- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.561
canım şimdi gördüm...
yine keyifsizim tatlım ben ya kusuruma bakma
tam yumurtlama günlerimdeyim, belki de dün çatladı bilmiyorum...biz en son cmtsi birlikte olmuştuk, tabi ona da birlikte olmak denirse...eşimin bu sıkıntısıyla yaşamaktan yorulmuşum ben de onu farkediyorum. tedaviye çok yeni başladık, yavaş yavaş düzelicek belki ama, sorunlu geçen zamanlar çok yıpratmış beni...eşimin gözünde kadın gibi görmüyorum artık kendimi... şehvet görmüyorum çünkü, artık şevkat de istemiyorum...karşı cins olduğumu unutuyormuşum gibi geliyor. bu sıkıntılar çok zormuş, bi de kimseye anlatamıyorum. kendimle ilgili olsa annemle falan paylaşacağım ama konu eşim olunca 3. bir kişi ile dertleşilmiyor...bir tek sizler varsınız konuşabildiğim. eskiden 1 öpmemle tahrik olan adamı şimdi ne yapsam baştan çıkaramıyorum, artık zaten içimden de gelmiyor.
en azından bende güzel haberler yok tatlım.ben de çok sık olmasa da buralardayım.
anladım canım gelir o güzel haberler sana da merak etme
sdtive geçer tüm zorluklar canım sıkma canını
dualarımız bu yönde,Rabbi'm duyacak dualarımızı kabul edecek inşallah..sabırla dualarla devam ediyoruz.
ne nasılsın??Durumlar nedir?
ben de tedavimin ilk aşamasını bitirdim. doktorun söylediği zamana göre bebiş çalışmalarına başlıycam. bir aydır kötü durum kocam uzak duruyo benden çok üzülüyorum
canım benim,inşallah kavuşmanız süpper olur!!!doktorun talimatıyla başlar başlamaz hamiş kalırsın ve bugünlerin acısını çıkartırsınız,acılarınız kavuşmayla son bulur inşallah...
RAbbiiim sana acil şifalar versin inşallah nildevrim'cim...Allah yar ve yardımcınız olsun...
inşallah canım. aslında yasak yok dikkat edersek ilişki yaşayabiliriz. ama eşim beni incitmekten korkuyo yaklaşmıyo ben de deli oluyorum
kız niye deli oluyon,o seni düşünüp,seni incitmek istemiyor.Onun da içi gidiyordur,sınavınızın bitmesine az kaldı,Rabbi'min verdiği sınavı verince kavuşacaksınız,hem nasip olursa bebiş bilem göbüşe düşer...
çok zor bişeymiş kız öle deme. bekarken hiç böle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama öle yani
çok zor bişeymiş kız öle deme. bekarken hiç böle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama öle yani
canım benim inş bu sabrın sonu selamet olur Rabbim bizi sabırla sınıyordur inş. canım benim
paylaştıklarımız çok derin ve biz bu derinliği güzel haberlerle taçlandıracağız inanıyorum ben...
canım atlatacaksınız bu durumları inşallah..Sabrın sonu selamettir,ve hayırlı olanla karşılaşmanıza az kaldı,bu benim kendi hissettiklerim...tedavi süresinde süüppeer bir partnere kavuşacaksın.veeee bebiişinize.
sdtive geçer tüm zorluklar canım sıkma canını
bazen eşim bana soğuk davranınca ilişki istemeyince ben de öyle hissediyorum aslında.
Ben de etrafımdaki bayanlar konuşunca "hadi canım,bir sene dokunmasın,umrumda olmaz "diyodum.
canımm Rabbim şifalar versin inş. çok şükür sevindim mutlu haberlerine, ikiniz için de tabi önce sağlık,
merak etme gerisi gelir
öle değilmiş işin aslı. kayınvalidem bizde kaldı iki hafta ilgilendi benle sağolsun. durumu da biliyodu tabi tedavi aşamasını bildiği için. kızım iyi oğlum dayanıyomuş, senden uzak duramazki o dedi
sağol canım. bi de kocamın uzaklığını aşabilirsek süper olacak
ten uyumunuzun farkında....pşttt hop dedik yatak sırrı....
erkekler psikolojik olarak çok etkileniyorlar, zamanla geçer bu durum...
bu aralar müjdeli habere hasret kaldık yaaa...birileri güzel haber verse...
işyerinden arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. bir oğlu vardı, cinseyeti belli olmuş ikincinin kızmışçok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?