- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.641
ah canım ilgimi istermiş bizim arkadaşımız .... bazen bendede öyle oluo işte öyle olduğum zamanlarda ben duşa girip suyun altında söylenip söylenip ağlıyorum ağlıyorum yıkanıyorum ohhhhhh rahatlıyorum kirimide derdimide banyoda bırakıp çıkıyorumben çook sinirli olmadığım zaman harici eşimin önünde ağlayamam ama kadınlarında bazen ağlamaya ihtiyacı var demi ne yapalım....
günaydınlar hanımlar, yağmurlu havaları çok severim nedense ve hava yağmurluduygusalımm çok...
bu gün dua günü benimmiş, şimdiden çok teşekkür ederim herkese... dualarda buluşmak dileğiyle...
günaydınlar.....
dua kontrolüne geldim..
bugün 60gelsin'in sanırım...
RAbbi'm onun ve isteyen dileyen dua eden herkesin dualarını,dileklerini kabul eder inşallah...Özlemlerimiz rahimlere düşen mucizelerle dinsin inşallah.
kızlar 2012 kasım anneleri topiğinden üzücü bi haberim var size:2:...lütfen dua edin canım arkadaşımızz için. ay_she şuanda bebeğini düşürüyor ...umarım bu haberi benim verdiğime kızmaz ama kendisi pek giremiyor ve onun için dua edelim diye size haber vermek istedim
çok üzgünümm ayşemm için...allah sabırlar versin...en hayırlı zamanda yeniden bebiş versin inşallahh...:26:
günaydın kuzucum ya, hiç görünmüyorsun, senin kırmızılar gelmedi mi? batın da geçti diye biliyorum? gerldiyse yeni batı güncellemedik listede? bi deyiver bakalım
kızlar 2012 kasım anneleri topiğinden üzücü bi haberim var size:2:...lütfen dua edin canım arkadaşımızz için. ay_she şuanda bebeğini düşürüyor ...umarım bu haberi benim verdiğime kızmaz ama kendisi pek giremiyor ve onun için dua edelim diye size haber vermek istedim
çok üzgünümm ayşemm için...allah sabırlar versin...en hayırlı zamanda yeniden bebiş versin inşallahh...:26:
ahhh canımm ya...çok üzüldüm şuan..Rabbi'm bebeğine tutunma gücü verir inşallah ve Ayşemm bu durumu bebeğiyle atlatır...canım benim,,Rabbi'm ona da bebeğine sağlık versin ve sevinçli haberler alırız inşallah.
kız geldi çooktaaaann
yeni bat tarihim 31 mart-1 nisan.ŞAKA GİBİ GELCEK AMA ŞAKA OLMUCAK O LANETLER...
kız geldi çooktaaaann
yeni bat tarihim 31 mart-1 nisan.ŞAKA GİBİ GELCEK AMA ŞAKA OLMUCAK O LANETLER...
rabbim yar ve yardımcısı olsun insallah...
hayalimduam bacım nerelerdesin sen?? nasılsın?
selam canım,iyiyim nolsun,siz nasılsınız bakem???kuzumm hoşgeldin...nasılsınn? ders çalışabiliyormusun? kimbilirr belkideee gelmeyecekkk o kırmızılar ve sen mucizene kavuşcann canımm:26:
yaa ama ben çok üzüldümneden böyle oldu ki bir sıkıntısı mı vardı... nazar mı değdi ne oldu topiğimize yaaa, hem fermi hem ay_she uff yaaa...Rabbim sen şifa ver, bu üzüntülerini unutturacak başka acılar gösterme...yüzlerini yeniden güldür Allahım...
selam canım,iyiyim nolsun,siz nasılsınız bakem???
ders demişken rüyamda okuldaydım..çalışmadığım için vicdanım bana kızıyor.Bir sürü kitap aldım,dolu dolu...Fakat ben ne yaptım?!Her akşam pembe dizi seyrettim ve kısa komedi dizilerine baktım...Tühhh baanaa....:117::117:
canım bebiş seni üzmüyor,hep böyle sorunsuz geçsin günlerin inşallah.allah iyilik versinn kuzum...bizde iyiyiz çok şükür...mide bulantım yok maşallah...gerçi olmaması acaba bir sorunmu var gibi saçma sapan sorular getiriyorr aklımaa orası ayrı da..yinede şükürr ediyorum...azıcık mide ekşimem oluyor...mercimekte iyidir inşallahh rabbime emanet büyüyorr içimde:)
eee arada tvde olur, dizide filmde ama derslerini ihmal etmee kardeşceğizimmmokulunu bitirip emeğinin karşılığını alacağınn keyfii düşünn...o filmler diziler daha keyifli gelcekk..hem o zaman vicdan azabıda çekmezsinnn
öpüldünn...kolay gelsinn
hanımlar, özellikle hamile hatunlar, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, güzel beslenin güzel dinlenin...bundan sonra kötü haber almak istemiyorum... (Tabi ki Rabbimden gelen, ona sözüm yok...ama kötü oldum ya çok üzüldüm)
hanımlar, özellikle hamile hatunlar, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, güzel beslenin güzel dinlenin...bundan sonra kötü haber almak istemiyorum... (Tabi ki Rabbimden gelen, ona sözüm yok...ama kötü oldum ya çok üzüldüm)
tamam canımm dikkat ediyoruzz söz sana...sen üzülmee lütfennnsende kendinee dikkat et güsel anne adayıııı herkeşlerrr iyi baksın kendinee...bebişlerine, bebişlerin geleceği göbüşlere ve tabiki kocişlereee:26: hadi gül azıcıkkk kızz...
evet yaa...nazar mı dedi..önce çok sevindik hamişlerle,şimdi kötü haberler alıyoruz bikaç gündür..Rabbi'm hamile arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun...
slm kızlar..bi umut açtım topiği ama kötü haberler var galiba.allah yardımcısı olsun arkadaşımızın...
bende yemeğe çıkıcam birazdan.eşime söledim gelcek bakalım nereye götürcek beni.öğlen arasında okuldaki kızların çocuklarını dinlemekten bıktım.bu tarz sohbetleri dinlemeye tahammül edemiyorum artık.hepsi çok iyilerdir saolsunlar ama ben kaldıramıyorum artık bu muhabbetleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?