Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlar naber umarım bi yaramazlık yoktur ben pek giremiyorum bu aralar annem izmite taşınıyo da onla uğraşıyoruz bende ufak ufak yardım ediyorum ... geçen girdiğimde kötü haberlerle karşılaştım hep inş bu sefer mutlu haberler alırım öpüyorum hepinizi fazla kalamıcam canlarrr

arkadaşlar hormon testi yaptırdım sonuçlarını göstermek için haftaya gideceğim doktora. fsh 8.29 estradiol 58. fsh 10 ve üzerinde olursa yumurta rezervinin azaldığını gösteriyormuş. bu da gebelik şansını azaltıyormuş. benimkisi sınırda gibi geldi. anlayan var mı?

Ben malesef pek anlamiyorum bu kan degerlerinden,internetten arastirdinmi?

canım internetten bi araştır istersen ne kadar olunca sınır oluyormuş yazdığın kadarıyla en yüksek10 olması gerkiyormuş 10u aşmadığına göre sorun yok bence tabi drun daha iyi bilir benim bildiğim en yüksek değeri geçmediği sürece sorun olmuyor tatlım hayırlısı olsun hakkında

canım ben geldim sen çıkmışsın. ben de haftasonu annemlere gitmiştim giremedim nete.bi değişiklik var mı canım?

bende anneme temizliğe gidiyorum 2 gündür tatlım haftaya annemin ameliyatı varya havalarda güselken yapayım dedim yeni geldim bende yok tatlım hala bekliyorum kırmızıları daha teşrif etmediler kendileri

Hosbulduk,istersen yarin bir arastirir sana haber veririm ama hemen endiselenme öyle.pozitif düsünce cok önemli...

Az önce bu alanda bilgisi olan bir arkadasimi ariyip sordum,kendisi Jinekoloji bölümünde calismisti,onun söylemesine göre hormonlarin normal seviyede ve endiselenmeni gerektirecek birseyde yokmus.
Lütfen yanlis seyler düsünüpte kendimizi hirpalamiyalim....

ya iki gün girmedim kimsecikler merak etmemiş beni alınıyorum artık ama neden

kuzum ben arada bir giriyorum bakıyorum sen yoksun kimse de yok yazmadan çıkıyorum.yoksa senin eksikliğinin hissedilmemesi mimkünmüönümüzdeki haftalarda çok arıycaz seni

kuzum ben arada bir giriyorum bakıyorum sen yoksun kimse de yok yazmadan çıkıyorum.yoksa senin eksikliğinin hissedilmemesi mimkünmüönümüzdeki haftalarda çok arıycaz seni

ay benim bacım gelmiş yirim ben seni ösledim vallahi öle olur dimi hissedilir yokluğum

Merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız.. Sizleri tanımayı çok isterim.. Kimler hamile, kimler beklemede. Ben beklemede olanlardanım hikayemi de anlatırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…