Sabredenler Kulübü 2012 :)

sayılır..basladım tabiidun kocacım..3.ay da sonuc vermeyınce fırtına gıbi gecti..hırsını gordukce gulmekten kendımı alamadım

oy kıyamam sana:):) sen bolca dinlen grip olmak kötü valla insanın eli kolu kalkmıyor

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

sayılır..basladım tabiidun kocacım..3.ay da sonuc vermeyınce fırtına gıbi gecti..hırsını gordukce gulmekten kendımı alamadım

allah canını almaya emi güldürdün:)
benim kocam da olmadıkca umtsuz olup hiç yapası gelmiyor seninki iyimiş valla:)ben sıkıştırıyorum sürekli bunalıyor düzenli yapın bizde yapcaz diyoruz ama yapamıyorz hep:)

teşekkur ederim tatalım..ınsallah karsısına hamile diye yazılır bu ay

Günaydın arkadaşlar...Geçmişi okuyamadım .Dün öğlen rahatsızlandım grip vurdu çok fena eve gittim..Sabahta hormon testleri için kan verdim yeni geldim işe..

Çok sağol canım.

Canımmmm..Olmadıı heraldee... (
Kısmet öbür aya demekki kuzum.Bak hemşire dediki sabah biz yumurtlama dönemini kaçırmamaları için insanlara bir ay tek günlerde bir ay çift günlerde ilişki yapın diyoruz dedi...Hoş ben yumurtlama testi bile aldım olmadı :))) Bakalım test sonuçları ne çıkıcak..Ben de sorun çıkmazsa eşim sperm testi yaptırcak.

bilmiyorum kacıncı denemen ama..bende eminim birkac ay daha boyle devam ederse eşiminde umudunun kırılacagını cok ıyı bılıyorum...eskiden benimle olmak için seni ozledim falan deyi elimden tutup goturen koca simdi elimden tuttuguyla hadı cocuk yapalım dıyor..kendini şartlandırıyor onun içinde bebek olmayabilir diye dusunuyorum ben..

kadınlardan daha stresliler...Bunu tasdikliyorum;destekliyorum canım.Onlar için bebek sahibi olamama,kadınlara oranla daha büyük problem,onlar o gözle baktığı için yarış halindeler gibi hissettiriyorlar..Oğlummm,karım hamile,anlarsın yaaa...."eminim böyle diyalog kuruyorlardr.

çok yaşa evet şimdilik sadece burda ve samımı bi arkadasıma(!) anlattım..yasak koydu kımse bilmeyecek oluncayakadar..hamıle kalınca dıcez kı bu ay denedık hemen oldu

çok yaşa evet şimdilik sadece burda ve samımı bi arkadasıma(!) anlattım..yasak koydu kımse bilmeyecek oluncayakadar..hamıle kalınca dıcez kı bu ay denedık hemen oldu

cnm biz açık ağızlılık yaptık ya;herkes denediğimiz biliyor.
karşıdan gören "napıyosunuz"
"iyiyiz...eee bebek işi ne alemde?"diyolar...
"kemkümkem..."

cnm beni de ekler misin listeye bat 28 ocak...

en güzelini yapmışsın cnm..sonra insanların laflarıyla uğraşır durursun..yok siz naptınız nası gidio çalışmalar fln die..
hayır insanın çok merak ediosan gel yakından gör çalışmaları diyesi geliyor ama zor da olsa tutuyosun kendini az kaldı yakındır patlamam:))

cnm biz açık ağızlılık yaptık ya;herkes denediğimiz biliyor.
karşıdan gören "napıyosunuz"
"iyiyiz...eee bebek işi ne alemde?"diyolar...
"kemkümkem..."

hahahahahhhaaaaaahaaa ALLAH okadar diyorsun..baya bi açık agızlılık olmus canım ben bi arkadasa soledim odapişman etti..şimdi agzım kapalı burda konusuyorum

bu gun hepiniz form dasınız masallah masallah..pek guldumm..bi seyir tribunu krup bilet satmak lazım

hahahahahhhaaaaaahaaa ALLAH okadar diyorsun..baya bi açık agızlılık olmus canım ben bi arkadasa soledim odapişman etti..şimdi agzım kapalı burda konusuyorum
valla bi tek benim annem sormuyo,Allah'ın nasip ettiği gün olur,benle konuşma bu konuları diyo.Kayınvalidem karşıdan soruyo;eee adet oldun mu kız?

28 ocaga 1 hafta kalada aynı moral bekliyorum senden komple cöküyoruz o haftakı yazısma bugun karnım sancıdı..bu gun mıdem bulandıı..aaa akıntım geldı..ACABA HAMILEMIYIM..

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]

sağolasın canım Allah senden razı olsun..
gönlünün muradını versin..
başladım bakalım incir kürüne dün itibari ile.
ama eşimi ikna edemiyorum.. ben en azından 1 ay bekleme taraftarırıyım incir kürü denemek için ama eşim yk dio..
neyse herşey Allah'tan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…