Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay canım benim ya ne kadar güzel, beklenmedik anda gelmiş yani bebeğin sanırım en güzel hikayeler böyle oluyor, en çok bu durumda sevinir sanki insan. İnşallah kalp atışı da duyulur ve hamileliğin sorunsuz geçer...ne kadar geçmişti reglin? hani bekledim gelmedi dedin ya...

benim de neredeyse hiç akıntım yoktu hala da yok sayılır. wcye gidince çook hafif beyaz-sarımsı birşey o da bazen görüyorum.

anladım canım,benim de adet öncesi kesiliyordu,şu an kesildi.ve elim ayağım buz gibi.Sanırım benimki yarın kesinkez gelir....
Tekrardan seni tebrik ederim canım,senin adına inan çok mutlu oldum...Bir hamiş adayımızı daha hamiş ilan ediyoruz...

hep öyle oluyor değil mi??bu ay yine biz şansız kısımdayız...çünkü yine bebeği bekleyerek geçirdik her günümüzü....En güzel hikaye beklenmedik anlarda kapımızı çalar....Biz hikayemizi beklediğimiz için kapımız açıktı hep....(çalacak bir kapı yoktu.Kapı açık,bekliyorduk önünde.)

Son düzenleme:

yaklaşık 10 gün geçtiğinde öğrenmiştim. adet günlerim çok sabit olmadığından tam günü gününe tutturamıyorum ama bir önceki aya göre 10 günü geçmiştim.

aslına bu söylediğine katılıyorum. ben de aylarca aman yumrtlama tarihini tutturdum mu aman oldu aman olmadı diye hem kendimi hem eşimi sıktım durdum. bu ay nasılsa yumurtlama olmamış diye hiç kafamda bebek fikri kalmadı. keyfime baktım. bir de dualarım değişti. dedim ki "anladım ki bu iş benim planlamamla, istememle olmayacak Allah'ım, sen hayırlı zamanda takdir et" diye diye dua ettim. acizliğimi anladım tek kelimeyle.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]iyi haberlerini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]31 mart-1 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24-26 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vavv süpper canım.....O yüzden de 1700lerde çıkmış hcg........Eeee kocişe süpriz oldu mu?

10 gün geçmişken 1700 çıktı ama diyorum ya 7 gün geçmişken 2 idi. yani üç günde nasıl olduysa olmuş. ben de anlamadım.:)
e tabi koçiş de sevindi. benim pek bir sürpriz hayallerim vardı. ona işte ultrason kağıdını gösterip söyleyecektim falan filan. ama ben kan testini verip hastaneden ayrılmıştım o gün ve doktor beni arayıp acilen gel dedi belki seni yatırırım dedi. dış gebelik olablir falan dedi. ödüm koptu tabi adamı da aradım telaşla böyle böyle diye. :)

olsun canım.....yeterki bebiş konsun göbeğe,süpriz önemli değil.

ben de bir sürü süpriz düşünüyodum kafamda,şimdi olsun,ağlayarak telefon açarım ya da yanımdaysa koşarak testi gösterirdim herhalde...o da çok yıprandı bu süreçte,çok bekletmezdim....Ama sanırım bu süpriz,heyecan için daha zaman var.

Belki de ilk testiniz hatalıydı. 3 günden 1700 çok fazla...olsun sonuçta hamilesin ya! kaç gün oldu öğreneli canım? Kese falan göründüğüne göre yine 4-5 haftalık olmalı sanki bebişin... ayyy ne heyacanlı ne güzel maaşallah

kuzum benim yaaa bu kadar karamsar olma bak..ben neden bilmiyorum ama daha iyiyim bu ay. sanırım tevekkül olayını başardım... sabah namazlarını duymuyordum bir süredir, ama bu hafta alarm kurup kalktım, biraz da korkağımdır karanlıktan falan, bütün ışıkları yakarak kıldım namazımı (Rabbim kabul etsin), uyumadan önce biraz meal okudum ve hep dua ettim...Bu süreçte daha yakınım sanki Rabbime, ben tertemiz duygularımla hiç isyansız anlatıyorum derdimi ona. Ve gerçekten daha huzurlu ve daha güçlüyüm sanki. İlamiyetin kelime anlamı da teslim olmak değil mi sonuçta...Rabbime teslim oldum ben, o ne zaman derse o zaman

sen de eminim 1-2 güne kadar bu olumsuz ruh halini atarsın üstünden. tam regl zamanı en karamsar anımız oluyor ama geçer inşallah hemen

senin yaşın daha çok genç. inşallah Rabbim nasip eder. bak ben daha gençken hep 22 de evlenirim 24 de çocuğum olur diye plan yapardım. Ama 28 de evlendim. yazın 30 oluyorum eh işte Allah devamını getirirse bebek olacak. Ama düşünüyorum iyi ki de o yaşta evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamışım. em kendimi, hem kocamı, hem çocuğu perişan ederdim. kesinlikle! Allah bizi bizden iyi biliyor. Çok şükür diyorum 28 de evlenmişim. o zaman bile evliliğe zor alıştım. Ben kendimde en büyük eksikliğin tevekkül olduğunu düşünüyorum... istediğim olmayınca mız mız çocuk gibiyim. ama az zaman geçince aklım başıma geliyor diyorum ki Rabbim sen ne büyüksün en iyisini ayarlıyorsun! şimdi bu beiş için de aynı şeyi düşünüyorum. 2 tane kimyasal gebelikten sonra bu merhaleye ilk kez geldim. kese falan göründü. devamı gelsin çok isterim. Ama Rabbim uygun görmüyorsa da inşallah kabullenirim...

aynen canım,reg olacağım için psikolojim değişti birden,,,,düzeleceğime eminim....sadece bu ay da olmadığı için çok üzgünüm....Rabbi'm yar ve yardımcımız olsun inşallah.....

belki de hatalıdır. onu özel hastanede yaptırmıştım her zaman gittiğim yerde değildi yani. kese diye bana bit gibi bir şey gösterdiler. doktor da 3 haftalık dedi. ama ben internette hep keseyi karından 4 haftadan önce görilmez diye okudum. geç yumurtlama olduğu için sanırım onlar da tam bir hafta diyemiyor mu ne???:26:

aynen canım,reg olacağım için psikolojim değişti birden,,,,düzeleceğime eminim....sadece bu ay da olmadığı için çok üzgünüm....Rabbi'm yar ve yardımcımız olsun inşallah.....

hepimizin bir sürü ayımız böyle geçti ya ben de ocak ayında senin gibiydim. bir deadetim gecikmiş kimyasal olmuştu çok perişandım. Üzülme diyeceğim ama insan kendini tutamıyor. Biz en iyisi daha çok dua edelim birbirimize. ben nedense senin ismini ve sdtive in ismini burada ne görsem hemen dua etmeye başlıyorum valla :)

ahhh canımm yaaa çoook teşekkür ederim.....

evet evet bence özeldeki hatalı... geç yumurtlamaysa tahmin edememişlerdir tabi. Aman boşver zaten, o mercimek sağlıklı büyüsün de gerisi önemli değil... İnşallah inşallah herşey yolunda gider tatlım ya. Rabbim tamamına erdirsin, ikiniz de sağlıklı olun

Ayyy fıstıkım ya, Allah razı olsun senden...böyle dualar çok kıymetli...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

kızlar benim çıkmam lazım. misafirliğe gidicem. ama çok acayip uykum var nasıl araba kullanacağım bilmiyorum valla. İnşallah bu cuma gününde Rabbim sırayla hepinize hayırlı,sağlıklı bebişler nasip eder. bebiş bekleyenlere de güzel haberler duymayı nasip eder! Allah'a emanet olun!

kendine de bebeğine de çok dikkat et...dinlen bol bol...dualarına da canı gönülden bir aminnn diyorum sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…