- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.721
hepiniz çok sağolun arkadaşlar yanım da oldunuz tek benim değil hep mutluluk da kötü gün de destek oluyosunuz allah razı olsun verdiğiniz destekler beni mutlu etti kendimi toparladım sayılıreşim bebekle ilgili ne varsa hepsini kaldırdı üzülmeyeyim annem yanım da olduğu için galiba daha mı çabuk düzeliyorum ne Rabbim hepimize inşallah güzel sağlıklı bebekler nasip eder inşallah
iyiyim bende kuzum namaz kılacaktım bi bakayım dedim kızlar napıyolar
çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallah. fermicim nasılsın uzun zamandır girmiyordum sende ki durum nedir yolunda gitmeyen bi durum mu var
allah kabul etsin canım benimde birazdan misafirlerim gelcek kociş karşımda uyuyor bende bi girem dedim duramıyorum buraya girmeden bağımlılık yaptı bende he he
İyiyim canım sağlığım yerine geldikçe daha da iyi oluyorum. Olaylara iyi yönüyle bakıyorum bu beni rahatlatıyorsen nasılsın bacım
slm kızlar..
fermi cnmm geri sayfalarda kaldı çok üzüldügümü yazmıştım rabim bekletmeden melegini nasip etsin inş..
ays_he cnm çok üzüldümmmm güzel haberler alırım diye geliyorum ama her geldigimde kötü haber aldım
allahımmmmmm herşeyin hayırlısını versein inşşş en yakın zamanda bebekleirnizi alırsınız kucagınıza:)
seni gördüm daha iyi oldum canım hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü hayırlısı böyleymiş demekki...
bende misafirim gelcek onları bekliyorum onlar gelene kadar dayanamdım bi gireyim dedim buraya....
amin cnm cümlemizin namazlarını dualarını kabul etsin inş rabbim :))misafirlerinle iyi oturmalar sana
ben de iyiyim kuzum yani daha iyi olmaya çalışıyorum :) kürtaj oldum bebek hiç canlanmadı 6 haftadan başka ilerlemedi canlanmayıncada almak zorunda kaldılar
Burası da bağımlıklık yaptı girmesem ben de dayanamıyorum
okudum canım hepinizinkini ama tek tek cevap yazamadımçok sağolun inşallah bundan sonra sizlerin güzel haberlerini alır umudumuzu tazeleriz
inş cnmmmm inşş.. her şerde bi hayır vardır.. bak en azından hamile kalabildigini gördün eşinde sendede sorun yok iyi yönünden bakmak lazım.. yine hamile kalcaksın inş.. ben doktora gitmeye bile korkuyorummmm bebegin olmuycak derse diye...
amin canım amin...
sağolasın bacım ne oturma valla kaynanamlar gelcek he he he aram pek iyi değildirde bebiş konusu yüzünden bugüne kadar hayırlısını istemediler eşimin ameliyat olacağını duyduktan sonra akılları başlarına geldi daha yeni diyolar hayırlısı olsun diye çok kızıyorum ama yapcak bişey yok
inş cnmmmm inşş.. her şerde bi hayır vardır.. bak en azından hamile kalabildigini gördün eşinde sendede sorun yok iyi yönünden bakmak lazım.. yine hamile kalcaksın inş.. ben doktora gitmeye bile korkuyorummmm bebegin olmuycak derse diye...
İnşallah canım sen de burda ki diğer arkadaşlarım da inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızcanım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı buymuş demek üzme tatlı canını. inşallah bekletmeden tekrar nasip eder rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..
aynen ya girmesem kendimi eksk hissediyorum
inş cnmmmm inşş.. her şerde bi hayır vardır.. bak en azından hamile kalabildigini gördün eşinde sendede sorun yk iyi yönünden bakmak lazım.. yine hamile kalcaksın inş.. ben doktora gitmeye bile korkuyorummmm bebegin olmuycak derse diye...
boşver cnm takam kafana onları allaha havale et.rabbim en doğrusunu bilir...hadi ben kaçtım tatlım görüşürüz yine inş.kolay gelsin sana
İnşallah canım sen de burda ki diğer arkadaşlarım da inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
eksik kalmamak lazım
sohbete doyum olmuyor bacılar ama çıkmam lazım misairlerim geliyormuş öptm hepinizi aeolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?