- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.741
8. ayım bu ay cnm adetime 1 hafta var.. bu ay sadece 3 gün ilişki oldu ve yapar yapmaz kalktım banyo yaptımmm inancım kalmadı artık bebek için.. normalde 1 saat kesin yatardım ama artık yatmakta istemiyorum.. 3. ayımızda idrar yolu iltihabı yüüznden doktora kadın dogum uzmanına gittim ultrasondan baktı yumurtlaman gayet güzel 1 sene deneyin olmassa gelin dedii.. ama 8 ay oldu ortada bşy yokk.. eşime kalsa 1 sene dolmadan gitmek istemiyor doktora..nebilimmmmm boşluktayımmmm garip bi duygu.. normalde heycanlanırdım adetime 1 hafta kala merak ederdim.. ama adet olcam eminim hiç gebelik testi falanda almadım almıycamda..canım doktora gitmedin mi hiç korkulacak bişey yok ki aksini düşün belki hiç bişeyin yok diyecek rahatlayacaksın en azında problem varmı düşüncesi olmayacak. sende 7 aydır mı bekliyordun
İnşallah canım sen de burda ki diğer arkadaşlarım da inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
eksik kalmamak lazım
öyle düşünme kuzum inşallah hiçbirşeyin yoktur iyi düşün iyi olsun vardır bir vakti saati bebeğin de...
Kızlar hepiniizi öpüyorum ben çıkıyorum görüşürüz
8. ayım bu ay cnm adetime 1 hafta var.. bu ay sadece 3 gün ilişki oldu ve yapar yapmaz kalktım banyo yaptımmm inancım kalmadı artık bebek için.. normalde 1 saat kesin yatardım ama artık yatmakta istemiyorum.. 3. ayımızda idrar yolu iltihabı yüüznden doktora kadın dogum uzmanına gittim ultrasondan baktı yumurtlaman gayet güzel 1 sene deneyin olmassa gelin dedii.. ama 8 ay oldu ortada bşy yokk.. eşime kalsa 1 sene dolmadan gitmek istemiyor doktora..nebilimmmmm boşluktayımmmm garip bi duygu.. normalde heycanlanırdım adetime 1 hafta kala merak ederdim.. ama adet olcam eminim hiç gebelik testi falanda almadım almıycamda..(
negüzel canım aklındaki tüm olumsuzlukları gidermişssin en önemlisi o zaten.. hani hiç bi sorun yok elbet olur diyip akışına bırakmak en güzeli.. benim gibi içini kemirmek kötü.. sen tam 12 aylık denemedemi gittin yoksa salladın doktora öylemi dedin.. yani ben 9. ayımda doktora gidince 12 aydır deniyoruzmu diyeyim..canım durumun benim duruma çok benziyor bende 6. ayda gittim bi ultrason çekti bir yıl dolsun öyle gel dedi. ama ben dayanamadım biliyorsundur da 3 hafta önce adetin 3. günü başka bi doktora gittim 12 aylık evliyim bebeğim olmuyor dedim hemen hormon testi yaptı ultrasonla baktı sonra da hsg çekildim eşimden test istedi çok şükür gebeliğe engel bi durum rastlanmadı ama ben çok ama çok rahatladım en azından bi sorun olmadığını zamanı olduğunu biliyorum şimdi benim de bata 10 gün var ve bende bu ay gebelik testi falan yapmayacam nasılsa olmuşsa kendini belli eder boş boşuna strese girip duruyodum en azından bu korkudan stresten kurtuldum..
negüzel canım aklındaki tüm olumsuzlukları gidermişssin en önemlisi o zaten.. hani hiç bi sorun yok elbet olur diyip akışına bırakmak en güzeli.. benim gibi içini kemirmek kötü.. sen tam 12 aylık denemedemi gittin yoksa salladın doktora öylemi dedin.. yani ben 9. ayımda doktora gidince 12 aydır deniyoruzmu diyeyim..
valla yalan söylemek zorunda kaldım yoksa 12 ay olmadan genel bi muayne yapmıyorlar bir yıl bekleyin diyorlar valla ben dayanamazdım çünki bazen çok ufak bi problem oluyor küçük bişey yüzünden boş boşuna beklemek zorunda kalınıyor en iyisi erkenden ne var ne yok öğrenmek gerekli. bu ay denemede 7. ayımız olacak
tmm cnmmmmm 3. ayımda gittigim doktor erkekti rahat muayene olamadım utandım şimdi aynı hastahanede bayan doktora gitcem.. benim tüm bilgilerimi bilgisayara kaydetmişti acaba kadın doktor ismimi girince görürmü ondan dogruyu söylüycektim.. ama zaten 9 ayda baya uzun 1 seneye yakın.. yalan atarım ilk ayları saymadıkkk falan derim tam 1 sene oldu 13. ayım diycem ozaman... bence bu bekleme süresi 6 ay olmalı ondan sonra olmmuyorsa tedavi yapılmalı1 sene çok uzun cok
8. ayım bu ay cnm adetime 1 hafta var.. bu ay sadece 3 gün ilişki oldu ve yapar yapmaz kalktım banyo yaptımmm inancım kalmadı artık bebek için.. normalde 1 saat kesin yatardım ama artık yatmakta istemiyorum.. 3. ayımızda idrar yolu iltihabı yüüznden doktora kadın dogum uzmanına gittim ultrasondan baktı yumurtlaman gayet güzel 1 sene deneyin olmassa gelin dedii.. ama 8 ay oldu ortada bşy yokk.. eşime kalsa 1 sene dolmadan gitmek istemiyor doktora..nebilimmmmm boşluktayımmmm garip bi duygu.. normalde heycanlanırdım adetime 1 hafta kala merak ederdim.. ama adet olcam eminim hiç gebelik testi falanda almadım almıycamda..(
arkadaşım sen ne yaptın hemen öleeeee yaaa.inancım kalmadı falan yapma lütfen.ben 1 yıl bebek sahibi olamadım.sonra dış gebelik geçirdim tüpümün biri gitti.eşim varikosel ameliyatı oldu.bende yara var dediler engel olabilir dediler.yaramı yaktırdım.öle böle 2 yıl geçti ama benim hala inancım var.sen daha yolun başındasın.sen bakma öle bi kere sevişip hamile kalanlaraaa.nasip bu işlerrr.bu arada doktora yalan sölicek arkadaşlara sözümmmm 1 yıl dolmadan gitmeyin.çünkü hemen hormon ilaçlarını dayıyolar.o ilaçlar öle ağrı kesici gibi içim derdim bitsin olmuyo.o ilaçlar seni öle bi yapıyoki bütün düzenini değiştirebiliyo.uykun yemen içmen ve en önemlisi de psikolojin.o yüzden dayanabildiğiniz kadar doğal yolla olmasına çalışın.arkadaşım zaten 8 ay olmuş.bikaç ay daha sık dişini öle git.1 yıl denmesinin bir mantığı var çünkü.o hatayı yapmış biri olarak sölüyorum.
canım yaşımız genç diye işte beklemeliyiz onlara göre sanki beklemek çok kolay. inşallah sende de bş sorun çıkmaz rahat rahat beklersin artık bebişinin gelmesini inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.
arkadaşım sen ne yaptın hemen öleeeee yaaa.inancım kalmadı falan yapma lütfen.ben 1 yıl bebek sahibi olamadım.sonra dış gebelik geçirdim tüpümün biri gitti.eşim varikosel ameliyatı oldu.bende yara var dediler engel olabilir dediler.yaramı yaktırdım.öle böle 2 yıl geçti ama benim hala inancım var.sen daha yolun başındasın.sen bakma öle bi kere sevişip hamile kalanlaraaa.nasip bu işlerrr.bu arada doktora yalan sölicek arkadaşlara sözümmmm 1 yıl dolmadan gitmeyin.çünkü hemen hormon ilaçlarını dayıyolar.o ilaçlar öle ağrı kesici gibi içim derdim bitsin olmuyo.o ilaçlar seni öle bi yapıyoki bütün düzenini değiştirebiliyo.uykun yemen içmen ve en önemlisi de psikolojin.o yüzden dayanabildiğiniz kadar doğal yolla olmasına çalışın.arkadaşım zaten 8 ay olmuş.bikaç ay daha sık dişini öle git.1 yıl denmesinin bir mantığı var çünkü.o hatayı yapmış biri olarak sölüyorum.
nebilim cnm bnmm hiç bşy düşünemiyorummmm eşimin demesine göre mayısta yani 10. ayımızda gitcez hatta o tam 1 sene dolmadan gitmeyelim dedi zor ikna ettim.. ben her adetime yakın doktora gidelim diyip duruyorum adamaaaa adet olcam falan diyip...yine o ruh halindeyim..beni etraf çok bunlattııı hadi haadi diyip duruyorlar. herkese yazın düşünüyoruz dedim... umarım yazın hamile kalırımmmm yoksa miletin lafı hiç bitmiycekkk.. offf aslında bebek olunca hayatım çok zorlaşcakkkk bebegime kaynanam bakcak .. kaynanamlada anlaşamıyoruz.. sürekli dipdibe olcaz bebek için.. hani bebek olunca huzura ermiycem eminim.. nebilim cnm bnmmmm bi arkadaşım var 5-6 aylık hamile yazın evlendi ona sakın korunma dedimm 1 sene korunmayı düşünüyorlardı neyse korunmadılar ikinci ayında hamile kaldıı..ilk ayındada kondomla korundular kondom bitince almaya üşendikleri için bıraktılar ve ilk denemede hamile kaldı... şuanda üzgün keşke bekleseydim azcık evliligin tadını çıkarsaydım diyor ben teselli ediyorumm falan.. rabbim büyük.. kimi ister bebek gelmez... kimi istemez hemen hamile kalır.. nasipppp
canımm nerelerdesın yahu senn bır gıttık pır gıttın senı goren cennetlık vallahı
esilaaa senlede hıc karsılasamıyoruz bebeıs nasıl
koşeme çekildim dermişim:):):):
kız bacım rejime daldımmmm aslında hep merak ediyorum sizi ama gelmiycem diye inan interneti bile açmıyorum arada baktım aslında ama karşılaşamadık senle..
nslsın bebek nsl akıllı duruyormu:=)
evet karsılasamadıkk bu haftaa cok uslu teyzesı hıc uzmuyor benııı mıde bulantılarımız gıttııı artık hersey yıyebılıyoruzzzz darısı sana olur ınsallahhh bıran onceee
aferin minnoşa:) akıllı dursunki anneside rahat yiyip kendisine iyi baksın:)
amin cnm amin:) sayısal lotodan büyük ikramıye çıksamı yoksa bebeginmmi olsa derseler bebegi seçerim o derece istiyorum:)
hayırlısııı bakalım eşim gitmeye nezaman gönlü olursa doktora gitcez... bu ay baya unuttummmmm aslında foruma gelmedim düşün artık ki normalde 7 aydır burdan çıkm ıyordum:)senı cok ıyı anlıyorumm bende hamle kalmadan once senın tıpkı aynısıydımmmm amaa ne zaman dr gıttımm sorun yok dedılerrr o zamann hamıle oldugumu ogrendımmmm bu kadar uzerıne dusmeee unutmaya calısss lutfennn unuttugun andaa emın ol bebegın sana gelıcekkk amaa sen boyle dusundukceee hep kacıcak
minik gelin seni taaa ramazan ayından hatırlıyorum!! bende 8 aydır deniyorum hala tık yokkk yaa... hormon testi yaptırdın mı canım tiroid prolaktin falann
hayırlısııı bakalım eşim gitmeye nezaman gönlü olursa doktora gitcez... bu ay baya unuttummmmm aslında foruma gelmedim düşün artık ki normalde 7 aydır burdan çıkm ıyordum:)
evt cnm evtt:)
hiç test yapmadı doktor 3. ayımda gittim ultrasondan baktı herşey normal 1 sene dene olmassa gel dedii.. bende gitmedim eşimde acele etme diyip durdu..
hemen adetinin 3.günü gt hormon testi yaptırbelki yüksek değerlerin vardır olmayabilirrr
tmm cnm 3. günü gitcem tabi eşim de isterse.. yalnız benim gögsümde kist var hormon ilacı kullanmam yasak.. yani hormonum düşük yada yüksekse ilaç alıp dengeleyemem..valla bilmiyorum neyapacagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?