- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.101
kızlar hayır olsun çok değişik bi rüya gördüm...
rüyamda bi ark bebeği olmuştu onu görmeye gittim aceleyle ordan kalktık eve geldik bi bakıyorum ben ölmüşüm bedenimi görüyorum ama ben hala annemle falan konuşabiliyorum.. baktım benim bedenimi kefenlemeye çalışıyor annem ama kefeni bulamıyor kocişime diyorum ki az önce gittiğimiz arkadaşın evinde vardı kefen git iste diyorum kociş gidiyor bi türlü gelmiyor bu arad bakıyorum ci cenaze daha var oda 1,5 yıl önce ölen dedemin cesedi alla alla dedemi biz hala neden gömmemişiz diyorum yüzüne bakıyorum yüzünü buruşturuyor böyle kıpırdıyor ama ölü belli benim kendi yüzüme bakıyorum morarmış çürümeye başlamış gibi değişik olmuş yüzüm kociş kefeni 3-4 saat sonra bulup getiriyor annem sarıyor cesedimi bende yanında durup annemele hem laflıyorum hem isliyorum sonra asansöre bindim yukarı çıkmak için asansör birden tabut oldu bi ses diyorki korkma sadece ölüm nasıl bi şey anla diye asasörü tabuta benzettik ki anlayasın ölümün nasıl bişey olduğunu diyor... sonra kocişle eve geliyorum ama üzülüyorum şimdi ben öldüm bebişimde olmaz diyorum bi bakıyorum ev dağınık kocişe diyorum bu yatak yorgan neden dağınık diyor ki sana kefen bulmak için yorganın içindeki beyaz yüzleini sökmek zorunda kaldım diyor derliyorum topluyorum evi sonrada gidip yatak odasına yatıyorum uyumak için.... ayyy çok uzun oldu ama anlamadım neden böyle bi rüya gördüm ben dün akşam içimden şey geçirdim namaz kılamıyorum çoktandır allah nei affetsin dedim hatta her halta fırsat var namaza yok nasıl bıraktım ben namazımı diye hayıflandım ama ölümü falan düşünmedim ki yada bu ve beznseri bişeyi.... rabbim hayırlara çıkarsın inş...
kıslar nerdesin yafff hadi gelin de çene çalalım
ben geldim canım.kahvemi aldım brownimle beraber keyif yapıorum.yemeğimde hazır deymeyin keyfime
kızlar dün akşamdan beri belimin sol tarafı ağrıyor hele yürürken... göğüslerimin ucu ağrıyor böyle elleğimde dahada fena sanki bi dolgunluk var adetim geliyor kesin bu onun habercisi gerçi adetime daha 6-7 gün var ama ne bilim işte...
ayyy brownimi dedin söylemesi ayıp çok severimbu arada hg canım
ne güsel keyif senin keyfin ben daha iş yapıyorum bu arada çay demledim onu içerken buraya uğrayayım dedim
ayyy brownimi dedin söylemesi ayıp çok severimbu arada hg canım
ne güsel keyif senin keyfin ben daha iş yapıyorum bu arada çay demledim onu içerken buraya uğrayayım dedim
kızlar dün akşamdan beri belimin sol tarafı ağrıyor hele yürürken... göğüslerimin ucu ağrıyor böyle elleğimde dahada fena sanki bi dolgunluk var adetim geliyor kesin bu onun habercisi gerçi adetime daha 6-7 gün var ama ne bilim işte...
gel canım beraber keyif yapalım.ben 3ü bir aradayı daha çok seviyorum çay pek içmem
selamlar kızlarr....
bugün yumurtluyorum sanırım...Dün akşam çalışma oldu ve yarın gece olcak kısmetse...geç kalmam inşallah yumurtlama için....Rabbi'm ol dediğinde oluyor zaten,Hem spermler de 48 saat yaşadığına göre.....Kısmet artık.Bakalım bu ay nasip olacak mı?sözde çk düşünmeyecektim,yine başladım ben ya:18::18::18:
akıl verin kızlar....:26::26:
selammmm gızzzz.....Ben geldim,,,yumurtluyorum sanırım ama bu akşam ilişki olmaycak yaws...Offf kafayı yicem yine,Rabbi'm ol dediğinde dün akşamki ilişkiden ya da sonraki ilişkilerden de olabilir demi?:26::26::26: offf töbe töbe,delirdim
spermler kalabiliyor ya 72 saat canlı belki yumurtladıysan bgn hemen geçiş yapmışlardır belki:))))
afiyet bal şeker hurma pasta baklava olsun inşallah..ben de browni isterim ben ıslak kek olanından alayım plisss?
hg bacım görüşemiyoruz ya ösledim seni dün olduysa olabilir canım sonuçta sprmler 72 saat yaşıyor ve şunu untma bebeiş olacağı varsa oluyor zaten herşey bahane
ayyyy saol canım benim.okey cicim hemen yapıyorum gel dertleşiriz dert ortaklarım benimm
ayyyy saol canım benim.okey cicim hemen yapıyorum gel dertleşiriz dert ortaklarım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?