Sabredenler Kulübü 2012 :)

evet yumurta kapıya dayandı artık,adete saatlerveya bir-iki gün kaldı artık..Hayırlı olanı göreceğiz,Rabbi'm bize hayırlı olanı gösteriyor,biz ona razı olacağız,Razı olmak için de dua ediyoruz,üzülmemek elde değil ama Rabbi'm bunun da ilacını veriyor.Adetten sonra yine sımsıkı tutunuyoruz herşeye,hayata,bebişe.Rabbi'mden hiç bizaman ümit kesilmez,bu çok önemli.

sabah sabah cuma cuma moralim bozuldu yaaa.... valla çalışasım yok hiç bişe yapasımyok bu kez bende ağlamak istiyorum sanırım.... ya herkes hamile yada doğuruyo yada cinbsiyetini yeni öğrenmiş facebooktan nefret ediyorum donduracam hesabımı sanırım yaaaaa offff Allahımmm sabır yarabbim sabırrrr güç kuvvet yarabbim.....:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Sabır canım sabır...Rabbi'm sana da nasip edecek,butür durumları kafana takma,biliyorum çok zor,ben de aynı şeyle boğuşuyorum ama yapacak bişi yok....Rabbi'm seni bu şekilde sınıyor,ve emin ol ödülün bebişin olacak....

hormolarımıza sağlık tatlım (ay açılay gibi konuştum ) bize herşeyi sil baştan yaptırıyor...

dur kuzum neden moralini bozdun yaa.. bana da sanki ben bebek istediğimden beri millet benim inadıma hamile ya da doğruyor gibi geliyor ama öyle değil. Biz algıda seçicilik yaşıyoruz. Bizim de hamile kaldığımız zamanlarda başkaları iç çekicek tatlım. Bu iş hep böyle...

ya valla şuanda hiç iyi değilim mideme ağrı gidi can sıkınıtısından daha dünki çocuklar doğurdu anasını satim... aynı sorun yüzünden hamile kalamayan arkadaşım bile hamile kaldı ki 6 aydır istiyor bide bana bak.. kediler bile bana inat sağa sola doğurup atıyolar ya bende anne olmak istiyorum bende göbeğime bi mercimek tanesi istiyrum onun tekmelerini hissetmek istiyorum uyurken tekmesini duyup gece yarısı uyanmak istiyorum istiyorum yaaaaa Allahım yarabbim hayırlı olan zamanı çabuk yaklaştır yarabbim......

amin canım inş. bazen gaflete kapılıp kızıyorum ama geçiyor hemen canım sıkıldı çok sıkıldı sabah sabah ama sabrını veriyor rabbim.. bi an parladım ama geçti.......

ben bozmadım cnm ya gözüme soka soka hamileyim diye doğurdum diye duyuranlar bozdu.... hepsi facebook yüzünden oldu kahretsin artık girmeyecem faceye... zaten sabah 5 dk takılıp çıkıyordum pat ilk gönderide mijdeli haber ya güzel haber ama bozuluyorum işte ne yapim....

yarın adet olacağımı hissediyordum ama yine de umudum vardı..
şu an adet ağrım var,ve her zaman oluyordu bu,bu ağrıyı hissetmek istemiyordum bu ay,çok üzgünüm şu an....Yine hamile değilim... çok duygulandım ve gözlerimden engel olamadığım yaşlarım akıyor....belimden altını kesmek istiyorum şu an,bu ağrı adet geliyorum bütün ayki umutlarını söndürmeye geliyorum diyor.

Son düzenleme:
yarın adet olacağımı hissediyordum ama yine de umudum vardı..
şu an adet ağrım var,ve her zaman oluyordu bu,bu ağrıyı hissetmek istemiyordum bu ay,çok üzgünüm şu an....Yine hamile değilim...

zaten kırmızıyı görene kadar insan hep bir umut besliyor. ben bu ay yumurtlama günümü kaçırdığımdan neredeyse eminim, ama yine de umutluyum..bir nevi delilik bizim ki de geçicek üzüntülerin canım benım...çok şükür sağlığın yerinde, sevdiğin adamla evlisin...tadını çıkart... yaşın da küçük hem senin... Allah sağlık versin, daha çok vakit var

çok şükür orası öyle ama ben bebek olsun diye çırpınırken lanet olası ağrılar olunca,sanki gözüme gözüme sokuyor bedenim adet olacağımı...Kendim bile kendime acı çektirebiliyorm.Belim kopuyor şu an.
Umut hep var,içimde hep teselli bir tarafımı barındırıyorum,ama biryerden sonra kopuyor zincirler.ve başa dönüyorum....UMUTLUYMUŞUM MEĞER,ŞU AN ÇÖKTÜM....

hayırlı cumalar herkese!
bugun love_love arkadaşımızın dua günüymüş. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah!

Kızlar aslında bir süre bekleyip öyle haber verecektim ama benim için çok büyük bir süpriz oldu bu ay ve hamileyim!!! kalp sesini duyana kadar yazmayayım, duyulmayınca insanın daha bir morali bozuluyor dedim ama paylaşmadan da edemedim :)))

caaaaaaaaaaaaaaaanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çooooooooookkkkk sevindim yawssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tebrik ederim canım,sağ salim kucağına alırsın inşallahhh....

bu haberi görünce de duygulandım...ben de hamileyim diye haber vermek isterdim bu ay.

ay inşallah ya! umutlarınızı yitirmeyin. bana bu ay yumrtlamamışsın dediler, klomen başlayacaktık, düşün hiç ihtimal vermiyordum. beni bırak doktor da. işin ilginci bir gün beta-hcg yaptırdım, 2 küsur çıktı, yani hamilelik yok. tam 3 gün sonra 1700lerdeydi. herkese sürpriz oldu resmen. anladım ki Rabbimin takdir ettiği bir zaman varmış ki ondan öncesi sonrası, tedavisi bilmemnesi hep hikaye imiş.

en zoru bu iki gün zaten canım...ama çok da üzülme, yeni yumurtanın gelişimi regl dönemiyle başlıyor biliyorsun...hemen incire fındığa vermeye alıştır kendini...

hayırlı cumalar!

cuma günü verilecek en güzel haberi aldık senden
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Biliyorsun hamile birini dinlemeyi çok severiz, anlatasana biraz?
belirtilerin var mıydı, nasıl öğrendin? Bu ay denediğin değişik birşey var mıydı vs vs?

evet vakti ve saatinde kapımızı çalıyor mucize.....Bizim vaktimiz var sanırım....Rabbi'm bizim de yüzümüzü güldürür inşallah...

Belirtilerinden başlayalım hadi bakam?

anlatayım :) belirtim falan yoktu. biliyorsundur belki bu ay takipteydim, ovulasyon günlerini falan doktor hep söyledi. adeti beklediğim günden bir gün kadar önceydi ultrasonla bakıldığında yumurtlama olmamış dendi, klomen kullanalım dendi. bende de fooosssss tabi.. bir de acayip bel ve k asık ağrım olmuştu. doktorlar iltihap mı ne vardıysa artık onun için antibiyotik verdiler ben de paşa paşa kullandım. ama adet bir türlü gelmedi. adet gelecek ki klomen başlayayım diye bekliyordum ben de. işte doktor istedi diye beta hcg yaptırdım 2 küsur. doktor de 3 gün sonra çağırdı adet söktürücü verecek. yine de beta-hcgye de bakalım dedi. iyi baktık ki 1700lerde! sonra da önce vajinal olarak keseyi gördüler sonra da üstten göründü çok şükür. ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş galiba haftasını bilemiyorum o yüzden:44: şimdi kalp atışını ne zaman duymayı bekliyorlar bilmiyorum işte haftaya yine çağırdı gidip duruyoruz bakalım. onun dışında tek belirtim normalde adet olacağım zaman da olur, göğüs büyüdü ağrıyordu. bir de adet olacak gibi karnıma kramp falan giriyordu öyle. bunlar hala devam ediyor zaten. ben aslında tam olarak idrak de edemedim buu henüz. doktor dinlen dedi hiç doğru dürüst dinlenmedim bile. bu ay cam sildim, perde astım. bir sürü iş ve misafir ağırladım. ne yapılmaması gerekiyorsa yaptım yani :) şu an acayip uyku problemim var. sürekli uyuyasım var ayakta zor duruyorum. bir de facia gibi açıkıyorum. alttaki kilo tickerı yalan oldu ((

canım akıntı durumun nasıl peki şu an?benim de bat yarın ve bel kasık ağrım var.Adet olacağımı düşünüyorum ama yine bir umut işte.:18::18: (benim akıntım yok hiç şu an. )

canım akıntı durumun nasıl peki şu an?benim de bat yarın ve bel kasık ağrım var.Adet olacağımı düşünüyorum ama yine bir umut işte.:18::18: (benim akıntım yok hiç şu an. )

benim de neredeyse hiç akıntım yoktu hala da yok sayılır. wcye gidince çook hafif beyaz-sarımsı birşey o da bazen görüyorum.benim de bu ay bel ve kasık ağrım çok oldu hala devam da ediyor ama benim her adet dönemimi öyle olduğundan hiç belirtiden saymadım. inşallah sen de hamişsindir ayyy öyle mutlu oluyorum ki burada hamiş haberi görünce hiç tanımıyorum kimseyi ama herkese her aklıma geldikçe sürekli dua ediyorum Rabbim herkese nasip etsin diye!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…