Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla canım hiç hamişlik yaşamadığımdan bilemeyeceğim

ama bence bir test yapabilirsin, emininm için içine sığmıyordur, sen bilirsin tabi

cvp için çok teşekkür ederim bir kaç aydır 1 haftaya kadar geçikmeler yaşadım ve hamişlik yoktu o yüzden yine hayalkırıklığına uğramamak için test yapmıyorum ( geçen aylarda adetim geçikse bile bir kaçgün kasıklarım göğüslerim ağrırdı olana kadar şimdi hiç bir yerim ağrımıyorr

slm 4 gün önce idrar testindemi baktın canım,beli olmuyor diye ben bekliyorum benimde adetime 3 gün var günler geçmiyor cıkmaz diye ben yaptırmıyordum cevep yazarsan sevinirim

Evet canım idrar testinde baktım hem de netten ovulasyon testinin hediyesi kürdan gibi bi test 75kuruş değerinde:) 14 şubatta eşime sürpriz yapmak için 13 şubatta bakmıştım meraktan. 17 şubat batımdı:) İnşallah bebişin seninledir...

inşallah hamilesindir ben kardeşimden biliyorum hiçbir belirti olmadan hamile kaldı ve dogumuna yakın migdesi ekşidi sadece

çok teşekkür ederim cvp için ay ne biliyim genelde mide bulantıları çok açıkmalar doymamalar vs vs oluyorya herkezte en belirgin göğüsler taş gibi oluyormuşyaa onlarda yok msl sadece şişkinlik ve gazım çok var birde başım çok ağrıyor oda bahar yorgunluğu başağrılarıdır die düşünüyorum cnm bilemedim bak şimdi yaa

valla canım hiç hamişlik yaşamadığımdan bilemeyeceğim

Ama bence bir test yapabilirsin, emininm için içine sığmıyordur, sen bilirsin tabi

içim içime evet sığmıyor canım ama yapmayada çok korkuyorum 3 aydır hep hayalkırıklığı yaşadım resmen gebelik testi görünce öcü görmüş gibi oluyorum :) geeçen aylarda günüm gelmeden testler yapıyorum 4 5 test alıp yapıyordum şimdi ise hiç elim yanaşmıoo yine geçikmişdir stresten mevsim değişiklikten diyerekten beklemedeyimm idrarımın çok koyu ve daha baskın koktuğunu farkediyorumm ama çok su içmiyorum belki o yüzdende olabilir yani

canımmm inş mutlu haberler seninle olur

dediğin gibi birazcık daha bekle bakalım kendini en iyi sen bilirsin

Canım belirti hiç arama gerçekten çok saçma...belirtiyle hamileliğini öğrenenler bat takip etmeyenler biz istediğimiz için sürekli takipteyiz...öle belirtiyle anlayamayız. Ben 16 ay bekledim bebişimi. ama her ay bat zamanımda test yaptım meraktan en azından varsa öğrenecektim.yoksa da işime gücüme bakıyordum inan bana umutlanmaktan daha iyi geliyordu bana. 16.ayımda da düşün 4 gün önce baktım çünkü var olanın çıkıyo genelde.çok da dandik bi testle pozitif gördüm ki benim yumutrtlamam da geç oluyordu normalde. inşallah vardır bebişin yoksa da en kısa zamanda olur inşallah...ben bebeği olmayan her bayanın duacısıyım yol gözlemek ne demek çok iyi bilirim...

sag ol canım yaaa yarın sabah ilk işim test almaya gidecegim, bana dua ettigin icin allah senden razı olsun

ben 16 yıldır bekliyorum canım benim 3 düşügüm oldu. şimidi bebek varmı acaba diye hehcanlıyım diyer yandan varsa düşer diye de korkuyorum o yüzden bir an önce ögrenip dr, gitmek istiyorum düşük olmasın diye

ben 16 yıldır bekliyorum canım benim 3 düşügüm oldu. şimidi bebek varmı acaba diye heycanlıyım diyer yandan varsa düşer diye de korkuyorum o yüzden bir an önce ögrenip dr, gitmek istiyorum düşük olmasın diye

ben 16 yıldır bekliyorum canım benim 3 düşügüm oldu. şimidi bebek varmı acaba diye heycanlıyım diyer yandan varsa düşer diye de korkuyorum o yüzden bir an önce ögrenip dr, gitmek istiyorum düşük olmasın diye

kııııızzzzzzz çıldırtma beni bak dövcem seni haaaaaaaaaaa yap şu testii bizi de sevince bog :119: :119: :119: :119: AYRICA SANA NE KADAR DİYCEM AYOL BEN HAMİLE OLDUĞUM DA HİİİİİİÇÇ BELİRTİ YAŞAMADIM HADİ BANA DEDİ Kİ DÜŞTÜ BEBESİ AMA ARKADAŞIMIN DA HİİÇ BELİRTİSİ OLMADI 6 AYLIK HAMİLEE inşallah sen de öylesindir sabah test yap yaaaaaaaaaaaaa nolaarrr yoksa seni gıdıklarım valla

Son düzenleme:
PINAR'A;

Canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah sana da...Zaten en önemlisi bu insan hamile kalmadan anlayamıyor bunu....inan ben hamile olduğumu öğrendiğim gün çok sevindim...Ama şimdi sürekli bir korku tedirginlik ya kaybedersem...inan insanın içi hiç rahat olamıyor...risk hiç bitmiyor ki doğana kadar...doktorlar bana bebek aşağıda tutunmuş düşebilir dedi...bebişim tutunmaya çalışıyor inşallah beni hiç bırakmaz...Canım senin neden oldu düşüklerin neden tutunmuyor bir sebebi var mı????

Son düzenleme:
inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur allah kucagına almak nasip etsin arkadaşım. dr.kontrolundeyim kütahyada oturuyorum 3aydır ankaraya gürkan clinigine gidiyorum rahimde polip varmış ondan tutunamıyormuş onları temizlediler bana umut verdi doktorum düşmeyecek dedi. buradaki dr.lar bilemediler sebebini ,,,,,,,,hayırlısı inşallah düşmeden kucagımıza alırız.

ay canım arkadaşım allah razı olsun her cümlen için benimde yumurtlamam geç oluyor genelde sanırım hamilesin allahım sana harika bir hamilelik sağlıklı mis gibi nur topu hayırlı bir evlat versin ve bir nefeste seni kurtarsın inş canım benim hamilelerin duaları kulun kula duası kabul olurmuş allah milyonlarca kez senden razı olsunn canım benim :) inş şuanda bebişim benimledir değilsede allahım sabrını versin inş bak sen 16 ayında kavuşmuşsun benim daha 4 ay oldu bekleme gerekirse beklerim allahın izniyle :)

korkuyorum bacım test yapmaya karar verdim ay sonunda test yapıcam :) 4 gün daha gelmezse kırmızlar yapıcam :) ayrıca gıdıklanmaktanda çok korkarım çünkü acayip gıdıklanırım :) kayınvalidemde bu gün test yap bi kızım dedi yok annem belki yine geçikmiştir dedim hımm peki sen bilirsin kızım bekle bakalım biraz daha o zaman dedi :) 4 gün daha sıkalım canım dişimizi o zamana kadar gelmezse 1 nisan sabahı ilk çişimle yapcam test :)

ayyy senin yerine ben heyecan yaptım şimdi haaa :18: inşallah vardır bebeğin kuzun inşallah senledir sağlıkla sihatle kucağına alırsın inşallah ben bebeğimi kaybettikten sonra daha da iyi anlamaya başladım ve o duyguyu hepinizin yaşamasını istiyorum Rabbim inşallah hepimize annelik duygusunu tattırır hepimizin yüzünü güldürür ayyy içim doldu birden yaa test yap hemen bana söle emi

İnşalah bu sefer yüzün güler beklediğin süre çok inşallah sağlıklı bir bebekle mükafatını alırsın yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…