Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de bu ay erken hissettim kasık ağrısını ve akıntıyı da yakalayamadım her ay aynı gelişmiyo belki de bilemiyoruz ki? dediğin gibi zor iş. sen gün arışırı ama düzenli çalışmaya devam et

Daha erken olabilir tabi cnm. Regli bitip ertesi günü hamile kalmış olanlarıda duyduk neticede. Yumurtladıysanda ilişki zamanlamaların tutuyor zaten. İnşallah bu ay bidaha yumurtlarsın :) ikinci şansınıda değerlendirirsin. Yumurtladım diye sakın bırakma ! Aslında bizim regl biter bitmez başlayıp, Bat'a kadar gün aşırı değerlendirmemiz lazım. Ne kaybederiz. Hatta sağlıklı bir egzersiz dönemi olmazmı bu. Kocişlerde anlamaz ne zaman yumurtlamaymış, değilmiş.. :)

teşekkürler canım...

Kızlar merhabaa

3 yıllık evlıyım biri 10. Haftada diğeri 27. Haftada sonlanan ıkı gebelık gecırdım

ıkıncı bebegımı 2010 haziranda birden kaybettım kalbi durdu sonra toparlanmam baya vakit aldı

ve şimdi tekrar bebekl düşünüyoruz bu ay ılk denememızı yaptık ama sanırım tutmadı hoş daha reglim gelmedi ama

testte de çıkmadı adet olcakmışım gibi hisseidyorum ilk iki gebeliğimde birden hamıle kaldım ne çalışma ne özel bişey

yapmadım ama bi süredir korunmayı bıraktık ıste bu ay da özellkle çalıştık ama olmadı sanıyorum

ben de ya hu ne kadan zor muş bebek yapmak dedim yani hep beraber bekleyelımmıı

moralman sıfırlardayım ya olsun istiyorum artık sağlıkla kucağıma alayım diyorum 2 yavruma kavuşamadım

bu sefer kavuşayım diyorum allah isteyen herkese nasib et rabbim

beni de alın aranızaa

HOŞGELDİN CANIMMMMM!!!!
Gerçekten zor durumlar atlatmışsın;ama gelecekte seni bekleyen yavruların olacaktır.Bu süreci birlikte yaşayalım,üzüntünün az ;sevincinin bol olması dileğiyle...

Gel bir sarışalım...:13:

canım çok üzüldüm. ama iyi yönünden bak olaya. en azından hamile kalabiliyorsun. ben 3 yıldır onu bile beceremiyorum. sorun neydi canım neden düştü bebekler?

ınsallahh canım ya evet sarılalım valla şu an ne haldeyım bılıyo musun dokunsan ağlıycam o derece
demin pazarlamacıya çattım sinirden....kocişimin omzuna yatıp ağlamak rahatlşamak istiyorum ama nöbette bu gece ve ben annemlere
gidicemm Allah ım inşallah bizlerede nasib eder sağlıklı hayırlı bebeklerr...bu kadar fena değildim ama nedense bi anda çok üzüldüm
hala bebeğimiz olmamasına

canım çok üzüldüm. ama iyi yönünden bak olaya. en azından hamile kalabiliyorsun. ben 3 yıldır onu bile beceremiyorum. sorun neydi canım neden düştü bebekler?

canım evet çok şükür inşallah sen de hamıle kalırısn en ksıa zamanda

sebebi sonradan ben üzüntüden hasta oldum safra kesem taş yaptı amelıyat olcam zaman derin bi arastırmaya aldıalr
bebekleırmı de kaybetmıstım sebebı bulunamamıstı sonra kan hastalıgım varmış hemofili meger damarlarım tıkanıyormus bebeklerım
beslenemıyormuş bunun ıcın kaybetmısım yavrularımı çunku otopsi vs ytyaptırmıstık ve bebeklerımde hiçbisorun cıkmamıstı
şimdi aspirin kullanıyorum hastalıgım hamıle kalınca alevlenıo hamıle kalıncada devamlı iğne kulalnıcam ınsallah
ve hematolog kontrolu altında olmam lazım bir de normal doğum yapmam yasak kan kaybetme riskim oldugu ıcın böyle iştee

bu ay regle 4 gün kala yani dün yerleşme kanamsı gibi kahve akıntım geldı
eşime söyleıdm nasıl sevındık ama sanırırm adet olcam öle hıssedıyorum beklenen reglım
7 ocak yum. günlerinde de çalıştık ama bılmıyorum böyle bekelmek çok zor reglın gecıp test yapıp aa hamıleymısım ya hu demek
ne güzelmiş ya

Acınızı paylaştığımı belirtmek isterim. Dilerim Rabbim bir daha yaşatmaz. Kucağınıza sağlıklı bebekler almayı nasip eder. Arkadaşlarıma katılıyorum, en azından hamile kalabiliyorsunuz, bu da bir artı. Eğer düşükleriniz için de sizden kaynaklanan bir sorun bulunmadıysa, yeni olacak bebeğin sağlıklı doğmaması için hiç bir neden yok. Bu yolda elimizden geldiğince destek oluruz size. Aramıza hoşgeldiniz...

bu mesajınızı görmemiştim. hastalığınızın tedavi edilebilir olmasına sevindim. inşallah bu sefer hamile kaldığında işlerin yolunda gitmesi için bütün önemleri alabileceksiniz

hoşbulduk canım sağolun

hemofiliyim işte kan pıhtılaşmam var gelişimsel veya döllenmeyle ılgılı bır sorun yuzunden değil damarlarım tıkanıp
beslenemedıkelrı için kaybettım yavrularımı ve bunu farketmeyen doktorum yüzünden

sonucta kan pıhtılaşması çok sık karşılaşılan bi durum ve önlem alınması gerekrıdı diye düşünüyorum
tabıı kı kader kısmet Allah ın takdri diyecek bişeyım yok orası baska mesele

bu mesajınızı görmemiştim. hastalığınızın tedavi edilebilir olmasına sevindim. inşallah bu sefer hamile kaldığında işlerin yolunda gitmesi için bütün önemleri alabileceksiniz

hastalıgımın tedavisi yok maalesef genetık iyileşmeyecek sadece kontrol altında tutulabılecek
ve gebelık dısında hafif seyreden bı hastalık öğrendıgımde o kadar mutlu oldum ki dediğinzi gibi sorun anlaşıldı diye
şükrettım Rabbime hematologum uyardı imkansız demıyorum ama anne olmak istiyorum dıyorsan çok dıkkatlı olucaksın
gebelıkte tehlıkelı dedi sağolsun ona o kadar cok sey borcluyum ki hem hematolojıde aratsırdan cerraha hem hematologuma
Allah razı olsun onalrdan önlemi basit cok şükür hergun iğne ve düzenli şekılde doppler ultrason :)

canım hiç bozma moralini aynı senin gini bir arkadaşım vardı o da senin gibi 2 çocuk düşürdü. sonra doktor tedavisiyle iğne vuruluyordu o da karnından. 3. de bebeği kucağına aldı. şimdi de hamile ve sorun yok galiba. inşallah 3. de sen de alırsın bebişini kucağına. sakın bozma moralini. tedavi edilebilen bir hastalık sonuçta.

bu arada amma uzun yazıyorum ya :) ama ne yapayım konusmaya ıhtıyacım var :)

ee kızlar siz bbek için nası çalışıyosunzu anlatın bana hadi :) benım tek bıldıgım

yum günelrinde çalışmak yum. olayını da akıntıdan anlıyoırum ve nette hesaplıyorum

regllerım genelde düzenlidir 26-28 gun de bi olur :)

canım moralini bozma hiç,en önemli faktör bu olsa gerek.onun dışında zaten destekçilerin var.Allah'ın nasip ettiği gün sen de hamiş kalacak,,anne olacaksın.

hastalıgı çok sorun ediyordum ama o kadar güzel örnekelrle karsılaştım kı sağlıkla bebegını kucaklayan
içim devamlı rahatlıyor :) teşekkürler. İnşallah ebn de bı hamıle kalsam Allah ın izniyle önlemlerimi de alıp
sağlıkal doğururm ınsallah bebegımı

doğum yaptıgımda hastanede eşini almaya gelen adamalr vardı nasıl gözlerinin içi parlıyodu eşleri kolunda
bebekleri kucağında benim bebeğmi ise eşim defnetmeye götürmüştü bunlar hiç gözümün önünden gitmiyo
bende eşimi gözleri sevıncten parlarken görmeyi çok istiyorum
Allah ım kımseye evlat acısı yaşatmasın kimseye aratmasın sağlıklı hayırlı şekılde nasib etsın

eve gedim kızlar şimdi ovuasyon testi yapcma merak ediyorum sonuc ne olcak aslında çok erken beni 6 gün sonra falan ovulasyon günüm ama belide olmas:) bana kalsa 1 gün ara ile adet olana kdr yaparım ama kocamda iş yokkkk

ne zor bi durum ama rabbim hayırlısını böyle kılmış demekkiii.. belki dogunca sakat olcak bi ömür üzülecektin.. ondan herşeyin hayırsı inş bu ay tutmuştur ve salıkla kucagına alırsın bebeginii..bak en azından hamie kalabiliyorsun onu bilyorsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…