Sabredenler Kulübü 2012 :)

bu aralar müjdeli habere hasret kaldık yaaa...birileri güzel haber verse...
işyerinden arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. bir oğlu vardı, cinseyeti belli olmuş ikincinin kızmış çok sevindim

ne güzelll kız ve oğlan çocuğu...iki duygguyyu da tadack...ALLAH BİZE DE NASİP EDER TEZ VAKİTTE İNŞ....

aslında ben de 3 istiyorum ama yaş 28 oldu daha 1 tane bile yapamadım

olur canım öle deme. benim kuz ilk çocuğunu 31de ikinciyi 34te doğurdu. olur yani öle düşünme. bende 27ye dayandım. ama ben olursa korunmıycam pek arka arkaya istiyorum. yaş farkı bırakmıycam pek. inşallah olursa yani

Minik gelin dularım seninlee içimden bir ses sorun çıkmıcağını söylüyor bak görürsün güzel haberlerini alıcazz burdann eğer aksi olursa üzülmee bunada şükürr canım bunada şükür Rabbim dert verip derman aratmasın derdinide versin biz çekmeye razıyızz sabırsa sabrımızıda çekerizz çok şükür bunada şükür benimde bu 4. ay olucak bakalım daha kırmzı kart yemedim b u gün reglii günüm ne belim ağrıyor ne göğüslerim ama ben o yumuşak uzayan akıntıyı 6 mart görmüştüm 2 gün sonra çatladı desem 8 mart desek 22 mart olmam lazım yani 2 gün sonra geç yumurtladım gene Herşeyin hayırlısı kırmızılar o gün gelirse bunada şükür dicem yola devam dicem 8 ay beklemişsin iyi yönünden bak canımm 8 ay boyunca beklemen ne kadar Sabırlı olduğunu gösteriyor ve tavsiye 1 dr. git görün ve o dr. istikrarlı ol yoksa herkez kafanı karıştırır canım hakkında hayırlısı olsunnn inş bebeğin en kısa zamanda göbişine yerleşir Rabbim DUY SESİMİZİ DUR BİZ KULLARINI BİZİDE DİĞER KULLARIN GİBİ ANNELİKLE MUKAFATLANDIR YARABBİM ANNE OLMAK İSTİYORUZ YUVALARMIZIN MEYVELERİNİ BİZDE VERMEK İSTİYORUZ BİR MENİNDE O CANI DÜŞÜR RAHMİMİZE ONA TUTUNMA GÜCÜ VER KURBAN OLDUĞUM YARABBİMM BİZİM ANNE OLMAK İSTEYEN TÜM KULLARINI BİRAN EVVEL ANNE YAP YARABBİM aMİN!!!

Merhaba hatunlar ne güzel bir gün güneş yüzünü artık yavaş yavaş göstermeye başldıı :) havalar ısınsın kuşlar cik cik etsin doğanın sesi insanları sesi doluşsın heryerde cıvıl cıvıl olsun sokaklar :)
bu gün kırmızılar kart göstermedi günüm regli olmam lazım ama yok :) ben uzayan akıntıyı 6 martta görmüştüm sanırım ayın 22 si yada 23 gibi olmam gerekicek :) inş gelmez kırmızılar bende hamileyimm kızlar derim :) ya hiç adet belirtisi yok bende inş :) hamişlik belirtiside yok :) çok ortada bir yerdeyim ben yahuu :)

ben bende ben de!'!!!en az iki istiyorum nasipse..
ama henüz bitanesini bile nasip etmedi Rabbii'mmmm....isyan değil haşaa...sadece üzgünüm.

canım eğer alttaki ticker yaşını gösteriyorsa, sen daha çok gençsin... olur inşallah

ben de yakın olsun istiyorum yaşları ama kısmet bakalım Rabbim ne vericek

canım benimmm inşallah sevince boğarsın bizi...Hamişlikle gel yanıbaşımıza...

hoşgeldin canım naber
hoşbuldum psikoloğumm ben iim sen nasılsın ben bayadır gelemedim hiç birinizden haberim yok güzel haberler verin bana
merhaba canım, hoşgeldinnn, nasılsın?
cinsiyet belli oldu mu?
bebeğimm çoook iim sen naptın iisiniz inş kandırıyon dimi kocişi hala ne var ne yok topikten haberler verin bana hadi şu sıra gitmem lazım cinsiyetiyle ilgili bişeler sölerim demişti ama çok iim 2 hafta daha gitmicemki gidince tam belli olsun ama erkek ben biliyom
hooşşşgeldinnn minişinin annesi...

hoşbuldum minişimin tezesi nabersiniz

belki de süpriz yapar sana bebişin... geç yumurtalamış olmandan şüpheleniyorsan kendini heyecanladırmadan 1-2 gün daha bekle bakalım. inşallah gelmezler, sen de bize güzel haberler verirsin göğüs ağrın falan var mıydı? öyle hatırladım sanki

canım eğer alttaki ticker yaşını gösteriyorsa, sen daha çok gençsin... olur inşallah

ben de yakın olsun istiyorum yaşları ama kısmet bakalım Rabbim ne vericek

yaşımı gösteryor canım,ama 7 aydır olmayınca,daha 7 aylar görecek miyim,belki de 7 seneler...Korkuyorum RAbbi'me sığınıyorum...

ah tatlım kocişi kandırıyorum ama neye yarıyor...pazar ilişki olmadı, dün de olmadı...yani eşim yanaşmadı bile...bu akşam da olmazsa zaten umut falan da olmaz...artık kendimi öyle kötü hissediyorum ki, en son ne zaman eşimle doğru düzgüni doyasıya birlikte olduk hatırlamıyorum bile. cuma günü doktora gitmiştik eşim için, tedaviye başladık hormon değerini tekrar yükseltmek için, sonuç almamız vakit alacaktır. Allahtan doktor umutlu konuştu, hatta tedavi iyi gitmiyor gibi olursa, bana yazın, hemen yöntem değiştirelim dedi. bakalım zaman ne getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…