- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.441
ben bugün 16.gündeyim.Bu ay kendmi pek dinlemedim...Dün arada sancım oldu yürürken,pazar günü olunca gezdik kocişle.Ondan başka 2 günde bir ilişki oldu,akıntımı takip edemedim,ayıptır söylemesi ayırt edemedim akıntı mı,yoksa şey mi diye?
Kandırırsın inşallah kocişi tatlım...
ahhh canımmmm benimmm,inşallahh inşallallhhhh
kayınvalidem her gördüğüm rüya çıkıyor demişti,geçen gün bak görürsün sen mayısta hamile kalacaksın,hislerim kuvvetlidir,diğerlerini de bilmiştim diyor....Kafam karıştı...ben inanmıyorum onun bu dediğine fakat İnşallah mayıs olsun da "ben demiştim" desin hep,razıyım...
incir güzel tabi, hatta içine ceviz koyunca daha da mikemmel oluyoray ben de bu ay incir yeyip durdum. hatta hala daha yiyorum. normalde hiç sevmem öyle şeyleri hoşuma gitmeye başladı. tam da diyete başladım. incir yüzünden iyice şişmanlamam di miii ?
boşver tatlım hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olsunda mayıstada olsa olur belki bir değil iki olur dualarımdasın tatlişkom
hımm, belki takip etmemek daha iyi zaten. ben de ilk gün doğum kontrol hapı içmiştim ya kocişikandırmak için o yüzden takip ediyorum, acaba büyüdü mü yumrtam diye...
inşallah canım inşallah
incir güzel tabi, hatta içine ceviz koyunca daha da mikemmel oluyorama evet oldukça kalorili, çok şekerli bir meyve çünkü...günde 1-2 taneyi geçmeyin bence
bekliyorum mucizemiiçtin mi peki tatlım? yani ne biliyim gebelik ihtimali filan varsa nasıl olur ki?
tamam ben ortada oturur alkışlarım cuma akşamı doktora gitmiştik, topiğe de yazmıştım zaten, dokotr çok olumlu konuştu bizimle, sıkıntılarınız büyük problemler değil, verdiğim tedaviyle aşılır dedi. Eğer aşılmazsa da hemen iletişime geçelim ben başka tedavi uygularım, siz bana geldiniz bundan sonrası benim işim, çözücez dedi, moral verdi, sahiplendi yani...Bakalım zaman ne getiricek
inşallahhhh canımm;Rabbi'm nasip ettiğinde hiç belli olmuyor,umutsuz anlarda....her anda nasipse oluyor,İnşallah nasibimiz bu aydır,bu ay olmazsa en yakın zamandadır.
eheuehu evt ortada bebişnen beraber otur alkışla sen
canım ne güzel bak buna da çok seviğndim bi doktorun sahiplenmesi çooook güzel
bana da hematoıloıgum demişti kızım sen merak etme ben senin bebek kaybetme sebebını bulucam
beraber bulucaz hiç merak etme dedi ve buldu da Allah ondna razı olsun
inşallahh sizin de bebiş gelir en kısa zmanada :)
inş canım olsunda burda parti verelim disko disko
yine çook ballı konuşuyorsun kızzz....
eheuehu evt ortada bebişnen beraber otur alkışla sen
canım ne güzel bak buna da çok seviğndim bi doktorun sahiplenmesi çooook güzel
bana da hematoıloıgum demişti kızım sen merak etme ben senin bebek kaybetme sebebını bulucam
beraber bulucaz hiç merak etme dedi ve buldu da Allah ondna razı olsun
inşallahh sizin de bebiş gelir en kısa zmanada :)
CANIMMMM nasılsın??
ben de doktorlu olcam kısmetse 13'ünde gideceğim....baksın yumoşlarıma fln,razıyım hsg de çektirsin...hiç tutmadı yumoşlarım...
napim bacım buraya dertleşip birbirimize morel vermek için geliyoruz sonuçta arkadaşlarımı mutlu etmek benim için bi onur
doğru unutmuşum canım birandaolsun hakkınızda hayırlısı inş biranönce düzelir kocişin ve kuzunuz gelir size
canım iyiyim hamdolsun napayım takılıyorum işte hayata
ama niçin üzülüyosun rahım filmi sonucu hamılekalan çok insan var ayrıca ben bazen diyorum ki
kendi kendime tedavi edilcek bişi olsa tedavi olcam die bekelrsin bak benımkının tedavisi de yok hepsinin kökü ne bılıomusun canım
hepsının zmanı var Allah beni bekletio o zmana gelsın die sebep olrk kan pıhıtlaşması var önumde
sdtvyei beklediyo onun başka sıkıntısı var
seni bekletipo işte sneın farklı bi sıkıntın var
x kişisini bekletio rahim şekil bozuklufgu var vs vs vs yani biz hayırlı zamanı bekliyoruz
o arada da üzerimize düşen sebepleri arayıp düzeltme yolumna gidiyoruz....ve bize verilecek nimeti bekliyrouz işte
bizim sınavımız bu
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
“Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir” der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
yehhhuuu!!!!
teşekkür ederim balım..şekerim,glukozum...
canımm benim....çoook haklısın çoooookkcanım iyiyim hamdolsun napayım takılıyorum işte hayata
ama niçin üzülüyosun rahım filmi sonucu hamılekalan çok insan var ayrıca ben bazen diyorum ki
kendi kendime tedavi edilcek bişi olsa tedavi olcam die bekelrsin bak benımkının tedavisi de yok hepsinin kökü ne bılıomusun canım
hepsının zmanı var Allah beni bekletio o zmana gelsın die sebep olrk kan pıhıtlaşması var önumde
sdtvyei beklediyo onun başka sıkıntısı var
seni bekletipo işte sneın farklı bi sıkıntın var
x kişisini bekletio rahim şekil bozuklufgu var vs vs vs yani biz hayırlı zamanı bekliyoruz
o arada da üzerimize düşen sebepleri arayıp düzeltme yolumna gidiyoruz....ve bize verilecek nimeti bekliyrouz işte
bizim sınavımız bu
"İnsana bir zarar dokunduğunda bize yalvarır. Sonra ona tarafımızdan bir nimet verdiğimizde,
Bu, bana ancak bilgim sayesinde verilmiştir der. Hayır, o bir imtihandır. Fakat onların çoğu bilmezler."
Zümer suresi 49
bacım naber
biranda kendimi tatlı gibi hissettim bebek
bana biri akıl versin benim bebeğim olmuyor evlat edinmek istiyorum ama eşimin ailesini nasıl razı edicem eşimde ben de istiyoruz ama... malesef kimseye açamadık konuyu ama ağızlarını aradık kesinlikle karşılar gemileri yakmammı gerekiyor yoksa razı olup ömrümün sonuna kadar evlat hasreti çekmemmi napmam gerekiyoooorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?