- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.081
evet canım... bakalım bu ay ne olacak mayısta gitmeyi düşünüyoruz biz de :18:
inş güzel haberler veririz birbirimize canım...
çok öpüyorum kızlar hepinizi, okula gitmem lazım da öğrenciler bekler yaramazlar
iyi akşamlar arkadaslar bende bugun pko oldugnu öğrendim inanaın hala ağlıorum çok morakım bozuk pkolu olup hamile kalan varmı
günaydın kızlar.topiği ilk ben olumsuz bi haberle açayım.benim aşılama fos çıktı.sabah kırmızılarla uyandım.doktora gidicem bugün.bi aşılama hakkım daha var devletin karşıladığı onu da olcam sonra bırakıcaz bi süre.yeter dedik artık eşimle aylardır git gel.doktora giderek beklemek doktora gitmeden beklemekten daha zor çünkü.
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]26 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]4 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]7 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]8 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]9 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fragranceteacher
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cebra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün NewArch arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
günaydın kızlar.topiği ilk ben olumsuz bi haberle açayım.benim aşılama fos çıktı.sabah kırmızılarla uyandım.doktora gidicem bugün.bi aşılama hakkım daha var devletin karşıladığı onu da olcam sonra bırakıcaz bi süre.yeter dedik artık eşimle aylardır git gel.doktora giderek beklemek doktora gitmeden beklemekten daha zor çünkü.
Günaydınlarr!!!!!
ben geldim....Bugün mübarek cuma günü...Rabbi'm dileyen dua eden herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallh..Hiçkimsenin kucakları boş kalmasın..RAbbi'm kimseyi evlatlarıyla sınamasın.....Tez zamanda bu forumdaki tüm arkadaşlarımın bebek haberiyle sevinelim,eğlenelim inşallah....
Rabbim kim evlat istiyorsa özellikle yukardaki listedeki bütüüüün arkadaşlarıma hayırlısıyla ve sağlıkla nasip et yüce mevlam sen isyan ettirme bize şah damarımız dan daha yakınsın rabbim bizi bu dünyada tek başımıza bırakma, evlat sevgisinden mahrum bırakma, senin katından tertemiz soy armağan et hayırlı evlatlar nasip et bizlere şüphesiz sen duaları işitensin," ol" diyensin bizim dularımıza da hayırlısı ille "ol" de yarabbim aminn.... (bu dua yı hergün bi kez paylaşacam bende yüzlerce kez okuyacam enerjimiz birleşip sesimizi duyup göbüşlerimze rabbim verecek bebişimizi..
canım günaydın...Bebek zamanını bekliyor ama biz çok sabırsız davranıyoruz...Durumunu anlayabiliyorum...İnşallahh son aşılamada yüzünüzü güldürür RAbbi'm...üzülmek,isyan etmek..pes etmek yok....Rabbi'mizin bizi sınama şekli bu.Bazılarını evlatları ile,bazılarını ise evlat özlemi çektirerek...Sınavı başarı ile ve kucağında bebekle kazanacağına yürekten inanıyorum...
ilk zamanlar çok sabırsızdım ama artık o kadar değilim.yani ben genel anlamda çok sabırsız bi insandım zaten belki de rabbim sabrı bana böle öğretiyo.üzülüyorum ama isyan etmiyorum etmem de allah ın izniyle..kime kızıcam haşa allah a mı.sadece için buruluyo o kadar.sonra da günlük işlere dalıyosun zaten.inşallah dediğin gibi dillerimiz isyana gitmeden hakkıyla veririz bu sınavı...
canımm benimmm hakkında hayırlısı olur inş, biliyorum yazması kolay belki...
ne kadar üzüldüğünü biliyorum, ama Rabbim sizin için de bir güzel kapı açacaktır, çok şükür ki hepimiz dua ediyoruz inş dualarla güzel haberler vereceğiz inş...
Rabbim kim evlat istiyorsa özellikle yukardaki listedeki bütüüüün arkadaşlarıma hayırlısıyla ve sağlıkla nasip et yüce mevlam sen isyan ettirme bize şah damarımız dan daha yakınsın rabbim bizi bu dünyada tek başımıza bırakma, evlat sevgisinden mahrum bırakma, senin katından tertemiz soy armağan et hayırlı evlatlar nasip et bizlere şüphesiz sen duaları işitensin," ol" diyensin bizim dularımıza da hayırlısı ille "ol" de yarabbim aminn.... (bu dua yı hergün bi kez paylaşacam bende yüzlerce kez okuyacam enerjimiz birleşip sesimizi duyup göbüşlerimze rabbim verecek bebişimizi..
kızlar hayır olsun çok değişik bi rüya gördüm...
rüyamda bi ark bebeği olmuştu onu görmeye gittim aceleyle ordan kalktık eve geldik bi bakıyorum ben ölmüşüm bedenimi görüyorum ama ben hala annemle falan konuşabiliyorum.. baktım benim bedenimi kefenlemeye çalışıyor annem ama kefeni bulamıyor kocişime diyorum ki az önce gittiğimiz arkadaşın evinde vardı kefen git iste diyorum kociş gidiyor bi türlü gelmiyor bu arad bakıyorum ci cenaze daha var oda 1,5 yıl önce ölen dedemin cesedi alla alla dedemi biz hala neden gömmemişiz diyorum yüzüne bakıyorum yüzünü buruşturuyor böyle kıpırdıyor ama ölü belli benim kendi yüzüme bakıyorum morarmış çürümeye başlamış gibi değişik olmuş yüzüm kociş kefeni 3-4 saat sonra bulup getiriyor annem sarıyor cesedimi bende yanında durup annemele hem laflıyorum hem isliyorum sonra asansöre bindim yukarı çıkmak için asansör birden tabut oldu bi ses diyorki korkma sadece ölüm nasıl bi şey anla diye asasörü tabuta benzettik ki anlayasın ölümün nasıl bişey olduğunu diyor... sonra kocişle eve geliyorum ama üzülüyorum şimdi ben öldüm bebişimde olmaz diyorum bi bakıyorum ev dağınık kocişe diyorum bu yatak yorgan neden dağınık diyor ki sana kefen bulmak için yorganın içindeki beyaz yüzleini sökmek zorunda kaldım diyor derliyorum topluyorum evi sonrada gidip yatak odasına yatıyorum uyumak için.... ayyy çok uzun oldu ama anlamadım neden böyle bi rüya gördüm ben dün akşam içimden şey geçirdim namaz kılamıyorum çoktandır allah nei affetsin dedim hatta her halta fırsat var namaza yok nasıl bıraktım ben namazımı diye hayıflandım ama ölümü falan düşünmedim ki yada bu ve beznseri bişeyi.... rabbim hayırlara çıkarsın inş...
ilk zamanlar çok sabırsızdım ama artık o kadar değilim.yani ben genel anlamda çok sabırsız bi insandım zaten belki de rabbim sabrı bana böle öğretiyo.üzülüyorum ama isyan etmiyorum etmem de allah ın izniyle..kime kızıcam haşa allah a mı.sadece için buruluyo o kadar.sonra da günlük işlere dalıyosun zaten.inşallah dediğin gibi dillerimiz isyana gitmeden hakkıyla veririz bu sınavı...
rüyamda bi ark bebeği olmuştu onu görmeye gittim aceleyle ordan kalktık eve geldik bi bakıyorum ben ölmüşüm bedenimi görüyorum ama ben hala annemle falan konuşabiliyorum.. baktım benim bedenimi kefenlemeye çalışıyor annem ama kefeni bulamıyor kocişime diyorum ki az önce gittiğimiz arkadaşın evinde vardı kefen git iste diyorum kociş gidiyor bi türlü gelmiyor bu arad bakıyorum ci cenaze daha var oda 1,5 yıl önce ölen dedemin cesedi alla alla dedemi biz hala neden gömmemişiz diyorum yüzüne bakıyorum yüzünü buruşturuyor böyle kıpırdıyor ama ölü belli benim kendi yüzüme bakıyorum morarmış çürümeye başlamış gibi değişik olmuş yüzüm kociş kefeni 3-4 saat sonra bulup getiriyor annem sarıyor cesedimi bende yanında durup annemele hem laflıyorum hem isliyorum sonra asansöre bindim yukarı çıkmak için asansör birden tabut oldu bi ses diyorki korkma sadece ölüm nasıl bi şey anla diye asasörü tabuta benzettik ki anlayasın ölümün nasıl bişey olduğunu diyor... sonra kocişle eve geliyorum ama üzülüyorum şimdi ben öldüm bebişimde olmaz diyorum bi bakıyorum ev dağınık kocişe diyorum bu yatak yorgan neden dağınık diyor ki sana kefen bulmak için yorganın içindeki beyaz yüzleini sökmek zorunda kaldım diyor derliyorum topluyorum evi sonrada gidip yatak odasına yatıyorum uyumak için.... ayyy çok uzun oldu ama anlamadım neden böyle bi rüya gördüm ben dün akşam içimden şey geçirdim namaz kılamıyorum çoktandır allah nei affetsin dedim hatta her halta fırsat var namaza yok nasıl bıraktım ben namazımı diye hayıflandım ama ölümü falan düşünmedim ki yada bu ve beznseri bişeyi.... rabbim hayırlara çıkarsın inş...
canım üzülme...rabbim herşeyin hayırlısını veriir.çok dua etmiştim sana ama rabbim böyle hayırlı görmüş.en kısa zamnda kavuşursun inşllh bebişine.benimde nisan ayında yapılacak aşılamam fakat ben daha şimdiden saldım kendimi.çok umutlu değilim nedense
canım hayırlara cıksın cidden çok değişik bi rüya ne desem bilemedimmm :26: :26: :26:
hayırlara vesile olsun canım
herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda bebişler gelsin amin amin amin...
sdtive bacım kayınvalideme ben değil betsel arkadaşımız gitcektiyanış hatırlamışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?