Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar ferminin bebeğine ne oldu yaaaa

kolay değil canım benim ya, o korkunun etkisi kalması normal...neyse ki herşey yolundaymış.

kalp atışı yokmuş kürtaj yapmışlar canımm.çok üzüldük ona da yaaaa

pdr55in dediği gibi esilacım, kalp atışı duyulmadı, sanırım kesede olması gereken haftadan daha gerideymiş...hepimiz çok üzüldük, kalp atışı duymadan gitmesi iyi oldu belki de yani daha geç kaybetseydi daha çok üzülürdü eminim. gerçi her halukarda zor bir dönem, dua ediyoruz ona da Rabbim yeniden bir bebiş versin ve sağlıkla kucağına alsın diye

büyük geçmiş olsun tatlım çok şükür sağlık haberini aldık...

ahh fermicime çok üzüldüm, takdir-i ilahi dedik, güçlüdür o toparlanıp gelir annesi geldi, birkaç gün dinlenecek sonra bizimle inş.

pdr55 canım bişey sorucam sen aşılama yaptırmıştın değil mi?benimde nisan ayında aşılamam yapılacak.ama hsg falana çekilmedim hiç.gonal f kullanacakmışım sen hangi ilaçları kullanmıştın.umarım bebeğin seninledir.hep dua ediyorum sana.çünki ne hissettiğini çok çok ii anlıorum..

canım insanın 1 anlık duyduğu şeyler varya ömründen ömür alıyor helede kuzun içinse kaygılanıyorsun.... okurken kaygılandım inan ama çok şükür bişey yokmuş bazı doktorlar ne doktor ne insan bazın canımız yanınca farkına varıyoruz durumun ama ne yapalım hayat tecrübelerle dolu....

Selam Kızlar,

geriye doğru söyle baktım, karmançorman bir hafta olmuş dilerim bütün kelebekler anneleriyle beraber, sağlıklı sıhhatlidir.
bizleride Rabbim kavuşturur insallah. üzücü olaylar hiç olmasa keşke

pdr55 canım bişey sorucam sen aşılama yaptırmıştın değil mi?benimde nisan ayında aşılamam yapılacak.ama hsg falana çekilmedim hiç.gonal f kullanacakmışım sen hangi ilaçları kullanmıştın.umarım bebeğin seninledir.hep dua ediyorum sana.çünki ne hissettiğini çok çok ii anlıorum..

ben geldimmm kızlarrrrrrrr
yeni hamileleri tebrik ederim. fermi canım çoook üzüldüm hakkında hayırlısı olsun.
minikgelin le ben sıkı diyete girdik bebeği boşverdik
benim problemim vardı biliyorsunuz hallettik onu bazı ufak tefek problemler oluyor şu an.
cuma günü doktor randevum var gidicem Allah izin verirse ama vajina girişinde anotomik bir problem var gibi geldi bize dokunduğumda bile acı hissediyorum sanki yara var üzerine basınca acır ya öyle ama içinde öyle bir sorun yok göstericem bakalım ne diyecek
benden haberler bu kadar

geçmiş olsun canım, git tabi doktora göster bakalım neymiş, inşallah kolaylıkla halledilebilecek birşeydir de hemencecik kurtulursunuz

herkese merhaba,
doktordan geldim buraya yazayım dedim.
öncelikle 60gelsin, kasık ağrıları ile ilgili şunu öğrenmiş bulunuyorum bu ay bizzat yaşadığım için, belki bir enfeksiyon vs. olabilir. benim bir haftadan fazladır bel, ve kasıklar (yumurtalıklar) ağrıyıp duruyor, daha önce d esimir vermiştim bir şey var demişti doktor, progesteron (yanlış mı yazdım ne?) sonucuna göre ilaç başlayacaktık. neyse progestreron düşük çıktı, doktora da ağrıları söyledim, ultrasound, hcg vs. bakıldı ve bana anitbiyotik verdiler. yani ağrılar ondanmış anlaşıldı.
ayrıca bu ay yumrtlama olmamış dediler halbuki tam 14-16. günlerden biriydi o yumurta akı gibi sıvı, ateş çıkması gibi belirtilerim vardı. bu ay da bebiş fos oldu yani. galiba klomen başlayacaklar. bunu kullananlar bana bilgi verebilir mi???

canım geçmiş olsun...bu ay yumurtalama olmamasına üzüldüm. yumurta tedavisine başlayacaklarsa adetini bekleyeceklerdir tatlım. ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan bildiğim kadarıyşa adetin 2. günü falan başlıyorlar, sabah akşam içiyorlar bir 5 gün kadar... enfeksiyonun çıkmış demek ki antibiyotik verdiklerine göre...bu vajinal yoldan kullanılandan mı verdi yoksa hap mı verdi?

hap verdi antibiyotik. neyse bu ağrılarım biter inşallah bu hafta beni çok rahatsız etti çünkü. valla bugün duyacaklarım beni daha çok üzer diye düşünmüştüm ama doktordan çıktıktan sonra rahatladım gibi. neyse diyorum, Rabbim bu ay da nasip etmediğine göre bir bildiği varmış. İnşallah şu yumurtlama olayı da çözülmeyecek gibi değildir. KAfama takmamaya karar verdim. Tarih olayını hiç önemsemeyeceğim galiba. Zaten eşim sık sık şehir dışına çıkıyor, adamı da bunaltıyorum gidiyorsun fırsat kaçıyor diye :) Ben duamı edeyim, ilaçları kullanayım Rabbim en güzelini nasip eder inşallah!

aynen öyle canım, gerekeni yapıp sonucunu Allaha bırakmak... eğer hormonlarında problem çıkmadıysa, yumurta geliştirmek çok zor olmayacaktır diye düşünüyorum canım...

geçmiş olsun canım, git tabi doktora göster bakalım neymiş, inşallah kolaylıkla halledilebilecek birşeydir de hemencecik kurtulursunuz

sağol bebeğim. valla özlemişim de sizleri ne zamandır giremiyordum. ilişki sırasında acı enfeksiyon belirtisi de olabilir değilmi?

canım yumurtlama döneminde ateş çıkmaz düşer

sağol bebeğim. valla özlemişim de sizleri ne zamandır giremiyordum. ilişki sırasında acı enfeksiyon belirtisi de olabilir değilmi?

canım yumurtlama döneminde ateş çıkmaz düşer

eh işte ben bu işlere o kadar vakıfım :) benim ateşim çıkmış da grip oluyormuşum gibi hissediyorum da ondan öyle dedim. yoksa ölçtüğüm de yok :)

canlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim okuyup cevap yazmışsınız her biriniz rabbim tez zamanda göbişinize dünyalar tatlısı bi evlat versin inş. fermiye gerçekten çok üzüldüm hele bu olaydan sonra öle bi acının boyutlarını tahmin etmek hiçte zor olmuyo ama hakkımızda hayırlısı rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş tez zamanda tekrar hamiş kalırda kavuşur bebişine... dua edicem ona çabuk toparlanması için rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

çok geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda şifa bulursun da kavuşursun bebişine kafana takmama konusunda çok ii karar vermişsin stres yapmamak en güzeli .. rabbim gönlüne göre verfsin

çok geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda şifa bulursun da kavuşursun bebişine kafana takmama konusunda çok ii karar vermişsin stres yapmamak en güzeli .. rabbim gönlüne göre verfsin

Allah razı olsun hepimizin gonlune gore versin inşallah!
ben artık çıksam iyi olacak cok yorulmuşum hastanede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…