Sabredenler Kulübü 2012 :)

canımmm baaak gördün mü sizin probleminiz aşılmayacak bir problem deilmş,tescillendi doktor tarafından.Rabbim nasip edecek kısmetse size de..Hadi bakalım.Ben de 13 nisana randevu aldım doktordan.:18::18:

canımmm baaak gördün mü sizin probleminiz aşılmayacak bir problem deilmş,tescillendi doktor tarafından.Rabbim nasip edecek kısmetse size de..Hadi bakalım.Ben de 13 nisana randevu aldım doktordan.:18::18:

inşallah doktorun dediği gibi olur canım yaaa...eşimin de morali düzelsin çok istiyorum....
13 nisan, ne kadar geç..çok mu yoğun bir doktordan aldın, yoksa sen mi istedin geç olmasını?

inşallah doktorun dediği gibi olur canım yaaa...eşimin de morali düzelsin çok istiyorum....
13 nisan, ne kadar geç..çok mu yoğun bir doktordan aldın, yoksa sen mi istedin geç olmasını?

istediğim doktordan alamadım canım maaelsef,nisan sonuna kadar doluydu.Bir de şimdi 31 martta adetim gelirse yumurtlama gününde olsun istedim 14.günü randevu.Ona göre yumoşlarıma bakar belkim...Mecburiyetten herhangi bir doktora gideceğim bakalım nasıl çıkcak...

anladım tatlım, tam 14 değil de erken alsaydın keşke 1-2 gün, neyse kafanı bulandırmayalım. inşallah zaten hiç birşey çıkmaz, herşey yolunda gidiyordur. ben de devamlı kendimi dinliyorum. kasıklarımda sancı var mı yumurtluyor muyum diye bugün 13. gün... önemli 1-2 gün içindeyim...kocişi kandırabilsem süpper olucak

recsn'cimmm yazsana kuzmmm,buradasın???
kocan ile annenin ameliyatı ne durumda,az kaldı sanırım demi??

tatlım tvye dalmışım
az kaldı haftaya pazartesi ikiside işte haftasonu gidip annemin temizliğine yardım ettim yarında kendi temzilğme başlıcam çok canım sklıor bebiş sen nasılsın bakem:34

kız akşam eve gidincee süslen bir iki cilve yap kocişine bak nasıl kanıyor he he he

ben bugün 16.gündeyim.Bu ay kendmi pek dinlemedim...Dün arada sancım oldu yürürken,pazar günü olunca gezdik kocişle.Ondan başka 2 günde bir ilişki oldu,akıntımı takip edemedim,ayıptır söylemesi ayırt edemedim akıntı mı,yoksa şey mi diye?
Kandırırsın inşallah kocişi tatlım...

hayırlısı olsun bebeiş inş sen dr gitmeden mucizen sana gelirrr

tatlım tvye dalmışım
az kaldı haftaya pazartesi ikiside işte haftasonu gidip annemin temizliğine yardım ettim yarında kendi temzilğme başlıcam çok canım sklıor bebiş sen nasılsın bakem:34

olsun tatlım....Allah yardımcınız olsun canım...İnşallah ikisi de tez zamanda sağlıklarına kavuşur,sen de bebişine kavuşursun inşallah..
ben nolsun,acık geleyim dedim

hayırlısı olsun bebeiş inş sen dr gitmeden mucizen sana gelirrr

ahhh canımmmm benimmm,inşallahh inşallallhhhh
kayınvalidem her gördüğüm rüya çıkıyor demişti,geçen gün bak görürsün sen mayısta hamile kalacaksın,hislerim kuvvetlidir,diğerlerini de bilmiştim diyor....Kafam karıştı...ben inanmıyorum onun bu dediğine fakat İnşallah mayıs olsun da "ben demiştim" desin hep,razıyım...

ay ben de bu ay incir yeyip durdum. hatta hala daha yiyorum. normalde hiç sevmem öyle şeyleri hoşuma gitmeye başladı. tam da diyete başladım. incir yüzünden iyice şişmanlamam di miii ?

boşver tatlım hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olsunda mayıstada olsa olur belki bir değil iki olur dualarımdasın tatlişkom

kız akşam eve gidincee süslen bir iki cilve yap kocişine bak nasıl kanıyor he he he

yok tatlım bizde bir iki aydır o işler öyle olmuyor, eşim rahatsızlandı, hormonları düştü, tedavi görüyoruz şimdi...
zaten akşama halı saha maçı var, ben de yürüyüşe gidicem, sonrasında ne olur bilemiyorum

doğru unutmuşum canım biranda olsun hakkınızda hayırlısı inş biranönce düzelir kocişin ve kuzunuz gelir size

çalışmalar bitti sayılır canım,yarın akşam yine olcak fln,sonrası tevekkül....

iyi canım zamanında olmuş çalışmalar inş bu sefer gelmiştir bebiş bu ay gelmezse nisanda gelsin olmazsa mayısta gelsin inş yaz gelmeden gelsin bebişin sana inan çok istiyorum senin adına canım arkadşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…