- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.421
bekliyorum mucizemiiçtin mi peki tatlım? yani ne biliyim gebelik ihtimali filan varsa nasıl olur ki?
tamam ben ortada oturur alkışlarım cuma akşamı doktora gitmiştik, topiğe de yazmıştım zaten, dokotr çok olumlu konuştu bizimle, sıkıntılarınız büyük problemler değil, verdiğim tedaviyle aşılır dedi. Eğer aşılmazsa da hemen iletişime geçelim ben başka tedavi uygularım, siz bana geldiniz bundan sonrası benim işim, çözücez dedi, moral verdi, sahiplendi yani...Bakalım zaman ne getiricek
hoşgeldin canımmm nasılsın?
canımmm baaak gördün mü sizin probleminiz aşılmayacak bir problem deilmş,tescillendi doktor tarafından.Rabbim nasip edecek kısmetse size de..Hadi bakalım.Ben de 13 nisana randevu aldım doktordan.:18::18:
inşallah doktorun dediği gibi olur canım yaaa...eşimin de morali düzelsin çok istiyorum....
13 nisan, ne kadar geç..çok mu yoğun bir doktordan aldın, yoksa sen mi istedin geç olmasını?
istediğim doktordan alamadım canım maaelsef,nisan sonuna kadar doluydu.Bir de şimdi 31 martta adetim gelirse yumurtlama gününde olsun istedim 14.günü randevu.Ona göre yumoşlarıma bakar belkim...Mecburiyetten herhangi bir doktora gideceğim bakalım nasıl çıkcak...
recsn'cimmm yazsana kuzmmm,buradasın???
kocan ile annenin ameliyatı ne durumda,az kaldı sanırım demi??
anladım tatlım, tam 14 değil de erken alsaydın keşke 1-2 gün, neyse kafanı bulandırmayalım. inşallah zaten hiç birşey çıkmaz, herşey yolunda gidiyordur. ben de devamlı kendimi dinliyorum. kasıklarımda sancı var mı yumurtluyor muyum diyebugün 13. gün... önemli 1-2 gün içindeyim...kocişi kandırabilsem süpper olucak
anladım tatlım, tam 14 değil de erken alsaydın keşke 1-2 gün, neyse kafanı bulandırmayalım. inşallah zaten hiç birşey çıkmaz, herşey yolunda gidiyordur. ben de devamlı kendimi dinliyorum. kasıklarımda sancı var mı yumurtluyor muyum diyebugün 13. gün... önemli 1-2 gün içindeyim...kocişi kandırabilsem süpper olucak
istediğim doktordan alamadım canım maaelsef,nisan sonuna kadar doluydu.Bir de şimdi 31 martta adetim gelirse yumurtlama gününde olsun istedim 14.günü randevu.Ona göre yumoşlarıma bakar belkim...Mecburiyetten herhangi bir doktora gideceğim bakalım nasıl çıkcak...
tatlım tvye dalmışım
az kaldı haftaya pazartesi ikiside işte haftasonu gidip annemin temizliğine yardım ettim yarında kendi temzilğme başlıcam çok canım sklıor bebiş sen nasılsın bakem:34
hayırlısı olsun bebeiş inş sen dr gitmeden mucizen sana gelirrr
olsun tatlım....Allah yardımcınız olsun canım...İnşallah ikisi de tez zamanda sağlıklarına kavuşur,sen de bebişine kavuşursun inşallah..
ben nolsun,acık geleyim dedim
amin canım benim bu ay olursa gerçekten mucize olur benim için...
amincanım valla her anım dua ile geçiyor canım akşam spor salonunda koşu bandında salavatlar dualar ev süpürürken toz alırken her dakka elim işteyse dilim duada oluyor...
psikolojikmen belki bu ay bebişin göbüşüne gelirmiş eşinde duyunca küsermiş sana beni kandırıp faydalandın benden hani hap kullanıyordun diye hahaha.... valla göğüs şişliğim beni çok şaşırttı ama göğüslerimin bu hali süper küçükte benimkiler biraz ondankarnımdaki ağrı çok farklı değişik zaten ama c.tesi olna baş dönmem yengemi umutlandırdı bakalım bata 2 gün kaldı... bende geçen ay inciri çok tükettim hemde adetin 2, günü başladım 15-20 gün yedim ama doktora gittiğimde yumoşun var falan demedi ilaç verdi gönderdi aman şaştım ne halt edeceğimi ama bu günlerde bebek sevesim çok var şöle yumuk yumuk elleri yüzü ayyyyy içim kaynadı yaaaa
ahhh canımmmm benimmm,inşallahh inşallallhhhh
kayınvalidem her gördüğüm rüya çıkıyor demişti,geçen gün bak görürsün sen mayısta hamile kalacaksın,hislerim kuvvetlidir,diğerlerini de bilmiştim diyor....Kafam karıştı...ben inanmıyorum onun bu dediğine fakat İnşallah mayıs olsun da "ben demiştim" desin hep,razıyım...
kız akşam eve gidincee süslen bir iki cilve yap kocişine bak nasıl kanıyor he he he
inş tatlım, ösletiyosun kendini vallhi bacum çalışmalar ne durumda hım
yok tatlım bizde bir iki aydır o işler öyle olmuyor, eşim rahatsızlandı, hormonları düştü, tedavi görüyoruz şimdi...
zaten akşama halı saha maçı var, ben de yürüyüşe gidicem, sonrasında ne olur bilemiyorum
çalışmalar bitti sayılır canım,yarın akşam yine olcak fln,sonrası tevekkül....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?