Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlar hergun girip kötü hbr almak istemiyorum artık yahuuu yokmu yeni hamiş topiği canlandırsın pdr herseyde bir hayır vardır cnm hayırlısı olsun

hayırlara vesile olsun inş çok farklı biir rüyaymış canım...

ben geldim canım.kahvemi aldım brownimle beraber keyif yapıorum.yemeğimde hazır deymeyin keyfime

ayyy brownimi dedin söylemesi ayıp çok severim bu arada hg canım
ne güsel keyif senin keyfin ben daha iş yapıyorum bu arada çay demledim onu içerken buraya uğrayayım dedim

kızlar dün akşamdan beri belimin sol tarafı ağrıyor hele yürürken... göğüslerimin ucu ağrıyor böyle elleğimde dahada fena sanki bi dolgunluk var adetim geliyor kesin bu onun habercisi gerçi adetime daha 6-7 gün var ama ne bilim işte...

selamlar kızlarr....

bugün yumurtluyorum sanırım...Dün akşam çalışma oldu ve yarın gece olcak kısmetse...geç kalmam inşallah yumurtlama için....Rabbi'm ol dediğinde oluyor zaten,Hem spermler de 48 saat yaşadığına göre.....Kısmet artık.Bakalım bu ay nasip olacak mı?sözde çk düşünmeyecektim,yine başladım ben ya:18::18::18:
akıl verin kızlar....:26::26:

canımmm inşallah hamişlik belirtsidir,biliyosun adet belirtilerinle aynı oluyor,tek farkı kırmızılarının gelmemesi.

ne güsel keyif senin keyfin ben daha iş yapıyorum bu arada çay demledim onu içerken buraya uğrayayım dedim

gel canım beraber keyif yapalım.ben 3ü bir aradayı daha çok seviyorum çay pek içmem

selammmm gızzzz.....Ben geldim,,,yumurtluyorum sanırım ama bu akşam ilişki olmaycak yaws...Offf kafayı yicem yine,Rabbi'm ol dediğinde dün akşamki ilişkiden ya da sonraki ilişkilerden de olabilir demi?:26::26::26: offf töbe töbe,delirdim

inş gelmez kırmızıların canım ve bunlar mucizenin geldiğini haber veriyodur inş

spermler kalabiliyor ya 72 saat canlı belki yumurtladıysan bgn hemen geçiş yapmışlardır belki:))))

hg bacım görüşemiyoruz ya ösledim seni dün olduysa olabilir canım sonuçta sprmler 72 saat yaşıyor ve şunu untma bebeiş olacağı varsa oluyor zaten herşey bahane

hg bacım görüşemiyoruz ya ösledim seni dün olduysa olabilir canım sonuçta sprmler 72 saat yaşıyor ve şunu untma bebeiş olacağı varsa oluyor zaten herşey bahane

ha şöyleee duymak istediğim doğruları söylediğiniz için teşekkürler canlarım...
Rabbi'm yeter "ol" desin,bi kerecik denemeyle hatta korunurken nasip oluyor.herşeyin yaratıcısı,mucizelerin sahibi Rabbi'm...bize de yaratır inşallah bize düşen mucizemizi.

ayyyy saol canım benim.okey cicim hemen yapıyorum gel dertleşiriz dert ortaklarım benimm

dert ortağı demişken,,,
DERT ORTAĞIM BENİM BİRİCİK YUMİŞİM..
SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM...
SENİNLE AĞLARIM SENİNLE GÜLERİM...
SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…