- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.121
ha şöyleee duymak istediğim doğruları söylediğiniz için teşekkürler canlarım...
Rabbi'm yeter "ol" desin,bi kerecik denemeyle hatta korunurken nasip oluyor.herşeyin yaratıcısı,mucizelerin sahibi Rabbi'm...bize de yaratır inşallah bize düşen mucizemizi.
amaniinnn ağzından bal damlıyor canımmm.....İnşallahhh RAbbi'mden gelen herşeye razıyım....Rabbi'm hiçkimseyi şaşırtmasın,,duaya devam...
bende istiyorum ya panane panane
dert ortağı demişken,,,
DERT ORTAĞIM BENİM BİRİCİK YUMİŞİM..
SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM...
SENİNLE AĞLARIM SENİNLE GÜLERİM...
SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM...
aminnnnn.2 gün öncede ben aynı şeyi yaşadım çok ağladım zırladım keşke gece yapmasaydım diye ama şimdi içim rahat olacağı varsa olacaktır zatennn
onu ilk ben istedim bi kerem...zaten midem ağrıyor,yatışır biraz.
Akıntım var,midem ağrıyor...sonracığıma gaz sıkıntım var...hastayım yaws...kek benim hakkımm.
onu ilk ben istedim bi kerem...zaten midem ağrıyor,yatışır biraz.
Akıntım var,midem ağrıyor...sonracığıma gaz sıkıntım var...hastayım yaws...kek benim hakkımm.
ama bende öleyim 2gündür çok akıntım var belim ağrıyor bende istiyorum işte
acaba bende mi yumurtluyorumki he he he
evet kısmetimizde,kaderimizde,alnımızda... (3'ü aynı şey zati) varsa eğer bu ay kavuşuruz,yoksa duaya devam.Rabbi'min bize verdiği sınavı inşallah başarı ile geçeriz...İnşallah sınavımız kısa ve mutlu bi şekilde biter,rahmimize düşer kelebkelerimiz...Bugün cuma,her kelimemiz dua ile başlasın,dua ile son bulsun..
yumurtluyoruz cancan....yumurtalar civciv tutmuyor,daha çok kızartmalık,haşlamalık...ama kısmetse bizimki de tutcak civcivlerimizi....inşallaaahhh
aminnn canım benimm bu araba hep aynı zamanlarda yumurtluyoruz galiba 3ümüz benim bat 30 mart ya siznki??
kızlar daldan dala olmuş olacak ama rüyamı anlatmalıyım sizlere.
rüyamda beyaz tüller içinde,beyaz yatak içinde yatan bi bebek vardı,kendisini tanımıyorum.elinde yapma çiçekler uyumuş,uyandı sonra.pek anımsamıyorum yüzünü,konuştu mu bilmiyorum.ama rüyamdaki bebek sanki olağanüstü güçlere sahipmiş gibi bir hisle uyandım...:26::26:
aminnn canım benimm bu araba hep aynı zamanlarda yumurtluyoruz galiba 3ümüz benim bat 30 mart ya siznki??
kızlar daldan dala olmuş olacak ama rüyamı anlatmalıyım sizlere.
rüyamda beyaz tüller içinde,beyaz yatak içinde yatan bi bebek vardı,kendisini tanımıyorum.elinde yapma çiçekler uyumuş,uyandı sonra.pek anımsamıyorum yüzünü,konuştu mu bilmiyorum.ama rüyamdaki bebek sanki olağanüstü güçlere sahipmiş gibi bir hisle uyandım...:26::26:
çok ilginç bir rüya belkide bebişin ilerde çok önemli bir görevde bulunacak ünlü tanınmış biri olacak benim aklıma ilk bu geldi hayırlara çıksın inş tatlım
hayırlısı olsun canım bence kötü bir rüya değil güzel şeyler gibi beyaz var ya rüyanda.ne bilem pek de anlamam rüya yorumlamalardan ama allah hayırlara yorsun
inşallah tatlım,Allah hepimizin rüyalarını hayırlara çıkarsın inşallah.
amin canım bende anlatayım rüyamı acaba iyimi kötümü bilemedim:26::26::26:
rüyamda kucağımda bir bebek yeni doğmuş ama üstünde hiçbişey yok yıkamadan vermişler kucağıma yanımda kimse yok bende hemşire falan arıyorumki bebğimi yıkayıp temizlesinler diye kızıyorum benim bebeğimi niye temizlememişler üstünü sarmamışlar diye ama hiç cinsiyetine falan bakmadım çok acayipti
amin canım bende anlatayım rüyamı acaba iyimi kötümü bilemedim:26::26::26:
rüyamda kucağımda bir bebek yeni doğmuş ama üstünde hiçbişey yok yıkamadan vermişler kucağıma yanımda kimse yok bende hemşire falan arıyorumki bebğimi yıkayıp temizlesinler diye kızıyorum benim bebeğimi niye temizlememişler üstünü sarmamışlar diye ama hiç cinsiyetine falan bakmadım çok acayipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?