- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.821
kızlar minik gelin'in konusuhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/514007-umutlarim-bitti-artik-bebegimiz-olmuycakmis.html
ayyy nasıl üzüldüm ya...ama tedavi olabilir, sperm bulunabilir...dua edelim bol bol
ayyy nasıl üzüldüm ya...ama tedavi olabilir, sperm bulunabilir...dua edelim bol bol
aslında bir an önce gidilmeli doktora, baştan sadece tedbir bilgi için testler yapılmalı. erkek için spermiogram vermekte ne var sanki...aylarca umutlu beklemekten baştan öğrenip tedavi yollarını denemek daha iyi bence...
inanıyorum ben de inşallah sağlıklı evlatlar nasip edecek Rabbim ona
minik geline çok üzüldüm bütün keyfim kaçtı. allah yardımcısı olsun. ama tıp ilerledi inş. tüp bebekle falan olur...
recsn tatlışım denk geldik sonunda... bu aralar topiğin üstünden kara bulutlar geçiyor
evet canım çok zor bi durum ben resmen şok oldum bu arada hg
aslında neti nşeyle açmıştım. keyfim kaçtı minik gelini duyunca...
kızlar 2. yiğenim yolda. yeni evlenen ablam hamiş. doğum kontrol hapı kullanıyordu vücudu reaksiyon verdiği için bırakmıştı. korunmuyorlardı ama dikkat ediyordu.
biz ne kadar çalışsak da boş olduğunu anladım. her şey nasip kısmet. varsa alın yazımızda olur.
ay çok sevindim tatlım yeni bir kuzu geliyor ne güselll rabbim tamamına erdirsin inş....
evet bebiş olcağı varsa hertürlü oluyor yoksada ne yapsak boş hakkımızda hayırlısı....
evet canım yiğenler gerçekten çok seviliyor. en büyük ablamın bebişini kendi çocuğummuş gibi çok seviyorum. ben düşünürken ablam hamiş kaldı. benim yerime onun göbüşüne can verdi. allahın hikmeti işte. rabbim onları korusun...
hayırlısı olsun bebiş rabbim tez vakitte sanada yaşatsın bu güsel duyguyu rabbim herşeyin en iyisini bilir...
kırmızıların gittimi peki:26::26::26::26:
evet bitti canım.ama yumurtlama zamanım gelmedi daha. yarın doktora gideceğim. hormon tahlilleri yaptırmıştım ya sonuçlarını göstereceğim. bir de ben de 1 cm büyüklüğünde miyom var o büyümüş mü ona baktıracağım. adetten 10 gün önce şiddetlişi bel ağrıları yaşıyorum ve adet,n ilk 3 günü aşırı kanamam oluyor miyomla ilgisi var mı diye soracağım.
demir eksikliği de var ben de 3 küsürdü 10 olmuş hala sınırın altında. demir ilacı içmeye başladım bakalım doktor ne diyecek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?