Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm korkma bişey olmaz inşallah ama dinlen biraz kırmızıların gelmezde şurda seviniriz

saol canım benim gece rüyamda alyansımı bir cam kenarına koymuşum alt katta bir yer eşime al çabuk diyorum oralar yıkılıcak hayatım çabuk al alyansı dememle eşimle alıyor ve bana veriyyor ne anlama geliyor bilen var mı acep :)

hayırlara vesile olsun kuzum rüyan ebnim bildiğim alyans bekar görürse evliliğine evliyse de bebeğe delalet eder diye biliyorum inşallah öyle olur Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kuzum

eşim bir bilse böle kendimi yorduğumu çok kızar zaten çok titizim elimden bez düşmüyor yaa hergün silip süpürüyorum :)) ama bu yanmadan sonra dinlenmeye başlıyorum :)
çok saol canım çok saol amin amin inş gelmezlerr çığlık çığlığa ilk size haber veririm :) allahımmm herkeze nasip etsinn anneilik duygusunuu inşşşş

hayırlara vesile olsun kuzum rüyan ebnim bildiğim alyans bekar görürse evliliğine evliyse de bebeğe delalet eder diye biliyorum inşallah öyle olur Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kuzum

allahımm inşş inşş yaaa stresten geçikmiyordurr ama ben bir dr. bişi duymuştum hamile kalmadan bir kaç ay boyunca adetler çok düzensizleşiyormuş :) sonrada hamile kalınıyormuşşş :)

love-love hayırlara vesıle olsun inşallah fermim cok guzel açklamış inşallah dediği çıkar öpüyorum sizi çıkmam gerek hoşçakalın

love-love hayırlara vesıle olsun inşallah fermim cok guzel açklamış inşallah dediği çıkar öpüyorum sizi çıkmam gerek hoşçakalın

evet canım FErminin ağzından bal damladı resmen inş :)) benimde çarşıya inmem lazım herkezee enerji dolu bereketli huzurlu güzel bir gün diliyorum akşam bir mani olmazsa burdayımm :) öpüyorum herkeziiiiiiiiiiiiiiiiii :)

allahımm inşş inşş yaaa stresten geçikmiyordurr ama ben bir dr. bişi duymuştum hamile kalmadan bir kaç ay boyunca adetler çok düzensizleşiyormuş :) sonrada hamile kalınıyormuşşş :)

öyle birşey duymadım kuzum ama sen öyle diyince kendiminkini düşündüm hiç aksamadı 6 sı dedimi adet oluyodum ama incir yiyordum belki de ondandır :26:

Güle güle canım tavsiyen için teşekkür ederim kuzum

herkezte aynı şey olucak die bişi yok bir arkadaşımla gitmiştik en sonunda hamileydi gittiğimizde dr. gebesin demişti ve bende yanındaydım peki neden bu kadar adetlerim düzensizleşmişti yaa 15 gün kadar heray geçiiyordu bazen die sorduğunda bazı kadınlar vücut alışmaya çalışırken böle olabiliyor demişti hiç unutmuyorum :)
yanii seninkini düzenli olması en sağlıklısı ve en iyi olanıdır canım kafan karışmasın tatlımm

Bakalım bundan sonraki nasıl olucek :26: Adet düzene girdi bebiş kaçdı gitti sanırım pek beğenmedi bu ne biçim anne dedi kaçtı Allahım kaçmayacak bebekler nasip etsiinnn ilk hamileliği düşünmeye başladığım da acelesi yok diyorsum ama onu kaybedince hemencecik bir bebğim olsun ister oldum

biz de dün gece rüyamda eşimle karşılıklı mercimek yemeği yiyorduk, kara şimşek yani...
mercimeği fırına vermekle bir ilgisi olabilir mi acaba

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]18 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün fermi (selda) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…