Sabredenler Kulübü 2012 :)

sıra eşine geçti desene tatlım ben pek bebkle ilgili rüyalar görmem canım sadece iki kere gördüm bebişle ilgili rüyalar ondan yazdım he he

orasıda öyle bacım olacağı varsa hertürlü oluyor yok olmıcaksa afedersin kendimiz parçalasakta olmuyor... rabbim büyük inş gelir tez zamanda mucizelerimiz

inşallah canımmm...Rabbi'mizden mucizelerimizi bekliyoruz....Kelebeklerimiz konar inşallah göbüşlere...

evet canım çok şükür,40 dakikalık mesafelerdeyiz hatta daha yakın olmak da isterdm.onlarsız yapamıyrmuşum meğer,evlenince anladım.

bende evlenince anladım valla iyi ki varlar ya allahım yokluklarını hissettirmesin.bgn aradım annişkomu azcıkk dertleştik bebiş konusunda.olur kızım benimde 2 sene olmamıştı dedi.canım annecim benim.demekki ben de anneme çekmişim

ben bu akşam erken çıkcam işten kızlar..haftasonu müsait olamayabilirim....Annemler,kayınvalideler,ev temizliği fln...Kısmetse pazartesi görüşmek üzere...yine uğrarım buralara....
kendinize çk çok iyi bakın..Allah'a emanet olun...

o zaman stres yapma tatlım genetik demekki sende sanırım sen uzaksın ailene:26::26::26:

canım annelerimizzzzz Allah onları başımızdan eksik etmesin...

ösletme kendini bacım allaha emanet görüşürüz

tamam canımcım güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…