- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.201
betsel kız burdamısın yoksa sadece adınmı var altta:26::26::26:
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndümbebeğim olmayacak ameliyat olmadan kızlar
ben klomen kist yaptığı için kullanmadım hiç ama sen yinede dra iyice sor tatlım
canımmm inşallah hamişlik belirtsidir,biliyosun adet belirtilerinle aynı oluyor,tek farkı kırmızılarının gelmemesi.
inş gelmez kırmızıların canım ve bunlar mucizenin geldiğini haber veriyodur inş
kızlar merhaba doktora gittim vajili olduğumu ve sadece 3 defa ilişkiye girdiğimizi 3.sünün tam olamadığını anlattım. beni çatal masaya aldı aman Allahım çok rahattı masa ama sonu kötü bitti. kızlık zarım hala duruyormuş seni psikoloğa göndericem dedi bana ama ben hallettim dedim dinlemedi. bana tavsiye ettiği psikoloğu aradım ve durumu anlattım doktor bana senin işin tamam zaten kızlık zarına bakma dedi o önemli değil dedi bana birkaç tavsiyede bulundu ve gelme dedi.
vajinal ultrason çekmedi normal ultrasonla rahime baktı ve işin kötü tarafı burada rahimde miyom var dedi. 4 cm. ebadındaymış bu seni ameliyata götürür ama 3 ay bekleyeceğim ne kadar büyüdüğünü gözlemleyeceğim dedi. yani ben bugün ne olduğumu anlayamadım.
muayene sırasında parmağınıda soktu içine azıcık bişey hissetmedim ama dediğim gibi sonu kötü bitti. gözyaşları içinde evime döndümbebeğim olmayacak ameliyat olmadan kızlar
merhablr listeyede beni ekler misiniz ...1,5 yıldır bebek özlemi cekiyrz...umutlarla yola devam ediyoruz.. Rabbim dleyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etmesi dileğiyle
sat:17.03.2012
bat:12.04.2012
Şaşkınanne cnm sakın üzülme benim arkadsimdada miyom vardı hamile kaldı dogumu sezeryanla oldu o sırada milyonunuzda aldılar.. Yani miyom cok normal bsy 2 kadından 1 inde var bunu düşünüptemoralini bozma sakın başka doktorada git istersen :)
Bu arada slm kızlar batıma 3 gün kaldı geceleyin öldür cok karnım agridiki 3 kez lavaboya gittim adet oluyorum diye .. Neyse olmadım hatta hamile olmadığımdan okadar eminimki lazere gittim .. Garip olan bende bugün sarı beyaz gibi kremsi akıntım geldi normalde kuru olmam lazım adetime yakın acaba usuttummu yoksa ?????? Bugün test alacaktım akıntım oldugundan ama nöbetçi eczane cok uzakti almadım .. Salı gunu adet olurum kesin. Eğer olmazsam çarşamba yaparım belki çünkü ilk kez akıntım oldu
Esneklik ondan cnm yoksa pen..s nsl girecek bide kimlik zarı Giristen 2 cm flan ılerde yani cok onde seninki cok esnekmis kimi kisiler de normal dogum yaparken yırtılıyor :)canım bana birde zar yırtılmamış dedi ama esnek falan hiç bişey demedi neden yırtılmadı buuuuu
Esneklik ondan cnm yoksa pen..s nsl girecek bide kimlik zarı Giristen 2 cm flan ılerde yani cok onde seninki cok esnekmis kimi kisiler de normal dogum yaparken yırtılıyor :)
ama doktor yırtılması lazımdı bunun dedi bende bazılarının ki yırtılmazmış dedim öyle demedi
selam kızlar oo hafta sonu yaaa kımsecıkler yokkk....
kızlar iki sorum var size benim normalde adetime yakın özellikle son 3 aydır falan akıntım oluyordu bu ay 3 gün var adetime ama kupkuruyum acaba bu kişiden kişye degişen bi durummu kızlar eger söylenildiği gibi akıntı hamilelik belirtisi olsaydı benim şimdiye dek son 3 ayda hamile olmam gerekirdi kafam karıştı bu konuda ha birde kasıklarda yanma sızlamanın sebebi ne olabilir yaşayan fikri olan varmı kızlaar
Cnm bendede tam tersi oldu normalde kuru olmam lazım ama akıntım var bu ay hiç beklemiyorum gebelik ama akinti olunca kafa, karıştı eğer akıntım olmasaydı adetimi bekliycektim
Adet günümde hasalanmazsam test yapabilirim akinti olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?