- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.681
kızlar ben kaçıyorum işime dönmeliyim allaha emanet olun rabbim önce hamişlerimizi ve bebeklerini sonrada hamiş adaylarımızı korusun... öptüm hepinizi
bende seni zlerim bacım kaç gündür denk gelemedik bi türlü sen gece girdin ben gündüz demirbaşlığımızın hakkını verelim demi
rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda bol bebişli günlerimiz gelsin
tunaydın kızlar soyle bır gecmıse goz attım amaa atmaz olaydım yıne ıc acıcı hıcbırsey yokk ay_she arkadasımıza cok gecmıs olsunn dılıyorumm rabbım tekrar yasatmasın
off çok sıkılıyorum kızlar yaaa.okulda bi oraya bi buraya koşturuyorum tek vakit geçsin diye.valla kendime iş çıkarıyorum desem yeridir.ama 3 de evde oluyorum yemeğim yoksa onunla uğraşıyorum eğer varsa o iş de yok demektir.hergün aynı yaaa.eşim ekstra bi iş almış galiba.dedim ne güzel bir sürü şeyle uğraşıyosun en azından vakitr geçiyo kendini dinlemiyosun.arkadaşlarıyla çıkıyo geziyo bazen akşamları.ben hep ama hep evdeyim.herkesin çocuğu çoluğu var kimse dışarı gelmiyo gezmeye.zaten küçük yer burası sürekli çıkamıyosun aynı yerden 2 kere geçsen öle bakıyolar ayı gibi.çok yanlız kalıyorum kaldıkça da kendimi yiyorum.ailem akrabalarım da yok ki onlara gitsem laflasam.eşim gitmeyim diyyo ama onu da kendimle beraber eve hapsetmek istemiyorum.ales çalışayım diye kitabı alıyorum elime bir sürü şeyler geliyo aklıma ona da dikkatimi toplayamıyorum.işte böle yanlız kalınca diyorum bi bebeğim olsa onunla ilgilenirken onu severken onunla oynarken kimseyi aramam.
arkadaşımın halası ankarada hastalanmış ameliyat olacakmış kimsesi yok çocuğu da olmamış.anlattı ağlayarak bende ağladım sen niye ağlıyosun dedi.sanki bi an kendimi gördüm.ya hiç olmazsa bizde eşimle öle yanlız olucaz işte dedim içimden ama ona söleyemedim.gerçi hayırsız evlatlar var ama insan yine de iyi bi evlat olacağını düşünmek istiyo.
evet canım ya bugün haberler kötü...
işyerinde de sıkıntı var gerginim zaten..kaçıp evime gidesim var..battaniyenin altına uzanıp tv izlemek istiyorum
küçük yerde vakit geçirmek de zor, çık gez desek, dolanıp vakit öldüreceğin yer bile yok yani...Allah sabır versin canım. bir hobi bir uğraş bulsan, el becerisiyle yapılan birşeyler, vakit geçer belki...en kötü şöyle 1500-2000lik bir puzzle al, o çok iyi oyalıyor,terapi gibi geliyor.
evlada güvence gibi bakmamak lazım, zaman ne getirir bilinmez, ama annelik duygusunu yaşamayı istemek her kadının hakkı bence
Rabbim yardımcısı olsun dularımız onunla hayırlısı olsun herşeyin... bazen şer gördüklerimizde hayır, hayır gördüklerimizde şer olabiliyor o yüzden rabbimden hep hayırlısı olsun bizim için... o rabbimden gelen hayır bizleri üzecek bişeyse rabbim sabrınıda versin inşallah... kurban olduğum kimseye kaldrıamayacağı yükü vermesin...
canım benimmmm,sabah duydum çok üzüldüm...Rabbi'mden hayırlısını istemek her zaman önemli.Hayırlısı olan buymuş ve razı olmak için Allah'a dua edelim.İnşallah kucağına alacağın kelebeğin konar göbeğine.Allah yardımcın olsun canım benim...
offf düştümü ya hayırlısı olsun dicem ama zor biliyorum cnm bir arastır istersen neden gebeliğin düşükle sonuçlanıyor
kızlar 2012 kasım anneleri topiğinden üzücü bi haberim var size:2:...lütfen dua edin canım arkadaşımızz için. ay_she şuanda bebeğini düşürüyor ...umarım bu haberi benim verdiğime kızmaz ama kendisi pek giremiyor ve onun için dua edelim diye size haber vermek istedim
çok üzgünümm ayşemm için...allah sabırlar versin...en hayırlı zamanda yeniden bebiş versin inşallahh...:26:
yaa ama ben çok üzüldümneden böyle oldu ki bir sıkıntısı mı vardı... nazar mı değdi ne oldu topiğimize yaaa, hem fermi hem ay_she uff yaaa...Rabbim sen şifa ver, bu üzüntülerini unutturacak başka acılar gösterme...yüzlerini yeniden güldür Allahım...
yok canım yaşlanınca beni bakar gibi mantık yok zaten canım.biz ne kadar yapabiliyoruz ki evlatlığı ordan pay biçiyorum açıkçası.sonuçta ne kadar yaşayacağımız belli değil.sadece evin sessiz ıssız olmasından bahsediyorum.kim ne derse desin çocuk evin neşesi.işler kötü gitse de olumsuz şeyler olsa da bi şebeklik yapııp herşeyi unutturabiliyo çocuklar.akşamları evin ne kadar ıssız olduğunu daha iyi anlıyouz eşimle.
ay canım evin duvarlarını bi görsen her duvarında 1500 lük puzzle lardan tablolar dolu.hediye yaptıklarımda cabası.puzzle yüzünden boynum rahatsızlandı zaten.sıktı yani canım o da.ben oturuğp boşu boşua uflayıp puflanmam zaten.alternatiflerim tükendi yavaş yavaş.bura büyük şehirde değilki şöle kurları falan olsa da gitsem.ben hiç üşenmem zaten kesin giderim ama nerdeeeee
ay_she rabbım tekrar yasatmasın
hay Allah yaaa bak önerim de kalmadı şimdi
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mart-1 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm kızlar..bi umut açtım topiği ama kötü haberler var galiba.allah yardımcısı olsun arkadaşımızın...
bende yemeğe çıkıcam birazdan.eşime söledim gelcek bakalım nereye götürcek beni.öğlen arasında okuldaki kızların çocuklarını dinlemekten bıktım.bu tarz sohbetleri dinlemeye tahammül edemiyorum artık.hepsi çok iyilerdir saolsunlar ama ben kaldıramıyorum artık bu muhabbetleriiii
merhaba canım ınsallah en kısa zamanda kalırısn hamiş
ben sabretmeye devam yine kaybettim bebeğimi kısmet düşük yapıyorum su an
daha varmış çekecek çilemiz...herseyın hayırlısı
canım sağoalsın eklemıssın ama denemede kacındı ay kısmında 9 yazıo
kaybettıgıme göre 1. ay olması gerekmez mi ?
slm kızlar nasılsınız güzel haberler almak için geldim ne oldu yahu fermime cokkk üzüldüm inşallah cabuk atlatır bu süreci ayshe ninde talihsizlikle de bitmek inşallah hava kafalı form neşesiz benimde içim kapandı zaten haftasonu arkadaşın bebeğinin 1.yas doğum gunu vardı eşimle oraya gittik pazar gunu başka bir arkadaşın yenı bebişi olmuş hayırlı olsuna gittik biraz içim şişti açıkçası eşimle böyle kedinin ciğere batığı gibi baktık Allahım en kısa sürede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
perihan bacımın dua gunuymuş canım hayırlı zamanda hayırlısıyla elı kolu düzgün sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?