Sabredenler Kulübü 2012 :)

sağol bebeğim. valla özlemişim de sizleri ne zamandır giremiyordum. ilişki sırasında acı enfeksiyon belirtisi de olabilir değilmi?

canım acın özeelikle yanma gibiyse, enfeksiyon olabilir...

amin kuzucum yaaa

mrh kızlar. bugün o kadar çok moralim bozuk ki adet olacağım onun sıkıntısı var, bir de boğazım çok kötü şiş. dün batımdı. 2 tane test yaptım, şu ovulasyon testinin yanında verdikleri testten. tek çizgi bile çıkmaadıı.isyan etmek istemiyoruım ama hiçbir şey yolunda gitmiyor.yaza kadar beklicem tedaviye başlıcam. herhalde önce aşılama yaparlar.

esilacım bir sürü aksilik yaşamışsın. neyse ki bebişin sağlıklıymış.allah seni bebeğini korusun.iş hamile kalmakla bitmiyor. allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. topik bu aralar çok durgun. herkesin başında kara bulutlar dolaşıyor.

ağlamak istiyorum çok doldum. şu kırmızılar gelir birkaç saate o zaman doyasıya ağlarım

geçmiş olsun tatlım kötü şeyler yaşamışsın ama allaha şükürki bi sorun yokmuş bebişinde,her tıpı bitiren dr olamıyor işte canım rabbim kuzunu sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım...

bacım ne bu geliyosun hep stres skntı morel sıfır,stres yaptıkça bebiş gelmiyor bunu biliyorsun değilmi canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin demekki daha vakti var bebişin gelmesine...

evet canım yaptırdım.aslında hsg çekilmesi lazım.tüplerde problem varsa boşa kürek çekilmiş olur.ayrıca hsg farkedilmeyen bazı küçük yapışıklıkları da açarak dış gebelik riskini de azaltıyo.bende gonal f kullandım.günde 75 ml.1 hafta kullandım.umarım duaların kabul olur.inşallah meleğim benimledir ama hiç sanmıyorum çünkü adet belirtilerim başladı bile.tıpkı adet olacakmışım gibi ağrıyo kasıklarım.

canım inş. gelmez şu kırmızıların. güzel haberler alırız senden. ben de yazın aşılama yaptırcam. sen umut ol bize. senin problem neydi canım.yoksa sebebsiz infertilite mi?

inş gelmez kırmızlar canım bebiş konmuştur göbişine inş bikaç gün sonra belliolcaktı değilmi:26::26::26:

inş gelmez kırmızlar canım bebiş konmuştur göbişine inş bikaç gün sonra belliolcaktı değilmi:26::26::26:

inşallah canım evet bugün 11. gün aslında kan testş yaptırsam belli olur ama bekliyorum bakalımmm

inşallah canım evet bugün 11. gün aslında kan testş yaptırsam belli olur ama bekliyorum bakalımmm

hayırlısı olsun canım. gebelik topiğne bir arkadaş yazmış kan değeri 1 küsür çıkmış bir kaç gün sonra 9 küsür çıkmış. o zaman kan testi de hemen belli olmayabiliyo. onu okuyunca çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…