- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.441
slm kızlarrr.ohhhh muhabbet kaynamış gitmiş vallla.ebn de çok sinir olduğum bişi paylaşimm.olmazsa tüp bebek yaparsın bekleme tüp bebek yaptır.çift maaşsınız size dokunmaz çift maaşsınız yaptırırsınız.bigün böle diyen bi biri kaöç akrabamı bi azarladım ki doldum artık.çift maaşız diye doktor doktor gezmeyi çift maaşız diye hormon ilaçları ile tüm dengelerimizi bozmayı çift maaşız diye her tedaviyle hüsrana uğramayı reva görüyosunuz bize dedi.ne kadar kolay sölüyosunuz dedim.ben sizin kadar kolay sayamıyorum bu ihtimalleri dedim.çünkü tüp bebek son nokta tutmadığında başka bi tedavi yok.ben aklıma getirmek istemiyorum bile insanlar ısrarla bunu söleyip duruyolar.ama kendi çocukları 5 - 6 ay hamile kalmasa allah tedavi vermesin allah doktorlara düşürmesin diye dua üstüne dua ediyolar.çok şükür eğer iş oralara varırsa gücümüz yeter allah ın izniyle ama bu şeye benziyo atıyorum meme kanseri birine olmazsa memeni alırla falan demek gibi .kolay mı bakalım o işler öyle.en kötü ihtimalleri saymak bence teselli değil daha çok insanın sinirini bozuyo.
Rabbi'me çok şükür,dayanma gücünü bize veriyor,sabrı hissediyorum,dualarımın karşılığını alacağıma inanıyorum.
bu ay da rahmime düşmedi mucizem,
bu ay da göbüşümü okşayıp,konuşamadım onunla,
bu ay da çift çizgiyi göremedim,
bu ay da doktorun gülümseyen yüzüyle karşılaşıp 'keseyi gördük sanırım" cümlesini duyamadım.
bu ay da cicişler alayım diye dolaşamadım mağazalarda,
bu ay da alamadım erkenden alacağım hamile kıyafetlerini,
bu ay da "amaannn boşver kızım,bebişin seninle,stres yapma artık" diyemedim
bu ay da "hamileyim" diye uçamadım göklere,anneme ağlaya ağlaya açıklayamadım torunu olacağını.
diye akıyor gözyaşlarım,üzüntüm de akıyor içime....
bende çok memnun oldum canım. Aynen bende biraz çekindim yazsam mi yazmasam mi ama az çok tanıdığım için sizleri yazdım gitti :) ben 9 aylık evliyim canım yani 9 aydır beklemedeyim
tatlım milletin ağzı torba değil ki büzesin.bizi bizden başka kimse anlamaz.derdi bilen anlar.ben de insanların bana acıyarak bakmasından nefret ediyorum.her girdiğim ortamda durup dururken çocuk konusunu açmaları ,aman üzülme olur demeleri.sinir şeyler yaa...siz zaten konuyu açmazsanız ben bu kadar üzülmüycem demek geliyo içimden ama diyemiyorum.bu huyumada çok kızıyorum ah şu insanlara bi çatır çatır cevap verebilsem.sen en iyisini yapmışsın onları azarlamakla.bigün bende bi patlama bekliyorum kendimden ama bakalım ne zaman.
kuzum okurken gözlerim doldu valla.sanki içimden geçenlere tercüman olmuşsun.imş bigün bu gözyaşlarımız hayırlısıyla diner((
hoşgledin tatlım aramıza.rabbim inş anne olmak için daha fazla bekletmez seni de bizleri de...
dün hastane maceramız sona erdi aslında bugün ercekti ama kociş daha fazla kalmak istemedi nysem Allaha şükür hem eşimin hem annemin ameliyatları iyi geçti fakat annem hala hastnede inş yarın çıkacak...dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun rabbim tez vakitte kuzularınıza kavuştursun inş... benden haberler bu kadar canlarım ara ara girmeye çalışıcam yine sizi sefiyorummmm
dün hastane maceramız sona erdi aslında bugün ercekti ama kociş daha fazla kalmak istemedi nysem Allaha şükür hem eşimin hem annemin ameliyatları iyi geçti fakat annem hala hastnede inş yarın çıkacak...dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun rabbim tez vakitte kuzularınıza kavuştursun inş... benden haberler bu kadar canlarım ara ara girmeye çalışıcam yine sizi sefiyorummmm
adetim yarın gelecek büyük ihtimal....Ama ben dün akşamdan sonra bu ay için akıtacağım üzüntü gözyaşını bitirdim sanırım,sukunetle yarını bekliyorum,bu arada bugün hafiften sol kasığımda ve belim tam ortasında bir ağrı hissediyorum,göğüslerim daha da hassaslaştı,sivilcelerim çoğaldı ve akıntım kesildi...Yarın için "BEKLE BENİ KIRMIZI LANETİ!!" diye bir cümlem mevcut....
Ayın 19'unda doktor randevum var,ben şimdi onu düşüneyim,beni en güzel şekilde yönlendirir ve kontrollerimi yapar inşallah....
SAĞLICAKLA KALIN GÜZELLERİM,BEN YİNE BİKAÇ GÜN NADASA ÇEKİLEYİM EN İYİSİ.
canım ne zamandır gebe kalamıyosun?
bu arada günaydın kızlarrrrr
günaydınn hanımmmmlarrrrr
mutlu günler bizimle olsun, öpüyorum herkesi
günaydın herkese kızlarrrrrr.. hayırlı bi cuma olsun inş... dualarımız kabul olsun kucağımız dolsun
adetim yarın gelecek büyük ihtimal....Ama ben dün akşamdan sonra bu ay için akıtacağım üzüntü gözyaşını bitirdim sanırım,sukunetle yarını bekliyorum,bu arada bugün hafiften sol kasığımda ve belim tam ortasında bir ağrı hissediyorum,göğüslerim daha da hassaslaştı,sivilcelerim çoğaldı ve akıntım kesildi...Yarın için "BEKLE BENİ KIRMIZI LANETİ!!" diye bir cümlem mevcut....
Ayın 19'unda doktor randevum var,ben şimdi onu düşüneyim,beni en güzel şekilde yönlendirir ve kontrollerimi yapar inşallah....
SAĞLICAKLA KALIN GÜZELLERİM,BEN YİNE BİKAÇ GÜN NADASA ÇEKİLEYİM EN İYİSİ.
günaydım kuzularımmmhayırlı cumalar, Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdekini de nasip etsin hepinize
benim de sivilceelrim çıkmaya başladı, zaten gebelik belirtim de yok tatlım. Sabah dayanamadım test yaptım, bizim batlar oflu ile aynıydı, o kendi topiğinde silik çizgi gördüm yazmış. ben de gaza geldim yaptım ama aldım boyumun ölçüsünügülüyorum vallahi ne yapıyım, hakkımda hayırlısı olsun. Ben Rabbime en içten dualarımı ediyorum. demek ki O böylesini hayırlı görüyor
canım benim de evde var bitane,boşuna harcamayayım dedim ne de olsa yarın geleceğini hissediyorum.....Yazık günah şimdiye kadar testlerden varya neler alınırdı neler
hakkımızda hayırlısı olsun..olacaklar öleceğe çare bulunmazmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?