Sabredenler Kulübü 2012 :)

thankssss şekercimmm

ooooooooooooooooo listemiz şahane olmuş ellerine sglık bacım inş bu ay eleirn ugurlu gelir tüm listedeki anne olmayı bekleyenler hamiş olur:)ellerine sglık çok güzel olmuş:)

günaydın ksılar nslsınız:)
ayen1986 arkadaşımız var gecen ay pressed kulanıp hamile kaldı sagolsun bana preseedini yolladııı inş hamiş kalırım bi bunu denemedim zaten onuda yapınca tam olcak:)daha elimden başka bşy gelmez:)
ovulasyon testi
preseed
hayıt tohumu
ateş ölçme
hepsini yapıyorum daha neyapayım yaf hamile kalayım diye

ooooooooooooooooo listemiz şahane olmuş ellerine sglık bacım inş bu ay eleirn ugurlu gelir tüm listedeki anne olmayı bekleyenler hamiş olur:)ellerine sglık çok güzel olmuş:)

rica ederim canım, başta konu sahibi olan sana ve tablo emekçisi olan bana olmak üzere bütün kk arkadaşalrıma yeni ayda bol şans diliyorum
İnşallah beklenen tarihlerde gelen olmaz hiç İnşallah Rabbimizin bizim için hayırlı gördüğü ay bu aydır

ah ah inş bacımmmm hepimiz hamile kalalım sonra sabredenler mumarına ermiş topigi açalım:):):)::)

Son düzenleme:
kızlar göğüs ağrım var bugun belirgin bi şekilde.Gripten her tarafım ağrıyo gbi geliyo,ondan mı bilmem ama,göğüslerime dokununca sanki tutulmuş gibi ağrıyor(ağrı tarifim süper.)

kızlar göğüs ağrım var bugun belirgin bi şekilde.Gripten her tarafım ağrıyo gbi geliyo,ondan mı bilmem ama,göğüslerime dokununca sanki tutulmuş gibi ağrıyor(ağrı tarifim süper.)

bir göğüs "tutulmuş gibi" nasıl ağrır acaba? güldürdün sabah sabah

cnm inş bebiştirrrr güzel haberler ver gripsende ilaç alma nolur nolmaz:) bolca limon portakal falan ye iç:)

benide elklermisin canım 28 ocak

cnm inş bebiştirrrr güzel haberler ver gripsende ilaç alma nolur nolmaz:) bolca limon portakal falan ye iç:)

içmedi cnm,bakalım kırmızılar gelirse iççem,ıhlamur limon içtim.Sıcak çorba içtim.Bakalım inşallah daha fazla hasta olmadan geçer.(pek geçecek gibi durmuyor.:2::2:)

benide elklermisin canım 28 ocak
battaş sayılırız benimde 27 ocak:) çalışmalara başlamış olman lazım deilmii:)

içmedi cnm,bakalım kırmızılar gelirse iççem,ıhlamur limon içtim.Sıcak çorba içtim.Bakalım inşallah daha fazla hasta olmadan geçer.(pek geçecek gibi durmuyor.:2::2:)

tavuksulu çorba iç cnm çok işe yarıyor bolcada limon sık ohhhhhhhh:) kırmızılar gelmez inş..kimi hamiş kalanlar bünyesi halsiz düştügünden grip olabiliyormuş belki sende ölesindir:)

tavuksulu çorba iç cnm çok işe yarıyor bolcada limon sık ohhhhhhhh:) kırmızılar gelmez inş..kimi hamiş kalanlar bünyesi halsiz düştügünden grip olabiliyormuş belki sende ölesindir:)
bunu bilmiyordum canm;inşallah hamişliktendir ama hastayken hamilelik sevincini yaşayamam sonra. dün akşam gayet sağlıydım;saat gece ona doğru tuttu,genizlerim yanıyr,yutkunamıyorum,hapşuruyorum.Öyle tuhafım...her yanım ağrıyor.::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…