- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.241
yaşasıınn bugünün güzel haberi ilan ediyorum bunuuuuhiç sorun olmamasına sevindim kuzum şimdi bebeciğin sağlıkla gelmesini beklemeye geldi sıra inşallah sağlıklı sihatli güzel bir yavrucak alırsın kucağına
hadi geçmiş olsun tatlım...bu psikolojik olarak ikinizi de rahatlatır ve o rahatlıkla da bebiş gelir diye umut ediyorum çok sevindim bir sorununuz olmamasına. İnşallah daha güzel haberi de kısa zamanda verirsin
çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsunrabbim hepimizin yardımcısı olsun,fermicim umarım rabbim sana tekrardan hamiş kalmayı,sonra da sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin sdtive senin de eşinin hormonları tez zamanda normale dönsün inşallllaaaaaaaah
kızlar doktordan geldim allahıma sonsuz şükürler olsun eşimde de bende de bi problem yokmuşalttan ultrasonla da baktı görünürde bi problem yok rabbim inşallah hepimize sağlık sıhhat şifa versin,bi problem çıkcak diye çok korkuyodum,üzerimden büyük bi yük kalktı bakalım hayırlısıyla inşallah hayırlı zamnda gelir bebişlerimiz
ya kızlar yaaa hani bahsettim ya doktorum ilaç verdi diye..ilacın adı:cyclo progynova..doktorum bunun hormon düzenleyici olduğunu,bu hapı kullanırken gebe kalırsan bebeğe bi zararı olmaz dedi.ben merak ettim googlea yazdım ilacın adını.kadınlar kulübünün eski konularından bu ilaçla ilgili bi konu çıktı.orda çoğu kişi adet düzensizliği yaşadığı için bu hapı doktorunun verdiğini,bazılarının doktorlarının bu hapı kullanırken gebe kalmanın iyi olmadığını korunması gerektiğini söylemiş.bazılarınınki bu ilaç yumurtlamayı sağlamaz demiş,bazılarınınki destekleyicidr demiş.kimisi de kullanırken hamile kaldığını yazmış.daha neler neler yazıyo felaket kafam karıştı.ayrıca ilacın üzerinde gebeler kullanmamalıdır diyo,napıcam ben şimdiacil yardımcı olursanız sevinirim çünkü doktorum bu akşam başlamam gerektiğini söledi
ya kızlar yaaa hani bahsettim ya doktorum ilaç verdi diye..ilacın adı:cyclo progynova..doktorum bunun hormon düzenleyici olduğunu,bu hapı kullanırken gebe kalırsan bebeğe bi zararı olmaz dedi.ben merak ettim googlea yazdım ilacın adını.kadınlar kulübünün eski konularından bu ilaçla ilgili bi konu çıktı.orda çoğu kişi adet düzensizliği yaşadığı için bu hapı doktorunun verdiğini,bazılarının doktorlarının bu hapı kullanırken gebe kalmanın iyi olmadığını korunması gerektiğini söylemiş.bazılarınınki bu ilaç yumurtlamayı sağlamaz demiş,bazılarınınki destekleyicidr demiş.kimisi de kullanırken hamile kaldığını yazmış.daha neler neler yazıyo felaket kafam karıştı.ayrıca ilacın üzerinde gebeler kullanmamalıdır diyo,napıcam ben şimdiacil yardımcı olursanız sevinirim çünkü doktorum bu akşam başlamam gerektiğini söledi
ben hiç duymadım bunu tatlım yaa...yardımcı olamayacağım ne yazık ki...
canım konuyla ilgili bilgim yok zaten burda aldığın bilgilerde sağlıklı olmayacak anlaşılan bence sen aile hekimine gidip bir danış aklında soru işareti kalmaz böylelikle bir de prospektüsü oku bakalım orda ne diyor zaten doktorda zararı olacak birşey vermemiştir. Bir de şöyle bir durum var bu ilaç için geçerlimidir bilmem ama arkadaşım hamileyken bir ağrı kesici kullanıyordu o hapın iki çeşitinin olduğunu birirnin hamilelerin içemeyeceğini söylemişti eczaneden alırken söylemişler bunda da öyle bir durum da olabilir o yüzden bir de aile hekimine danış derim
kızlar eşime söyledim o da doktorunu ara dedi aradım söledim böyle böyle bir sürü şey duydum dedim,yok canım dedi sen kullan dedi.gebelikte zaten kullanmış olmuyosun ki dedi ilaç 21 tane sen şimdi başla dedi zaten adetine 1 hafta kala falan bitcek,eğer döllenme olduysa da hap bitmiş olcak adetini bekliceksin,adet geçerse test yaparsın zaten,adet olursan kullanmaya devam dedi.hapın 2 çeşiti olsaydı söylerdi sanırım kullanıyım bakalım nolcak:26::44:
günaydın kızlar...
love_love inşallah hamişssindir tatlım...
kızlar günaydın:82: dün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık bugün doktora gitcez umarım iyi şeyler duyarızlove love canım inşallah bebeğin seninledir,rabbim en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla cümlemize nasip etsin bide aöf okuyan kızlar hani üniversitenin verdiği kitaplar var ya ben onlardan çalışmıyorum kaynak kitaplardan çalışıyorum siz de öyle çalışıyosunuzdur muhtemelen.ben o kitapların(üniversitenin verdiği kitaplar) ünite sonlarında verilen "kendimizi sınayalım"bölümündeki 10'ar soruluk soruları da çözüp ezberliyorum oralardan mutlaka çıkıyo kızlar aklınızda bulunsun siz de çözün
inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur allah kucagına almak nasip etsin arkadaşım. dr.kontrolundeyim kütahyada oturuyorum 3aydır ankaraya gürkan clinigine gidiyorum rahimde polip varmış ondan tutunamıyormuş onları temizlediler bana umut verdi doktorum düşmeyecek dedi. buradaki dr.lar bilemediler sebebini ,,,,,,,,hayırlısı inşallah düşmeden kucagımıza alırız.
Canım allah senden de razı olsun...inan duaya çokj ihtiyacımız var hepimizin....ooo 4 ay erken ama rabbim çok da bekletmez inşallah....eğer kontrollerden geçtiysen...ohhh keyfine bak ve bekle inan hiç gelmeyecek gibi oluyor ama pat diye geliveriyor...inan ben hala hamile gibi değilim hala inanamıyorum...Sanki yok da kendimi kandırıyorum gibi geliyor...hayırlı bir zamanda sağlıcakla gelsin..geç olsun güç olmasın...ay canım arkadaşım allah razı olsun her cümlen için benimde yumurtlamam geç oluyor genelde sanırım hamilesin allahım sana harika bir hamilelik sağlıklı mis gibi nur topu hayırlı bir evlat versin ve bir nefeste seni kurtarsın inş canım benim hamilelerin duaları kulun kula duası kabul olurmuş allah milyonlarca kez senden razı olsunn canım benim :) inş şuanda bebişim benimledir değilsede allahım sabrını versin inş bak sen 16 ayında kavuşmuşsun benim daha 4 ay oldu bekleme gerekirse beklerim allahın izniyle :)
soğan suyumu yudumlarkeninş fermicimin de dediği gibi olurr
Şifa bebek olsun kuzumaaaaaaaaaİnşallah sen bana şöyle güzel haber verirsin bu ay bu ay ki rahatlığının sebebi belki hamişliktir kuzum burda bir çok kişiden duydum ben bunu ayy bu ay çok rahatım hiiç bebek düşünmedim diyenler o ay hamile kalmış inşallaahh seninki de öyledir
herkesciklere iyi geceler datlu rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?