Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım atlatacaksınız bu durumları inşallah..Sabrın sonu selamettir,ve hayırlı olanla karşılaşmanıza az kaldı,bu benim kendi hissettiklerim...tedavi süresinde süüppeer bir partnere kavuşacaksın.veeee bebiişinize.

Son düzenleme:
dualarımız bu yönde,Rabbi'm duyacak dualarımızı kabul edecek inşallah..sabırla dualarla devam ediyoruz.
ne nasılsın??Durumlar nedir?

ben de tedavimin ilk aşamasını bitirdim. doktorun söylediği zamana göre bebiş çalışmalarına başlıycam. bir aydır kötü durum kocam uzak duruyo benden çok üzülüyorum

ben de tedavimin ilk aşamasını bitirdim. doktorun söylediği zamana göre bebiş çalışmalarına başlıycam. bir aydır kötü durum kocam uzak duruyo benden çok üzülüyorum

canım benim,inşallah kavuşmanız süpper olur!!!doktorun talimatıyla başlar başlamaz hamiş kalırsın ve bugünlerin acısını çıkartırsınız,acılarınız kavuşmayla son bulur inşallah...

inşallah canım. aslında yasak yok dikkat edersek ilişki yaşayabiliriz. ama eşim beni incitmekten korkuyo yaklaşmıyo ben de deli oluyorum

inşallah canım. aslında yasak yok dikkat edersek ilişki yaşayabiliriz. ama eşim beni incitmekten korkuyo yaklaşmıyo ben de deli oluyorum

kız niye deli oluyon,o seni düşünüp,seni incitmek istemiyor.Onun da içi gidiyordur,sınavınızın bitmesine az kaldı,Rabbi'min verdiği sınavı geçince kavuşacaksınız,hem nasip olursa bebiş bilem göbüşe düşer...

Son düzenleme:

çok zor bişeymiş kız öle deme. bekarken hiç böle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama öle yani

çok zor bişeymiş kız öle deme. bekarken hiç böle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama öle yani

bazen eşim bana soğuk davranınca ilişki istemeyince ben de öyle hissediyorum aslında.
Ben de etrafımdaki bayanlar konuşunca "hadi canım,bir sene dokunmasın,umrumda olmaz "diyodum.

hakikaten öyle...,mşallah güzel haberlerimiz olur birbirimize verecek

inşallah canım, iyi şeyler olmasına gerçekten ihtiyacım var

sdtive geçer tüm zorluklar canım sıkma canını

inşallah...

bazen eşim bana soğuk davranınca ilişki istemeyince ben de öyle hissediyorum aslında.
Ben de etrafımdaki bayanlar konuşunca "hadi canım,bir sene dokunmasın,umrumda olmaz "diyodum.

öle değilmiş işin aslı. kayınvalidem bizde kaldı iki hafta ilgilendi benle sağolsun. durumu da biliyodu tabi tedavi aşamasını bildiği için. kızım iyi oğlum dayanıyomuş, senden uzak duramazki o dedi

ten uyumunuzun farkında....pşttt hop dedik yatak sırrı....

sır kocam gözünü ayırmıyoki benden sır mı bıraktı sağolsun. birka arkadaşım var çatlayacaklar kıskançlıktan nerdeyse

erkekler psikolojik olarak çok etkileniyorlar, zamanla geçer bu durum...

evet canım öyle. korkuyo rahatsız edecek beni diye. neyse hepimiz atlatırız inşallah sıkıntıları

bu aralar müjdeli habere hasret kaldık yaaa...birileri güzel haber verse...
işyerinden arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. bir oğlu vardı, cinseyeti belli olmuş ikincinin kızmış çok sevindim

bu aralar müjdeli habere hasret kaldık yaaa...birileri güzel haber verse...
işyerinden arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. bir oğlu vardı, cinseyeti belli olmuş ikincinin kızmış çok sevindim

aaa ne hoş. benim de arkadaşımın oğlu var ikibuçuk yaşında. iki aylıkta kızı var. gidiyorum her hafta koklayıp öpüyorum mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…