Sabredenler Kulübü 2012 :)

aman nazar değmesin bacum ne güsel ne güsel olsun bunada şükür tatlım düzelmeye başlamış eşin seninde biraz stresin azalmıştır rahatlamışındır

Allah nazarlardan saklasın tatlım,hadi bakalımmm..Allah muhabbetinizi ve münasebetinizi arttırsın inşallah.

amin amin hatunlar kendime geldim vallahi...eşimin sağlığı huzuru herşeyden önemli

benim de 14 yıldır geliyorlar herhalde...aman Allahım ne çok olmuş

promosyon haa...ya da teşvik primi..
-bak kırmızı sana söz 9 ay 10 gün sonra dolu dolu gelekcesin...hiç isyan etmicem sana...ağlamıcam sen gelince.

aynen bacım ya ufak bi hediyesi olsun dimi bunca senenin hatrına
o zaman istediği kadar gelebilir seve seve kabulundür demiii

amin amin hatunlar kendime geldim vallahi...eşimin sağlığı huzuru herşeyden önemli

benim de 14 yıldır geliyorlar herhalde...aman Allahım ne çok olmuş

pek güsel tatlım şimdi hayatın tadını çıkarın inş rabbim bu güsel yuvayı birde bebişle taclandırsın
ömrünün yaklaşık 140 günü kırmızılarla geçmiş senin bacım he he ne çok vallahi

aynen bacım ya ufak bi hediyesi olsun dimi bunca senenin hatrına
o zaman istediği kadar gelebilir seve seve kabulundür demiii

ah cnımm..Rabbi'm yazmıştır alnımıza inşallah annellik duygusunu....
işin şakası adet her türlü kabulumuz...anne olalım yeter ki,uzun yıllar onla yaşayacağız.

kaç 140 bacım her ay 6-7 gün sürüyor, ilk 3 gün yoğun, sonra da hafif hafif. sinir oluyorum zaten 4 -5 günde bitse ya...7. gün ancak abdest alabiliyorum...

duana da amin diyeyim bu arada, hepimize hayırlı evlatlar versin, yuvalarımıza neşe ve huzur katsın Rabbim

ah cnımm..Rabbi'm yazmıştır alnımıza inşallah annellik duygusunu....
işin şakası adet her türlü kabulumuz...anne olalım yeter ki,uzun yıllar onla yaşayacağız.

inş bacum adet olmasaydı bebişler nasıl olurdu demi çok şükür halimize Rabbim büyük inş bizlerde tadarız bu duyguyu

inş bacum adet olmasaydı bebişler nasıl olurdu demi çok şükür halimize Rabbim büyük inş bizlerde tadarız bu duyguyu

İnşallah canım..Bizim için de Rabbi'm ol diyecek,düşecek tohumlar rahmimize.SAdece vaktimiz gelmedi henüz..İnşallah vaktimiz yakındır.

pardon tatlım 14 yıl yerine 14 ay hesaplamışım he he he bende 7 gün oluyordum şimdi 5.gün bitiyor evlendikten sonra değişti

inş inş hepimiz için o gün tez vakitte gelsin
depresif oldum ben ya

canım kendini kasma..Verecek olan Allah veriyor zaten....Ben o duyguyla bu ay rahat rahat adetimi bekliyorum...İnşallah kırmızıları görünce yine bu sukunetimi devam ettiririm.Allah isteyen ve dua eden gönüllere nasibini tez ulaştırır inşallah.

Son düzenleme:

aslında bende rahatım diyebilirim daha doğrusu eşimden dolayı bu ay bebiş beklentim yok pek ama işte kırmızıların gelcek olması biraz üzüyor beni

aslında bende rahatım diyebilirim daha doğrusu eşimden dolayı bu ay bebiş beklentim yok pek ama işte kırmızıların gelcek olması biraz üzüyor beni

orası öyle....kelebeğimizin göbüşümüze konmadığını düşününce çok hüzünleniyoruz....Ben de çok üzülüyorum,hayallerim yine ertelendi dye hayattan kopuyorum.Dalıyorum boşluğa bakıyorum,konuşmuyorum pek kimseyle.Uğraşlar arıyorum....Sonra toparlanıyorum ve inşallah bu ay adetim geldiği için senin de dediğin gbi depresif olmam.:18::18::18: Bak yine o eski adet günlerim aklıma geldi.

sabır kızlar sabır...
ben bu ay sadec şeye üzülüyorum, eşimin hayali hep ona süpriz yaparak hamile kalmamdı. Bu ay hapla korunduğumu sanıyor ama ben tabi ki içmiyorum. belki içten içten tahmin ediyodur ya da şüpheleniyordur ama yine de hamile olsam süpriz olacaktı..kim bilir belki yine de nasip olur, 15-16da ilişki olmuş oldu...ama ben nedense bu ay yumurtladığımı hissetmedim çok, belki çok büyüyemeden sönmüştür yumurtam kim bilir. Allahın takdiri

yarın benımde sosyete pazarım cok sevıyorum her hafta gidip gidip dolaşıyorum bende çalışan kadın gb haftasonunu beklıyorum kızdeğişiklik yap bizim pazara gel

sizin pazar hangi şehirde kuzum... adanadan gücüm yeterse gelirim ... ama sosyete pazarları nerde olursa olsun harika oluyo dimi...

ama bu foruma çok şey borçluyum,çok şey öğrendim,çok dostluk gördüm,birbirini tanımayan insanların duaları ile huzuru buldum,rahatladım....Sizleri tanıdım...Benim gibi olanlarla konuştum,derdimi anlayanlarla dertleştim...İyiki varsınız.

yemekli gün oluyor sinhusum ya, pasta börek olmuyor...

değişik bir çeşit salata yapıp götürsem dedim ama ne götürsem bilemedim

cnm brokoli karnabahar ve havucu birlikte haslayıp yapılan salata varya ondan yap süper oluyo ben baylıyorum ona... hımm şimdi olsa nasıl yerim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…