- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.801
senin ovulasyonda benimki gibi 21 günler ile 25 günler arasında oluyor demekki canımm her ay bu şekildeysee eşinle çalışmalara adetinin 18. günü yada 19 günü başla çalışmalara 27. günlere kadar[/QUOTE
cnm aslında enteresan bi ovulasyon testi bazen ovulasyon testlerı gebelığide gösteriyor fakat 2.ciyide yumurtlamış olabilirsin çalışmaları sıkı tut ne olur olmaz inşallah bebişinde yoldadır cnm
evet benimde aynen böle oluyorrr inş canım inş benimledir hep beraber şurada seviniriz :)
cnm korkma bişey olmaz inşallah ama dinlen biraz kırmızıların gelmezde şurda seviniriz
saol canım benim gece rüyamda alyansımı bir cam kenarına koymuşum alt katta bir yer eşime al çabuk diyorum oralar yıkılıcak hayatım çabuk al alyansı dememle eşimle alıyor ve bana veriyyor ne anlama geliyor bilen var mı acep :)
onuda araştırayım bir olmazsa ikinciye ona giderim
aman gelmesinler zaten onları bekleyen yokkeşke zorlamasaydın kendini o kadar, fırsatın varsa dinlen
iyiyiz sen nasılsın? işyerindeyim... eşim de bugün arabayı servise götürmek için izin almıştı, arabayı bırakmış eve dönüyormuş. keşke benim de işim bitmiş olsaydı... ama çıkamıyorum işte
hayırlara vesile olsun kuzum rüyan ebnim bildiğim alyans bekar görürse evliliğine evliyse de bebeğe delalet eder diye biliyorum inşallah öyle olur Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kuzum
love-love hayırlara vesıle olsun inşallah fermim cok guzel açklamış inşallah dediği çıkar öpüyorum sizi çıkmam gerek hoşçakalın
allahımm inşş inşş yaaa stresten geçikmiyordurr ama ben bir dr. bişi duymuştum hamile kalmadan bir kaç ay boyunca adetler çok düzensizleşiyormuş :) sonrada hamile kalınıyormuşşş :)
love-love hayırlara vesıle olsun inşallah fermim cok guzel açklamış inşallah dediği çıkar öpüyorum sizi çıkmam gerek hoşçakalın
evet canım FErminin ağzından bal damladı resmen inş :)) benimde çarşıya inmem lazım herkezee enerji dolu bereketli huzurlu güzel bir gün diliyorum akşam bir mani olmazsa burdayımm :) öpüyorum herkeziiiiiiiiiiiiiiiiii :)
öyle birşey duymadım kuzum ama sen öyle diyince kendiminkini düşündüm hiç aksamadı 6 sı dedimi adet oluyodum ama incir yiyordum belki de ondandır :26:
Güle güle canım tavsiyen için teşekkür ederim kuzum
herkezte aynı şey olucak die bişi yok bir arkadaşımla gitmiştik en sonunda hamileydi gittiğimizde dr. gebesin demişti ve bende yanındaydım peki neden bu kadar adetlerim düzensizleşmişti yaa 15 gün kadar heray geçiiyordu bazen die sorduğunda bazı kadınlar vücut alışmaya çalışırken böle olabiliyor demişti hiç unutmuyorum :)
yanii seninkini düzenli olması en sağlıklısı ve en iyi olanıdır canım kafan karışmasın tatlımm
biz de dün gece rüyamda eşimle karşılıklı mercimek yemeği yiyorduk, kara şimşek yani...
mercimeği fırına vermekle bir ilgisi olabilir mi acaba
biz de dün gece rüyamda eşimle karşılıklı mercimek yemeği yiyorduk, kara şimşek yani...
mercimeği fırına vermekle bir ilgisi olabilir mi acaba
mercimek fırında pişmeye başlamıştır inş
mercimek de fırınlanmıışş sonuç bekleniyooorr ah seni seniiii
inşallah minik mercimeğim bana gelir
inşallah minik mercimeğim bana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?