Sabredenler Kulübü 2012 :)

Cnm herkeste aynı olmuyormuş baya okurumda kimisi kuru iken hamile olduğunu öğrenmiş kimiside akintigeldiinde
Sen ateşe göre kac derecede adet oluyorsun bide en yüksek ateşin kac oluyor.. Mesela benim en yüksek 36.4 oluyor adetimde 36.1-36.0 da geliyor.. Adetime son 3 gün kalanda 0.1 derece düşerek gidiyor.. Ateşimi ölçüyorum 6 gündür 3 gündür 36.3 derece eğer yarın 36.2 olursa adım gibi eminimki adet Olcam:) senin Ateşin normalde nsl gidiyor anlatırsan yorumlarım düşük ateşle hamile kalanlar var 36.2 ile hamile kalanı gördüm:)

ay canım ya inşallah öyle bu konuda umudum kırıldıki şimdide bunlaı sordum ama işte kendimi alıkoyamadıgımdan(prolaktinim yüksekti aylardır 1 aydır ilaç kullanıyorum o düşmiştir diye düşündüğüm için acaba hamile olabilirmiyim diye heveslendim yine ateşim her geçen ay daha düşük seyrediyorum sanırım hayıt tableti kullandım o biraz düzenledi ama geçen ay 36.7 ye çıkmıştı ki geneldede çıkar bu ay çıkmadı 36.4tede lekelenme başlıyordu normalde ama bu ayda en yüksek 36.4 e çıktı bilmiyorum valla kafam karma karışık ayın 21 inde adet olmasada lekelenme bekliyorum

minikgelinim 10dklıgına gidiyorm namaz kılıp gelicem sakın kaçma:))

Aman valla zor is bubebek olayları ins hamisizdir :)
Bı cümle okudum cok hoşuma gitti
"İnşallah " deki Allah inşa etsin...
sürekli ins hamile olurum diyorum artık :)

valla bu akıntı olayını bilemiyorum. benim de adetim gecikti ve minikgelinin bahsettiği akıntı var ama kan testi bile yapıldı geçen hafta o yüzden hiç sanmıyorum. ayrıca kasık ağrılarından bahsetmişsin ben bu ay hep çektim o ağrıları hatta belime de vurdu yoruldum diye. sanırım bir enfeksiyon varmış. öyle bir durum d aolabilir ama inşallah bebişdir!!!!

ya hayıt tableti demişssin onun tableti de mi var? ben de alacağım da ne almam gerek bilmiyorum.

Aman valla zor is bubebek olayları ins hamisizdir :)
Bı cümle okudum cok hoşuma gitti
"İnşallah " deki Allah inşa etsin...
sürekli ins hamile olurum diyorum artık :)

bende tam o kelimye takılmış dikkatlice okuyordum sen bi sonraki msjda dilegetrmişsin gerçekten çok hoş

ya hayıt tableti demişssin onun tableti de mi var? ben de alacağım da ne almam gerek bilmiyorum.

evet canım bana agnuscastus tablet demişlerdi ben yrtdışında yaşıyorum burdada bitkisel şeyler satan bi yerden buldum aldım türkiyed eczanelerde satılıyormuş kasık agrıları benimde hep olurdu ama bu ay yanma oluyor ince ince sızı oluyor anlamadım hadi kayırlısı

kimse yok çok yorucu bi günün ardından girim bakim dedim saat geç olmuş bu gün fener ve galatasaray derbisi vardı bizim evde lig tv var kaynanamları annemleri yemeğe davet ettim 15 kişiydik curcuna halinde yani :) hepimiz galatasaraylı olunca çok güzel oldu hepbirlikte akşam saat 5 cıvarıydı yengemle salata yapıuyorduk birden başın dönmeye başladı ama öyle böyle değil bıçağı elimden bıraktım korktum sonra şekerim düşmüştür diye şekerli su içtim geçmedi abim domates doğradı tuz attı al ye tansiyonun düşmüştür dedi yerken miğdem ağzıma geldi yutamadım çıkardım... ve halada şu saat oldu başım birden dönüyor yengem hemen test varsa yapalım dedi ama bat ıma 2-3 gü var daha 20-21 mart günüm bu gün hiçilaç falanda içmedim yan etki yaptı diyim... ayyy yengem benim günüme 2-3 gün kala başım dönerdi diyince heveslendim ama doktora gittim bu ay yumurtlama zamanı olgun yumoşun yok dedi... gerçi kurban olduğum rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok ama ne bilim yaaaa şu yazıyı yazraken tekrar dönmeye başladı başım arada 1-2 dk dönüyor duruyor neyse ben yarın girmem kocişle gezeriz sabahda ilk çişimle test yapasım var ama daha erken diye bekleyecem... eğer yarında kötü olursam kociş doktora götürcekmiş beni... amannn çenem düştü hadi rabbime emanetsiniz öptüm sizi....

banada doktor ilaç içip yumurtan çatlamadan çocuğun olmaz dedi ama çok şükür oğlum hiç tedavi görmeden oldu uzun lafın kısası herşey nasip kısmet

rabbim sana da bizlere de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecek inşallah!

aminnn...canım dileyen isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah...Bu ay çatlatma iğnesinden dolayı çok umutlandım olmayınca moralim çok bozuldu iki gündürde kendimi toparlamaya çalışıyr.Aslında 1,5 senedir her ay yaşıyrm bu hayal kırıklığını ama alışılmıyor her defasında daha fazla kırılıyr üzülüyrm ...Rabbim sabrımızı selamete ulaştır ve kimseleri yokluğuyla sınav etme(AMİN)

canımmm inş bebişin seninledir

nedense birden hamiş olduğunu hissettim

günaydınn hanımlarr

kol böreği yaptım kahvaltıya bekleriz...

hepinizi çokk çokk öpüyorummm.... akvaryumdaki balıklarım acıkmışlar yahu bir doyurayımm kuzucuklarımı...

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]26 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]27 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]1 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]2 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]4 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]6 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]7 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]8 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]9 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]10 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]12 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]14 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]16 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fragranceteacher
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cebra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Ne güzel demis iste Rabbim nasip etmiyecegi seyin hayalini kurdurmaz, Sadece bizim sabrimizi ve bu zaman asiminda ne kadar sükreden ve dirayet gösteren biri oldugumuzu sinar.
Ben her ne kadar her an mümkün olmasada hep sükretmeye ve bu insani hirpaliyici beklemenin bir hayri olduguna inaniyorum.
UMUDUNUZU HIC YITIRMEYIN CÜNKÜ HEPIMIZ ASLINDA SABRETMEKLE SINANIYORUZ.

inşaallah mucizen seninledir tatlım :)

günaydın kuzular...
kociş uynamadı bende sabah kalktım kaş bıyık opersyonu yaptım nette takıldım bu gün 18 mart çanakkale zaferi rabbim atalrımızınruhunu şad etsin orada şehit olan sübyan yaştakilerin mekanını cennet eylesin...
sabahtan beri okuyup okuup ağlıyorum ben çanakkale denildiği zaman dayanamıyorum düğünümde bu kadar ağlamadım desem yalan olmaz...
neyse ben gidip kahvaltı hazırlayayaım.... herkese iyi pazarlar.... sdtive dua gününmüş kuzu senin için çoook dua edeceğim bu gün rabbim hepimizin kucağını doldursun inş....

DUR YOLCU

Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın,
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın,
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda
İstiklal uğrunda, namus yolunda,
Can veren Mehmed'in yattığı yerdir!

Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed'in düşmanı boğduğu sele,
Mübarek kanını kattığı yerdir!...

Düşün ki haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin,
Bir harbin sonunda bütün milletin,
Hürriyet zevkini tattığı yerdir!...

NECMETTİN HALİL ONAN

buda günün anlam ve önemini belirten şiir olsun yazamadan edemedim... hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…