- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.601
sağol bebeğim. valla özlemişim de sizleri ne zamandır giremiyordum. ilişki sırasında acı enfeksiyon belirtisi de olabilir değilmi?
canlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim okuyup cevap yazmışsınız her birinizrabbim tez zamanda göbişinize dünyalar tatlısı bi evlat versin inş. fermiye gerçekten çok üzüldüm hele bu olaydan sonra öle bi acının boyutlarını tahmin etmek hiçte zor olmuyo ama hakkımızda hayırlısı rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş tez zamanda tekrar hamiş kalırda kavuşur bebişine... dua edicem ona çabuk toparlanması için rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
mrh kızlar. bugün o kadar çok moralim bozuk ki adet olacağım onun sıkıntısı var, bir de boğazım çok kötü şiş. dün batımdı. 2 tane test yaptım, şu ovulasyon testinin yanında verdikleri testten. tek çizgi bile çıkmaadıı.isyan etmek istemiyoruım ama hiçbir şey yolunda gitmiyor.yaza kadar beklicem tedaviye başlıcam. herhalde önce aşılama yaparlar.
esilacım bir sürü aksilik yaşamışsın. neyse ki bebişin sağlıklıymış.allah seni bebeğini korusun.iş hamile kalmakla bitmiyor. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. topik bu aralar çok durgun. herkesin başında kara bulutlar dolaşıyor.
ağlamak istiyorum çok doldum. şu kırmızılar gelir birkaç saate o zaman doyasıya ağlarım
bacım ne bu geliyosun hep stres skntı morel sıfır,stres yaptıkça bebiş gelmiyor bunu biliyorsun değilmi canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin demekki daha vakti var bebişin gelmesine...[/Q
haklısın kuzum adet dönemim bitsin kendime gelirim. çok duygusallaşıyorum.sen de ne var kuzum annenle eşinin ameliyat tarihi çakışmış. inş. ikisinin amelitatı iyi geçer
bacım ne bu geliyosun hep stres skntı morel sıfır,stres yaptıkça bebiş gelmiyor bunu biliyorsun değilmi canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin demekki daha vakti var bebişin gelmesine...[/Q
haklısın kuzum adet dönemim bitsin kendime gelirim. çok duygusallaşıyorum.sen de ne var kuzum annenle eşinin ameliyat tarihi çakışmış. inş. ikisinin amelitatı iyi geçer
ya sorma canım ikiside aynı güne denk geldi inş herşey yolunda gider, bende napim senin gibi kırmızılarımı bekliyorum bacım ama üzülmüyorum pek bu ay gelmesine hamiş olma ihtimali 0,001 bile değil bu ay
ya sorma canım ikiside aynı güne denk geldi inş herşey yolunda gider, bende napim senin gibi kırmızılarımı bekliyorum bacım ama üzülmüyorum pek bu ay gelmesine hamiş olma ihtimali 0,001 bile değil bu ay
biraz önce test yaptım tabiki tek çizgi
canım allahtan umut kesilmez var mı belirti?
biraz önce test yaptım tabiki tek çizgi
canım allahtan umut kesilmez var mı belirti?
hayırlısı olsun bebiş...
yok nerde belirti bel ağrım var her ay olduğu gibi arada sancılarım oluyor hazırla kendini gelcem diyor heralde yine
hayırlısı olsun bebiş...
yok nerde belirti bel ağrım var her ay olduğu gibi arada sancılarım oluyor hazırla kendini gelcem diyor heralde yine
yemek yapacak halim yok eşim zaten yanımda değil. evde yalnız olunca yemek yapasım falan gelmiyor.işten altıda geliyorum zaten. kolumu kaldıracak halim kalmıyor.
bu kız amma da üşengeç diyeceksin
yemek yapacak halim yok eşim zaten yanımda değil. evde yalnız olunca yemek yapasım falan gelmiyor.işten altıda geliyorum zaten. kolumu kaldıracak halim kalmıyor.
bu kız amma da üşengeç diyeceksin
anam tembel seni he he he...
şaka bi yana çalışınca öyle oluyor canım ben çalışmıyorum şu anda ama anlayabiliyorum özellikle adet dönemi insanın hiçbişey yapası gelmiyor düşünki ben çalışmadığım halde böle oluyorum
tembellik yap boşver 2yumurta kır bide çay demle eşin olmadığına göre yemek yapmana gerek yok keyfine bak he he
anam tembel seni he he he...
şaka bi yana çalışınca öyle oluyor canım ben çalışmıyorum şu anda ama anlayabiliyorum özellikle adet dönemi insanın hiçbişey yapası gelmiyor düşünki ben çalışmadığım halde böle oluyorum
tembellik yap boşver 2yumurta kır bide çay demle eşin olmadığına göre yemek yapmana gerek yok keyfine bak he he
iyi fikir vallahcanım evde vaktini nasıl geçiriyorsun. ev hanımlığı da zor vallah. yine ev işlerinden yıtıyom ben. hafta sonu şöyle üstten süpürüyorum. evde olduğum zaman her yer gözüme batıyor. akşamları toz pek gözükmüyor
pdr55 canım bişey sorucam sen aşılama yaptırmıştın değil mi?benimde nisan ayında aşılamam yapılacak.ama hsg falana çekilmedim hiç.gonal f kullanacakmışım sen hangi ilaçları kullanmıştın.umarım bebeğin seninledir.hep dua ediyorum sana.çünki ne hissettiğini çok çok ii anlıorum..
iyi fikir vallahcanım evde vaktini nasıl geçiriyorsun. ev hanımlığı da zor vallah. yine ev işlerinden yıtıyom ben. hafta sonu şöyle üstten süpürüyorum. evde olduğum zaman her yer gözüme batıyor. akşamları toz pek gözükmüyor
genelde 11e kadar yatıyorum bacım sonra kalkınca ilk işim burayı açmak tabiki bakmadan olurmu kahvaltı ev işi derken baya geçiyor vakit işide nasıl yapıyorum biliyormusun bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum sonra yaparsam elişi falan tabi bütün gün akşama ne pişirsem diye düşünmüyorda değilim öyle bazen annemlere gidiyorum bazen abimlere yada onlar geliyor falan böyle iştee bacım biraz skcı bi hayatım var
evet canım yaptırdım.aslında hsg çekilmesi lazım.tüplerde problem varsa boşa kürek çekilmiş olur.ayrıca hsg farkedilmeyen bazı küçük yapışıklıkları da açarak dış gebelik riskini de azaltıyo.bende gonal f kullandım.günde 75 ml.1 hafta kullandım.umarım duaların kabul olur.inşallah meleğim benimledir ama hiç sanmıyorum çünkü adet belirtilerim başladı bile.tıpkı adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarım.
evet canım yaptırdım.aslında hsg çekilmesi lazım.tüplerde problem varsa boşa kürek çekilmiş olur.ayrıca hsg farkedilmeyen bazı küçük yapışıklıkları da açarak dış gebelik riskini de azaltıyo.bende gonal f kullandım.günde 75 ml.1 hafta kullandım.umarım duaların kabul olur.inşallah meleğim benimledir ama hiç sanmıyorum çünkü adet belirtilerim başladı bile.tıpkı adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarım.
genelde 11e kadar yatıyorum bacım sonra kalkınca ilk işim burayı açmak tabiki bakmadan olurmu kahvaltı ev işi derken baya geçiyor vakit işide nasıl yapıyorum biliyormusun bi iş yapıyorum bi buraya bakıyorum sonra yaparsam elişi falan tabi bütün gün akşama ne pişirsem diye düşünmüyorda değilim öyle bazen annemlere gidiyorum bazen abimlere yada onlar geliyor falan böyle iştee bacım biraz skcı bi hayatım var
canım benim de hayat tek düze işe gidip geliyorum. ne güzel ailen yanındaymış... ben de iki üç haftada bir ailemi görmeye gidiyorum.
inş gelmez kırmızlar canım bebiş konmuştur göbişine inş bikaç gün sonra belliolcaktı değilmi:26::26::26:
canım benim de hayat tek düze işe gidip geliyorum. ne güzel ailen yanındaymış... ben de iki üç haftada bir ailemi görmeye gidiyorum.
allaha şükür yanımdalar canım yoksa bebek konusu yüzünden kaynnamlarla aram iyi olmadığı için hepten yalnız kalırdım o yönden skntım yok bazen oluyor hergün bile gidiyorum abimlede aynı sokakta oturuyor sayılırız canım senin ailen çokmu uzakki
inşallah canım evet bugün 11. gün aslında kan testş yaptırsam belli olur ama bekliyorum bakalımmm
inşallah canım evet bugün 11. gün aslında kan testş yaptırsam belli olur ama bekliyorum bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?