- Konu Sahibi minikgelin
-
- #16.961
aman nazar değmesin bacum ne güsel ne güsel olsun bunada şükür tatlım düzelmeye başlamış eşin seninde biraz stresin azalmıştır rahatlamışındır
Allah nazarlardan saklasın tatlım,hadi bakalımmm..Allah muhabbetinizi ve münasebetinizi arttırsın inşallah.
promosyon haa...ya da teşvik primi..
-bak kırmızı sana söz 9 ay 10 gün sonra dolu dolu gelekcesin...hiç isyan etmicem sana...ağlamıcam sen gelince.
amin amin hatunlarkendime geldim vallahi...eşimin sağlığı huzuru herşeyden önemli
benim de 14 yıldır geliyorlar herhalde...aman Allahım ne çok olmuş
pek güsel tatlım şimdi hayatın tadını çıkarın inş rabbim bu güsel yuvayı birde bebişle taclandırsın
ömrünün yaklaşık 140 günü kırmızılarla geçmiş senin bacım he he ne çok vallahi
aynen bacım ya ufak bi hediyesi olsun dimi bunca senenin hatrına
o zaman istediği kadar gelebilir seve seve kabulundür demiii
pek güsel tatlım şimdi hayatın tadını çıkarın inş rabbim bu güsel yuvayı birde bebişle taclandırsın
ay yanlış hesapladım
ah cnımm..Rabbi'm yazmıştır alnımıza inşallah annellik duygusunu....
işin şakası adet her türlü kabulumuz...anne olalım yeter ki,uzun yıllar onla yaşayacağız.
inş bacum adet olmasaydı bebişler nasıl olurdu demi çok şükür halimizeRabbim büyük inş bizlerde tadarız bu duyguyu
kaç 140 bacımher ay 6-7 gün sürüyor, ilk 3 gün yoğun, sonra da hafif hafif. sinir oluyorum zaten 4 -5 günde bitse ya...7. gün ancak abdest alabiliyorum...
duana da amin diyeyim bu arada, hepimize hayırlı evlatlar versin, yuvalarımıza neşe ve huzur katsın Rabbim
olsun tatlım,seni hatalarınla kbul ediyoruz biz.
İnşallah canım..Bizim için de Rabbi'm ol diyecek,düşecek tohumlar rahmimize.SAdece vaktimiz gelmedi henüz..İnşallah vaktimiz yakındır.
inş inş hepimiz için o gün tez vakitte gelsin
depresif oldum ben ya
canım kendini kasma..Verecek olan Allah veriyor zaten....Ben o duyguyla bu ay rahat rahat adetimi bekliyorum...İnşallah kırmızıları görünce yine bu sukunetimi devam ettiririm.Allah isteyen ve dua eden gönüllere nasibini tez ulaştırır inşallah.
aslında bende rahatım diyebilirim daha doğrusu eşimden dolayı bu ay bebiş beklentim yok pek ama işte kırmızıların gelcek olması biraz üzüyor beni
aslında bende rahatım diyebilirim daha doğrusu eşimden dolayı bu ay bebiş beklentim yok pek ama işte kırmızıların gelcek olması biraz üzüyor beni
canım kendini kasma..Verecek olan Allah veriyor zaten....Ben o duyguyla bu ay rahat rahat adetimi bekliyorum...İnşallah kırmızıları görünce yine bu sukunetimi devam ettiririm.Allah isteyen ve dua eden gönüllere nasibini tez ulaştırır inşallah.
yarın benımde sosyete pazarım cok sevıyorum her hafta gidip gidip dolaşıyorum bende çalışan kadın gb haftasonunu beklıyorum kızdeğişiklik yap bizim pazara gel
yemekli gün oluyor sinhusum ya, pasta börek olmuyor...
değişik bir çeşit salata yapıp götürsem dedim ama ne götürsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?