- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.141
rüyan hayırlara çıkar inşallah canım.....Rüyan açık ve net...Bebişin seninle olur inşaallahh
o düşünceyle yatıp kalktığımız için hep böle rüyalar görüyoruz.bende bi aralar hep görüyordum bebek emzirmeye çalışıyorum felan emmiyo sinir oluyorum.şimdi artık ben görmeyi bıraktım hep eşim görüyor bebişle ilgili rüyalar
ben de bu akşam annişime gideceim,eşim yok ,ben de orada kalacağım...Midem de ağrıyor,bakar annecağızım...
ben de bu akşam annişime gideceim,eşim yok ,ben de orada kalacağım...Midem de ağrıyor,bakar annecağızım...
geçmiş olsun tatlım bakmazmı bacum annenin yerini hiçbişey tutmaz... kocişinde özler seni yarınıda güsel değerlendirirsiniz inş
ne güzel ailenle aynı memlekette olmann.ne güzel bakar hemde
inşallah canım....Kısmet artık...Aylar geçince daha temkinliyim bebek konusunda.Rabbi'me sığınıyorum.
orasıda öyle bacım olacağı varsa hertürlü oluyor yok olmıcaksa afedersin kendimiz parçalasakta olmuyor... rabbim büyük inş gelir tez zamanda mucizelerimiz
evet canım çok şükür,40 dakikalık mesafelerdeyiz hatta daha yakın olmak da isterdm.onlarsız yapamıyrmuşum meğer,evlenince anladım.
ne güsel bacım çok şükür bende yakınım 15dk annemlere 5dk abimlere yolum aynı sokaktayız abimle
süpper tatlış.....
evet canım çok şükür,40 dakikalık mesafelerdeyiz hatta daha yakın olmak da isterdm.onlarsız yapamıyrmuşum meğer,evlenince anladım.
bende evlenince anladım valla iyi ki varlar ya allahım yokluklarını hissettirmesin.bgn aradım annişkomu azcıkk dertleştik bebiş konusunda.olur kızım benimde 2 sene olmamıştı dedi.canım annecim benim.demekki ben de anneme çekmişim
canım annelerimizzzzz Allah onları başımızdan eksik etmesin...bende evlenince anladım valla iyi ki varlar ya allahım yokluklarını hissettirmesin.bgn aradım annişkomu azcıkk dertleştik bebiş konusunda.olur kızım benimde 2 sene olmamıştı dedi.canım annecim benim.demekki ben de anneme çekmişim
ben bu akşam erken çıkcam işten kızlar..haftasonu müsait olamayabilirim....Annemler,kayınvalideler,ev temizliği fln...Kısmetse pazartesi görüşmek üzere...yine uğrarım buralara....
kendinize çk çok iyi bakın..Allah'a emanet olun...
ben bu akşam erken çıkcam işten kızlar..haftasonu müsait olamayabilirim....Annemler,kayınvalideler,ev temizliği fln...Kısmetse pazartesi görüşmek üzere...yine uğrarım buralara....
kendinize çk çok iyi bakın..Allah'a emanet olun...
canım annelerimizzzzz Allah onları başımızdan eksik etmesin...
o zaman stres yapma tatlım genetik demekki sende sanırım sen uzaksın ailene:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?