Sabredenler Kulübü 2012 :)

hımm, belki takip etmemek daha iyi zaten. ben de ilk gün doğum kontrol hapı içmiştim ya kocişikandırmak için o yüzden takip ediyorum, acaba büyüdü mü yumrtam diye...

inşallah canım inşallah

ay ben de bu ay incir yeyip durdum. hatta hala daha yiyorum. normalde hiç sevmem öyle şeyleri hoşuma gitmeye başladı. tam da diyete başladım. incir yüzünden iyice şişmanlamam di miii ?
incir güzel tabi, hatta içine ceviz koyunca daha da mikemmel oluyor ama evet oldukça kalorili, çok şekerli bir meyve çünkü...günde 1-2 taneyi geçmeyin bence

boşver tatlım hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olsunda mayıstada olsa olur belki bir değil iki olur dualarımdasın tatlişkom

inşallahhhh canımm;Rabbi'm nasip ettiğinde hiç belli olmuyor,umutsuz anlarda....her anda nasipse oluyor,İnşallah nasibimiz bu aydır,bu ay olmazsa en yakın zamandadır.

evet ben de en fazla 2tane yedim şimdiye kadar zaten. ama şu an çoook açım hemen gidip bir sürü yiyebilirim!!!!

eheuehu evt ortada bebişnen beraber otur alkışla sen

canım ne güzel bak buna da çok seviğndim bi doktorun sahiplenmesi çooook güzel

bana da hematoıloıgum demişti kızım sen merak etme ben senin bebek kaybetme sebebını bulucam

beraber bulucaz hiç merak etme dedi ve buldu da Allah ondna razı olsun

inşallahh sizin de bebiş gelir en kısa zmanada :)

CANIMMMM nasılsın??
ben de doktorlu olcam kısmetse 13'ünde gideceğim....baksın yumoşlarıma fln,razıyım hsg de çektirsin...hiç tutmadı yumoşlarım...

ayyy inşallah
hepimize gelsin birer ikişer

CANIMMMM nasılsın??
ben de doktorlu olcam kısmetse 13'ünde gideceğim....baksın yumoşlarıma fln,razıyım hsg de çektirsin...hiç tutmadı yumoşlarım...

canım iyiyim hamdolsun napayım takılıyorum işte hayata

ama niçin üzülüyosun rahım filmi sonucu hamılekalan çok insan var ayrıca ben bazen diyorum ki

kendi kendime tedavi edilcek bişi olsa tedavi olcam die bekelrsin bak benımkının tedavisi de yok hepsinin kökü ne bılıomusun canım

hepsının zmanı var Allah beni bekletio o zmana gelsın die sebep olrk kan pıhıtlaşması var önumde

sdtvyei beklediyo onun başka sıkıntısı var

seni bekletipo işte sneın farklı bi sıkıntın var

x kişisini bekletio rahim şekil bozuklufgu var vs vs vs yani biz hayırlı zamanı bekliyoruz

o arada da üzerimize düşen sebepleri arayıp düzeltme yolumna gidiyoruz....ve bize verilecek nimeti bekliyrouz işte

bizim sınavımız bu

"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
“Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49

ne güzel ne doğru yazmışsın ayşecim... yazdığın ayeti de pek severim, benzer ifadeler tekrar ederek geçiyor zaten Kur'an-ı Kerim de. unutuyor insan bazen, hayır da şer de Allahtan gelir, halbu ki imanın şartlarından

canımm benim....çoook haklısın çoooookk

iyilik bacım.doğum yapan teyzemin yanından geldim işte.bi de ben cumartesiden beri sol tarafımla yemek yiyemiyorum çenem çok ağrıyo ağrısı da kulağıma vuruyo.5- 6 kişiye sordum senin çenen çıkmış dedi.çenemiz düştü diye dalga geçerken gerçekten çenem düştü heralde

bana biri akıl versin benim bebeğim olmuyor evlat edinmek istiyorum ama eşimin ailesini nasıl razı edicem eşimde ben de istiyoruz ama... malesef kimseye açamadık konuyu ama ağızlarını aradık kesinlikle karşılar gemileri yakmammı gerekiyor yoksa razı olup ömrümün sonuna kadar evlat hasreti çekmemmi napmam gerekiyoooorrrrr

canım merhaba,sağlık probleminden dolayı sanırım evlat edinmek istiyorsun..Allah bu konuda yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…