- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.521
Slm kızlar maalesef yine adet oldm 9. Ayımıza girdik esimle Çarşamba doktora gitcez.... Bayan doktor dolu erkek doktora randevu aldım altan muayene yapacakmi adetliyken((( cok çekiniyorum erkeğe açamam eminim
Sekreter 8 de gel belki bayan doktor alır dedi ama ya almazsa erkeğe gitcemuyuyamadim inananın düşüncesi bile kastı beni ağrı olurmu bide nsl Olcam anlatirmisiniZ (((
canım merhaba altttan muayeneden hiç çekinme, zaten yattığın koltuk bacaklarını açmanı kolaylaştırıyor, üzerine örtü seriyorlar. doktor sana bakmıyor bile...sadece kasma kendini. hani benzetmekte hata olmasın beraberlik esnasında kendini kasarsan canın daha çok acıyor yaa aynı onun gibiağrı olmaz kuzum merak etmee
Ortu öğretecekmi gercekten bende yarı çıplak nsl oturacağım diyodum ya örtmezse offff aslında erkek doktor cok iyimis ama ben çekinirim eminim kadını istiyorum ama kadinda hep dolu
zaten alttan bakmaz adetliyken bana bakmamıştı...
Slm kızlar maalesef yine adet oldm 9. Ayımıza girdik esimle Çarşamba doktora gitcez.... Bayan doktor dolu erkek doktora randevu aldım altan muayene yapacakmi adetliyken((( cok çekiniyorum erkeğe açamam eminim
Sekreter 8 de gel belki bayan doktor alır dedi ama ya almazsa erkeğe gitcemuyuyamadim inananın düşüncesi bile kastı beni ağrı olurmu bide nsl Olcak anlatirmisiniZ ((( haaa bide ben o hastahanede muayene olmuştum 6 ay önce doktorda bilgilerim var ben 1 sene oldu demek istiyorum anlaşılmaz demi:)
kuzum beniimmm hiiç sıkma kendini bende ilk muayenem erkekdi dolmuş şoförü gibi bir doktordu hemdeama kendini serbet bırakırsan hiiç birşey olmuyor hiç sıkma kendini erkek olunca uttanıyorsun ama onlar daha da şip şakcı Büyük ihtimalle allatn bakmaz diye düşünüyorum adetli iken ama bakarsada sıkılma bu bundan böyle sürekli başımıza gelecek birşey çünkü alışmak lazım
Ayrıca şuu ufak yalanın da sanırsam doktor bilir kaydın olunca artık eskisi gibi değil herşeyin pat önlerin de oluyor
Bizlere güzel haberler veririsin inşallah kuzum
İns bakmaz kadın doktor muayene ederse sorun deil erkeke açamam eminim hormon testi yapsın sadce olmazmı sonra sonucumu kadın doktoruna gosteririm ona alttan muayene olurum ne zor is ya kadın olmak
Dua et bana stres oldum İnandoktora derim ilk bı kac ayı hiç saymadık onları sayarsam 1 sene oldu ama adam akıllı 9 ay oldu diyeyim Ozaman :) yalancı olmayayım bari bide onun için utanmayayım:)erkeğe muayene olamam eminim niye dersen. Bundan 6 a önce gittim alttan muayene edecek diyince korktum gözlerim doldu bakmadı alttan.. Off Çarşamba geçsin hemen İnan canımın agrimasina deil utanmak beni cok stres ediyor :)
canım niye bu kadar kasıyosun ki kendini??
ben alıştım artık
bu arada bu ay hormon testi için gittim 3. gün.
alttan öyle baktı
utanacak bişey yok.
erkekti hatta doktorum
İns bakmaz kadın doktor muayene ederse sorun deil erkeke açamam eminim hormon testi yapsın sadce olmazmı sonra sonucumu kadın doktoruna gosteririm ona alttan muayene olurum ne zor is ya kadın olmak
yarın adet görmem lazım ama ne sızım var ne ağrım ne göğüslerim ağrıo sadece su gibi akıntı gelio birde midemde yanma hissi var :S inş gelmez kırmızılarrr allahımm
Kuzum benim inşallah güzel haberler verirsin bizlere inşallah sağlıklı bir bebeğin habercisidir bunlaryüzümüzde tekrar gülücükler yüreğimize umutlar dolar inşallah 2012 ye girdik gireli hep güzel haberler verdik birbirimize hamilelerimiz arka arkaya geldi ama nazar oldu galiba kötü haberler vermeye başladık son zamanlar da birbirimize İnşallah yeniden bir ışık doğar ve arkası kesilmeden güzel haberler veririz topiğimizi neşe ile doldururuz
Dua et bana stres oldum İnandoktora derim ilk bı kac ayı hiç saymadık onları sayarsam 1 sene oldu ama adam akıllı 9 ay oldu diyeyim Ozaman :) yalancı olmayayım bari bide onun için utanmayayım:)erkeğe muayene olamam eminim niye dersen. Bundan 6 a önce gittim alttan muayene edecek diyince korktum gözlerim doldu bakmadı alttan.. Off Çarşamba geçsin hemen İnan canımın agrimasina deil utanmak beni cok stres ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?