- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.761
yine de baktır olmadı bitkisel tedavi uygularsın
aslında benin hep hormonlarım normaldir her sene kontrol ettiriyorum eşimden şüpheleniyorum haftada 1 yapsa ona yeter artar bile.. hormonlarından şüpheliyim.. öle işte bakalım rabbim büyük hergün fikir deiştirioruz bebek ve doktor için sende durumlar nsll bi sorun yoksa 1 sene dolmadan hamile kalırsın 1 arkadasım istanbulda 11. ayında hamile kalmıştı doktora gitcekti gerek kalmadı:)
minik gelin merhaba 2 ay önce seninle sohbet ettik bir süre belki hatırlammazsın ara ara giriyorum çok girmiyorum psikoloji çok önemliymiş kafana takma dediler bende başka meşgalaleler aradım knedime reglime benimde 6 gün var ilk defa bu ay hiç birşey hissetmiyorumm :) hemde hiç birşey bulantı göğüs kaşıntıları ağrıları mide yanmaları çok yemeler kusmalar vs vs hiç biri yok demekki kafaya takmakla oluyormş gerçektenn :) bu ay hiç beklemiyorum bebeğimi eşim bu gün sordu var mı belirtiler die hiç bekleme aşkım dedim regli göriyim ondan sonra dr. senin sperm testini yapıp göndericez dedim adam şok oldubu ay hiç ümidin yok bu ay gebeyim dersen görürürm dedi hadi cnm hadi cnm diyip başka konu açtım adam şaşkın şaşkın baktı gitti ne yapayım anacım artık hiç bir belitiye inanmıyorum dr. gittim bütün kan tahllilerim testlerim filimler röntgenler çekildi herşey normal yanii eşimdede sorun yoksa demekki zamanı var :) MİNİK GELİN SEN BİR kadin DOĞUMA GİT ADETİNİN 3. GÜNÜ 1 SENE BEKLEME BENCE BEN 2. AYIMDA UYANIKLIK YAPTIM 1 SENE OLMUYOR DEDİM HORMONLARIMA BAKTILAR AYNI GÜN DAHİLİYEDE GİT ÇOCUĞUM OMUYOR UZUN ZAMANDIR KAN ŞEKER KOLOSTROL TANSİYON B12 VS VS GİBİ EKSİKLİKLER VAR MI DİE BAKTIRMAK İSTİYORUM DE ERTESİ GÜNÜ SONUÇLARI ALIRSIN ZATEN ÖĞREN HEPSİ TEMİZSE RAHİM RÖNTGENİ ÇEKTİR KANALLARA BAKILSIN TABİ ÖNCE EŞİNİN SPERM TESTİNE BAKTIR ONDAN SONRA RAHİM FİLİMİNE BAKIN
BU ARADA ADETLERİN DÜZENLİMİ BEN HER AY 3 4 GÜN BAZEN GEÇİKİYOR DR. DOLU GÜNLERİ BOŞ BOŞ GÜNLERİ DOLU GEÇİRDİĞİMİZİ SÖYLEDİ GEÇEN AY
cnmm aynen bende bu ay senin gibiyim zaten rejim yapıyorum 5 kilo verdim bile:) iş güç gezmeler derken kafam baya rahatladı.. 20 sine bat günüm... normadle 2-3 gün gecikirdiiii.. yani 28-30 günde bir oluyorum.. .. hep diyorlarki adetin düzenliyse hiç korkma eninde sonunda hamile kalırsın... hani bilsem 3-5 sene sonra hamile kalcagımı beklerim sorun deil:) amaaa sanki olmuycak gibi hisediyorum çogu zaman
bakalım bu ay baya rahattımmm oyalanacak şeyler bulmak güzel.. evlendigimde yani 20 ay önce 47 kiloydum rejime başlamadan önce yani gecen ay tam 61 kiloyu grdüm hatta 62 ye yaklaşmıştım ve kafama dank ettii bebek bebek diye diyeeee kendimi salmıştım.. şuanda 56 kkiloyummm mayıs sonuna kdr 45-47 kilo olcam inşşş.. nekdr zayıflarsam bebek için okdr iyi olur hemde.. zaten eşimde mayısta doktora gidelm dedii.. bakalımmmmm cesaretimi toplarsam ben yalnız giderim bu ay ama korkuyorummm ondan eşimi beklerim gibi...beni en üzen ne biliyomusun arkadaş cevremdekilerin hepsinin ya hamile yada bebeklerinin olması.. imreniyorum inan.. onların yanında kötü hisediyorum kendimii.. normalde bebek görmedigim anlarda inan bebek yapmak bile aklıma gelmiyor
cnmm aynen bende bu ay senin gibiyim zaten rejim yapıyorum 5 kilo verdim bile:) iş güç gezmeler derken kafam baya rahatladı.. 20 sine bat günüm... normadle 2-3 gün gecikirdiiii.. yani 28-30 günde bir oluyorum.. .. hep diyorlarki adetin düzenliyse hiç korkma eninde sonunda hamile kalırsın... hani bilsem 3-5 sene sonra hamile kalcagımı beklerim sorun deil:) amaaa sanki olmuycak gibi hisediyorum çogu zaman
bakalım bu ay baya rahattımmm oyalanacak şeyler bulmak güzel.. evlendigimde yani 20 ay önce 47 kiloydum rejime başlamadan önce yani gecen ay tam 61 kiloyu grdüm hatta 62 ye yaklaşmıştım ve kafama dank ettii bebek bebek diye diyeeee kendimi salmıştım.. şuanda 56 kkiloyummm mayıs sonuna kdr 45-47 kilo olcam inşşş.. nekdr zayıflarsam bebek için okdr iyi olur hemde.. zaten eşimde mayısta doktora gidelm dedii.. bakalımmmmm cesaretimi toplarsam ben yalnız giderim bu ay ama korkuyorummm ondan eşimi beklerim gibi...beni en üzen ne biliyomusun arkadaş cevremdekilerin hepsinin ya hamile yada bebeklerinin olması.. imreniyorum inan.. onların yanında kötü hisediyorum kendimii.. normalde bebek görmedigim anlarda inan bebek yapmak bile aklıma gelmiyor
ewet dolmabiberciğiimmmadında cok tatlı hee sölerken gülesim geldi...beklenti arkadaşmız 6 haf alık hamileydi kalp atışlarını alamadıkları ve yasal süre bitmek üere olduğu için kürtaj oldu
günyadın kızlarrrr.boş jhamişli bi hafta diliyorum biri de ben olurum inşallahhhhhhhh.aşılamadan sonraki 11. günüm ama adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo.galiba bu ay da tutmadı.makus talihim nede olsaaa
amin bacım hepimiz çift çift çizgiler görelimbencede en iyisini yaparsın canım bende bu ay ne adet günümü hesapladım nede belirti aradım sanırım yaklaşıyor ama adet günüm hiçbişey yapmadım bu ay zaten olması imkansız gibi bişey şu anda eşim ameliyat olcağı için bendede umut 0,001
selam kızlar ...
öncelikle yeni hamişlerimiz var galiba kestanem şekerim nasıl sevindim bi bilsen inş daim olur hamişliğin kucağına alırsın allahın izni ile başka bakamadım tam kimler hamiş diye ama yanılmıyosam vardı bi kişi daha geçmişi okuyamadım bayağıdır giremedim çünkü o yüzden hamiş olan bütün arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum..
ben kaç haftadır doktorlarla uğraşmaktayım öncelikle şunu sölim kocaelide oturan varsa asla ve asla kocaeli tıp merkezi özlem kemikgül adlı şahısa gitmesinler bunu her yerde söleyecem geçen ikili test için gittim ultrasonda baktı ve bebeğin kafatası oluşmamış boşluklar var ense kalınlığını ölçemiyorum dedi o an hayatım bitti sandım zaman durdu dünya başıma yıkıldı sanki ömrümden ömür aldı o gün benim o şahıs doktor demiyorum çünkü doktor olan kişi bu yanılgıya düşmez... ağla ağla harap oldum mahvoldum sonra hemen bi doktor ayarladım gittim herşey normal hiç bişe yok dedi ve ense kalınlığını rahat bi şekilde ölçtü sonra içim rahat etmedi bi doktora daha gittim prof. a oda nerden çıkartmış böle bişeyi onun kör olması lazım böle bi yorum yapması için dedi ve allaha şükür bebeğim çok sağlıklıymış hiç bi sorun yokmuş bütün testlerim normal çıktı ama ömrümün yarısı gitti hakkımı helal etmiyorum o kadına allah bildiği gibi yapsın onu.. velhasıl böle kızlar kaç haftadır uğraşlardayım o yüzden giremedim umarım sizler iyisinizdir bi yaramazlık yoktur...
valla cnmmmmm inan bu ay mutlu mutlu gecirdim:) adetimin ilk günü rejime başladım:)gittim dijital tartı aldım her hafta nkdr vercem diye bide daha azimli olurum diye koşa koşa aldım..ögle aralarında lokantada yememek için eve geldim ..akşam tek çeşit yemek salata yogurt yedim.. bi baktım 25 günde 5 kilodan fazla gitmiş:) tartıda sayıların düştügünü görmek çok keyifli:=)rejimle ilgili yazılar okudum yiyeceklerin kalorileirne baktım falan:)öyle zaman geçtii:)ne güzel minik gelin seni burada görmek! yazdıklarını okudum son sayfadakileri katılıyorum sana da love love da. biz kafaya taktıkça olmuyor bu bebek denen meret
ben bu aydan itibaren senin gibi kilo verme işine ve başka şeylere odaklanacağım, yalnız bu ay progesteron düşük çıktı, belki klomen verecekler, iyi bari ilaçlarımı içip, duamı ederim, geri de hayatıma bakayım diyorum kendime. tarihlere uy falan derken stres oldum kaldım. yalnız bu progesteron için de hayıt bitkisini tavsiye ediyorlar. sen de kullanmıştın sanırım. onun için mi yoksa adet düzensizliği için mi?
evt cnm bu ay bat tarihim 20 mart..aynı günlerde regli olucaaz demekki benimde 20 bat.35 günde bir görenlerdenim benimde bazen 3 4 gün geçikiyor bunuda heray bu ayda geçikir die düşünmeden 35 güne göre hesaplıyordum yumurtlamaları tutturamıyorduk bu ay o geçkicebiliceğinide göz önünde bulundurup hergün beraber olduk 10 gün boyunca bu sefer sabahları olduk eşim sabah işe gitmeden önce uyandırıyordu sek kahvesini içip bu sefer o bu ay inat etti bende tın tın :)) tabi tutuştu sperm testi içinheheh benimde yeni binaya taşındık hep yeni gelinler yerleşti 3 ü hamile allah bağşlasın diğerleri ufacık çocukları var bende hep öle düşünürdüm :) aman diyorum artık yaniii
bu kadar kilo vermenede çok sevindim afferin sana
valla cnmmmmm inan bu ay mutlu mutlu gecirdim:) adetimin ilk günü rejime başladım:)gittim dijital tartı aldım her hafta nkdr vercem diye bide daha azimli olurum diye koşa koşa aldım..ögle aralarında lokantada yememek için eve geldim ..akşam tek çeşit yemek salata yogurt yedim.. Bi baktım 25 günde 5 kilodan fazla gitmiş:) tartıda sayıların düştügünü görmek çok keyifli:=)rejimle ilgili yazılar okudum yiyeceklerin kalorileirne baktım falan:)öyle zaman geçtii:)
benim normal adet düzenim kendimi bildim bileli 32-33 günde birdi.. Ama bebek istemeye başladıgımdan beri ilk ayları çok düzensizleşti 35-40 günde bir oldum.. Sonra hayıtı okudum hormon düzenlemede ve bebek isteyenler içinnn iyi oldugunu okuyunca 1.5 ay düzenli kulandım.. şuanda 28-30 günde bir oluyorum hiç şaşmıyor:=) tavsiye ederim kesinlikle al kullan cnmm:)ilaçlarla alınmasınında zararı yokkk rahat rahat kullan:)
evt cnm bu ay bat tarihim 20 mart..
18-21 arasında olcam büyük ihitmalle:=)
inş bebiş gelir sabah ilişki yapman en güzeliiii şansın yüksek:=) benim eşim sabah kesinlikle yapammıyor.. Akşamları bile zorla yapıyor kaldıki sabah yapalım:):):):
Aferim demi bana:) bencede ilk kez bukdr azimliyim:) yaşıtlarım la günümüz var.. Milet benim zayıfladıgımı görünce günümüzde sadece diyet ürünleri yaptık aldık:)nebilim beni çok oyaladı bu rejim:= ) havalarda ısınsın yürüyerek eve gelcem işten:)
bebek olmuyosa neyapalım rabbim istemiyor demekkii üzülmeye üzülüyorummmmmm her ay daahada ümidim azalıyor o ayrııı tabi:=)
kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım görüşrüs kendinize iyi bakın özlemişim sizi:)yine gelirim muck heppinize:)
hepiniz çok sağolun arkadaşlar yanım da oldunuz tek benim değil hep mutluluk da kötü gün de destek oluyosunuz allah razı olsun verdiğiniz destekler beni mutlu etti kendimi toparladım sayılıreşim bebekle ilgili ne varsa hepsini kaldırdı üzülmeyeyim annem yanım da olduğu için galiba daha mı çabuk düzeliyorum ne Rabbim hepimize inşallah güzel sağlıklı bebekler nasip eder inşallah
Dua gününmüş içime mi doğdu ne girdim ki kuzumun dua günü inşallah Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder bu ay güzel haber verirsin inşallah bizlere bak ben o zaman çabucak iyileşirim
Ben de seni özledim kuzucuk inşallah denk geliriz
aslında benin hep hormonlarım normaldir her sene kontrol ettiriyorum eşimden şüpheleniyorum haftada 1 yapsa ona yeter artar bile.. hormonlarından şüpheliyim.. öle işte bakalım rabbim büyük hergün fikir deiştirioruz bebek ve doktor için sende durumlar nsll bi sorun yoksa 1 sene dolmadan hamile kalırsın 1 arkadasım istanbulda 11. ayında hamile kalmıştı doktora gitcekti gerek kalmadı:)
ben de iyiyim kuzum yani daha iyi olmaya çalışıyorum :) kürtaj oldum bebek hiç canlanmadı 6 haftadan başka ilerlemedi canlanmayıncada almak zorunda kaldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?