- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.481
doktora gitmeyi hiç sevmiyorum cnm ama geçmezse mecburen gidicemallah doktorları başımızdan eksik etmesin ama onların eline de düşürmesin
canım bak linkini yazacagım topikteki kadın da evlat almış ve dioki bunca sene boşa beklemısım
ben bastan sona ağlaya ağlaya okudum sen de oku eminim kendine göre çareler bulucaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/485977-sumuklubocegin-hikayesi.html
ve bu cok normal bişey olmasına ragmen kabullenmek biraz zor...eşin ve sen istiyorsanız kesınlıkle
karar alın ve kımseyı dınlemeyın derim ben zaten topiği de okuyunca görüceksın yazdıkalrını
umarım hakkınızda hayırlısı olur....bu konularda kesin kararlı ve net olmak çok önemli
konuşturabiliyomusun onu.ben çok seviyorum kuşları ama bi tane kuşumuz 3 sene yasadı öldü çok güzel de konuşuyordu.o ölünce çok üzüldüm bi daha kuş almaya cesaret edemedim
canlar ben bu akşam erkenciyim,paydos vakti,kendinize iyi bakın...
ve beni özleyin anacımmmm
abimler haftasonu oradaydı ve çok güzelmiş hava... sizin ziyaretinizin sebebi nedir efendim?aman bebişe dikkat
selam canlar napıyosunuzz bakalımm??? bizz buu gece ıstanbula gıdıyoruzz ıst havalar nasıl acabaa ??
canım benim cok teşekkür ederim ben kararlıyım hep bi yerlerde bi bebek beni bekliyo bana ihtiyacı var dedim EVLAT ANNENİN KARNINDA EVLATLIK ANNENİN KALBİNDE BÜYÜRMÜŞ busöz çok hoşuma gider eminim bi gün benimde kalbimde bi filiz yeşerecek
canlar ben bu akşam erkenciyim,paydos vakti,kendinize iyi bakın...
ve beni özleyin anacımmmm
selam canlar napıyosunuzz bakalımm??? bizz buu gece ıstanbula gıdıyoruzz ıst havalar nasıl acabaa ??
ayşecim paylaştığın link çok güzel....
ay bende o cümleyi düşündümde tm aklıma gelmedi sen benden önce sölemişin bile he he he
evet daha önce benimde vardı çok seviyorum bende kuşları
geleli daha 2gün oldu bacım yavru daha çok tatlı yerim ben onu konuşturmaya çalışıyorum ama hemen olmazki biraz çekingenlik yapıyor hala alışması lazım daha
sana ısınmaya başlayınca konuşmaya da çalışır.yerim ben onu...
bacım ben çıkayım bu çenemin ağrısı başıma vurdu.birazcık dinleneyim bari görüşürüz inş yine.çok çok öptüm
aman guzell olsunnn bizz gezemeyee gıdıyoruzz teyzesiiii...... Kayınpederımın sozu vardı bana ıst goturcektı benıııı dundeeee hatırlatıncaaa hopplaa bugunnn yolcuyuz ıstanbulaaa..... bebısss ıyı teyzesııı senııı kocaman opuyor
hadi gezin bakalım çok yorulmadan...ben de o minnoşu öpüyorum...şaka maka bayağa da büyüdünüz zaten
ay_she tatlım senın bebıss nasıllll nasıl gıdıyorr
canım ben düşük yaptım bebegımı 5+4 iken bu sfer de kısmet dğeilmiş
tekrar deneme gücü versin Rabbim gene deniycez canım....doktor bi sebebei yok snamıyoırum talihsizlik dedi
yani kaygılanmak gerekmıo dedi...
cokm gecmıs olsunnn kuzummmm rabbım tekrar yasatmaz ınsallahhhhhh ınsallahhh yenıden anne olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?