- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.681
ya kızlar şimdi bşy sorcam ;:)
benim bugun ovulasyonun 10. günü..
9.günümde acaip uzayan akıntım geldiiii yumurtladıgımı düşünüyorum ovulasyon testimi 14. günden başalyıp kulanayım dedim ondan yapmadım..ama bugun aypcam çünkü 2 gündür akıntım varrrr bukdr erken olurmu acabaa ya...8.günü ilişki oldu 9.günü akıntım geldiii ilişki olmadı bugun 10.günüm ilişki yapcaz.. eve merakla gidip ovulasyon testini yapcam acaba çift çizgi çıkcakmı..çift çizgi çıkmassa bu akıntı ve kasık agrısı neyin nesi peki.of yaaa ne zor işmiş 6 ay olduu hala kendi bünyemi tanıyamadım:)
ya kızlar şimdi bşy sorcam ;:)
benim bugun ovulasyonun 10. günü..
9.günümde acaip uzayan akıntım geldiiii yumurtladıgımı düşünüyorum ovulasyon testimi 14. günden başalyıp kulanayım dedim ondan yapmadım..ama bugun aypcam çünkü 2 gündür akıntım varrrr bukdr erken olurmu acabaa ya...8.günü ilişki oldu 9.günü akıntım geldiii ilişki olmadı bugun 10.günüm ilişki yapcaz.. eve merakla gidip ovulasyon testini yapcam acaba çift çizgi çıkcakmı..çift çizgi çıkmassa bu akıntı ve kasık agrısı neyin nesi peki.of yaaa ne zor işmiş 6 ay olduu hala kendi bünyemi tanıyamadım:)
teşekkürler canım...[table="width: 300, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aleyyna[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? Ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar merhabaa
3 yıllık evlıyım biri 10. Haftada diğeri 27. Haftada sonlanan ıkı gebelık gecırdım
ıkıncı bebegımı 2010 haziranda birden kaybettım kalbi durdu sonra toparlanmam baya vakit aldı
ve şimdi tekrar bebekl düşünüyoruz bu ay ılk denememızı yaptık ama sanırım tutmadı hoş daha reglim gelmedi ama
testte de çıkmadı adet olcakmışım gibi hisseidyorum ilk iki gebeliğimde birden hamıle kaldım ne çalışma ne özel bişey
yapmadım ama bi süredir korunmayı bıraktık ıste bu ay da özellkle çalıştık ama olmadı sanıyorum
ben de ya hu ne kadan zor muş bebek yapmak dedim yani hep beraber bekleyelımmıı
moralman sıfırlardayım ya olsun istiyorum artık sağlıkla kucağıma alayım diyorum 2 yavruma kavuşamadım
bu sefer kavuşayım diyorum allah isteyen herkese nasib et rabbim
beni de alın aranızaa
Kızlar merhabaa
3 yıllık evlıyım biri 10. Haftada diğeri 27. Haftada sonlanan ıkı gebelık gecırdım
ıkıncı bebegımı 2010 haziranda birden kaybettım kalbi durdu sonra toparlanmam baya vakit aldı
ve şimdi tekrar bebekl düşünüyoruz bu ay ılk denememızı yaptık ama sanırım tutmadı hoş daha reglim gelmedi ama
testte de çıkmadı adet olcakmışım gibi hisseidyorum ilk iki gebeliğimde birden hamıle kaldım ne çalışma ne özel bişey
yapmadım ama bi süredir korunmayı bıraktık ıste bu ay da özellkle çalıştık ama olmadı sanıyorum
moralman sıfırlardayım ya olsun istiyorum artık sağlıkla kucağıma alayım diyorum 2 yavruma kavuşamadım
beni de alın aranızaa
HOŞGELDİN CANIMMMMM!!!!
Gerçekten zor durumlar atlatmışsın;ama gelecekte seni bekleyen yavruların olacaktır.Bu süreci birlikte yaşayalım,üzüntünün az ;sevincinin bol olması dileğiyle...
Gel bir sarışalım...:13:
canım çok üzüldüm. ama iyi yönünden bak olaya. en azından hamile kalabiliyorsun. ben 3 yıldır onu bile beceremiyorum. sorun neydi canım neden düştü bebekler?
Kızlar merhabaa
beni de alın aranızaa
canım evet çok şükür inşallah sen de hamıle kalırısn en ksıa zamanda
sebebi sonradan ben üzüntüden hasta oldum safra kesem taş yaptıamelıyat olcam zaman derin bi arastırmaya aldıalr
bebekleırmı de kaybetmıstım sebebı bulunamamıstı sonra kan hastalıgım varmış hemofili meger damarlarım tıkanıyormus bebeklerım
beslenemıyormuş bunun ıcın kaybetmısım yavrularımıçunku otopsi vs ytyaptırmıstık ve bebeklerımde hiçbisorun cıkmamıstı
şimdi aspirin kullanıyorum hastalıgım hamıle kalınca alevlenıo hamıle kalıncada devamlı iğne kulalnıcam ınsallah
ve hematolog kontrolu altında olmam lazım bir de normal doğum yapmam yasak kan kaybetme riskim oldugu ıcın böyle iştee
bu ay regle 4 gün kala yani dün yerleşme kanamsı gibi kahve akıntım geldı
eşime söyleıdm nasıl sevındık ama sanırırm adet olcam öle hıssedıyorum beklenen reglım
7 ocak yum. günlerinde de çalıştık ama bılmıyorum böyle bekelmek çok zor reglın gecıp test yapıp aa hamıleymısım ya hu demek
ne güzelmiş ya
Acınızı paylaştığımı belirtmek isterim. Dilerim Rabbim bir daha yaşatmaz. Kucağınıza sağlıklı bebekler almayı nasip eder. Arkadaşlarıma katılıyorum, en azından hamile kalabiliyorsunuz, bu da bir artı. Eğer düşükleriniz için de sizden kaynaklanan bir sorun bulunmadıysa, yeni olacak bebeğin sağlıklı doğmaması için hiç bir neden yok. Bu yolda elimizden geldiğince destek oluruz size. Aramıza hoşgeldiniz...
bu mesajınızı görmemiştim. hastalığınızın tedavi edilebilir olmasına sevindim. inşallah bu sefer hamile kaldığında işlerin yolunda gitmesi için bütün önemleri alabileceksiniz
canım moralini bozma hiç,en önemli faktör bu olsa gerek.onun dışında zaten destekçilerin var.Allah'ın nasip ettiği gün sen de hamiş kalacak,,anne olacaksın.hastalıgımın tedavisi yok maalesef genetık iyileşmeyecek sadece kontrol altında tutulabılecek
ve gebelık dısında hafif seyreden bı hastalık öğrendıgımde o kadar mutlu oldum ki dediğinzi gibi sorun anlaşıldı diye
şükrettım Rabbime hematologum uyardı imkansız demıyorum ama anne olmak istiyorum dıyorsan çok dıkkatlı olucaksın
gebelıkte tehlıkelı dedi sağolsun ona o kadar cok sey borcluyum ki hem hematolojıde aratsırdan cerraha hem hematologuma
Allah razı olsun onalrdan önlemi basit cok şükür hergun iğne ve düzenli şekılde doppler ultrason :)
canım hiç bozma moralini aynı senin gini bir arkadaşım vardı o da senin gibi 2 çocuk düşürdü. sonra doktor tedavisiyle iğne vuruluyordu o da karnından. 3. de bebeği kucağına aldı. şimdi de hamile ve sorun yok galiba. inşallah 3. de sen de alırsın bebişini kucağına. sakın bozma moralini. tedavi edilebilen bir hastalık sonuçta.
canım moralini bozma hiç,en önemli faktör bu olsa gerek.onun dışında zaten destekçilerin var.Allah'ın nasip ettiği gün sen de hamiş kalacak,,anne olacaksın.
ben de bu ay erken hissettim kasık ağrısını ve akıntıyı da yakalayamadımher ay aynı gelişmiyo belki de bilemiyoruz ki? dediğin gibi zor iş. sen gün arışırı ama düzenli çalışmaya devam et
eve gedim kızlar şimdi ovuasyon testi yapcma merak ediyorum sonuc ne olcak aslında çok erken beni 6 gün sonra falan ovulasyon günüm ama belide olmas:) bana kalsa 1 gün ara ile adet olana kdr yaparım ama kocamda iş yokkkkDaha erken olabilir tabi cnm. Regli bitip ertesi günü hamile kalmış olanlarıda duyduk neticede. Yumurtladıysanda ilişki zamanlamaların tutuyor zaten. İnşallah bu ay bidaha yumurtlarsın :) ikinci şansınıda değerlendirirsin. Yumurtladım diye sakın bırakma ! Aslında bizim regl biter bitmez başlayıp, Bat'a kadar gün aşırı değerlendirmemiz lazım. Ne kaybederiz. Hatta sağlıklı bir egzersiz dönemi olmazmı bu. Kocişlerde anlamaz ne zaman yumurtlamaymış, değilmiş.. :)
Kızlar merhabaa
beni de alın aranızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?