Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim cok teşekkür ederim ben kararlıyım hep bi yerlerde bi bebek beni bekliyo bana ihtiyacı var dedim EVLAT ANNENİN KARNINDA EVLATLIK ANNENİN KALBİNDE BÜYÜRMÜŞ busöz çok hoşuma gider eminim bi gün benimde kalbimde bi filiz yeşerecek

konuşturabiliyomusun onu.ben çok seviyorum kuşları ama bi tane kuşumuz 3 sene yasadı öldü çok güzel de konuşuyordu.o ölünce çok üzüldüm bi daha kuş almaya cesaret edemedim

evet daha önce benimde vardı çok seviyorum bende kuşları
geleli daha 2gün oldu bacım yavru daha çok tatlı yerim ben onu konuşturmaya çalışıyorum ama hemen olmazki biraz çekingenlik yapıyor hala alışması lazım daha

abimler haftasonu oradaydı ve çok güzelmiş hava... sizin ziyaretinizin sebebi nedir efendim? aman bebişe dikkat

aman guzell olsunnn bizz gezemeyee gıdıyoruzz teyzesiiii...... Kayınpederımın sozu vardı bana ıst goturcektı benıııı dundeeee hatırlatıncaaa hopplaa bugunnn yolcuyuz ıstanbulaaa..... bebısss ıyı teyzesııı senııı kocaman opuyor

keısnlıkle canım kesınlıkle bazne ben cok üzülünce 3 tane bebek kaybettım de

eşim dio belkı de kaderımız bi yetımın öksüzün hayatıyla kesısıcek belkı ona sonsuz sevgı sunmamız için

böyle isteğimizi arrtıtıyo Allah dio eşim şu an bu fikir bana çok uzak daha yaşım genc ve bisürü şey

ama evlat edinmek çok güzel bişey canım...umarım senin de ellerinde kalbinde büyüteceğin bir filizin olur

canlar ben bu akşam erkenciyim,paydos vakti,kendinize iyi bakın...
ve beni özleyin anacımmmm

güle gülke canım ay bıtmıs mesai yarım saatım kalms benımde :)

selam canlar napıyosunuzz bakalımm??? bizz buu gece ıstanbula gıdıyoruzz ıst havalar nasıl acabaa ??

ılık bi hava var canım ohhh ama akşamalrı serin oluyo :) bi de bahar havası carpabılıo ona göre yanı :)

buyrun gelin

ayşecim paylaştığın link çok güzel....

canım ben de okurken çok çok ağladım annelik bu işte Rabbim in kadına bahşettiği sonsuz sevgi ve şevkat

ay bende o cümleyi düşündümde tm aklıma gelmedi sen benden önce sölemişin bile he he he

sana ısınmaya başlayınca konuşmaya da çalışır.yerim ben onu...
bacım ben çıkayım bu çenemin ağrısı başıma vurdu.birazcık dinleneyim bari görüşürüz inş yine.çok çok öptüm

cok merak edıyorummm yaa ıstanbulu esım hıc sevmıyorrr nedensee .... aman havalarr guzell gıtsınnn bız gelıcezzzz

hadi gezin bakalım çok yorulmadan...ben de o minnoşu öpüyorum...şaka maka bayağa da büyüdünüz zaten

hadi gezin bakalım çok yorulmadan...ben de o minnoşu öpüyorum...şaka maka bayağa da büyüdünüz zaten

buyuduk buyudukkk gecen haft dr gıttık teyzesıı sukran dr ıcok ımalı konustuuu kız bebekler cok ıyıde ılk kızın olsun ısterımmm felan dıye ımalarda bulunduuu bendede supe kaldı acaba kızmı gordu dıe sımdı sabırsızlıkla beklıyoruz

ay_she tatlım senın bebıss nasıllll nasıl gıdıyorr

canım ben düşük yaptım bebegımı 5+4 iken bu sfer de kısmet dğeilmiş

tekrar deneme gücü versin Rabbim gene deniycez canım....doktor bi sebebei yok snamıyoırum talihsizlik dedi

yani kaygılanmak gerekmıo dedi...

cokm gecmıs olsunnn kuzummmm rabbım tekrar yasatmaz ınsallahhhhhh ınsallahhh yenıden anne olucaksın

bnm son sat 15/02 10/03 de adet olmam gerekti olmadım 11/03 de kan testi yaptırdım 222,21 çıktı cumartesi doktora gittim bi umut görürrüm die keseyi göremedik ( sonra dr. tekrar kan testi istedi bakalım nasıl ilerliyor diye.ve sonuç 2761. sizce bu hafta görürmüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…