- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.841
geçmiş olsun tatlım güsel çıkar inş sonuçların bacım miyomunda yok olmuştur inş kendiliğinden,bende de var demir eksikliği ve şeker düşüklüğü olması gerekenden birazdüşük ve tansiyonumda normalden düşük hep...ben bikaçgün içtim ilacı sonra bıraktım şeker düşüklüğüne ise sık sık tatlı yememi söledi öle oluncada kilo alıyorum yemesem tansiyonum baya düşüyor napcam bilmiyorum.... yumurtlama günlerinde bol bol çalışma imkanın olur inş....
ben daha yemedim kırmızıları herkes benim üstüme 2.yi gördü bende hala tık yok daha bekliyorum
idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engelmidir arkadaşlar
idrar yolu enfeksiyonu gebeliğe engelmidir arkadaşlar
geçmiş olsun tatlım güsel çıkar inş sonuçların bacım miyomunda yok olmuştur inş kendiliğinden,bende de var demir eksikliği ve şeker düşüklüğü olması gerekenden birazdüşük ve tansiyonumda normalden düşük hep...ben bikaçgün içtim ilacı sonra bıraktım şeker düşüklüğüne ise sık sık tatlı yememi söledi öle oluncada kilo alıyorum yemesem tansiyonum baya düşüyor napcam bilmiyorum.... yumurtlama günlerinde bol bol çalışma imkanın olur inş....
ben daha yemedim kırmızıları herkes benim üstüme 2.yi gördü bende hala tık yok daha bekliyorum
ay öyle vallah senden sonra 2 kez adet gördüm:))) canım ya inş. hamişsindir
benim de tansiyonum çok düşük ama alıştım artık. ben tatlıya acayip düşkünüm. aç karnına bile baklava çikolata yerim hiç midem bulanmaz. ben seni zayıf hayal ediyordum. ama eminim sen böyle de çok tatlısındır...
bu arada miyomlar bildiğim kadarıyla kalıcı önemli olan büyümemesi. çok büyürse ameliyatla alıyorlar. allah korusun...
allah korusun bebiş inş büyümemiştir miyom ve inş hamişimdir dicem ama adet belirtilerim var biraz geçen yumurtladığıma göre bikaçgünede adet olurum sanırım
kiloya gelince sorma çok zayıftım ama evlendikten sonra baya aldım aslında çokta yemiyorumda bazı nedenlerden dolayı hem pskolojik hemde bağırsaklarımdaki sorunlardaan dolayı böle aldım işte... ama iltifatın için tşk ederim bebiş iki varsın....
iyi aksamlar herkese,
biraz geçmişe bakayım dedim ama hepsini okuyamadım. minikgelin'in açtığı başlığı okudum. çok üzüldüm ama umitsiz olmamak lazım, inşallah Allah nasip eder ona da bir bebek!
ben de güya 13 mart'da adet olacaktım hala daha olmadım. bu ay bir türlü olmuyor bu meret. hamile de değilim. yarın doktora gidip baktırıcam artik ilaç mı veriyor ne yapıyorsa. hiç böyle şey de olmamıştı bana. love_love bir yere yazmış, adet düzeni bozuluyormuş, sonra hamile olunuyormuş diye, inşallah benimki de öyledir de başka bir sıkıntı yoktur ne diyeyim
iyi aksamlar herkese,
biraz geçmişe bakayım dedim ama hepsini okuyamadım. minikgelin'in açtığı başlığı okudum. çok üzüldüm ama umitsiz olmamak lazım, inşallah Allah nasip eder ona da bir bebek!
ben de güya 13 mart'da adet olacaktım hala daha olmadım. bu ay bir türlü olmuyor bu meret. hamile de değilim. yarın doktora gidip baktırıcam artik ilaç mı veriyor ne yapıyorsa. hiç böyle şey de olmamıştı bana. love_love bir yere yazmış, adet düzeni bozuluyormuş, sonra hamile olunuyormuş diye, inşallah benimki de öyledir de başka bir sıkıntı yoktur ne diyeyim
inş öyle olursun canım,benimde bi kaç aydır çok şaşıyor dr bi sorun olmadığını söledi hakkımızda hayırlısı olsun
inş öyle olursun canım,benimde bi kaç aydır çok şaşıyor dr bi sorun olmadığını söledi hakkımızda hayırlısı olsun
muck sen de iyiki varsın. bak ablam diyorki aynı adet belirtileri gibi hiçbir fakı yokmuş karnı beli göğüsleri her yeri ağrımış. ay canım ya inş. sen de hamişsindir... ameliyattan önce ne güzel bir haber olur sizin için.dur bakalım kırmızılar gelmeden hala umut vardır
inşallah ya, bir de şu kasıntılarım olmasa adet olmadığımı da umursamıycam ama ikide bir tam adet oluyorum diye düşündüren ağrı oluyor sonra fos. kırmızıları bu kadar heyecanla bekelyeceğimi de düşünmemiştim hiç!
aynen bende hiç düşünmezdim ama işte insanın başına hiç ummadığı şeleer geliyor hatta bekarken keşke adet olmasam derdim hep ne kadar kızıyorum şimdi o halime
inş bu gecikmeler mucizelerimizin geldiğinin habercisidr
olsa gerçekten mutluluktan havalara uçardım ameliyattan önce inanki ilaç gibi gelirdi bize ama nerde bende o şans çok şanssız bi insan olduğum için bebiş... ayrıca daha yeni yumurtladım sanırım 1hafta önce falan olması mümkünmü ki bide yumurta oluştuğu zamanmı yoksa çatladığı zamanmı akıntı oluyor biliyormusun bunu bi fikrin varmı acep
saçmaladım galiba:18::18::18::18::18:
amiiin inşallah! ben yarın gidince kan testi isterse bir de bakarmışım hcg yükselmiş! he he tam süpriz olur o zaman!
canım ben ovulasyon testi de yapıyorum ordan da kesin sonuca vardım. yumurtladığın zaman akıntı oluyor çatladığı zaman değil. ben yumurtladıktan tam 14 gün snra adetgörüyorum. yeni yumrtladıysan adet olmazsın daha var yani adet olmana. ama gelmesin kırmızıların onun yerine bebiş gelsin
amiiin inşallah! ben yarın gidince kan testi isterse bir de bakarmışım hcg yükselmiş! he he tam süpriz olur o zaman![/QUO
hadi hayırlısı canım. daha önce idrar mı kan testi mi yaptırmıştın? yarın inşallah güzel haberler alırız senden...
inş inş ağzından bal damlıyor tatlişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?