Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya zaten moralim bozuk neden bilmiyorum...durumuma mı üzülüyorum nedir bilmiyorum ama acayip hüzünlüyüm...Rabbim sonunda güldürsün inşallah

canım benim bazen bana da öyle oluyor,geçmiş yazılarımda anlaşılıyordur; çok hüzünlü ve çok duygusal bazen de duygu patlaması yaşıyordum.sanırım bulunduğumuz durumun verdiği bişey.Ama inşallah sen de ben de bu duygu patlamalarını hamileyken hormonlardan yaşarız.

amin birtanem ya, inallah dediğin gibi olur...
sanırım böyle hissetmeme sebep biraz da eşim... eskisi gibi istekli ve düzgün bir cinsel hayatımız olmadığından, sanki bana eskisi gibi aşık değilmiş gibi hissediyorum..ne biliyim bana uzak duruyor sanki.başka uğraşlar buluyor kendine..ya da ben kuruntu ediyorum ne biliyim. ama biri dokunsa ağlayacak gibiyim... yani henüz bebiş gelmemesi değil derdim, eşimin bu çözemediğimiz, fiziksel sonuç doğuran, ruhsa halleri...bilmem anlatabildim mi...

canım benim rabbim sana sağlıklı sıhhatli, ana babalı , hayırlı , kalbi iman dolu evlatlar nasip eylesin inşallahhhhhhh...

çok teşekkür ederim canlarımm hep birlikte verelim bu güzel haberleri birbirimize sizleri çok seviyorummm

perihan merhaba canım...

senin geçen dua günün geldi aklıma...dualarımız inşallah en kısa zamandaa karşılık bulacak rabbimin katında nasılsın canım görüşmeyeli?

canımm sağ olasın güzel düşüncelerin için

evet benim de hep aklıma geliyor dualarımız... Rabbim hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin diye dua ediyorum canım...

çok şükür iyiyim, makum bebiş çalışmaları haricinde iş güç, ev işleri .... günler nasıl hızlı geçiyor anlayamıyorum su gibi akıp gidiyor...

bebişimiz nasıl annesi, teyzelerini onun güzel haberlerini bekliyor...

güzel düşünelim tatlım, eminim ki sevginiz de aşkınız da sonsuz, sadece bu durumu çözmek için belki bir süreç bu

ayy kıyamam canım her birimiz bebek için neler neler yaşıyoruz yahu

bebişte iyidir inşallahh canım...şimdilik çok bişey hissedemiorum. 2 hafta sonra doktora gitcezz inşallahh güzel haberlerle geliriz...
iyi olmana sevindim canım, sen iyi ol ki bebiş çalışmalarıda iyi gitsinn rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsinn inşallah...
öpüldün...

slm kızlar nasılsınız güzel haberler almak için geldim ne oldu yahu fermime cokkk üzüldüm inşallah cabuk atlatır bu süreci ayshe ninde talihsizlikle de bitmek inşallah hava kafalı form neşesiz benimde içim kapandı zaten haftasonu arkadaşın bebeğinin 1.yas doğum gunu vardı eşimle oraya gittik pazar gunu başka bir arkadaşın yenı bebişi olmuş hayırlı olsuna gittik biraz içim şişti açıkçası eşimle böyle kedinin ciğere batığı gibi baktık Allahım en kısa sürede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

perihan bacımın dua gunuymuş canım hayırlı zamanda hayırlısıyla elı kolu düzgün sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah

canım anlayabiliyorum eşinin aşk duyguları ile ilgili değil de,çocuk isteği ile birlikte kendince başarısız olduğunu düşünüyor ve bu onu etkiliyor sanırım.biraz da sen şimdi hareketlerine dikkat ettiysen,gözüne batıyor da olabilir.Kendisini başka şeylere odaklayıp,kendini toparlamak istiyor olabilir.

ben de sizi özledim bacılaarrrrr sinhus,sdtive,esila_aşkın,annesininbirtanesi,Ay_she,leylastn,recsn...ve diğer tüm arkadaşlar..ahh bi hamiş kalsam da tam katılsam...şimdilik çekimser kalmalıyım.

ben de sizi özledim bacılaarrrrr sinhus,sdtive,esila_aşkın,annesininbirtanesi,Ay_she,leylastn,recsn...ve diğer tüm arkadaşlar..ahh bi hamiş kalsam da tam katılsam...şimdilik çekimser kalmalıyım.

nasıl rahat ediyorsan öyle yap kuzum yeter ki sen mutlu ol kafamı dağıttım diyorsan ohh ne mutlu sana ah bi kalsam deme cnm hayırlı zamanda kal inşallah

merhaba canım ınsallah en kısa zamanda kalırısn hamiş

ben sabretmeye devam yine kaybettim bebeğimi kısmet düşük yapıyorum su an

daha varmış çekecek çilemiz...herseyın hayırlısı

offf düştümü ya hayırlısı olsun dicem ama zor biliyorum cnm bir arastır istersen neden gebeliğin düşükle sonuçlanıyor

offf düştümü ya hayırlısı olsun dicem ama zor biliyorum cnm bir arastır istersen neden gebeliğin düşükle sonuçlanıyor

canım benimmmm,sabah duydum çok üzüldüm...Rabbi'mden hayırlısını istemek her zaman önemli.Hayırlısı olan buymuş ve razı olmak için Allah'a dua edelim.İnşallah kucağına alacağın kelebeğin konar göbeğine.Allah yardımcın olsun canım benim...

Rabbim yardımcısı olsun dularımız onunla hayırlısı olsun herşeyin... bazen şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde şer olabiliyor o yüzden rabbimden hep hayırlısı olsun bizim için... o rabbimden gelen hayır bizleri üzecek bişeyse rabbim sabrınıda versin inşallah... kurban olduğum kimseye kaldrıamayacağı yükü vermesin...

çokhaklısın canım sana katılıyorum rabbimden gelecek olana sözümüz yok ama siz yinede eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın demişler ya işte ondan

kızlar ben kaçıyorum işime dönmeliyim allaha emanet olun rabbim önce hamişlerimizi ve bebeklerini sonrada hamiş adaylarımızı korusun... öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…