- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.141
hepimiz bekliyoruz tatlım... belki bu ay gelmiştir bebişin...bir idrar testi yap imkanın varsa
hayırlı zamanda gelsin inşallahyaşınız gençmiş daha, eğer kontrollerinizde de bir sorun çıkmadıysa, nazlanıyordur bebiş sadece daha fazla bekletmez sizi umarım.
hayalimduam, kuzucum nasılsın? benim de 1 haftam falan kaldı ma bir belirti yok. biz burda belirtisi olmadan hamile kalanları da çok gördük kuzum üzülme o yüzden, kısmet. ben bu ay yumurtlama günlerini zaten kaçırdım sanıyorum. önümüzdeki ay inşallah
valla bilmiyorumki yumurtlama var hsg temiz regl düzenli eşimin testlerinde normal birazda doktor fobim var kal geliyo karşılarında kendimi ifade edemiyorum belkide bişeyler sebep olur diye sürekli gidiyorum ama hep olur diyolar geri gönderiyolarr aşılama ve tüp bebekte çok yıpratıcı allah hepimize hayırlısından saglıklısından versin inş..
aşılama ve tüp bebek için daha vaktiniz var bence, biraz daha deneyin. Senin hormon tahlilerin de yapıldı mı? şu adetin 3. günü ve 21. günü yapılanlar?
bir de düzenli ilişkiye girebiliyor musunuz?
özellikle yumurtlama günlerinde?
sol ayağım,bel,kasıktan aşağı arıyor sdtive'cim..sanırım hafta sonuna kalmaz adetim gelir.:18::18:
ha birde o var bu cumartesi regl.3 günüydü bana o tahlil yapılmamıştı ama normalde yapıldı hormon tahlillerim özellikle yapılsın diye gittim ama yapmadı doktor hersey normal diye düzenli ilişki olmuyoo eşimde çocuk mevzundan sonra isteksizlik başladı
belirtin öyle midir tatlım?.. e geleceği varsa gelsin ne yapalım, bizde sabır bol...
aslında yapsaydı daha iyi olurdu. belki prolaktin falan yüksektir, o etkileyebiliyor gebeliği...
düzenli ilişki de önemli. adet döngüne göre yumurtala günlerini kabaca hesaplayıp o dönemde gün aşırı ilişki deneyebilirsiniz bence.
belirtin öyle midir tatlım?.. e geleceği varsa gelsin ne yapalım, bizde sabır bol...
valla bilmiyorumki canım 4 doktor degiştirdim 4 de yapmadı o günlerde inatla yorgun oldugunu söylüyo zaten eşim işten çok geç geliyo 22:30 falan sonrada tv karsısında uyya kalıyo bebek istemiyomusun bak istemiyosan söyle erteleriz diyorum onada kızıyo ne alakası varr diye ama psikolojik olarak etkileniyo gibime geliyo nezamanki yumurta söndü ilişkinin önemi kalmadı benim kocam aşka geliyo
benim eşimin son aylarda ortaya çıkan bir isteksizlik sorunu vardı, ama hormonlarına bağlıynış. hormon değerleri düşmüş. sperm testi sonuçları normaldi ama testo hormonu düşüktü. bir de bebek fikrinden sonra ilvaten stres eklendi bu duruma. biz de yumurtlama günlerinde ilişkiye giremez olmuştuk. şimdi eşim tedaviye başladı. önümüzdeki ay daha iyi olur diye umut ediyorum. yumurtlama günlerinde olduğunu eşine çaktırmamaya çalış bnece. erkekler üzerinde hakikaten baskı oluşturabiliyor bu durum
bata 6 gün kaldı ve ben hçbişi hissetmiyorum,bu ay da olmayacak sanırım.
dün çok gezmişim bugün bacaklarım ve belim tutulmuş..sol kasığımda da hafif batma var,ve göğüslerime dokununca acıyor,tıpkı geçen aylarki gibi.
canım o testo hormonu spremiyoğramda belli oluyomu eşim yeniden yaptırcak yoksa şikayet üzerinemi bakılıyo gerçi eşim bahsetmiş doktoruna ilaç verdi ama pek fayda sağlamadı nasıl düzelcekk offf
ben de bugün açıköğretim sınavına çalışmaya başladım.sınava 2 hafta kaldı.
canım mrb .benimde bata 5 gün var bgn.ben dün akşam nöbetteyken bi baktırayım dedim içimden bi his bu ay olcak diyodu.bhcg 1.20 çıktı.benimde göğüslerimin uçları büydü gibi hissettim ama bu ay da olmayacak galiba çok üzüldüm dün akşam.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
canım mrb .benimde bata 5 gün var bgn.ben dün akşam nöbetteyken bi baktırayım dedim içimden bi his bu ay olcak diyodu.bhcg 1.20 çıktı.benimde göğüslerimin uçları büydü gibi hissettim ama bu ay da olmayacak galiba çok üzüldüm dün akşam.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
maşallah maşallah çalış aferin... geçin derslerinizden...bebek olunca vakit olmaz
Slm kızlar nasılsınız?
yok hormonlar için kan testi yaptırması lazım eşinin de. testtosteron düşükse eğer, o da isteksizlik yapıyor olabilir eşinde
maşallah maşallah çalış aferin... geçin derslerinizden...bebek olunca vakit olmaz
iyi de daha 5 gün varken kanda çıkar mı ki? acele etmemiş misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?