- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.481
anlatayım :) belirtim falan yoktu. biliyorsundur belki bu ay takipteydim, ovulasyon günlerini falan doktor hep söyledi. adeti beklediğim günden bir gün kadar önceydi ultrasonla bakıldığında yumurtlama olmamış dendi, klomen kullanalım dendi. bende de fooosssss tabi.. bir de acayip bel ve k asık ağrım olmuştu. doktorlar iltihap mı ne vardıysa artık onun için antibiyotik verdiler ben de paşa paşa kullandım. ama adet bir türlü gelmedi. adet gelecek ki klomen başlayayım diye bekliyordum ben de. işte doktor istedi diye beta hcg yaptırdım 2 küsur. doktor de 3 gün sonra çağırdı adet söktürücü verecek. yine de beta-hcgye de bakalım dedi. iyi baktık ki 1700lerde! sonra da önce vajinal olarak keseyi gördüler sonra da üstten göründü çok şükür. ama geç yumurtlama ve döllenme olmuş galiba haftasını bilemiyorum o yüzden:44: şimdi kalp atışını ne zaman duymayı bekliyorlar bilmiyorum işte haftaya yine çağırdı gidip duruyoruz bakalım. onun dışında tek belirtim normalde adet olacağım zaman da olur, göğüs büyüdü ağrıyordu. bir de adet olacak gibi karnıma kramp falan giriyordu öyle. bunlar hala devam ediyor zaten. ben aslında tam olarak idrak de edemedim buu henüz. doktor dinlen dedi hiç doğru dürüst dinlenmedim bile. bu ay cam sildim, perde astım. bir sürü iş ve misafir ağırladım. ne yapılmaması gerekiyorsa yaptım yani :) şu an acayip uyku problemim var. sürekli uyuyasım var ayakta zor duruyorum. bir de facia gibi açıkıyorum. alttaki kilo tickerı yalan oldu((
benim de neredeyse hiç akıntım yoktu hala da yok sayılır. wcye gidince çook hafif beyaz-sarımsı birşey o da bazen görüyorum.
ay canım benim ya ne kadar güzel, beklenmedik anda gelmiş yani bebeğinsanırım en güzel hikayeler böyle oluyor, en çok bu durumda sevinir sanki insan. İnşallah kalp atışı da duyulur ve hamileliğin sorunsuz geçer...ne kadar geçmişti reglin? hani bekledim gelmedi dedin ya...
ay canım benim ya ne kadar güzel, beklenmedik anda gelmiş yani bebeğinsanırım en güzel hikayeler böyle oluyor, en çok bu durumda sevinir sanki insan. İnşallah kalp atışı da duyulur ve hamileliğin sorunsuz geçer...ne kadar geçmişti reglin? hani bekledim gelmedi dedin ya...
yaklaşık 10 gün geçtiğinde öğrenmiştim. adet günlerim çok sabit olmadığından tam günü gününe tutturamıyorum ama bir önceki aya göre 10 günü geçmiştim.
anladım canım,benim de adet öncesi kesiliyordu,şu an kesildi.ve elim ayağım buz gibi.Sanırım benimki yarın kesinkez gelir....
Tekrardan seni tebrik ederim canım,senin adına inan çok mutlu oldum...Bir hamiş adayımızı daha hamiş ilan ediyoruz...
hep öyle oluyor değil mi??bu ay yine biz şansız kısımdayız...çünkü yine bebeği bekleyerek geçirdik her günümüzü....En güzel hikaye beklenmedik anlarda kapımızı çalar....Biz hikayemizi beklediğimiz için kapımız açıktı hep....(çalacak bir kapı yoktu.Kapı açık,bekliyorduk önünde.)
vavv süpper canım.....O yüzden de 1700lerde çıkmış hcg........Eeee kocişe süpriz oldu mu?
olsun canım.....yeterki bebiş konsun göbeğe,süpriz önemli değil.10 gün geçmişken 1700 çıktı ama diyorum ya 7 gün geçmişken 2 idi. yani üç günde nasıl olduysa olmuş. ben de anlamadım.:)
e tabi koçiş de sevindi. benim pek bir sürpriz hayallerim vardı. ona işte ultrason kağıdını gösterip söyleyecektim falan filan. ama ben kan testini verip hastaneden ayrılmıştım o gün ve doktor beni arayıp acilen gel dedi belki seni yatırırım dedi. dış gebelik olablir falan dedi. ödüm koptu tabi adamı da aradım telaşla böyle böyle diye. :)
10 gün geçmişken 1700 çıktı ama diyorum ya 7 gün geçmişken 2 idi. yani üç günde nasıl olduysa olmuş. ben de anlamadım.:)
e tabi koçiş de sevindi. benim pek bir sürpriz hayallerim vardı. ona işte ultrason kağıdını gösterip söyleyecektim falan filan. ama ben kan testini verip hastaneden ayrılmıştım o gün ve doktor beni arayıp acilen gel dedi belki seni yatırırım dedi. dış gebelik olablir falan dedi. ödüm koptu tabi adamı da aradım telaşla böyle böyle diye. :)
ben de bir sürü süpriz düşünüyodum kafamda,şimdi olsun,ağlayarak telefon açarım ya da yanımdaysa koşarak testi gösterirdim herhalde...o da çok yıprandı bu süreçte,çok bekletmezdim....Ama sanırım bu süpriz,heyecan için daha zaman var.
ben de bir sürü süpriz düşünüyodum kafamda,şimdi olsun,ağlayarak telefon açarım ya da yanımdaysa koşarak testi gösterirdim herhalde...o da çok yıprandı bu süreçte,çok bekletmezdim....Ama sanırım bu süpriz,heyecan için daha zaman var.
kuzum benim yaaa bu kadar karamsar olma bak..ben neden bilmiyorum ama daha iyiyim bu ay. sanırım tevekkül olayını başardım... sabah namazlarını duymuyordum bir süredir, ama bu hafta alarm kurup kalktım, biraz da korkağımdır karanlıktan falan, bütün ışıkları yakarak kıldım namazımı (Rabbim kabul etsin), uyumadan önce biraz meal okudum ve hep dua ettim...Bu süreçte daha yakınım sanki Rabbime, ben tertemiz duygularımla hiç isyansız anlatıyorum derdimi ona. Ve gerçekten daha huzurlu ve daha güçlüyüm sanki. İlamiyetin kelime anlamı da teslim olmak değil mi sonuçta...Rabbime teslim oldum ben, o ne zaman derse o zaman
sen de eminim 1-2 güne kadar bu olumsuz ruh halini atarsın üstünden. tam regl zamanı en karamsar anımız oluyor ama geçer inşallah hemen
Belki de ilk testiniz hatalıydı. 3 günden 1700 çok fazla...olsun sonuçta hamilesin ya!kaç gün oldu öğreneli canım? Kese falan göründüğüne göre yine 4-5 haftalık olmalı sanki bebişin... ayyy ne heyacanlı ne güzel maaşallah
aynen canım,reg olacağım için psikolojim değişti birden,,,,düzeleceğime eminim....sadece bu ay da olmadığı için çok üzgünüm....Rabbi'm yar ve yardımcımız olsun inşallah.....
hepimizin bir sürü ayımız böyle geçti yaben de ocak ayında senin gibiydim. bir deadetim gecikmiş kimyasal olmuştu çok perişandım. Üzülme diyeceğim ama insan kendini tutamıyor. Biz en iyisi daha çok dua edelim birbirimize. ben nedense senin ismini ve sdtive in ismini burada ne görsem hemen dua etmeye başlıyorum valla :)
belki de hatalıdır. onu özel hastanede yaptırmıştım her zaman gittiğim yerde değildi yani. kese diye bana bit gibi bir şey gösterdiler. doktor da 3 haftalık dedi. ama ben internette hep keseyi karından 4 haftadan önce görilmez diye okudum. geç yumurtlama olduğu için sanırım onlar da tam bir hafta diyemiyor mu ne???:26:
hepimizin bir sürü ayımız böyle geçti yaben de ocak ayında senin gibiydim. bir deadetim gecikmiş kimyasal olmuştu çok perişandım. Üzülme diyeceğim ama insan kendini tutamıyor. Biz en iyisi daha çok dua edelim birbirimize. ben nedense senin ismini ve sdtive in ismini burada ne görsem hemen dua etmeye başlıyorum valla :)
kızlar benim çıkmam lazım. misafirliğe gidicem. ama çok acayip uykum var nasıl araba kullanacağım bilmiyorum valla. İnşallah bu cuma gününde Rabbim sırayla hepinize hayırlı,sağlıklı bebişler nasip eder. bebiş bekleyenlere de güzel haberler duymayı nasip eder! Allah'a emanet olun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?