- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.241
ya iki gün girmedim kimsecikler merak etmemiş beni alınıyorum artık ama neden
ben daha bugün dahil oldum sayfaniza ama pek kimsecikler yok gibi...
arkadaşlar hormon testi yaptırdım sonuçlarını göstermek için haftaya gideceğim doktora. fsh 8.29 estradiol 58. fsh 10 ve üzerinde olursa yumurta rezervinin azaldığını gösteriyormuş. bu da gebelik şansını azaltıyormuş. benimkisi sınırda gibi geldi. anlayan var mı?
Ben malesef pek anlamiyorum bu kan degerlerinden,internetten arastirdinmi?
evet canım fsh ın 10 ve üzeri olması iyi değilmiş benimkisi sınırda mı bilemedim
arkadaşlar hormon testi yaptırdım sonuçlarını göstermek için haftaya gideceğim doktora. fsh 8.29 estradiol 58. fsh 10 ve üzerinde olursa yumurta rezervinin azaldığını gösteriyormuş. bu da gebelik şansını azaltıyormuş. benimkisi sınırda gibi geldi. anlayan var mı?
ben daha bugün dahil oldum sayfaniza ama pek kimsecikler yok gibi...
canım ben geldim sen çıkmışsın. ben de haftasonu annemlere gitmiştim giremedim nete.bi değişiklik var mı canım?
Hosbulduk,istersen yarin bir arastirir sana haber veririm ama hemen endiselenme öyle.pozitif düsünce cok önemli...
kuzum ben arada bir giriyorum bakıyorum sen yoksun kimse de yok yazmadan çıkıyorum.yoksa senin eksikliğinin hissedilmemesi mimkünmüönümüzdeki haftalarda çok arıycaz seni
ay benim bacım gelmiş yirim ben seni ösledim vallahiöle olur dimi hissedilir yokluğum
hissedilmez mi ya :)) topiği sen neşelendiriyosun zatensensiz topik çok durgun
Merhaba hanımlar beni de aranıza alır mısınız.. Sizleri tanımayı çok isterim.. Kimler hamile, kimler beklemede. Ben beklemede olanlardanım hikayemi de anlatırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?