- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.661
benim düşüncem aslında bu ay incir kürünü denemek kafamdaaki bu..
ama eşimde doktor gözetimi olsun dio yani tedaviden yana..
bilmiyorum nasıl olacak..
öte yandan da klomene başlarkende yaptığım arıştırmalara göre klomenle yumurtlayanların baya bi çok olduğunu okuyunca baa bi ümitlenmiiştim..
ama bende etki etmdi yumurta oluyo ama büyümüyo..
yine iğne tedavisine de böle sonuç olur die korkmuyo değilim açıkcasınapiim kızlar bana bişelr söleyin nooollluuuurrrr......
öyle yapıcam canım bizim balıklarımız var eşim dediki balık yumurtlayacak galiba taşı temizliyo dedi benimde ağrım vardı aklıma geldi dedimki ona bende yumurtluycam galiba ağrım var dedim sonra lavaboya gidip akıntıyı görünce dedim ben yumurtladım adam bana diyo dalgamı geçiyon benle
:))) aaa deseydin balıklar yumurtlarlar da ben yumurtlayamaz mıyım :))) süper olmuş ama ya zamanlamam mükkemmel..
:))) aaa deseydin balıklar yumurtlarlar da ben yumurtlayamaz mıyım :))) süper olmuş ama ya zamanlamam mükkemmel..
aynen öyle bende kendime şaşırdım espiri olsun diye sölemiştim gerçek oldu
olabilir cnm illa 14.gün olacak die bişiy yok her kadının farklı olabilio..ağrı sızı yanıltabilir başka şeylerden de olmuş olabilir ağrıların ama akıntın şeffafsa yumurtladığının göstergesidir büyük ihtimalle cnm..
Ben bu ay ilk defa 3 kez karşılaştım o akıntıyla. farklı aralıklarla. İnanamadım.Yanılıyor olabilirmiyim diyede düşündüm ama sanmıyorum :) Hepsinide değerlendirdim ama bakalım henüz sonuçtan haberdar değiliz. İnşallah birinde tutmuştur, inşallah ..
kızlar yemekten sonra gelddimmmmmmmm;her an adet olacakmış gibiyim,tuvalete gidip geliyrum sürekli.Offf....çok stresli bi durum..
kızlar yemekten sonra gelddimmmmmmmm;her an adet olacakmış gibiyim,tuvalete gidip geliyrum sürekli.Offf....çok stresli bi durum..
inşallah pskilojik değildir bu gecikme.aslında o kdr detaylı düşünmedim bu ay bebiş işini.şimdi kırmızılar gelmeyince strs yaptım.bnm 6 gün önceki halimsin cnm :) anlıorum o stresini ama yapma biraz rahat olmaya çalış..gecikme ne durumda günün geçti mi?
:d hayır bi de tavsiyeler var ki onlar apayrı malzeme gülmekten ölüyorum..bigün kadının biri ' kocanın kucağında hopla hopla hopla ' dedi bana yaa
biz yarıldık arkadaşla ama nafile kadın tutturdu illa hopla diye :) (kocası pek hoplatmamış galiba içinde kalmış)
daha neler neler resmen özel hayat fln kalmıo yaa herşey ortalıkta :)) rezillik diz boyu ama gülüyorum artık napim..ben de demeye başladım biz düşünmüyoruz diye ama kimse yemio bu saatten sonra..kimle konuşsam ilk hatrımı soruo sonra bebek var mı dio :)
bi kaynanam sormadı yaa ondan bekliorum bu malum soruyu cvbı patlatayım ama uyanık karı hiiiç sormuyo :))
KIZLAR ADET GELMEZSE,BUGÜNLER GEÇMEZ....
Test yapsam çıkar mı acaba yaw...
idrarda henüz çıkmaz bence, yok yere sıkma şimdi canını
kan testinde çıkar ama onu da yaptırmak istemiyorum,çift çizgiyi görünce gidicem
KIZLAR ADET GELMEZSE,BUGÜNLER GEÇMEZ....
Test yapsam çıkar mı acaba yaw...
o zaman kandır kendini, sanki bat haftaya çarşamba günüymüş gibi düşün. istersen listeye de öyle yazıyım? tam 1 hafta geçmiş oldun, öyle yap tahlili? ya da daha yakın bir tarih istersen öyle yapalım. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?