Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoş buldum canım valla ben 7 24 burdayım sayılır sıkı takipçinizm üye olmak yeni aklıma geldi :) evet canım adasız benim de adım elif :)

memnun oldum elif bende üye olmadan önce girer okur tajkip ederdim sonra üye oldum çekingen davrandım ama burdaki dostluklar dibimizde yıllarca dostumuz olarak düşündüğümüz insanların dostluğuna binbasar... çok seviyorum özellikle bu topiki... sen kaç yıllık evlisin...

gelinnnnnnn kızlar gelinnnnnnnnnnnn hadise gibi bende gelllllllll gelll diye çağıram mı sizi..... öldüm bittim işleri hafiflettim en azından çetrefilli kısımları bitirdim hemen soluğu burda aldım napıyonus ne ediyonus...

bende çok memnun oldum canım. Aynen bende biraz çekindim yazsam mi yazmasam mi ama az çok tanıdığım için sizleri yazdım gitti :) ben 9 aylık evliyim canım yani 9 aydır beklemedeyim

slm bayanlar beni de alın aranıza nolaar :)

hoşgeldin

serçem minik kuşum, nasılsın? özledim konuşamadık bugün hiç...

ben geldim ama sen gittin mi?

bende çok memnun oldum canım. Aynen bende biraz çekindim yazsam mi yazmasam mi ama az çok tanıdığım için sizleri yazdım gitti :) ben 9 aylık evliyim canım yani 9 aydır beklemedeyim

evlendiğinden beri hiç korunmadınız yani öyle mi?
Neler yapıyorsun kimsin enrelerdensin anlat bakalım?

geldüm kılzar oyun klübüne takılmayu çok seviyoprumda oraya gittim az biraz siz geçmişi okuyana kadar... napıyorsun bakalım

hoşgeldin

serçem minik kuşum, nasılsın? özledim konuşamadık bugün hiç...

ben geldim ama sen gittin mi?

hakikaten seninle bu hafta hiç denk gelmedik valla yaa bizim iş yerinde pc ler bozuktu akşamlarıda spordan gelip duş alıp kendime gelene kadar hışım çıkıyor... bide üstüne kocişle yatak sporu bu hafta pek takılamadım canım...ne var ne yok normale dönmeyebaşladımı sizin durumlar

geldüm kılzar oyun klübüne takılmayu çok seviyoprumda oraya gittim az biraz siz geçmişi okuyana kadar... napıyorsun bakalım

oyuncu seniiiii ohh spor en iyisi vallahi, insan kendine geliyor. Bi rde endorfin salgılatıyor ya, mutluluk hormonu, resmen stresinden arınıyor insan. Kuzum, çok şükür daha iyi gibi kociş, sanıyorum zamanla daha da iyi olur. Yarın akşam k.valideme gidiyorum, şehir dışına, ziyarete, bir kaç gün halvet olmaz. Döndükten sonra da 2-3 gün sonra bat var. İnşallah gelmezler ama yine kapıdalar gibi sanki, olsun naapalım, kısmetimizde ne varsa...

minikk minik kuşlarr nabersınızzz???

iyiyiz balım ya sen nasılsınz asıl? Hatta siz nasılsınız*

ohh ne güzel keşke bizimde şehir dışında gitceğimiz birileri olsa haftasonu kaçsak.... kafa dağıtırsınız valla süper oluyo evet cano kısmetimizde ne varsA onu yer onu içer onu yaşarmışız inşALLAH bu mini tatil sizi kendinize getirir..... bende kırmızılarımı p.tesi yolcu ettim çok şükür d. kontrol hapınada başladım bu ay boş ama gelecek ayaaaaaa dönüşüm muhteşem ıolacak inanıyorum içimdeki his gelecek aya çok güzel haberler alacağım dileklerim yerine gelecek diyo..... nedendir bilmem 2 senedir hiç böyle olmadım valla... inş hayır olur..

ah canım pek de tatil gibi olamıyor ne yazık ki, eşimin dedesiydi teyzesiydi osuydu busuydu derekn ordan oraya savruluyoruz. Çıkıp dolaşmaya pek de vakit olmuyor yani. Olsun yine de çok şükür gidecek bir kapımız var. Hem onları da sevindirmek lazım, özlüyorlar oğullarını sonuçta.

Bi süpriz olsa da 3 nisanda gelmese kırmızılar diye hayal kuruyorum ya hep düşünmesem daha iyi olacak da ben de beceremeyenlerdenim işte

e_life, sen kaç yaşındasın?

gelmez inş canım bebeğin içindedir yerleşiyordur inş.... bi bakarsın dönüşte süpriz yapar size minik kuzun... inş gelmezzzzzzzz inş gelmezzzzzzz

selam kızlarrrr naber napıyosunuz bakiim:)

iyiyiz canım ya, ben mesaim bitsin diye bekliyorum. Evle ilgili işler vardı, eşim izinli, işlerini de bitirmiş, bir avmde geziyormuş. benim işyerime yakın... o yüzden bana zaman geçmiyor
sende ne var ne yok?

gelmez inş canım bebeğin içindedir yerleşiyordur inş.... bi bakarsın dönüşte süpriz yapar size minik kuzun... inş gelmezzzzzzzz inş gelmezzzzzzz

inşallah inşallah canım

iyilik nolsun ben de işteyim çıkıcam birazdan evde işim yok allahtan c.tesi yapıcam temizliğimi sana da kolay gelsin bacım bugün adet bitti hayırlısıyla çalışmalara başlıyoruz bu akşam ,yeni ay yeni umutlar bu ayki stratejime güveniyorum umudum var 5.aya girmemize rağmen gerçi daha neleri var.rabbim kimseyi inşallah daha fazla bekletmez

meraba canım yaşımı sormuşsun yeni gördüm 23 yaşındaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…