Sabredenler Kulübü 2012 :)

aslında bir an önce gidilmeli doktora, baştan sadece tedbir bilgi için testler yapılmalı. erkek için spermiogram vermekte ne var sanki...aylarca umutlu beklemekten baştan öğrenip tedavi yollarını denemek daha iyi bence...
inanıyorum ben de inşallah sağlıklı evlatlar nasip edecek Rabbim ona

evet haklısın canım ama drunda iyi olması lazım bizde ilk başlarda yaptırdık eşime o zaman sonuçlar iyi çıkınca dr doopler ultrason falan baktırmadı meğerse o zamandan varmış başlangıçmış ve bizim hiç haberimiz yoktu böyle bişeyden ve 8 ay sonra ileri derece varikosel olduğunu öğrendik bunada çok şükür rabbim hiçkimsenin kucağını boş koymasın tüm arkadaşlarıma tez vakitte sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

şok oldum çok üzüldüm kendime kızdım sonra senin derdin dertmi be selda sus ve duaya gerçekten ihtiyacı olanlara dua et diye Rabbim yüzünü güldürsün inşallah minikgelinin ve güzel haberler alır inşallah

minikgelin cnm yaşadıklarını okudum ve inan ki adeta içime işledi..iş yerinde olmasam ben de oturup ağlayacağım seninle birlikte..
ama neolursun pes etme hiçbirşey bitmiş değil daha %50 umut var ve bu hiç de kötü bir oran değil.
inanıyorum ki 1 ay sonra burda üzerindeki kara bulutları dağıtmış olarak konuşacaksın bizlerle..
ve sonra ister tüp bebek olsun ister normal yollarla anne olacaksın,miniğini içinde hissedeceksin..
senin için bol bol dua edicem bu süre içerisinde..Allah senin yanında ve yardımcın olsun çok güçlü durman lazım özellikle eşin için
bunu başaracağını biliyorum cnm nolur ümidini kaybetme...

hiç keyfim yok uzun zamandır
iyiyim dersem anla yalandır
gülümseyişim zorlamamdır
iyiyimdersem anla yalandır....

bu şarkı takıldı dilime kaç gündür tam benlik...

minik geline çok üzüldüm bütün keyfim kaçtı. allah yardımcısı olsun. ama tıp ilerledi inş. tüp bebekle falan olur...

evet canım çok zor bi durum ben resmen şok oldum bu arada hg

aslında neti nşeyle açmıştım. keyfim kaçtı minik gelini duyunca...

kızlar 2. yiğenim yolda. yeni evlenen ablam hamiş. doğum kontrol hapı kullanıyordu vücudu reaksiyon verdiği için bırakmıştı. korunmuyorlardı ama dikkat ediyordu.

biz ne kadar çalışsak da boş olduğunu anladım. her şey nasip kısmet. varsa alın yazımızda olur.

ay çok sevindim tatlım yeni bir kuzu geliyor ne güselll rabbim tamamına erdirsin inş....
evet bebiş olcağı varsa hertürlü oluyor yoksada ne yapsak boş hakkımızda hayırlısı....

ay çok sevindim tatlım yeni bir kuzu geliyor ne güselll rabbim tamamına erdirsin inş....
evet bebiş olcağı varsa hertürlü oluyor yoksada ne yapsak boş hakkımızda hayırlısı....

evet canım yiğenler gerçekten çok seviliyor. en büyük ablamın bebişini kendi çocuğummuş gibi çok seviyorum. ben düşünürken ablam hamiş kaldı. benim yerime onun göbüşüne can verdi. allahın hikmeti işte. rabbim onları korusun...

hayırlısı olsun bebiş rabbim tez vakitte sanada yaşatsın bu güsel duyguyu rabbim herşeyin en iyisini bilir...
kırmızıların gittimi peki:26::26::26::26:

hayırlısı olsun bebiş rabbim tez vakitte sanada yaşatsın bu güsel duyguyu rabbim herşeyin en iyisini bilir...
kırmızıların gittimi peki:26::26::26::26:

evet bitti canım.ama yumurtlama zamanım gelmedi daha. yarın doktora gideceğim. hormon tahlilleri yaptırmıştım ya sonuçlarını göstereceğim. bir de ben de 1 cm büyüklüğünde miyom var o büyümüş mü ona baktıracağım. adetten 10 gün önce şiddetlişi bel ağrıları yaşıyorum ve adet,n ilk 3 günü aşırı kanamam oluyor miyomla ilgisi var mı diye soracağım.

demir eksikliği de var ben de 3 küsürdü 10 olmuş hala sınırın altında. demir ilacı içmeye başladım bakalım doktor ne diyecek....

geçmiş olsun tatlım güsel çıkar inş sonuçların bacım miyomunda yok olmuştur inş kendiliğinden,bende de var demir eksikliği ve şeker düşüklüğü olması gerekenden birazdüşük ve tansiyonumda normalden düşük hep...ben bikaçgün içtim ilacı sonra bıraktım şeker düşüklüğüne ise sık sık tatlı yememi söledi öle oluncada kilo alıyorum yemesem tansiyonum baya düşüyor napcam bilmiyorum.... yumurtlama günlerinde bol bol çalışma imkanın olur inş....
ben daha yemedim kırmızıları herkes benim üstüme 2.yi gördü bende hala tık yok daha bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…