Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndüm bebeğim olmayacak ameliyat olmadan kızlar

Rabbim şifa versin! Hemen kötüsünü düşünmeyelim .inşallah kolaylıkla gidero miyom da hemen bebiş sahibi olursun!

iyi aksamlar hanımlar,
ya ben hala adet olamadım bat 13 mart idi. hatta 12 martta bekliyordum. hic kırmızıları bu kadar bekleyecegimi tahmin etmezdim. boyle ot vs. icip de adet sokturen birsey var mı???

iyi aksamlar hanımlar,
ya ben hala adet olamadım bat 13 mart idi. hatta 12 martta bekliyordum. hic kırmızıları bu kadar bekleyecegimi tahmin etmezdim. boyle ot vs. icip de adet sokturen birsey var mı???

test yaptınmı peki canım bebiş falan olmasın:26::26::26:

test yaptınmı peki canım bebiş falan olmasın:26::26::26:

valla bu ay bana yumurtlayamamıssın dediler, bir de antibiyotik verdiler beta hcg de baktilar. ama hala tık yok. yarın sabahtan hala olmamıs olursam sırf meraktan evdeki testi yapıcam... yoksa hic sanmıyorum

valla bu ay bana yumurtlayamamıssın dediler, bir de antibiyotik verdiler beta hcg de baktilar. ama hala tık yok. yarın sabahtan hala olmamıs olursam sırf meraktan evdeki testi yapıcam... yoksa hic sanmıyorum

acaba strestenmi geciktiki çünkü bikaç aydır bendede gecikme oluyor ben hiç kullanmadım ama arkadaşlar hayıt otu içiyolar adet söktrücü olarak canım bi araştır istersen

acaba strestenmi geciktiki çünkü bikaç aydır bendede gecikme oluyor ben hiç kullanmadım ama arkadaşlar hayıt otu içiyolar adet söktrücü olarak canım bi araştır istersen

stres de yapsam gam yemiycem. bu ay nasıl olsa gebelik yok diye pek rahatım :) ama o hayıtı zaten alacaktım. olmazsa yarın falan alayım.

stres de yapsam gam yemiycem. bu ay nasıl olsa gebelik yok diye pek rahatım :) ama o hayıtı zaten alacaktım. olmazsa yarın falan alayım.

rahatlık en güseli bende eşim ameliyat olcağı için bu ay rahatım yani beklentim yok yumurtlama olmadığı içinde gelmemiş olbilir adetin canım bi dene belki iyi gelir

rahatlık en güseli bende eşim ameliyat olcağı için bu ay rahatım yani beklentim yok yumurtlama olmadığı içinde gelmemiş olbilir adetin canım bi dene belki iyi gelir

artık bir iki gün daha bekleyeceğim olmadı doktora da derim şu adet söktürücü ilaçtan kullanırım. bu ay galiba klomen verecekti çünkü

kıslar nerdesin yafff hadi gelin de çene çalalım

geldimmm

canımm Rabbimize sığınalım, inş kolaylıkla geçecektir bu sorun, dualarım seninle canımm
iyi aksamlar hanımlar,

canım m hadi inş. bebişin seninledir inş.

ben klomen kist yaptığı için kullanmadım hiç ama sen yinede dra iyice sor tatlım

evet ben de okudum bu kist işini de korktum. zaten daha kesin bir şey demedi. ama derse soracağım. benim biraz progesteron düşük çıktı bu ay. ben de hayıtın progesterona da iyi geldiğini okudum. alıp kullanayım diyorum.
60gelsin. ah keşke bebiş olsa da benimle olsa ama bana tavuk muamelesi yaptı doktorlardan biri. yumurtlama olmamış dedi

üzülme bebiş al kullan hayıtı düzelir inş tez zamanda bebişin gelir sana inş bacum hadi ben kaçtım

anam bana diyene bak sende 40 günde bire çıkarmışın he he

evet benimde 3 aydır öle oluyor bende gittim walla çok şükür stresten tabi ben biraz evhamlıyımdır o yüden hertürlü testi yaptırdımm emin olayım aylarca boşa kürek çekmiiyim die çok şükür bacım temiz çıktıı

geldimmm

Canımm rabbimize sığınalım, inş kolaylıkla geçecektir bu sorun, dualarım seninle canımm

Canım m hadi inş. Bebişin seninledir inş.

şaşkınanne umarım mesajımı okursun bak benim ablamda aylarca uğraştı bebeği olmadı sonra dr. Gitti rahimde miyon var dendi bu gebeliğe engel oluyormuş ameliyt olunmsı lazım dediler oracıkta bıcak altına yatırıcaklardı hemde özel hastane neyse ablam günlerce hüngür hüngür ağladı çoğum olmıcak dedi ameliyatla ancak dedi fakat biz bir dr. Gitmeyelim başka yerlerede görünmek lazım dedik bir dr. Daha gittiler miyomlar kötü huylu olmayan kistlerdir bazen gebeliği engeller dendi fakat ameliyat sırasında tüplerin tıkanma riski ve o zaman hiç gebe kalamama riski olduğu söylendi bayada pahalı bir fiyat vermişlerdi 10 milyara yakın bundan 3 sene önce tabi kızcağızz dahadaa ağladı üzüldü derken nişantaşında yılların dr. Varmış muayane ücreti pahalıymış 250 milyonmu ne oraya şiddetle tavsiye ettiler gitti göründü o dr. Ameliyat olmana gerek yok onunda 5 cm di yanlış hatırlamıyorsam hemde bebeğin daha çok yerleştiğ yerde duruyormuş düşün yani neyse ameliyat çok daha riskli hayat boyu olmayabilir dedi ve ilaç verdi ve tabikide 2 ay sonra hamile kaldı kolay hamile kalamıcağını düşündü ay hamile kaldı süper bişi o kadar tatlı bir oğlu varkiii maşallah darısı başımıza inş! Lütfen bir doktorla kalmaa adını hatırlamıyorm ama iyi bir dr. Mutlaka görün bir kaç dr. Arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…