Sabredenler Kulübü 2012 :)

geçmiş olsun bebiş 20lik dişin çıkyor olmasın ben hala tamamlayamdım bazen oluyor ağrım ne dersin bu arada bebiş nasıl olmuş iyimi

ayyy inşallah
hepimize gelsin birer ikişer

aamiin inşallah canımmm

canımm benim....çoook haklısın çoooookk

işte hep söylüyoruz önemli olan kalple de ohh diip teslim olmak ama o biraz zor oluyo işte :)

yusuf as kayboldugunda yakub as günlerce gecelerce ağlamış ağlamış...ne zaman ki yakub as yusuf as vazgecip

hayırlısı vardır ya Rab sen bilirsin demiş o zaman yusuf as i bullmuş biz de aynı durumdayız bence

evet canım kesinmlikle ama acımızla bi anda hatırlayamıyoruz ya da çok üzülüp farklı şeylere dalabiliyoruz

ama hepsi kısmet yani ne yaparsan yap olmıyacaksa olmuyor :)

ahh canımmm büyük geçmiş olsun...esprili anlatmanla ayrı bi hava katmışın kız...
Doktora git biran önce.

geçmiş olsun bebiş 20lik dişin çıkyor olmasın ben hala tamamlayamdım bazen oluyor ağrım ne dersin bu arada bebiş nasıl olmuş iyimi

ağzımın içinde bi ağrı yok ama bilmiyorum tatlım bi doktora gidicem heralde geçmezse.bebiş de iyi çok şükür.göbekteki hortumu çıkardılar tamamen ağızdan beslenecek artık .inş böyle iyileşmeye devam eder.sen nasılsın napıyon

canım hakkınızda hayırlısı olsun sonuçta çok önemli bi karar rabbim büyük yardımcınız olsun

canım bak linkini yazacagım topikteki kadın da evlat almış ve dioki bunca sene boşa beklemısım

ben bastan sona ağlaya ağlaya okudum sen de oku eminim kendine göre çareler bulucaksın

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/485977-sumuklubocegin-hikayesi.html

ve bu cok normal bişey olmasına ragmen kabullenmek biraz zor...eşin ve sen istiyorsanız kesınlıkle

karar alın ve kımseyı dınlemeyın derim ben zaten topiği de okuyunca görüceksın yazdıkalrını

umarım hakkınızda hayırlısı olur....bu konularda kesin kararlı ve net olmak çok önemli

Son düzenleme:

her türlü tedaviyi denediniz mi? bu konuda tedaviler çok ilerledi ve çeşitlendi, ama herşeyi deneyip de yine de Rabbim nasip etmediyse evlat edinmek en mantıklısı. Neden istemiyor eşinizin ailesi? Hem eşiniz gerçekten istiyorsa o konuşsun ailesiyle. Kaldı ki onlar bu konuda söz sahibi olamazlar. O çocuğun her türlü sorumluluğu sizde olacak, yani onları ikan etme gibi bir mecburiyetiniz yok ki? Eşiniz ailesinin sözüyle mi hareket ediyor? O konuşsun ailesiyle?

iyi canım inş çabucak toparlar kendini sende bi dr görünsen iyi olur bacım ,bende napim canım sklıyor işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum artık benimde bir kuşum var aradada onla konuşuyorum he he adıda limon

selam canlar napıyosunuzz bakalımm??? bizz buu gece ıstanbula gıdıyoruzz ıst havalar nasıl acabaa ??

konuşturabiliyomusun onu.ben çok seviyorum kuşları ama bi tane kuşumuz 3 sene yasadı öldü çok güzel de konuşuyordu.o ölünce çok üzüldüm bi daha kuş almaya cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…