Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyi akşamlar kızlar idrarda pozitif görünce hemen kan tahlili yaptırdım 858.65 çıktı doktorum çıktığı için gösteremedim ama tel den sordum ve gebeliğin olduğunu ve çok yeni olduğunu söyledi sizce degerim nasıl

canım tebrikler çok güzel bir haber keyfimiz yerine geldi... allah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin

canım seni de tebrik ediyorum.aramızda yenisin galiba ya da bana denk gelmedin. adetin üzerinden kaç gün geçti. değerin gayet iyi gözüküyor...

o zaman değerin süper.inşallah sağlıklın bi şekilde bebişini kucağına alırsın. topik uğurlu geldi desene.
kaç aydır deniyorsunuz belirtilerin var mıydı ay çok soru sordum galiba

amin canım inşallah allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın topik bya uğurlu geldi 2 gün önce üye oldum bugün bebisimi öğrendim :) 9 aydır deniyoruz prolaktin sorunum vardı 1 aydır dostinex kullanıyordum çok şükür işe yaradı. Hiç bi belirtim yok sıradan adet sancıları ile uğraşıyorum :)

bu kadar beklemenin ardından daha da çok sevinmişsindir.allah nazarlardan saklasın
ben de 14 aydır deniyorum. doktorlar bi problem yok diyorlar herhalde daha vakti gelmedi diyorum.yaş da geçiyor kısmet artık. olmazsa yazın aşılama düşünüyoruz

hayirli olsun rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin

tatlım umutlandırmak istememiştim seni ama bak gerçekten hamişmişsin.çok sevindim yaa:)) bence kan değerin de çok güzel.daha adet gününde olmana rağmen.kese görünür gittiğinde allahın izniyle.rabbim meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
yok be kuzum nerde bende o şanstest yapsam kesin tek çıkar peşine gelsin kırmızılar gelsin kırmızılar pufff
bu arada bebiş elektrikler kesildi kusuru bakma olurmu cvp yasamadım canım arkadaşım benimmm

kusura baktım dermişim :))olur cnm öyle aksilikler kusura bakarmıyım hiç tatlı arkadaşım :))kız belki bu sefer şansın dönmüştür çift çizgiyi görürsün.ayy hamile olduğunu bi öğrensen ne güzel olur.herifin ben boşuna mı ameliyat oldum yani der

canım inşallah rabbim en kısa zamanda gönderir mucizeni senin ve isteyen herkesin. Allahim kimseyi bekletmesin . Iyi akşamlar canım görüşürüz

merhaba arkadaşım testi kaçıncı gününde yaptın.yani adetinden kaç gün sonra benim ikinci aşılamam 19 martta yapışdı bugün 13 gün olucak cevaplarsan sevinirim bu arada rabbim saglıklı hamilelik geçiirmek nasip etsin canım

cnm ben martta asilama olmustum doktorum 14. gun idrar testi yap demisti.

nirde bende o şans bacım he he he rüyamda bilem görmedim ben çift çizgi testte nasıl görecem kız
yok bacım yafff herüfüm havalara uçar öle bişey olsa morel olurduuu çünküm kendi sağlığı için oldu öncelikle ameliyatı ileri dereceymiş bizim varikosel ama herüf rahat durmuyor zaptedemiyorum daha ameliyattan çıkalı kaç gün oldu töbe töbe

kız hamiş olabilirsin test yapsana lütfeeeeen

bacım görüşemiyos yaaa ösledim seniiii
ama hamiş olmaddığımı biliyorum vücudum beni kandırıyor yapta test tek çizgiyi gör diyor he he he peşinede kırmızıların gelsin diyorrrnirde bende o şansa nirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…