- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.181
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndümbebeğim olmayacak ameliyat olmadan kızlar
iyi aksamlar hanımlar,
ya ben hala adet olamadım bat 13 mart idi. hatta 12 martta bekliyordum. hic kırmızıları bu kadar bekleyecegimi tahmin etmezdim. boyle ot vs. icip de adet sokturen birsey var mı???
test yaptınmı peki canım bebiş falan olmasın:26::26::26:
valla bu ay bana yumurtlayamamıssın dediler, bir de antibiyotik verdiler beta hcg de baktilar. ama hala tık yok. yarın sabahtan hala olmamıs olursam sırf meraktan evdeki testi yapıcam... yoksa hic sanmıyorum
acaba strestenmi geciktiki çünkü bikaç aydır bendede gecikme oluyor ben hiç kullanmadım ama arkadaşlar hayıt otu içiyolar adet söktrücü olarak canım bi araştır istersen
stres de yapsam gam yemiycem. bu ay nasıl olsa gebelik yok diye pek rahatım :) ama o hayıtı zaten alacaktım. olmazsa yarın falan alayım.
rahatlık en güseli bende eşim ameliyat olcağı için bu ay rahatım yani beklentim yokyumurtlama olmadığı içinde gelmemiş olbilir adetin canım bi dene belki iyi gelir
kıslar nerdesin yafff hadi gelin de çene çalalım
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndümbebeğim olmayacak ameliyat olmadan kızlar
iyi aksamlar hanımlar,
ya ben hala adet olamadım bat 13 mart idi. hatta 12 martta bekliyordum. hic kırmızıları bu kadar bekleyecegimi tahmin etmezdim. boyle ot vs. icip de adet sokturen birsey var mı???
artık bir iki gün daha bekleyeceğim olmadı doktora da derim şu adet söktürücü ilaçtan kullanırım. bu ay galiba klomen verecekti çünkü
geldimmm
hg datlum nerdesin yafff sen geldin ben çıkacağum şimdi kocişim geliyor görüşürüz bebiş aeo
ben klomen kist yaptığı için kullanmadım hiç ama sen yinede dra iyice sor tatlım
evet ben de okudum bu kist işini de korktum. zaten daha kesin bir şey demedi. ama derse soracağım. benim biraz progesteron düşük çıktı bu ay. ben de hayıtın progesterona da iyi geldiğini okudum. alıp kullanayım diyorum.
60gelsin. ah keşke bebiş olsa da benimle olsa ama bana tavuk muamelesi yaptı doktorlardan biri. yumurtlama olmamış dedi
bacım benm çıkmam laasım kociş geliyor görüşürüs bacım aeo
iyi aksamlar!!! :)
anam bana diyene bak sende 40 günde bire çıkarmışın he he
geldimmm
Canımm rabbimize sığınalım, inş kolaylıkla geçecektir bu sorun, dualarım seninle canımm
Canım m hadi inş. Bebişin seninledir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?