Sabredenler Kulübü 2012 :)

60gelsin bugün dua günün canım. Rabbim sana ve bu topikte birbirine temiz kalpleriyle, içtenlikle dua eden tüm arkadaşlarıma anne olmayı nasip eder inşallah. Burası gerçekten çok özel. Benim en dertli olduğum gündede en mutlu olduğum gündede yanımda olan herkese teşekkürler. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini..

inşallah Allah isteyen herkese nasip eder anne olmayı banada nasip etsin..

eşime sigarayı bırak diyorum.çocuğumuz için diyorum ama bırakmıyor.deliricem en sonunda..

ah cnm seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde varikosel ameliyatı olmuştu.ameliyattan sonraki ilk aylar çok önemliydi.normalde iradesine sahip olan biri .sigarayı bırakmıştı ama o ilk aylar stresten tekrar başladı ne kadar bırak desem de bırakmadı daha çok inat etti.ameliyatın üstünden 1 sene geçti ama bi sonuç alamdık.sigarayı da allahıma bin şükürler olsun uzun süredir içimiyor.fakat o önemli aylar gitti işte.bunların hepsi birer sebep tabiiki de.rabbim istedikten sonra her kosulda verir evladı.
sana tavsiyem sigarayı bırakması için fazla baskı yapma ters teper.illaki senin eşinin de duygusal olduğu sana sıcak davrandığı zamanlar vardır.sadece o zamanlar bebeği ne kadar çok istediğini hissettir ona.elimizden geleni yapalım de.eşlerimiz için de durum çok zor.onlar gurur yapıyolar.kendilerinde sorun olmasını kabullenemiyolar.bize sabretmek düşüyo tatlım.sadece sabır.inş sorunlar halolur.biz de hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz.

günaydın kızlarrr.

fermi canıımmm nasılsın umarım daha iyisindir.
aynı seyi yaşamış biri olarak sana tavsiyem doktora gitmeden bi hamilelik daha düşünme canımm.
2008 yılında benimde ilk bebeğim kalp atışları alınamadıgı için kürtaj olmustu.
ve ben 3 ay korunduktan sonra bi doktora gidip yaşadıklarımı anlattım ve benden bi dünya test istediler.
bu testlerden 8 ay sonra ben tekrar hamile kaldım ve ikinci gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmıştım.
bilgin olsun diye paylaşmak istedim canımm.
yalnız devlet hastaneleri bu testleri 2-3 düşük olmadan yapmıyolar.
ya devlet hastanesine gidip yalan söyleyeceksin 3 düşük yaptım diye.
yada özel hastaneye bi ton para bayılacaksın.

anneler iyi geliyor zaten insana toparlanıyor olmana çok sevindim canım...inşallah yeniden yaşayacaksın hamilelik duygusunu

canım ben 27 yaşındayım, özelde gittiğim doktor bana 6 ay dene olmazsa gel dedi...aslında biraz doktordan doktora da değişiyor sanıyorum...

canımm ben de hep eşimden yakınıyorum hatırlarsan, isteksizleşti diye...stresten artık ilişkiye giremez olmuştuk biz fizyolojik açıdan. testosteron seviyesinin düşük olması libidoyu etkiliyor evet, ama spermlere direk etkisi yok. çünkü aynı zamanda o testide yaptırmıştı, geçen baharda ve iyi çıkmıştı. Eşim bu sabah tekrar tahlil vermeye gitti. hem kan hem de spermiogram. sonuçlarla beraber cuma günü dktora gideceğiz, bu hormon düşüklüğünü ve isteksizliği nasıl aşarız diye. inşallah bir çözüm buluruz... senin eşin de yaptırsın testlerini

hadi gözün aydın canım, kalp atışlarını duymuşsn.. bol bol dinlen, ve iyi beslen... öpüyorum

günaydın kızlar...
dün akşam spor salonundan gelince kasığımın alt kısmında bi batma oldu böyle sancı gibi ama kıvrandırmadı hafif bi ağrı duş alıp çıktım geçmedi eşimde ben geçiririm gel dedi gerçektende eşimin dediği oldu tekrar duşumu aldım yattım şimdi tekrar başladı hiç bu ağrıyı yaşamadım yumurta çatlarkende bi sancı oluyomuş ben ymurtlayamadığım için bilemiyorum sizdede var mı böyle sancı acaba yumurtladım mı ben çok saçma belki ama sorayım dedim (hamiş kaldığımda 1,5 yıl önce dr bana geç yumurtlamışsın geç döllenmiş demişti ama sonra düşük yaptım)

Son düzenleme:

bu arada batım 21-22 mart yani az kaldı ondan merak ettim bu sancının sebebini...

canımcım, eğer geç yumurtluyorsan olabilir, çünkü yumurtlama süresinde kasık ağrısı olabiliyor...ama geç yumurtlarsan adetin de gecikir diye biliyorum ben, yani senin beklediğinden 5-7 gün kadar sonra gelebilir...inşallah bu sancıların güzel şeylerin belirtisidir tatlım, hakkında hayırlısı...

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mart-1 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben geldim... kızlar buraya takıldığımdanberi face yi hiç girmiyorum oyun oynamak istediğimde bile burda oynuyorum bağımlılık yapıyomuş burası valla gece bile fırsatı bulunca hemen sarılıyom laptopa görmeden sevmek buna denir valla sizleri seviyom ben yaaa

sdtive bacımm napıyon senle ben gündüzün demirbaşı listesinde 1. sıradayız patronlar bizi kovacak yakında valla... git kadınlar klübünde çalış diyecek allahtan pc den zerre kadar anlamıyor o gelince kalvyeden sayfayı aşağı alıyom şüphelenmiyo fatura fiş işliyom sanıyor bişe soracaksada neyse bölmeyim sen işine bak diyor saftirik

Son düzenleme:
kuzun yaramazlık yapıyormuş annesinin midesinide bulandırırmış yerim ben onu
canım hsgden sonra henüz adet olmadım ama sanırım yaklaşıyor belirtilerim var,eşim varikosel ameliyatı olcak ileri derecede daha önce yaptırdığımız testte sayıda sorun olmadığı için dr detaylı test istememişti meğersem o zamandan varmış şimdi yaptırdığımızda biraz sorun çıktı ve ileri derecede varikosel olduğunu öğrendik eşimin çift tarafta öyle işte ondan bebiş olma ihtimali 0,001 artık umudum kalamdı sanırım bebeişle ilgili nysem dikkat et sen kendine tatlım kendini fazla yorma canım arkadaşım bebişinle beraber allaha emanet olun

birinci benim işte panaane pananee he he he

canım devlet memuruyum ben...bizim bilgisayarlarda bazı siteler zaten yasak ne yapıyım buralara da takılmazsam sıkıntımı anlatmazsam paylaşabileceğim kimse olmuyor. bir yandan işimi yapıyorum bir yandan okuyorum. eşim sabah test yaptırdı, hem spremiogram hem de kan tahlili hormonlar için, internetten devamlı sonucu takip ediyorum ama daha çıkmadı...herhalde 6 gibi çıkar

inş sonuçlar güsel çıkar hakkınızda hayırlısı olsun canım,burasıda olmasa sıkıntımız nasıl geçerdi ya ben resmen bağımlı olmuşum buraya gelmeden duramıyorum bi yanım eksk kalıyor sanki

aldık canım malesef ayın 26sı malesef diyorum çünkü aynı gün anneminde ameliyatı var

hatırladım hatırladım şimdiii...ama annenle ilgilenebilecek birileri vardı, öyle demiştin...sen eşinin yanında ol, eşim biraz toparlanınca gidersin annene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…