- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.461
iyilik bacım.doğum yapan teyzemin yanından geldim işte.bi de ben cumartesiden beri sol tarafımla yemek yiyemiyorum çenem çok ağrıyo ağrısı da kulağıma vuruyo.5- 6 kişiye sordum senin çenen çıkmış dedi.çenemiz düştü diye dalga geçerken gerçekten çenem düştü heralde
ayyy inşallah
hepimize gelsin birer ikişer
canımm benim....çoook haklısın çoooookk
ne güzel ne doğru yazmışsın ayşecim... yazdığın ayeti de pek severim, benzer ifadeler tekrar ederek geçiyor zaten Kur'an-ı Kerim de. unutuyor insan bazen, hayır da şer de Allahtan gelir, halbu ki imanın şartlarından
iyilik bacım.doğum yapan teyzemin yanından geldim işte.bi de ben cumartesiden beri sol tarafımla yemek yiyemiyorum çenem çok ağrıyo ağrısı da kulağıma vuruyo.5- 6 kişiye sordum senin çenen çıkmış dedi.çenemiz düştü diye dalga geçerken gerçekten çenem düştü heralde
hmmm mesela,şekerpare gibi mi hissettin?Yoksam vezir parmağı ya da hanım göbeee..
tiramisumm,,,ıslak kekim,supanglemmm
geçmiş olsun bebiş 20lik dişin çıkyor olmasın ben hala tamamlayamdım bazen oluyor ağrım ne dersin bu arada bebiş nasıl olmuş iyimi
ahh canımmm büyük geçmiş olsun...esprili anlatmanla ayrı bi hava katmışın kız...
Doktora git biran önce.
bana biri akıl versin benim bebeğim olmuyor evlat edinmek istiyorum ama eşimin ailesini nasıl razı edicem eşimde ben de istiyoruz ama... malesef kimseye açamadık konuyu ama ağızlarını aradık kesinlikle karşılar gemileri yakmammı gerekiyor yoksa razı olup ömrümün sonuna kadar evlat hasreti çekmemmi napmam gerekiyoooorrrrr
bana biri akıl versin benim bebeğim olmuyor evlat edinmek istiyorum ama eşimin ailesini nasıl razı edicem eşimde ben de istiyoruz ama... malesef kimseye açamadık konuyu ama ağızlarını aradık kesinlikle karşılar gemileri yakmammı gerekiyor yoksa razı olup ömrümün sonuna kadar evlat hasreti çekmemmi napmam gerekiyoooorrrrr
bak onu atlamışım...ay hepsini çok severim ama en çok baklava gibi hissettim he he he
doktora gitmeyi hiç sevmiyorum cnm ama geçmezse mecburen gidicemallah doktorları başımızdan eksik etmesin ama onların eline de düşürmesin
ağzımın içinde bi ağrı yok ama bilmiyorum tatlım bi doktora gidicem heralde geçmezse.bebiş de iyi çok şükür.göbekteki hortumu çıkardılar tamamen ağızdan beslenecek artık .inş böyle iyileşmeye devam eder.sen nasılsın napıyon
amin canımm..aynen doktorlar Allah'ın yeryüzündeki beyaz melekleri.
iyi canım inş çabucak toparlar kendini sende bi dr görünsen iyi olur bacım ,bende napim canım sklıyor işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum artık benimde bir kuşum var aradada onla konuşuyorum he he adıda limon
selam canlar napıyosunuzz bakalımm??? bizz buu gece ıstanbula gıdıyoruzz ıst havalar nasıl acabaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?