- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.221
acaba diyorum listede beklenen andet tarihi ŞUBAT ayı olarak görünenler bir güncelleme yapabilirler mi? Aksi takdirde hepsini sileceğim!!!
Hadi hanımlar ama yaa, ben uğraşıyorum o kadar siz hiç yardımcı olmuyorsunuz?!
ayyy senin yerine ben heyecan yaptım şimdi haaa :18: inşallah vardır bebeğin kuzun inşallah senledirsağlıkla sihatle kucağına alırsın inşallah ben bebeğimi kaybettikten sonra daha da iyi anlamaya başladım ve o duyguyu hepinizin yaşamasını istiyorum Rabbim inşallah hepimize annelik duygusunu tattırır hepimizin yüzünü güldürür ayyy içim doldu birden yaa test yap hemen bana söle emi
günaydın herkese
kızlar günaydın:82: dün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık bugün doktora gitcez umarım iyi şeyler duyarızlove love canım inşallah bebeğin seninledir,rabbim en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla cümlemize nasip etsin bide aöf okuyan kızlar hani üniversitenin verdiği kitaplar var ya ben onlardan çalışmıyorum kaynak kitaplardan çalışıyorum siz de öyle çalışıyosunuzdur muhtemelen.ben o kitapların(üniversitenin verdiği kitaplar) ünite sonlarında verilen "kendimizi sınayalım"bölümündeki 10'ar soruluk soruları da çözüp ezberliyorum oralardan mutlaka çıkıyo kızlar aklınızda bulunsun siz de çözün
Günaydın kuzularııımmm
Canım ben de kaynak kitaptançalışıyorum kaynak kitapların da arkasında sorular varya ilk on soru kitapda ki sprunun aynısı kuzum bir de çıkmış sorulara bak onlardan da bir kaç tane çıkıyor inşallah sınavımız iyi geçer yaa
ben de çıkmış sorulara bakıyorum ve kaynak kitaplarım var..İnşallah sınavlar güzel geçer.Olmazsa büt de var canım...ben bu gidişle bütü görürüm,evde dolu kitap olmasına rağmen çalışamadım.
olsun kuzum bütü görsek de sorun yok yeter ki geçelim kuzuminşallah geçeriz kaynak kitapda ki sorulara da bak kuzum onların da faydası olur inşallah geçeriz
kızlar doktordan geldim allahıma sonsuz şükürler olsun eşimde de bende de bi problem yokmuşalttan ultrasonla da baktı görünürde bi problem yok rabbim inşallah hepimize sağlık sıhhat şifa versin,bi problem çıkcak diye çok korkuyodum,üzerimden büyük bi yük kalktı bakalım hayırlısıyla inşallah hayırlı zamnda gelir bebişlerimiz
kızlar doktordan geldim allahıma sonsuz şükürler olsun eşimde de bende de bi problem yokmuşalttan ultrasonla da baktı görünürde bi problem yok rabbim inşallah hepimize sağlık sıhhat şifa versin,bi problem çıkcak diye çok korkuyodum,üzerimden büyük bi yük kalktı bakalım hayırlısıyla inşallah hayırlı zamnda gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?