görelim bencede en iyisini yaparsın canım bende bu ay ne adet günümü hesapladım nede belirti aradım sanırım yaklaşıyor ama adet günüm hiçbişey yapmadım bu ay zaten olması imkansız gibi bişey şu anda eşim ameliyat olcağı için bendede umut 0,001

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]? Şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]4-6 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

inşallah canım benim hayırlısı olsun eşin olsıun ameliyatını daha sonra hemencecik allahım nasip etsin.

saol canım benim düzeltmişsin inşalah oraya bir gün de hamiş yazarsın hepimize sırayla

inşallah hamile kaldığın ay senin için en özel aylardan biri olur nisan ayı.bakalım benim içinde anlamlı olacak mı mart ayı.bu gidişle diğer aylar gibi sırada olcak galibaaa...

inşallah hamile kaldığın ay senin için en özel aylardan biri olur nisan ayı.bakalım benim içinde anlamlı olacak mı mart ayı.bu gidişle diğer aylar gibi sırada olcak galibaaa...

dur bakalım peşin hükümlü olma, hayırlı zamandır inşallah bu ay ama değilse de beklemek zorundayız. bak ben korunmayı bıraktığımda aralık ayıydı ve benim doğum günümdü, çok istedim o ay olmasını ama olmadı, çok üzüldüm, iki ay sonra teyzemin eşini kaybettik aniden, yaşı da gençti, herkes mahvoldu, nasıl bir acı anlatamam...teyzemle falan ilgileniyoruz hala, annemler de öyle ...o arada hamile olsaydım herşey daha zor olurdu. belki de Rabbim o yüzden vermedi.
o yüzden hem nisan ayında çok istiyorum, hem de diyorum ki inşallah hayırlı zamandır...

kızlar ben size kendi hikayemi anlatayım tabi sizi sıkmamış olursam...
ben 21 yasında evlendim evliliğimin 3.ayında oğluma hamile kaldım 22 yasına oğlum dünyaya geldi..hemen spralle korunmaya başladım...6 sene spralle korunduktan sonra haziran 2010 da korunmayı bıraktık...ben zannediyordumki korunmayı bırakınca hemen bebiş gelecek ama yanılmışım....aradan 15 ay geçti benim adetim 2 gün gecikince ben hastane çalıştıgım için labartuardan idrar testi aldım silik çizgi çıktı sonra 5-6 daha ladım tesetlerden ertesi gün bi daha yaptım yine silik çizgi ...tamam hamileyim dedim ben hemen kadın doğlum d na gittim b hcg sonuncu beklerken o kadar kendimden emindimki hamileyim diye çünkü 5-6 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıkıyordu...derekn dr sonuncu söyledi b hcg 0,1 nası lyani dedim orada dona kaldım....eve geldim saatlerce agladım sinirlerim bozuldu derken aksam zaten kanamam basladı....
iki ay sonra bende uykusuzluk sorunu başladı dr bana rahatlamam için antideprsan verdi onu iki ay kullandım o ilaç beni öyle rahatlattıki 20 aydır beklediğim bebek düşüncesi bile aklımdan gitmişti.hatta her ay yumurtlama döneminde eşimle 2 günde bir birlikte olurken bu ay hiç önemsemedim sadece 14.gün akşam birlikte olduk o da bebek istediğimiz için kendimiz istedğimiz .için...ve ben bu ay hiç kendimidinlemedim aklımda hiç bebek fikri yoktu...olsada olur olmasada olur diyordum...sat 2 şubattı...27-28 günde bir adet olyrodum 28-29 şubat battı...baktım adet olmadım ama yinede ihtimal vermiyorum hamile olduguma...1 martta işden dönerken eczaneden test aldım yaptım hemen anında ikinci çizgi çıktı...ama yüne üzülmemek için sevinemedim sonra kaanda baktırdık 1 mart aksamı deger 65 çıktı....
işte böyle kızlar ben anladımki bu işte en önemli faktör stres....ben antideprasını kullanırken rahatladım ve birde diger aylar bebek olurda belki zarar olur kendime dikkat ediyorum adet olmadan önce antideprasanla birlikte sporada başlamıştım haftafa 3 gün spora gidiyordum...rahat olalım Allah takdir ettiği bir zamanda bebişlermiz geliyor zaten.......

bende panik atak yüzünden 3 yıl antidepresan kullandım.ama bebek düşününce mecburen bıraktım.2 ay çok uğraştım bırakınca mahvoldum.sonra düzeldim sayılır hala tam düzelmedim aslında.benim tam tersi oldu seninkinin yani.ama ister tak ister tAKMA OLMAYACAĞI VARSA OLMUYO.BEN STRESE İNANMIYORUM.çünkü yanımda şu bu ay hamile kalırsam diye iddalaşan insanlar gördüm ben.2 sene önce benimle beraber 3 - 4 arkadaşım bırakmıştı korunmayı.ayarladık bu 2 ay içinde kalmalıyız işte doğum izni falan öğretmen hesabı.bende hep hayırlsı dedim.hepsinin çocuğu 1 yaşını geçti bak ben hala bekliyorum.şartlanmadım kendimi onlat gibi şartlandırmadım ama olmadı yinede.canımcım sen belki bi nebze daha rahat olabilirsin dersin en azından anneliği tattım ama biz daha onu da tatmadık.

rahatlık öenmli dediğiniz gibi ama bunu sağlamak kolay olmuyor, özellikle beklenen zaman arttıkça...inşallah ikinci bebeğinizi de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

canım stres etkili aslında öyle deme, ama ever rahat olmak da kolay değil... benden 1 yıl sonra evlenen kuzenim var, geçen bir aile ortamında karşılaştık, hamileymiş...sevindim tabi onun adına ama eve gelince bir durgunlaştım... etkileniyoruz ister istemez...inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi oluruz kuzucum ya ne yazık ki deneck çok fazla birşey yok. bazı insanlar korunmayı bırakır bırakmaz bebk sahibi oluyor ya, ya da ne bileyim sorunsuz, uğraşmadan..nasıl imreniyorum...ama hepimize birşey yazılmış işte, kısmetten de öteye geçilmiyor

slm kızlar öncelikle fermi bacım çok üzüldüm ben buraya yeni bebiş haberleri varmı diye geliyorum senin yazını görünce üzüldüm...
ama hep diyorum en azından hamile kalabildigini biliyorsunnn o bile insanı mutlu yapmaya yeter... biliyorum çok zor ama inşşş en kısa zamanda bebişin yine gelir sana...

adetime 7-8 gün var... bu ay kosakoca ayda 3 gün birlikte olduk zaten sallamadıkkkk...o 3 gün bile yapmak istemedim cinsellikten hoşlanan ben okdr nefret ediyroumki artık.. aylarca yapmasam neden yapmadık demem önümüzdeki ayyyy doktora gitcez çok korkuyorum kötü bşy söyler diye...
nebilim kıslar mutsuzum sanırım adetim yaklaştı diyeeeeee

canım benim, topiğimizin tatlı sahibesi seni gördüğüme çok sevindim... nasılsın, keyfin nasıl? o 3 gün yumurtlama zamanına gelmiştir belki de tatlım ya, kısmet bu işler. yani umutlan diye söylemiyorum yanlış anlama, ama hani çok duyuyoruz ya, az birlikteliğe rağmen bebiş sahibi olanları o yüzden dedim...
korkma doktordan, inşallah bir sıkıntı yoktur, ama varsa da derman onlarda biliyorsun...ben ve eşim kaç kere gittik, o bu hafta tekrar gidicek...iyice isteksiz oldu bu aralar, ilişkiye giremez olduk biz de...
biraz rahatlasın diye ben ona korunuyorum numarası çekiyorum, inandırdım bayağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…