Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım niye bu kadar kasıyosun ki kendini??
ben alıştım artık
bu arada bu ay hormon testi için gittim 3. gün.
alttan öyle baktı
utanacak bişey yok.
erkekti hatta doktorum

günaydın hanımlarrr

bu güne altan muayene stresiyle merhaba diyelim

ben mayısa kadar baya yüklerim stresimi

doktor masasında da patlatırım ahhh ahhh

ay kuzularım hepinize teşekür ediyorum canımın yanması umrumda bile deil inanın utanmak beni çok sinir ediyor:)
iki gecedir uyuyamadım eşim sen erkege muayene olmassın benden utanıyosun ona hiç olmassın dediii.iyicene korktum başka yerde kadın doktora randevu aldım:)
lazere genitale gidiyorum ona açıyorum sorun yok ama erkege açamam çok tırstım cok:)
bakalım inş kaıdn doktor iyidir bende kadın doktorları sevmem erkekler herzaman daha ilgili ve incedir ama alttan muayne konu olunca mecbur kadın doktor seçtim canım acısada öenli deil sıkarım 5-10 dk dişimi bşy olmas bebişim için deger herşey:)
öyle bi istekliyimki yarın gidip muayene oolmak için hatta rahim flimi çekelim dese atlıycam hemen olsun diye:)8 aydır çok yıprandım 10 dk canım agrısın hiç önemli deil en azından sonucu güzel çıksın:)inş bi sorunda çıkmas içim rahatlar:)
yarın muayene sonrasında yazarımmm:)doktora gitmeyi ertelemeyin ben 8 aydır bekledigime pişman oldum

selam kızlar günaydın ben de yarın doktora gitcem..hani geçen aylarda da bahsetmiştim size ama belki hatırlamıyosunuzdur..benim adete 10 gün kala kahverengi akıntım başlıyo,azar azzar artarak ve rengi koyulaşarak devam ediyo..sonra adet günüm geliyo kanama başlıyo.ağrım falan yok.akıntıda koku da yok..eşim ısrar etti bi görün dedi 32 günde bir adet oluyorum,bu c.tesi olmam lazım.yarın gidiyim doktorumdan rica edicem adetin 3.günü hormon testi yapılıyomuş hangi testlerse onları bana yazsın da haftaya p.tesi onları da yaptırıyım,bide eşime sperm testi yaptırcam.şimdilik yeter umarım bi problem çıkmaz işte böle işlerim yoğun sizlere çok yazamıyorum,ama takipteyim,rabbim yar ve yardımcımız olsun

Günaydın herkeseee
Canlarım ya şu listeyi bir güncelleyim, buna göre batı bayağa geçenler var??? ne alemdesiniz deyin bakalım

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR][TR]
[TD]avniye
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]melis.ceren
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]11 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR][TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mart-1 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yaptır tatlım, progesteron ya prolaktin hangisiydi hatırlamıyorum ama birinden kaynaklanabiliyormuş sanırım bu kahverengi akıntılar. birşey varsa ortaya çıksın en azından. doktora gidecek olman iyi olmuş. eşin de yaptırsın zaten spermiogram, nedir ki, erkeklerin işi rahat vallahi inşallah ikinizin de sonçları iyi çıkar
kendine iyi bak, fırsat buldukça da gel...

canımm benim hayırlı haberlerle gel

aslında doktora mayısta gitmek fikrimiz ancak o vakte ayarlanmamızdan oldu diyebilirim, ilçedeyiz Konya mı Ankara mı olsun kararsız kaldık (NEYSE BİR KARAR VERDİK ) belki bir hayır vardır bunda da...

bir de soğan kürü yapıyorum ikinci ay bu ay kürümde, hani onunda neticesini görürsem diye ayak sürüdük canım,

ama mayıs kesin adetin 2. günü mü yoksa 3.günü mü hangisi farklı yorumlar okudum da, ya da doktora soralım hangi gün gel derse bilemiyorum da:44:

Son düzenleme:

dün sana cevap yazmıştım canım ama görmedin ki

nee biri alttan muayene mi dedi bu konuda kaşarlanmış biri olarak ne diyeceimi bilemiyorum utanacak korkacak bişe yok doktorlar anlıyo ilk kez başına geliyosa bu yüzn ifaden değişiyo onlarda motive olsun diye havadan sudan muhabbet ediyolar ama bana gerek yok artık şakalaşa gırgır yaparak muayene oluyorum ben

ay kızlarr akşam duugusala bağladım fena oldum... eşimin halı saha maçı vardı ben spordan çıktım onu sahadan aldım eve gidiyorduk muhabbete başladı doktorla görüştün mü tüp bebek işini dedi bende evet dedim hazirandan sonra tatil yaptıktan sonra başlayacaz dedim ya istiyorsan hemen başla dedi sabırsızlanıyorsun değil mi dedim evet dedi tek korkum ikiz falan olursa dedi tam gözüm doldu ağlamak üzereyken başladım gülmeye olsunda 2-3 razıyım dedim hem annelerimize veririk bakarlar küsmezler o baktım ben baktım diye dedim güldü ağlarken güldüm akşam akşam rabbim güldürecek yüzümüzü inş kızlar...

bu gün bnim batım günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesi üstünde annemin beni doğurduğu yaştayım muhaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıyırdım sabahtan beri dilimde bu şarkı kociş sen ne saçmalıyon diyo anlamıyor ki gariban... ayy gelsede kırmızılarım şu göğüslerimin ağrısı dinse uyurken çarpsam acıyor yaaaa nasıl bişimiş bu ağrı yaaa

dün sana cevap yazmıştım canım ama görmedin ki

ah bitanem neden görmedim ben..bir arıyım bakıyım....

belki de nasipte ikiz vardır, tedavi sebeptir fıstığım ya bilemeyiz ki... insan önüne bir plan bir yol çizdimi de sabırsızlanıyor. ama tatilde moral ve enerji depolayıp sonra başlamak daha mantıklı sanki.

şöyle güzelce dinleniverirsin canımm

görüşürüz inş..

canım şimdi gördüm...
yine keyifsizim tatlım ben ya kusuruma bakma
tam yumurtlama günlerimdeyim, belki de dün çatladı bilmiyorum...biz en son cmtsi birlikte olmuştuk, tabi ona da birlikte olmak denirse...eşimin bu sıkıntısıyla yaşamaktan yorulmuşum ben de onu farkediyorum. tedaviye çok yeni başladık, yavaş yavaş düzelicek belki ama, sorunlu geçen zamanlar çok yıpratmış beni...eşimin gözünde kadın gibi görmüyorum artık kendimi... şehvet görmüyorum çünkü, artık şevkat de istemiyorum...karşı cins olduğumu unutuyormuşum gibi geliyor. bu sıkıntılar çok zormuş, bi de kimseye anlatamıyorum. kendimle ilgili olsa annemle falan paylaşacağım ama konu eşim olunca 3. bir kişi ile dertleşilmiyor...bir tek sizler varsınız konuşabildiğim. eskiden 1 öpmemle tahrik olan adamı şimdi ne yapsam baştan çıkaramıyorum, artık zaten içimden de gelmiyor.

selam canlarım...
az önce iş arkadaşımın eşinin doğum yaptığını öğrendim.telefonla konuştuk,Allah sana da nasip etsin,çok güzel bi duygu dedi....Çok duygulandım...

sağol canım çok teşekkür ederim.valla ya erkeklerin işi rahat olan kadınlara oluyo,her cefayı kadın çekiyo hayırlısı bakalım inşallah iyi çıkar,sonuçları size yazarım

canım benim inş bu sabrın sonu selamet olur Rabbim bizi sabırla sınıyordur inş. canım benim

paylaştıklarımız çok derin ve biz bu derinliği güzel haberlerle taçlandıracağız inanıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…