Sabredenler Kulübü 2012 :)

yine de baktır olmadı bitkisel tedavi uygularsın

aslında benin hep hormonlarım normaldir her sene kontrol ettiriyorum eşimden şüpheleniyorum haftada 1 yapsa ona yeter artar bile.. hormonlarından şüpheliyim.. öle işte bakalım rabbim büyük hergün fikir deiştirioruz bebek ve doktor için sende durumlar nsll bi sorun yoksa 1 sene dolmadan hamile kalırsın 1 arkadasım istanbulda 11. ayında hamile kalmıştı doktora gitcekti gerek kalmadı:)

minik gelin merhaba 2 ay önce seninle sohbet ettik bir süre belki hatırlammazsın ara ara giriyorum çok girmiyorum psikoloji çok önemliymiş kafana takma dediler bende başka meşgalaleler aradım knedime reglime benimde 6 gün var ilk defa bu ay hiç birşey hissetmiyorumm :) hemde hiç birşey bulantı göğüs kaşıntıları ağrıları mide yanmaları çok yemeler kusmalar vs vs hiç biri yok demekki kafaya takmakla oluyormş gerçektenn :) bu ay hiç beklemiyorum bebeğimi eşim bu gün sordu var mı belirtiler die hiç bekleme aşkım dedim regli göriyim ondan sonra dr. senin sperm testini yapıp göndericez dedim adam şok oldu bu ay hiç ümidin yok bu ay gebeyim dersen görürürm dedi hadi cnm hadi cnm diyip başka konu açtım adam şaşkın şaşkın baktı gitti ne yapayım anacım artık hiç bir belitiye inanmıyorum dr. gittim bütün kan tahllilerim testlerim filimler röntgenler çekildi herşey normal yanii eşimdede sorun yoksa demekki zamanı var :) MİNİK GELİN SEN BİR KADIN DOĞUMA GİT ADETİNİN 3. GÜNÜ 1 SENE BEKLEME BENCE BEN 2. AYIMDA UYANIKLIK YAPTIM 1 SENE OLMUYOR DEDİM HORMONLARIMA BAKTILAR AYNI GÜN DAHİLİYEDE GİT ÇOCUĞUM OMUYOR UZUN ZAMANDIR KAN ŞEKER KOLOSTROL TANSİYON B12 VS VS GİBİ EKSİKLİKLER VAR MI DİE BAKTIRMAK İSTİYORUM DE ERTESİ GÜNÜ SONUÇLARI ALIRSIN ZATEN ÖĞREN HEPSİ TEMİZSE RAHİM RÖNTGENİ ÇEKTİR KANALLARA BAKILSIN TABİ ÖNCE EŞİNİN SPERM TESTİNE BAKTIR ONDAN SONRA RAHİM FİLİMİNE BAKIN
BU ARADA ADETLERİN DÜZENLİMİ BEN HER AY 3 4 GÜN BAZEN GEÇİKİYOR DR. DOLU GÜNLERİ BOŞ BOŞ GÜNLERİ DOLU GEÇİRDİĞİMİZİ SÖYLEDİ GEÇEN AY

minik gelin merhaba 2 ay önce seninle sohbet ettik bir süre belki hatırlammazsın ara ara giriyorum çok girmiyorum psikoloji çok önemliymiş kafana takma dediler bende başka meşgalaleler aradım knedime reglime benimde 6 gün var ilk defa bu ay hiç birşey hissetmiyorumm :) hemde hiç birşey bulantı göğüs kaşıntıları ağrıları mide yanmaları çok yemeler kusmalar vs vs hiç biri yok demekki kafaya takmakla oluyormş gerçektenn :) bu ay hiç beklemiyorum bebeğimi eşim bu gün sordu var mı belirtiler die hiç bekleme aşkım dedim regli göriyim ondan sonra dr. senin sperm testini yapıp göndericez dedim adam şok oldu bu ay hiç ümidin yok bu ay gebeyim dersen görürürm dedi hadi cnm hadi cnm diyip başka konu açtım adam şaşkın şaşkın baktı gitti ne yapayım anacım artık hiç bir belitiye inanmıyorum dr. gittim bütün kan tahllilerim testlerim filimler röntgenler çekildi herşey normal yanii eşimdede sorun yoksa demekki zamanı var :) MİNİK GELİN SEN BİR kadin DOĞUMA GİT ADETİNİN 3. GÜNÜ 1 SENE BEKLEME BENCE BEN 2. AYIMDA UYANIKLIK YAPTIM 1 SENE OLMUYOR DEDİM HORMONLARIMA BAKTILAR AYNI GÜN DAHİLİYEDE GİT ÇOCUĞUM OMUYOR UZUN ZAMANDIR KAN ŞEKER KOLOSTROL TANSİYON B12 VS VS GİBİ EKSİKLİKLER VAR MI DİE BAKTIRMAK İSTİYORUM DE ERTESİ GÜNÜ SONUÇLARI ALIRSIN ZATEN ÖĞREN HEPSİ TEMİZSE RAHİM RÖNTGENİ ÇEKTİR KANALLARA BAKILSIN TABİ ÖNCE EŞİNİN SPERM TESTİNE BAKTIR ONDAN SONRA RAHİM FİLİMİNE BAKIN
BU ARADA ADETLERİN DÜZENLİMİ BEN HER AY 3 4 GÜN BAZEN GEÇİKİYOR DR. DOLU GÜNLERİ BOŞ BOŞ GÜNLERİ DOLU GEÇİRDİĞİMİZİ SÖYLEDİ GEÇEN AY

cnmm aynen bende bu ay senin gibiyim zaten rejim yapıyorum 5 kilo verdim bile:) iş güç gezmeler derken kafam baya rahatladı.. 20 sine bat günüm... normadle 2-3 gün gecikirdiiii.. yani 28-30 günde bir oluyorum.. .. hep diyorlarki adetin düzenliyse hiç korkma eninde sonunda hamile kalırsın... hani bilsem 3-5 sene sonra hamile kalcagımı beklerim sorun deil:) amaaa sanki olmuycak gibi hisediyorum çogu zaman
bakalım bu ay baya rahattımmm oyalanacak şeyler bulmak güzel.. evlendigimde yani 20 ay önce 47 kiloydum rejime başlamadan önce yani gecen ay tam 61 kiloyu grdüm hatta 62 ye yaklaşmıştım ve kafama dank ettii bebek bebek diye diyeeee kendimi salmıştım.. şuanda 56 kkiloyummm mayıs sonuna kdr 45-47 kilo olcam inşşş.. nekdr zayıflarsam bebek için okdr iyi olur hemde.. zaten eşimde mayısta doktora gidelm dedii.. bakalımmmmm cesaretimi toplarsam ben yalnız giderim bu ay ama korkuyorummm ondan eşimi beklerim gibi...beni en üzen ne biliyomusun arkadaş cevremdekilerin hepsinin ya hamile yada bebeklerinin olması.. imreniyorum inan.. onların yanında kötü hisediyorum kendimii.. normalde bebek görmedigim anlarda inan bebek yapmak bile aklıma gelmiyor

ne güzel minik gelin seni burada görmek! yazdıklarını okudum son sayfadakileri katılıyorum sana da love love da. biz kafaya taktıkça olmuyor bu bebek denen meret
ben bu aydan itibaren senin gibi kilo verme işine ve başka şeylere odaklanacağım, yalnız bu ay progesteron düşük çıktı, belki klomen verecekler, iyi bari ilaçlarımı içip, duamı ederim, geri de hayatıma bakayım diyorum kendime. tarihlere uy falan derken stres oldum kaldım. yalnız bu progesteron için de hayıt bitkisini tavsiye ediyorlar. sen de kullanmıştın sanırım. onun için mi yoksa adet düzensizliği için mi?

aynı günlerde regli olucaaz demekki benimde 20 bat.35 günde bir görenlerdenim benimde bazen 3 4 gün geçikiyor bunuda heray bu ayda geçikir die düşünmeden 35 güne göre hesaplıyordum yumurtlamaları tutturamıyorduk bu ay o geçkicebiliceğinide göz önünde bulundurup hergün beraber olduk 10 gün boyunca bu sefer sabahları olduk eşim sabah işe gitmeden önce uyandırıyordu sek kahvesini içip bu sefer o bu ay inat etti bende tın tın :)) tabi tutuştu sperm testi için heheh benimde yeni binaya taşındık hep yeni gelinler yerleşti 3 ü hamile allah bağşlasın diğerleri ufacık çocukları var bende hep öle düşünürdüm :) aman diyorum artık yaniii
bu kadar kilo vermenede çok sevindim afferin sana

ewet dolmabiberciğiimmm adında cok tatlı hee sölerken gülesim geldi...beklenti arkadaşmız 6 hafalık hamileydi kalp atışlarını alamadıkları ve yasal süre bitmek üere olduğu için kürtaj oldu

Canım bir yanlışlık oldu sanırım ben kürtaj olmadım...Ben fermi için yazmıştım...

Canım hadi hayırlısı inşallah bu sefer olmuştur inşallah da sen de gözlerine inanamazsın

Canım ben giremiyorum fazla midem çok zorluyor bu aralar senin durumlar nasıl hsg den sonra regl oldun mu???Hayırdır eşin niye ameliyat olacak???

Canım Allah bizi, bebeğimizi kucağımıza sağlıcakla alana kadar ve daha sonra cahil cühela işine ve insana saygısı olmayan doktorlarla karşılaştırmasın...İşimiz çoook zor...İnsan hayatı malesefki bizim ülkemizde çok ucuz....Allah a sığınmaktan ve yardım etmekten başka çaremiz yok...Bebeğinin iyi olmasına çooook sevindim ama kesin ömründen ömür gitmiştir buna da çok üzüldümmm...

valla cnmmmmm inan bu ay mutlu mutlu gecirdim:) adetimin ilk günü rejime başladım:)gittim dijital tartı aldım her hafta nkdr vercem diye bide daha azimli olurum diye koşa koşa aldım..ögle aralarında lokantada yememek için eve geldim ..akşam tek çeşit yemek salata yogurt yedim.. bi baktım 25 günde 5 kilodan fazla gitmiş:) tartıda sayıların düştügünü görmek çok keyifli:=)rejimle ilgili yazılar okudum yiyeceklerin kalorileirne baktım falan:)öyle zaman geçtii:)

benim normal adet düzenim kendimi bildim bileli 32-33 günde birdi.. ama bebek istemeye başladıgımdan beri ilk ayları çok düzensizleşti 35-40 günde bir oldum.. sonra hayıtı okudum hormon düzenlemede ve bebek isteyenler içinnn iyi oldugunu okuyunca 1.5 ay düzenli kulandım.. şuanda 28-30 günde bir oluyorum hiç şaşmıyor:=) tavsiye ederim kesinlikle al kullan cnmm:)ilaçlarla alınmasınında zararı yokkk rahat rahat kullan:)

evt cnm bu ay bat tarihim 20 mart..
18-21 arasında olcam büyük ihitmalle:=)
inş bebiş gelir sabah ilişki yapman en güzeliiii şansın yüksek:=) benim eşim sabah kesinlikle yapammıyor.. akşamları bile zorla yapıyor kaldıki sabah yapalım:):):):
aferim demi bana:) bencede ilk kez bukdr azimliyim:) yaşıtlarım la günümüz var.. milet benim zayıfladıgımı görünce günümüzde sadece diyet ürünleri yaptık aldık:)nebilim beni çok oyaladı bu rejim:= ) havalarda ısınsın yürüyerek eve gelcem işten:)
bebek olmuyosa neyapalım rabbim istemiyor demekkii üzülmeye üzülüyorummmmmm her ay daahada ümidim azalıyor o ayrııı tabi:=)

kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım görüşrüs kendinize iyi bakın özlemişim sizi:)yine gelirim muck heppinize:)

afferin walllaa sana hem kilo vermektee hamile kalmak için çok etkennmiş dr. Um bana öle dedi 5 kilo vermen lazım dedi ben hiç oralı bile olmadım :) walla ama seni tebrik ederimm
sabahları sperm sayısı daha iyi oluyormuşş sek kahve ile dahada iyimiş ee beyfendi bu ay bu işi bana bırakıyorsun diyip hırs yaptı o gelmeeyen velet inatçıysa ben daha inatçıyım dedi :)) deli bu adam deli ilk 2 ay tınlamadı hatta sürekli sexten böğ geldi dedi kaçtı hep ama bu ay tam tersini yaptı :)

canımm hoş geldinn toparlanmana iyi olmana çok sevindimm

selam kızlarr

şöyle bir bakayım diye geldim ama uykusuzluktan ölüyorum, yorulmuşum

siziçok seviyorum iyi geceler koltukta uyuklamışım da

canım benim hormonlar bozuktu tiroidim falan normale döndü.. bir de pko çıktı başıma. bu ay klomen+glifor+coraspin+eutryrox ile tedavi oluyorum.3 adet yumurtam oluştu tedaviyle. hsg çektirdim.tüpler açık çıktı...bakalım bekliyorum .ovulasyon bugün bitti doktor pazardan salıya kadar bi aralıkta çatlar demişti yumurtalar. bekliycem işte nasip kısmet

ben de iyiyim kuzum yani daha iyi olmaya çalışıyorum :) kürtaj oldum bebek hiç canlanmadı 6 haftadan başka ilerlemedi canlanmayıncada almak zorunda kaldılar

fermicim ya şimdi ögrendim inanılmaz üzüldüm bilmiyorumki acaba bizim gibi hiç olmamasımı zor yoksa olupta devamının gelmemesimi rabbim sabrını veriyor ben 18. ayımdayım artık olmayacak hissine kapıldım.ama hamile kalabiliyorsan sevinmelisin diyorlar kısa zamanda hamile kalırsın deniyor inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar hamilelelik verirde bu sıkıntını unutturur sana rabbim bizlerede o muhteşem duyguyu tattırsın inşallah cidden nekadar zormuş sag salim bi çocuk dünyaya getirmek bu konunun hassasiyetini önceden bilmiyormusum

ay-şecim sanada geçmiş olsun allah gönlünüze ferahlık versin biraz uzak kalınca yaşadıgınız sıkıntılardan geç haberdar oldum allah bizlerede annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın

moralim çok bozuk eşimin test sonuçları yine kötü çıktı ne olacak böyle bilmiyorum.Artık bebek konusunu unutmak istiyorum.Allah'tan ümit kesilmez

Kızlar geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bir yanadanda düşününce elbet hayırlı bir sebebi vardır diyor içimizdeki ses. Rabbim zamanıyla bebeğinize, bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dualarım sizlerle.

Bende her zaman giremiyorum, annemde kalıyorum. Dün dr.a gittim. Çok şükür kalp atışlarını duydum. Lekelenmelerim oluyor, çok tedirgin oluyorum. Dr.um Progestan verdi. yatıyorum sürekli. C.tesi tekrar kontrolümüz var. İnşallah sağlıkla atlatırız bu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…