- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.621
allaha şükür yanımdalar canım yoksa bebek konusu yüzünden kaynnamlarla aram iyi olmadığı için hepten yalnız kalırdım o yönden skntım yok bazen oluyor hergün bile gidiyorum abimlede aynı sokakta oturuyor sayılırız canım senin ailen çokmu uzakki
yok kuzu 4 saatlik mesafede oturuyorlar
canım inş. gelmez şu kırmızıların. güzel haberler alırız senden. ben de yazın aşılama yaptırcam. sen umut ol bize. senin problem neydi canım.yoksa sebebsiz infertilite mi?
yok kuzu 4 saatlik mesafede oturuyorlar
iyi canım dedim çokmu uzaktalar yoksam
benim hikayem çokkk uzun canım.başta bişey yok dedile.hormonlar , yumurtlama falan tamamdı.1 yıl olmadı ama kimse hsg falan istemedi.hemen verdiler klomeni.1 yıl bekledikten sonra sevindih hamileyim diye o da dış gebelik çıktı.iç kanamayla ameliyata alındım apar topar sağ tüpüm alındı.aşimde muayene oldu.hafif varikosel var ama engel olmaz dedi ürolog.meğer işler öle değilmiş.detaylı test istemedi bizden.6 ay önce bulunduğum şehre iyi bi doktor geldi onda tedaviye başladım.hemen hsg ve eşimden detaylı tahlil istedi.diğer tüpüm açık çıktı çok şükür.ama eşimin değerleri çok kötüydü.sayı normal ama hız ve morfoloji sadece %1 di.3 ay önce ameliyat oldu.değerleri çok güzel olmuş çok şükür.benim bu ay aşılama oldu ama sol tarafta değil sağda olmuştu yumurtalar.o yüzden çok düşük bi ihtimal.böle yazarken bile içim karardı yaaa.ama ne yapalım ki gerçekler böleee...rabbim sizleri benim gibi uğraştırmasın...doktor doktor gezdirmeden evlatlarınıza kavuştursun inşallahhhh...
belki bende bigün yazarım mucizem geldi , şöle şöle olmasına rağmen hamile kaldım diyeeee.hayal gibi geliyo ama hayırlısı bakalım...
benim hikayem çokkk uzun canım.başta bişey yok dedile.hormonlar , yumurtlama falan tamamdı.1 yıl olmadı ama kimse hsg falan istemedi.hemen verdiler klomeni.1 yıl bekledikten sonra sevindih hamileyim diye o da dış gebelik çıktı.iç kanamayla ameliyata alındım apar topar sağ tüpüm alındı.aşimde muayene oldu.hafif varikosel var ama engel olmaz dedi ürolog.meğer işler öle değilmiş.detaylı test istemedi bizden.6 ay önce bulunduğum şehre iyi bi doktor geldi onda tedaviye başladım.hemen hsg ve eşimden detaylı tahlil istedi.diğer tüpüm açık çıktı çok şükür.ama eşimin değerleri çok kötüydü.sayı normal ama hız ve morfoloji sadece %1 di.3 ay önce ameliyat oldu.değerleri çok güzel olmuş çok şükür.benim bu ay aşılama oldu ama sol tarafta değil sağda olmuştu yumurtalar.o yüzden çok düşük bi ihtimal.böle yazarken bile içim karardı yaaa.ama ne yapalım ki gerçekler böleee...rabbim sizleri benim gibi uğraştırmasın...doktor doktor gezdirmeden evlatlarınıza kavuştursun inşallahhhh...
belki bende bigün yazarım mucizem geldi , şöle şöle olmasına rağmen hamile kaldım diyeeee.hayal gibi geliyo ama hayırlısı bakalım...
karnım açıktı göbüşümü doldurayım.recsn dediğini yapacağım yumurta kırcam
pdr55 inş. canım bombayı patlatırsın:))))
kib canlar ii akşamlar
herkese merhaba,
doktordan geldim buraya yazayım dedim.
öncelikle 60gelsin, kasık ağrıları ile ilgili şunu öğrenmiş bulunuyorum bu ay bizzat yaşadığım için, belki bir enfeksiyon vs. olabilir. benim bir haftadan fazladır bel, ve kasıklar (yumurtalıklar) ağrıyıp duruyor, daha önce d esimir vermiştim bir şey var demişti doktor, progesteron (yanlış mı yazdım ne?) sonucuna göre ilaç başlayacaktık. neyse progestreron düşük çıktı, doktora da ağrıları söyledim, ultrasound, hcg vs. bakıldı ve bana anitbiyotik verdiler. yani ağrılar ondanmış anlaşıldı.
ayrıca bu ay yumrtlama olmamış dedilerhalbuki tam 14-16. günlerden biriydi o yumurta akı gibi sıvı, ateş çıkması gibi belirtilerim vardı. bu ay da bebiş fos oldu yani. galiba klomen başlayacaklar. bunu kullananlar bana bilgi verebilir mi???
yoksunuz herhalde hatunlar, eh iyi madem, herkese iyi geceler
nasıl moralsizim anlatamam, bebişten değil ama... neden bilmiyorum, eşime nazlanasım var, bu aralar beni ihmal ediyor gibi geliyor...
neyse işte şımarıklık benimki, sizde ne var ne yok?
günaydınlar hanımlar, yağmurlu havaları çok severim nedense ve hava yağmurluduygusalımm çok...
bu gün dua günü benimmiş, şimdiden çok teşekkür ederim herkese... dualarda buluşmak dileğiyle...
günaydınlar hanımlar, yağmurlu havaları çok severim nedense ve hava yağmurluduygusalımm çok...
bu gün dua günü benimmiş, şimdiden çok teşekkür ederim herkese... dualarda buluşmak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?