- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.581
canım seni de tebrik ediyorum.aramızda yenisin galiba ya da bana denk gelmedin. adetin üzerinden kaç gün geçti. değerin gayet iyi gözüküyor...
evet canım yeniyim :) bugün yarın adet günüm ışte :)
o zaman değerin süper.inşallah sağlıklın bi şekilde bebişini kucağına alırsın. topik uğurlu geldi desene.
kaç aydır deniyorsunuz belirtilerin var mıydı ay çok soru sordum galiba
amin canım inşallah allahim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın topik bya uğurlu geldi 2 gün önce üye oldum bugün bebisimi öğrendim :) 9 aydır deniyoruz prolaktin sorunum vardı 1 aydır dostinex kullanıyordum çok şükür işe yaradı. Hiç bi belirtim yok sıradan adet sancıları ile uğraşıyorum :)
e_life canım ben çıkıyorum kendine bebişine dikkat et.iyi akşamlar
iyi akşamlar kızlar idrarda pozitif görünce hemen kan tahlili yaptırdım 858.65 çıktı doktorum çıktığı için gösteremedim ama tel den sordum ve gebeliğin olduğunu ve çok yeni olduğunu söyledi sizce degerim nasıl
iyi akşamlar kızlar idrarda pozitif görünce hemen kan tahlili yaptırdım 858.65 çıktı doktorum çıktığı için gösteremedim ama tel den sordum ve gebeliğin olduğunu ve çok yeni olduğunu söyledi sizce degerim nasıl
yok be kuzum nerde bende o şanstest yapsam kesin tek çıkar peşine gelsin kırmızılar gelsin kırmızılar pufff
bu arada bebiş elektrikler kesildi kusuru bakma olurmu cvp yasamadım canım arkadaşım benimmm
canım inşallah rabbim en kısa zamanda gönderir mucizeni senin ve isteyen herkesin. Allahim kimseyi bekletmesin . Iyi akşamlar canım görüşürüz
merhaba arkadaşım testi kaçıncı gününde yaptın.yani adetinden kaç gün sonra benim ikinci aşılamam 19 martta yapışdı bugün 13 gün olucak cevaplarsan sevinirimbu arada rabbim saglıklı hamilelik geçiirmek nasip etsin canım
cnm ben martta asilama olmustum doktorum 14. gun idrar testi yap demisti.
kusura baktım dermişim :))olur cnm öyle aksilikler kusura bakarmıyım hiç tatlı arkadaşım :))kız belki bu sefer şansın dönmüştür çift çizgiyi görürsün.ayy hamile olduğunu bi öğrensen ne güzel olur.herifin ben boşuna mı ameliyat oldum yani der
teşekkürler canım cevapladıgın için .peki bu dönemlerde adet olacakmıssın gibi belirtiler oldumu beyaz sarı akıntı varmıı
kız hamiş olabilirsin test yapsana lütfeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?