- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.581
bu aralar müjdeli habere hasret kaldık yaaa...birileri güzel haber verse...
işyerinden arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. bir oğlu vardı, cinseyeti belli olmuş ikincinin kızmışçok sevindim
ne güzelll kız ve oğlan çocuğu...iki duygguyyu da tadack...ALLAH BİZE DE NASİP EDER TEZ VAKİTTE İNŞ....
meraba kızlaaarr
beni iki kesmez üç ya da dört istiyom
beni iki kesmez üç ya da dört istiyom
aslında ben de 3 istiyorum ama yaş 28 oldu daha 1 tane bile yapamadım
ay kuzularım hepinize teşekür ediyorum canımın yanması umrumda bile deil inanın utanmak beni çok sinir ediyor:)
iki gecedir uyuyamadım eşim sen erkege muayene olmassın benden utanıyosun ona hiç olmassın dediii.iyicene korktum başka yerde kadın doktora randevu aldım:)
lazere genitale gidiyorum ona açıyorum sorun yok ama erkege açamam çok tırstım cok:)
bakalım inş kaıdn doktor iyidir bende kadın doktorları sevmem erkekler herzaman daha ilgili ve incedir ama alttan muayne konu olunca mecbur kadın doktor seçtimcanım acısada öenli deil sıkarım 5-10 dk dişimi bşy olmas bebişim için deger herşey:)
öyle bi istekliyimki yarın gidip muayene oolmak için hatta rahim flimi çekelim dese atlıycam hemen olsun diye:)8 aydır çok yıprandım 10 dk canım agrısın hiç önemli deil en azından sonucu güzel çıksın:)inş bi sorunda çıkmas içim rahatlar:)
yarın muayene sonrasında yazarımmm:)doktora gitmeyi ertelemeyin ben 8 aydır bekledigime pişman oldum
ben bende ben de!'!!!en az iki istiyorum nasipse..
ama henüz bitanesini bile nasip etmedi Rabbii'mmmm....isyan değil haşaa...sadece üzgünüm.
olur olur inancımızı yitirmeyelim asla
ben bende ben de!'!!!en az iki istiyorum nasipse..
ama henüz bitanesini bile nasip etmedi Rabbii'mmmm....isyan değil haşaa...sadece üzgünüm.
olur canım öle deme. benim kuz ilk çocuğunu 31de ikinciyi 34te doğurdu. olur yani öle düşünme. bende 27ye dayandım. ama ben olursa korunmıycam pek arka arkaya istiyorum. yaş farkı bırakmıycam pek. inşallah olursa yani
Merhaba hatunlar ne güzel bir gün güneş yüzünü artık yavaş yavaş göstermeye başldıı :) havalar ısınsın kuşlar cik cik etsin doğanın sesi insanları sesi doluşsın heryerde cıvıl cıvıl olsun sokaklar :)
bu gün kırmızılar kart göstermedi günüm regli olmam lazım ama yok :) ben uzayan akıntıyı 6 martta görmüştüm sanırım ayın 22 si yada 23 gibi olmam gerekicek :) inş gelmez kırmızılar bende hamileyimm kızlar derim :) ya hiç adet belirtisi yok bende inş :) hamişlik belirtiside yok :) çok ortada bir yerdeyim ben yahuu :)
hoşbuldum psikoloğumm ben iim sen nasılsın ben bayadır gelemedim hiç birinizden haberim yok güzel haberler verin banahoşgeldin canım naber
bebeğimm çoook iim sen naptın iisiniz inş kandırıyon dimi kocişi halamerhaba canım, hoşgeldinnn, nasılsın?
cinsiyet belli oldu mu?
hooşşşgeldinnn minişinin annesi...
Merhaba hatunlar ne güzel bir gün güneş yüzünü artık yavaş yavaş göstermeye başldıı :) havalar ısınsın kuşlar cik cik etsin doğanın sesi insanları sesi doluşsın heryerde cıvıl cıvıl olsun sokaklar :)
bu gün kırmızılar kart göstermedi günüm regli olmam lazım ama yok :) ben uzayan akıntıyı 6 martta görmüştüm sanırım ayın 22 si yada 23 gibi olmam gerekicek :) inş gelmez kırmızılar bende hamileyimm kızlar derim :) ya hiç adet belirtisi yok bende inş :) hamişlik belirtiside yok :) çok ortada bir yerdeyim ben yahuu :)
canım eğer alttaki ticker yaşını gösteriyorsa, sen daha çok gençsin... olur inşallah
ben de yakın olsun istiyorum yaşları ama kısmet bakalım Rabbim ne vericek
hoşbuldum minişimin tezesi nabersiniz
bebeğimm çoook iim sen naptın iisiniz inş kandırıyon dimi kocişi halane var ne yok topikten haberler verin bana hadi şu sıra gitmem lazım cinsiyetiyle ilgili bişeler sölerim demişti ama çok iim 2 hafta daha gitmicemki gidince tam belli olsun ama erkek ben biliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?