- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.221
canım bende geçen ay tam adet günümde sarı kremsi bi akıntım oldu ve adetimde 3gün geçikince tamam kesin hamileyim dedim ama yine aynı sonuç olduama bu ay ilgin ateşim inanılmaz düşük bu ay ovulasyondan sonra hiç yükselmedi ovulasyonda pozitifi gördükten sonraki ateşim şöyle bak
36.2 ovulasyon pozitif
36.3
36.1
36.3
36.3
36.4
36.4
36.4
36.3
36.2
36.4 bugün
3-4gün kaldı adetime son 5gündür de falan kupkuruyum
Cnm herkeste aynı olmuyormuş baya okurumda kimisi kuru iken hamile olduğunu öğrenmiş kimiside akintigeldiinde
Sen ateşe göre kac derecede adet oluyorsun bide en yüksek ateşin kac oluyor.. Mesela benim en yüksek 36.4 oluyor adetimde 36.1-36.0 da geliyor.. Adetime son 3 gün kalanda 0.1 derece düşerek gidiyor.. Ateşimi ölçüyorum 6 gündür 3 gündür 36.3 derece eğer yarın 36.2 olursa adım gibi eminimki adet Olcam:) senin Ateşin normalde nsl gidiyor anlatırsan yorumlarım düşük ateşle hamile kalanlar var 36.2 ile hamile kalanı gördüm:)
ay canım ya inşallah öyle bu konuda umudum kırıldıki şimdide bunlaı sordum ama işte kendimi alıkoyamadıgımdan(prolaktinim yüksekti aylardır 1 aydır ilaç kullanıyorum o düşmiştir diye düşündüğüm için acaba hamile olabilirmiyim diye heveslendim yine ateşim her geçen ay daha düşük seyrediyorum sanırım hayıt tableti kullandım o biraz düzenledi ama geçen ay 36.7 ye çıkmıştı ki geneldede çıkar bu ay çıkmadı 36.4tede lekelenme başlıyordu normalde ama bu ayda en yüksek 36.4 e çıktı bilmiyorum valla kafam karma karışık ayın 21 inde adet olmasada lekelenme bekliyorum
kızlar iki sorum var size benim normalde adetime yakın özellikle son 3 aydır falan akıntım oluyordu bu ay 3 gün var adetime ama kupkuruyum acaba bu kişiden kişye degişen bi durummu kızlar eger söylenildiği gibi akıntı hamilelik belirtisi olsaydı benim şimdiye dek son 3 ayda hamile olmam gerekirdi kafam karıştı bu konuda ha birde kasıklarda yanma sızlamanın sebebi ne olabilir yaşayan fikri olan varmı kızlaar
ay canım ya inşallah öyle bu konuda umudum kırıldıki şimdide bunlaı sordum ama işte kendimi alıkoyamadıgımdan(prolaktinim yüksekti aylardır 1 aydır ilaç kullanıyorum o düşmiştir diye düşündüğüm için acaba hamile olabilirmiyim diye heveslendim yine ateşim her geçen ay daha düşük seyrediyorum sanırım hayıt tableti kullandım o biraz düzenledi ama geçen ay 36.7 ye çıkmıştı ki geneldede çıkar bu ay çıkmadı 36.4tede lekelenme başlıyordu normalde ama bu ayda en yüksek 36.4 e çıktı bilmiyorum valla kafam karma karışık ayın 21 inde adet olmasada lekelenme bekliyorum
Aman valla zor is bubebek olayları ins hamisizdir :)
Bı cümle okudum cok hoşuma gitti
"İnşallah " deki Allah inşa etsin...
sürekli ins hamile olurum diyorum artık :)
ya hayıt tableti demişssin onun tableti de mi var? ben de alacağım da ne almam gerek bilmiyorum.
kimse yok çok yorucu bi günün ardından girim bakim dedim saat geç olmuş bu gün fener ve galatasaray derbisi vardı bizim evde lig tv var kaynanamları annemleri yemeğe davet ettim 15 kişiydik curcuna halinde yani :) hepimiz galatasaraylı olunca çok güzel oldu hepbirlikte akşam saat 5 cıvarıydı yengemle salata yapıuyorduk birden başın dönmeye başladı ama öyle böyle değil bıçağı elimden bıraktım korktum sonra şekerim düşmüştür diye şekerli su içtim geçmedi abim domates doğradı tuz attı al ye tansiyonun düşmüştür dedi yerken miğdem ağzıma geldi yutamadım çıkardım... ve halada şu saat oldu başım birden dönüyor yengem hemen test varsa yapalım dedi ama bat ıma 2-3 gü var daha 20-21 mart günüm bu gün hiçilaç falanda içmedim yan etki yaptı diyim... ayyy yengem benim günüme 2-3 gün kala başım dönerdi diyince heveslendim ama doktora gittim bu ay yumurtlama zamanı olgun yumoşun yok dedi... gerçi kurban olduğum rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok ama ne bilim yaaaa şu yazıyı yazraken tekrar dönmeye başladı başım arada 1-2 dk dönüyor duruyorneyse ben yarın girmem kocişle gezeriz sabahda ilk çişimle test yapasım var ama daha erken diye bekleyecem... eğer yarında kötü olursam kociş doktora götürcekmiş beni... amannn çenem düştü hadi rabbime emanetsiniz öptüm sizi....
rabbim sana da bizlere de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecek inşallah!
kimse yok çok yorucu bi günün ardından girim bakim dedim saat geç olmuş bu gün fener ve galatasaray derbisi vardı bizim evde lig tv var kaynanamları annemleri yemeğe davet ettim 15 kişiydik curcuna halinde yani :) hepimiz galatasaraylı olunca çok güzel oldu hepbirlikte akşam saat 5 cıvarıydı yengemle salata yapıuyorduk birden başın dönmeye başladı ama öyle böyle değil bıçağı elimden bıraktım korktum sonra şekerim düşmüştür diye şekerli su içtim geçmedi abim domates doğradı tuz attı al ye tansiyonun düşmüştür dedi yerken miğdem ağzıma geldi yutamadım çıkardım... ve halada şu saat oldu başım birden dönüyor yengem hemen test varsa yapalım dedi ama bat ıma 2-3 gü var daha 20-21 mart günüm bu gün hiçilaç falanda içmedim yan etki yaptı diyim... ayyy yengem benim günüme 2-3 gün kala başım dönerdi diyince heveslendim ama doktora gittim bu ay yumurtlama zamanı olgun yumoşun yok dedi... gerçi kurban olduğum rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok ama ne bilim yaaaa şu yazıyı yazraken tekrar dönmeye başladı başım arada 1-2 dk dönüyor duruyorneyse ben yarın girmem kocişle gezeriz sabahda ilk çişimle test yapasım var ama daha erken diye bekleyecem... eğer yarında kötü olursam kociş doktora götürcekmiş beni... amannn çenem düştü hadi rabbime emanetsiniz öptüm sizi....
huuu huuu nerelerdesiniz bakimm
Pek kimse yok galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?