Sabredenler Kulübü 2012 :)

tamam canım görüşürüz...
ben de mayısta gitmeyi düşünüyorum,ya da nisan ortası..Bakalım kısmet artık...

kolay gelsin çalışan forumdaşlara...
ev hanımlarına da hayırlı günler diliyorum....Ev işlerinde başarılar.

iyi akşamlar arkadaslar bende bugun pko oldugnu öğrendim inanaın hala ağlıorum çok morakım bozuk pkolu olup hamile kalan varmı

günaydın moralini bozma bendede 14 yaşımdan beri var pcos ben bi kez kendiliğimden kaldım şimdi bende tedavi görüyorum sabırla tedavine devam edersen mutlu sona ulaşırsın pcos ile ilgili 3-4 tane başlıjk var orayıda takip et orda çoook mutlu sonla biten hikayeler var...

hayırlı zamanda gelecek bebişin inş.. sıkma canını kısmet.. en hayırlı zamanda gelir inş..

Rabbim kim evlat istiyorsa özellikle yukardaki listedeki bütüüüün arkadaşlarıma hayırlısıyla ve sağlıkla nasip et yüce mevlam sen isyan ettirme bize şah damarımız dan daha yakınsın rabbim bizi bu dünyada tek başımıza bırakma, evlat sevgisinden mahrum bırakma, senin katından tertemiz soy armağan et hayırlı evlatlar nasip et bizlere şüphesiz sen duaları işitensin," ol" diyensin bizim dularımıza da hayırlısı ille "ol" de yarabbim aminn.... (bu dua yı hergün bi kez paylaşacam bende yüzlerce kez okuyacam enerjimiz birleşip sesimizi duyup göbüşlerimze rabbim verecek bebişimizi..

günaydın canım...sıkma canını hayırlısı böyleymiş, bir hakkın daha varsa onu da dene tabi ki, aklında kalmasın

hayırlı cumalar kuzucum...dualarına da yürekten amin diyorum

AMİİİİNNNN günaydın serçecim...

ilk zamanlar çok sabırsızdım ama artık o kadar değilim.yani ben genel anlamda çok sabırsız bi insandım zaten belki de rabbim sabrı bana böle öğretiyo.üzülüyorum ama isyan etmiyorum etmem de allah ın izniyle..kime kızıcam haşa allah a mı.sadece için buruluyo o kadar.sonra da günlük işlere dalıyosun zaten.inşallah dediğin gibi dillerimiz isyana gitmeden hakkıyla veririz bu sınavı...

kısmet diilmiş üzülme canım

ne güzel yazmışsın tatlım, aynen öyle kime kızalım ki, sadece üzülüyoruz...inşallah kısa zamanda mutluluğuna kavuşursun...

üzüntü olayını 3 gün önce bir ağlama töreni ile karşıladım.2 gün kahverengi akıntı olunca anladım zaten.ustalaştık artık...tek dayanağımız dualar allah hepimize yardımcı olsun..

ağzına sağlıkkkkkk canım.

herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebişler gelsin amin amin amin...

sdtive bacım kayınvalideme ben değil betsel arkadaşımız gitcekti yanış hatırlamışsın canım

kızlar hayır olsun çok değişik bi rüya gördüm...
rüyamda bi ark bebeği olmuştu onu görmeye gittim aceleyle ordan kalktık eve geldik bi bakıyorum ben ölmüşüm bedenimi görüyorum ama ben hala annemle falan konuşabiliyorum.. baktım benim bedenimi kefenlemeye çalışıyor annem ama kefeni bulamıyor kocişime diyorum ki az önce gittiğimiz arkadaşın evinde vardı kefen git iste diyorum kociş gidiyor bi türlü gelmiyor bu arad bakıyorum ci cenaze daha var oda 1,5 yıl önce ölen dedemin cesedi alla alla dedemi biz hala neden gömmemişiz diyorum yüzüne bakıyorum yüzünü buruşturuyor böyle kıpırdıyor ama ölü belli benim kendi yüzüme bakıyorum morarmış çürümeye başlamış gibi değişik olmuş yüzüm kociş kefeni 3-4 saat sonra bulup getiriyor annem sarıyor cesedimi bende yanında durup annemele hem laflıyorum hem isliyorum sonra asansöre bindim yukarı çıkmak için asansör birden tabut oldu bi ses diyorki korkma sadece ölüm nasıl bi şey anla diye asasörü tabuta benzettik ki anlayasın ölümün nasıl bişey olduğunu diyor... sonra kocişle eve geliyorum ama üzülüyorum şimdi ben öldüm bebişimde olmaz diyorum bi bakıyorum ev dağınık kocişe diyorum bu yatak yorgan neden dağınık diyor ki sana kefen bulmak için yorganın içindeki beyaz yüzleini sökmek zorunda kaldım diyor derliyorum topluyorum evi sonrada gidip yatak odasına yatıyorum uyumak için.... ayyy çok uzun oldu ama anlamadım neden böyle bi rüya gördüm ben dün akşam içimden şey geçirdim namaz kılamıyorum çoktandır allah nei affetsin dedim hatta her halta fırsat var namaza yok nasıl bıraktım ben namazımı diye hayıflandım ama ölümü falan düşünmedim ki yada bu ve beznseri bişeyi.... rabbim hayırlara çıkarsın inş...

bu arada rüyamda gördüğüm o arkadaşımda pcos hastası 4 yıldan sonra hamile kalabildi tüp bebek tedavisine başlayacağı zaman hamiş kaldığını öğrendi mucize oldu onun için.. geçen haftada doğum yaptı kızı oldu bende çok istedim gidip bebeini görmeyi ama rüyamda gittim de bebeği göremedim birtürlü...

canım üzülme...rabbim herşeyin hayırlısını veriir.çok dua etmiştim sana ama rabbim böyle hayırlı görmüş.en kısa zamnda kavuşursun inşllh bebişine.benimde nisan ayında yapılacak aşılamam fakat ben daha şimdiden saldım kendimi.çok umutlu değilim nedense

canım hayırlara cıksın cidden çok değişik bi rüya ne desem bilemedimmm :26: :26: :26:

hayırlara vesile olsun canım

duaların için sağol canım.bugün olmuyorsa da allahın izniyle dualrımla ve dualarınızla ilerde olacak inşallah ben inanıyorum.rabbim büyüktür.senin de aşılaman tutar da inşallah çok uğraşmaz güzel haberler alırsın..

Bugün cumamız var, nurdan imanımız var, iki cihan serveri MUHAMMED MUSTAFAMIZ var....Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed...
çocukken sokağa çıkardık güneşte oturan yaşlı teyzelerle salavatlaşırdık bunu söyletirlerdi bize... şimdi bende hayali olarak hepinizle el ele tutuşup salavatlaştım...

karıştırmışım canım, kusuruma bakma...

hakikaten çok değişik bir rüya olmuş kuzum...yorum yapamadım ben, ama namaza hayıflandıysan işte başla yeniden, ölüm bize ne zaman gelicek bilemiyoruz ki...biz bebk derdine düşüyoruz, dünyevi şeyler peşinde kayboluyoruz bazen ama, ölüm her daim kapıda bekliyor...ahireti düşünerek yaşamamız gerekiyor aslında. sen bebek falan istiyorsun da Rabbim sana sağlık ve uzun ömür versin önce. rüyan da hayırlara vesile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…