Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu gun hepiniz form dasınız masallah masallah..pek guldumm..bi seyir tribunu krup bilet satmak lazım

hayır bi de tavsiyeler var ki onlar apayrı malzeme gülmekten ölüyorum..bigün kadının biri ' kocanın kucağında hopla hopla hopla ' dedi bana yaa
biz yarıldık arkadaşla ama nafile kadın tutturdu illa hopla diye :) (kocası pek hoplatmamış galiba içinde kalmış)
daha neler neler resmen özel hayat fln kalmıo yaa herşey ortalıkta :)) rezillik diz boyu ama gülüyorum artık napim..ben de demeye başladım biz düşünmüyoruz diye ama kimse yemio bu saatten sonra..kimle konuşsam ilk hatrımı soruo sonra bebek var mı dio :)
bi kaynanam sormadı yaa ondan bekliorum bu malum soruyu cvbı patlatayım ama uyanık karı hiiiç sormuyo :))

o nasıl bir tavsiyedir, o nasıl bir kendini bilmezliktir ya şaka gibi, skeçlerde olur sanırdım böyle diyaloglar akşam eşine deseydin aşkım bu akşam hoplat beni diye

hoplaaaaaaaaaaaaaa!!arkadaşım sper bi tavsiyemiş ama kadının içinde dediğin gibi bastırılmış istekler kalmış...

o nasıl bir tavsiyedir, o nasıl bir kendini bilmezliktir ya şaka gibi, skeçlerde olur sanırdım böyle diyaloglar akşam eşine deseydin aşkım bu akşam hoplat beni diye

aaa onu söylemek aklıma gelmedi valla da bişey daha var o tam bomba..bu da anneannemden çıktı çok özür dleyerek söylüyorum koç taş..ğı :) eskiden erkeklere yedirirlermiş çocuğu olsun diye yedir kocana dedi ama o da makarada :) ben de eve geldim aşkım dedim dua et bu ay hameli kalayım yoksa sana öyle bişey yediricem ki aklın durur..
ne olduğunu söylediğimde tek tepkisi artık senin elinden yemek fln yemem ben oldu :))))

hahahaha....O zman ben iyiyim,daha tavsiye vern olmadı.

selam kızlar bi sorum olacak sizlere adetin 12.günü yumurtlama olurmu?dün akşam sol tarafımda bacağıma doğru ağrı sızlanma oldu içimden geçti acaba yumurtlama mı oluyo diye sonra lavoboya gittim uzayan akıntıyı gördüm sol tarafımdaki ağrı devam etti sabah kayboldu acaba yumurtlamamı gerçekleşti?

evet, bence çatlamış olabilir yumurtanız...

hahahaha....O zman ben iyiyim,daha tavsiye vern olmadı.

aman olmasın zaten yaa saf bişey olup her söyleneni denesem yalama olur bnmki çocuk mocuk tutmaz :) millet kafasına göre takılır işte kimse düşünmez karşısındakini bu kızın hali ne diye..hoş bi taraftan ii oluo malzeme çıkıo bana da...

olabilir cnm illa 14.gün olacak die bişiy yok her kadının farklı olabilio..ağrı sızı yanıltabilir başka şeylerden de olmuş olabilir ağrıların ama akıntın şeffafsa yumurtladığının göstergesidir büyük ihtimalle cnm..

evet canım akıntı şeffaf ve uzayan bi akıntıydı bende hiç dikkat etmezdim ilk defa bu ay dikkat ettim gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…