- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.561
canım benim, topiğimizin tatlı sahibesi seni gördüğüme çok sevindim... nasılsın, keyfin nasıl? o 3 gün yumurtlama zamanına gelmiştir belki de tatlım ya, kısmet bu işler. yani umutlan diye söylemiyorum yanlış anlama, ama hani çok duyuyoruz ya, az birlikteliğe rağmen bebiş sahibi olanları o yüzden dedim...
korkma doktordan, inşallah bir sıkıntı yoktur, ama varsa da derman onlarda biliyorsun...ben ve eşim kaç kere gittik, o bu hafta tekrar gidicek...iyice isteksiz oldu bu aralar, ilişkiye giremez olduk biz de...
biraz rahatlasın diye ben ona korunuyorum numarası çekiyorum, inandırdım bayağa
özledim hepinizi valla rejime daldım baya kafam dagıldı ama adet günüme yaklaşınca yine bi huzun kapladı beni...
bizde sizin gibiyiz ne eşim ne ben hiç yapmak istemiyoruz benim normalde doktor fobim var.. hatta hastahane fobim var.. hastahaneden içeri girince beni bi korku alır.. bu ayın sonuna adetim bitmiş olur gideriz eşimle inş.. 3 gün ovulasyon zamanlarımda oldu ..14-16-19 bukdr ne öncesi ne sonrasııı başka yapmadık..
nebilimmm gecen ay ovulasyon zamanımda hergün ilişki yaptık ama olmadı..allahımdan hayırlsıını istiyorum olmuyorsa vardır bi hayır amaaaa insan üzülüyor.. arkadaşlarımın hepsinin ya çocugu oldu yada hamile.. kendimi yanlarında çok kötü hisediyorummmm eksik hissediyroum.. nebilimmmm yinee hüzünlüyümmm... inşşş rabbim daha bekletmeden nasip eder..
kızlar selamperşembe günü A101 marketlerine mesir macunu geliyomuş,alıp yedirsek mi kocalara ne dersiniz:44:
hepimiz aynyız canım ya, işyerindeki arkadaşım istemediği halde ikinciye hamile kalmış, 1-2 ay oluyor bunu öğreneli, o an anladım ki ben çok istiyorum bebeği ve olmadıkça çok üzülücem, ve işte hala da olmadı...hatta artık başka bir sorunumuz var, eşimle ilişkiye giremez oldukdüşünsene yumurtlama günlerim, ikimiz de biliyoruz ama eşim fiziksel olarak ilişkiye hazır hale gelemiyor. bırak bebği aşık olduğum adamla en özel anı paylaşamaz olduk, öyle kötü oldum ki, sinir krizi geçirircesine ağladım resmen..sonra teyzemin eşini kaybettik, dedim ki, Rabbim eşime de bana da sağlıklı ömür ver..isyan etmiyeceğim ama bizi elvat vermeyerek imtihan etme diye dua ettim hep...şimdi eşim yeniden doktora gidicek, dedim şöyle libidoyu arttırıcı birşeyler versin herşeyin hayırlısı minikgelinim ya...hepimiz üzülüyoruz ama elden gelen birşey yok
öyle cnm zaten ölümleri görünce bukdr üzüldügümüze kızıyorum ama insan üzülmedende duramıyor.. neyse cnm ben işe gidiyorum iş yeirnde girmeye çalışcam öpüyorummmmm inşşş hamile haberleirmizide vermeye gelcez buraya birgün:)
inşallah hamile kaldığın ay senin için en özel aylardan biri olur nisan ayı.bakalım benim içinde anlamlı olacak mı mart ayı.bu gidişle diğer aylar gibi sırada olcak galibaaa...
slm kızlar öncelikle fermi bacım çok üzüldüm ben buraya yeni bebiş haberleri varmı diye geliyorum senin yazını görünce üzüldüm...
ama hep diyorum en azından hamile kalabildigini biliyorsunnn o bile insanı mutlu yapmaya yeter... biliyorum çok zor ama inşşş en kısa zamanda bebişin yine gelir sana...
adetime 7-8 gün var... bu ay kosakoca ayda 3 gün birlikte olduk zaten sallamadıkkkk...o 3 gün bile yapmak istemedim cinsellikten hoşlanan ben okdr nefret ediyroumki artık.. aylarca yapmasam neden yapmadık dememönümüzdeki ayyyy doktora gitcez çok korkuyorum kötü bşy söyler diye...
nebilim kıslar mutsuzum sanırım adetim yaklaştı diyeeeeee
kızlar selamperşembe günü A101 marketlerine mesir macunu geliyomuş,alıp yedirsek mi kocalara ne dersiniz:44:
tamam canım benim, iyi çalışmalar sana...elbette birgün hamileyim diye yazacağız, yürekten inanıyorum
hepimiz aynyız canım ya, işyerindeki arkadaşım istemediği halde ikinciye hamile kalmış, 1-2 ay oluyor bunu öğreneli, o an anladım ki ben çok istiyorum bebeği ve olmadıkça çok üzülücem, ve işte hala da olmadı...hatta artık başka bir sorunumuz var, eşimle ilişkiye giremez oldukdüşünsene yumurtlama günlerim, ikimiz de biliyoruz ama eşim fiziksel olarak ilişkiye hazır hale gelemiyor. bırak bebği aşık olduğum adamla en özel anı paylaşamaz olduk, öyle kötü oldum ki, sinir krizi geçirircesine ağladım resmen..sonra teyzemin eşini kaybettik, dedim ki, Rabbim eşime de bana da sağlıklı ömür ver..isyan etmiyeceğim ama bizi elvat vermeyerek imtihan etme diye dua ettim hep...şimdi eşim yeniden doktora gidicek, dedim şöyle libidoyu arttırıcı birşeyler versin herşeyin hayırlısı minikgelinim ya...hepimiz üzülüyoruz ama elden gelen birşey yok
olur vallahi
canım inş gönlündeki muradın gelir bu ay canım...
hoş geldin minik gelinimiz, bu gün dua günün ve dualarımız seninle, inş bebişin seninledir canımmm
iyi fikir gerçi ben kocişime keçiboynuzu kürü yapıyorum bir aydır içiyor maşallah bir sorunumuz var mı bilmiyoruz lakin zararı olmadığı için yapalım dedik
şu mesir macunu olayı iyide herfüler azıp azıp tepemize gelecekler takatimiz kesilecek kendimizede mi alsakyoksa herfüler duracell pil gibi, bizler ise sıradan piller gibi erken enerji kaybına uğrarız hehehehehe
tamam canım benim, iyi çalışmalar sana...elbette birgün hamileyim diye yazacağız, yürekten inanıyorum
canım inş gönlündeki muradın gelir bu ay canım...
hoş geldin minik gelinimiz, bu gün dua günün ve dualarımız seninle, inş bebişin seninledir canımmm
bu arada bat tarihim 20 mart ve denemede 8. ayım oldulisteyi güncellersen sevinirim bebegim:)
iyi fikir gerçi ben kocişime keçiboynuzu kürü yapıyorum bir aydır içiyor maşallah bir sorunumuz var mı bilmiyoruz lakin zararı olmadığı için yapalım dedik
bende ben de inanıyorum canımmm
şu mesir macunu olayı iyide herfüler azıp azıp tepemize gelecekler takatimiz kesilecek kendimizede mi alsakyoksa herfüler duracell pil gibi, bizler ise sıradan piller gibi erken enerji kaybına uğrarız hehehehehe
selam kızlar ...
öncelikle yeni hamişlerimiz var galiba kestanem şekerim nasıl sevindim bi bilsen inş daim olur hamişliğin kucağına alırsın allahın izni ile başka bakamadım tam kimler hamiş diye ama yanılmıyosam vardı bi kişi daha geçmişi okuyamadım bayağıdır giremedim çünkü o yüzden hamiş olan bütün arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum..
ben kaç haftadır doktorlarla uğraşmaktayım öncelikle şunu sölim kocaelide oturan varsa asla ve asla kocaeli tıp merkezi özlem kemikgül adlı şahısa gitmesinler bunu her yerde söleyecem geçen ikili test için gittim ultrasonda baktı ve bebeğin kafatası oluşmamış boşluklar var ense kalınlığını ölçemiyorum dedi o an hayatım bitti sandım zaman durdu dünya başıma yıkıldı sanki ömrümden ömür aldı o gün benim o şahıs doktor demiyorum çünkü doktor olan kişi bu yanılgıya düşmez... ağla ağla harap oldum mahvoldum sonra hemen bi doktor ayarladım gittim herşey normal hiç bişe yok dedi ve ense kalınlığını rahat bi şekilde ölçtü sonra içim rahat etmedi bi doktora daha gittim prof. a oda nerden çıkartmış böle bişeyi onun kör olması lazım böle bi yorum yapması için dedi ve allaha şükür bebeğim çok sağlıklıymış hiç bi sorun yokmuş bütün testlerim normal çıktı ama ömrümün yarısı gitti hakkımı helal etmiyorum o kadına allah bildiği gibi yapsın onu.. velhasıl böle kızlar kaç haftadır uğraşlardayım o yüzden giremedim umarım sizler iyisinizdir bi yaramazlık yoktur...
valla kızlar ben alcam denicem fiyatı ucuz 2,5 tl mi ne,denemekte yarar var..eloserce güldürdün kız beniama ben zaten bu sıkıntıyı çekiyorum yumurtlama günümde cinsel isteğim fazla oluyo,14.gün yumurtluyorum,hatta ordan anlıyorum yumurtladığımı.14-15.günlerde istek oluyo ama geri kalan günler eşimi arzuladığım için değil onunla duygusal anlamda bişeyler paylaşmak için beraber oluyorum,yani kendimi tatmin etmek için felan değil..eşimse normal,2-3 günde bir ister.bundan rahatsız değilim,yapmazsak ben de özlüyorum ama sadece yumurtlama günümde de istekli olmak istemiyorum,genelde istekli olmak istiyorum yoksa dediğin gibi bazen pilim bitebiliyo amma uzattım yalnız netice itibariyle bu mesir macununu alıcam ve hem eşime yedircem,hem kendim yicem
yaaaaa uzun zamandır gelmiyordum geldigim günde dua günümmüş demek çok sevindim..
dua eden arkadaşlarıma rabbim en kısa zamanda bebeiş nasip etsin..hamilelerede kolay dogumlar saglıklı evlatlar nasip etsin:=)
selam kızlar ...
öncelikle yeni hamişlerimiz var galiba kestanem şekerim nasıl sevindim bi bilsen inş daim olur hamişliğin kucağına alırsın allahın izni ile başka bakamadım tam kimler hamiş diye ama yanılmıyosam vardı bi kişi daha geçmişi okuyamadım bayağıdır giremedim çünkü o yüzden hamiş olan bütün arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum..
ben kaç haftadır doktorlarla uğraşmaktayım öncelikle şunu sölim kocaelide oturan varsa asla ve asla kocaeli tıp merkezi özlem kemikgül adlı şahısa gitmesinler bunu her yerde söleyecem geçen ikili test için gittim ultrasonda baktı ve bebeğin kafatası oluşmamış boşluklar var ense kalınlığını ölçemiyorum dedi o an hayatım bitti sandım zaman durdu dünya başıma yıkıldı sanki ömrümden ömür aldı o gün benim o şahıs doktor demiyorum çünkü doktor olan kişi bu yanılgıya düşmez... ağla ağla harap oldum mahvoldum sonra hemen bi doktor ayarladım gittim herşey normal hiç bişe yok dedi ve ense kalınlığını rahat bi şekilde ölçtü sonra içim rahat etmedi bi doktora daha gittim prof. a oda nerden çıkartmış böle bişeyi onun kör olması lazım böle bi yorum yapması için dedi ve allaha şükür bebeğim çok sağlıklıymış hiç bi sorun yokmuş bütün testlerim normal çıktı ama ömrümün yarısı gitti hakkımı helal etmiyorum o kadına allah bildiği gibi yapsın onu.. velhasıl böle kızlar kaç haftadır uğraşlardayım o yüzden giremedim umarım sizler iyisinizdir bi yaramazlık yoktur...
büyük geçmiş olsun canım.keşke tıp fakültesini bitiren herkese doktor diyebilseydim.ama çoğu esnaf gibi.allah iyileriyle karşılaştırsın herkesi.
ay vallahi ben ne zamandır eşimi öyle göremez oldum, eskiden öyleydi benim kocacım rahat bırakmazdı beni ama şimdi nerdeee
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tatlım sana...regl olduğum için okuyamıyorum birşeyler, böyle dua etmiş olayım
ah kuzum ya nasıl korktun kim bilir...her meslekte iyi kötü var işte ne yapıcaksın...inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?