- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.661
ya zaten moralim bozuk neden bilmiyorum...durumuma mı üzülüyorum nedir bilmiyorum ama acayip hüzünlüyüm...Rabbim sonunda güldürsün inşallah
canım benim bazen bana da öyle oluyor,geçmiş yazılarımda anlaşılıyordur; çok hüzünlü ve çok duygusal bazen de duygu patlaması yaşıyordum.sanırım bulunduğumuz durumun verdiği bişey.Ama inşallah sen de ben de bu duygu patlamalarını hamileyken hormonlardan yaşarız.
canım benim rabbim sana sağlıklı sıhhatli, ana babalı , hayırlı , kalbi iman dolu evlatlar nasip eylesin inşallahhhhhhh...
günaydınlar.....
dua kontrolüne geldim..
bugün 60gelsin'in sanırım...
RAbbi'm onun ve isteyen dileyen dua eden herkesin dualarını,dileklerini kabul eder inşallah...Özlemlerimiz rahimlere düşen mucizelerle dinsin inşallah.
perihan merhaba canım...
senin geçen dua günün geldi aklıma...dualarımız inşallah en kısa zamandaa karşılık bulacak rabbimin katındanasılsın canım görüşmeyeli?
amin birtanem ya, inallah dediğin gibi olur...
sanırım böyle hissetmeme sebep biraz da eşim... eskisi gibi istekli ve düzgün bir cinsel hayatımız olmadığından, sanki bana eskisi gibi aşık değilmiş gibi hissediyorum..ne biliyim bana uzak duruyor sanki.başka uğraşlar buluyor kendine..ya da ben kuruntu ediyorum ne biliyim. ama biri dokunsa ağlayacak gibiyim... yani henüz bebiş gelmemesi değil derdim, eşimin bu çözemediğimiz, fiziksel sonuç doğuran, ruhsa halleri...bilmem anlatabildim mi...
canımmsağ olasın güzel düşüncelerin için
evet benim de hep aklıma geliyor dualarımız... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin diye dua ediyorum canım...
çok şükür iyiyim, makum bebiş çalışmaları haricindeiş güç, ev işleri .... günler nasıl hızlı geçiyor anlayamıyorum su gibi akıp gidiyor...
bebişimiz nasıl annesi, teyzelerini onun güzel haberlerini bekliyor...
amin birtanem ya, inallah dediğin gibi olur...
sanırım böyle hissetmeme sebep biraz da eşim... eskisi gibi istekli ve düzgün bir cinsel hayatımız olmadığından, sanki bana eskisi gibi aşık değilmiş gibi hissediyorum..ne biliyim bana uzak duruyor sanki.başka uğraşlar buluyor kendine..ya da ben kuruntu ediyorum ne biliyim. ama biri dokunsa ağlayacak gibiyim... yani henüz bebiş gelmemesi değil derdim, eşimin bu çözemediğimiz, fiziksel sonuç doğuran, ruhsa halleri...bilmem anlatabildim mi...
hayalimduam nasılsın bacım denk gelemıyoruz özledim yahuuu
ben de sizi özledim bacılaarrrrr sinhus,sdtive,esila_aşkın,annesininbirtanesi,Ay_she,leylastn,recsn...ve diğer tüm arkadaşlar..ahh bi hamiş kalsam da tam katılsam...şimdilik çekimser kalmalıyım.
ben de sizi özledim bacılaarrrrr sinhus,sdtive,esila_aşkın,annesininbirtanesi,Ay_she,leylastn,recsn...ve diğer tüm arkadaşlar..ahh bi hamiş kalsam da tam katılsam...şimdilik çekimser kalmalıyım.
merhaba canım ınsallah en kısa zamanda kalırısn hamiş
ben sabretmeye devam yine kaybettim bebeğimi kısmet düşük yapıyorum su an
daha varmış çekecek çilemiz...herseyın hayırlısı
kızlar 2012 kasım anneleri topiğinden üzücü bi haberim var size:2:...lütfen dua edin canım arkadaşımızz için. ay_she şuanda bebeğini düşürüyor ...umarım bu haberi benim verdiğime kızmaz ama kendisi pek giremiyor ve onun için dua edelim diye size haber vermek istedim
çok üzgünümm ayşemm için...allah sabırlar versin...en hayırlı zamanda yeniden bebiş versin inşallahh...:26:
hanımlar, özellikle hamile hatunlar, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın, güzel beslenin güzel dinlenin...bundan sonra kötü haber almak istemiyorum... (Tabi ki Rabbimden gelen, ona sözüm yok...ama kötü oldum ya çok üzüldüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?