- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.201
iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir
HİÇ BİR BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİLE OLAN VAR MI ACABA
madem 5 -6 kere sordun ben cevap yazayım sanaşimdi canım bana göre hamilelik kesinlikle belirtiyle anlaşılmaz...ben hamilelik belirtilerimi 8.haftada yaşamaya başladım.8.haftaya kadar normalden farklı hiçbişi yoktu...he 8.haftada da sadece iştahım kesildi midem bulandı...başka da bişi yok. Yani 8.haftaya kadar bekleme bence günün geçtiyse test yap deri. çünkü en büyük belirti adet gecikmesi ki ben onu beklememiş.4 gün önce bakmıştım....
slm 4 gün önce idrar testindemi baktın canım,beli olmuyor diye ben bekliyorum benimde adetime 3 gün var günler geçmiyor cıkmaz diye ben yaptırmıyordum cevep yazarsan sevinirim
inşallah hamilesindir ben kardeşimden biliyorum hiçbir belirti olmadan hamile kaldı ve dogumuna yakın migdesi ekşidi sadece
valla canım hiç hamişlik yaşamadığımdan bilemeyeceğim
Ama bence bir test yapabilirsin, emininm için içine sığmıyordur, sen bilirsin tabi
içim içime evet sığmıyor canım ama yapmayada çok korkuyorum3 aydır hep hayalkırıklığı yaşadım resmen gebelik testi görünce öcü görmüş gibi oluyorum :) geeçen aylarda günüm gelmeden testler yapıyorum 4 5 test alıp yapıyordum şimdi ise hiç elim yanaşmıoo yine geçikmişdir stresten mevsim değişiklikten diyerekten beklemedeyimm idrarımın çok koyu ve daha baskın koktuğunu farkediyorumm ama çok su içmiyorum belki o yüzdende olabilir yani
cvp için çok teşekkür ederim bir kaç aydır 1 haftaya kadar geçikmeler yaşadım ve hamişlik yoktu o yüzden yine hayalkırıklığına uğramamak için test yapmıyorum( geçen aylarda adetim geçikse bile bir kaçgün kasıklarım göğüslerim ağrırdı olana kadar şimdi hiç bir yerim ağrımıyorr
Evet canım idrar testinde baktım hem de netten ovulasyon testinin hediyesi kürdan gibi bi test 75kuruş değerinde:) 14 şubatta eşime sürpriz yapmak için 13 şubatta bakmıştım meraktan. 17 şubat batımdı:) İnşallah bebişin seninledir...
Canım belirti hiç arama gerçekten çok saçma...belirtiyle hamileliğini öğrenenler bat takip etmeyenler biz istediğimiz için sürekli takipteyiz...öle belirtiyle anlayamayız. Ben 16 ay bekledim bebişimi. ama her ay bat zamanımda test yaptım meraktan en azından varsa öğrenecektim.yoksa da işime gücüme bakıyordum inan bana umutlanmaktan daha iyi geliyordu bana. 16.ayımda da düşün 4 gün önce baktım çünkü var olanın çıkıyo genelde.çok da dandik bi testle pozitif gördüm ki benim yumutrtlamam da geç oluyordu normalde. inşallah vardır bebişin yoksa da en kısa zamanda olur inşallah...ben bebeği olmayan her bayanın duacısıyım yol gözlemek ne demek çok iyi bilirim...
Canım belirti hiç arama gerçekten çok saçma...belirtiyle hamileliğini öğrenenler bat takip etmeyenler biz istediğimiz için sürekli takipteyiz...öle belirtiyle anlayamayız. Ben 16 ay bekledim bebişimi. ama her ay bat zamanımda test yaptım meraktan en azından varsa öğrenecektim.yoksa da işime gücüme bakıyordum inan bana umutlanmaktan daha iyi geliyordu bana. 16.ayımda da düşün 4 gün önce baktım çünkü var olanın çıkıyo genelde.çok da dandik bi testle pozitif gördüm ki benim yumutrtlamam da geç oluyordu normalde. inşallah vardır bebişin yoksa da en kısa zamanda olur inşallah...ben bebeği olmayan her bayanın duacısıyım yol gözlemek ne demek çok iyi bilirim...
iyi akşamlar kızlarr bu gün 5 gün geçti adetim ve hala hiç bir belirti yok testte yapmıyorum inat ettim :) walla ay sonuna kadar beklemeye kararlıyım :) bir yandan sevinçliyim bir yandan üzüntüllüyüm ya kırmızılar gelirse die eşimde şş çaktırma çok güzel çok güzel olma olma böle devam devam dio :) ay sonuna kadar dio düz devam çaktırma dio inş bebeğim benimledir
HİÇ BİR BELİRTİ YAŞAMADAN HAMİLE OLAN VAR MI ACABA
canım belirti hiç arama gerçekten çok saçma...belirtiyle hamileliğini öğrenenler bat takip etmeyenler biz istediğimiz için sürekli takipteyiz...öle belirtiyle anlayamayız. Ben 16 ay bekledim bebişimi. Ama her ay bat zamanımda test yaptım meraktan en azından varsa öğrenecektim.yoksa da işime gücüme bakıyordum inan bana umutlanmaktan daha iyi geliyordu bana. 16.ayımda da düşün 4 gün önce baktım çünkü var olanın çıkıyo genelde.çok da dandik bi testle pozitif gördüm ki benim yumutrtlamam da geç oluyordu normalde. Inşallah vardır bebişin yoksa da en kısa zamanda olur inşallah...ben bebeği olmayan her bayanın duacısıyım yol gözlemek ne demek çok iyi bilirim...
kııııızzzzzzz çıldırtma beni bak dövcem seni haaaaaaaaaaaYap şu testii bizi de sevince bog :119: :119: :119: :119: Ayrıca sana ne kadar diycem ayol ben hamile olduğum da hiiiiiiçç belirti yaşamadım hadi bana dedi ki düştü bebesi ama arkadaşımın da hiiç belirtisi olmadı 6 aylık hamilee inşallah sen de öylesindir sabah test yap yaaaaaaaaaaaaa nolaarrr yoksa seni gıdıklarım valla
korkuyorum bacım test yapmaya karar verdim ay sonunda test yapıcam :) 4 gün daha gelmezse kırmızlar yapıcam :) ayrıca gıdıklanmaktanda çok korkarım çünkü acayip gıdıklanırım :) kayınvalidemde bu gün test yap bi kızım dedi yok annem belki yine geçikmiştir dedim hımm peki sen bilirsin kızım bekle bakalım biraz daha o zaman dedi :) 4 gün daha sıkalım canım dişimizi o zamana kadar gelmezse 1 nisan sabahı ilk çişimle yapcam test :)
inşallah bebegin sana sımsıkı tutunur allah kucagına almak nasip etsin arkadaşım. dr.kontrolundeyim kütahyada oturuyorum 3aydır ankaraya gürkan clinigine gidiyorum rahimde polip varmış ondan tutunamıyormuş onları temizlediler bana umut verdi doktorum düşmeyecek dedi. buradaki dr.lar bilemediler sebebini ,,,,,,,,hayırlısı inşallah düşmeden kucagımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?